Incubatoare oua prepelita

Incubatoare oua prepelita

Incubatoare oua prepelita

Noi va facem munca mai usoara cu aceste incubatoare!

Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisorii de prepelita fara a-ti percepe comision !

Carnea si ouale de prepelita, datorita beneficiilor pe care le au si le ofera consumatorilor acestor  produse, nu acopera cererea, inca, destul de mare de pe piata romaneasca. Cum crescatorii nu pot pune prepelitele la clocit in numeroase cuibare sau cosuri, apeleaza la incubatoare oua prepelita cu rata mare de ecloziune, pentru a satisface cererea.

Ouale de prepelita se incubeaza cu succes in incubatoare performante. Perioada de incubatia a oualor de prepelita este cuprinsa intre 16 ½ si 17 ½ zile, perioadele mai scurte sau mai lungi indica o greseala in setarea parametrilor de incubatie, vechimea mare a oualor, pastrarea necorespunzatoare a acestora, etc.

Dat fiind faptul ca noi avem experienta specializata in procesele de incubatie va recomandam sa folositi incubatoare automate pentru a fi mai mult decat multumiti de rezultatele obtinute si va venim in ajutor cu incubatoare oua prepelita de capacitati diferite. Incubatoare pentru oua de prepelita complet automatizate ce respecta toate setarile pe care dumneavoastra le doriti. Incubatoare automate oua prepelita ce indeplinesc toate functiile si va scapa de grija intoarcerii oualor, asigurarea unei temperaturi optime, a unei umiditati controlate, etc.

Intoarcerea oualor, este complet automata in  incubatoare profesionale, unde intoarcerea oualor se face prin schimbarea inclinarii cu 90°, la fiecare 3 ore. Intoarcerea oualor de prepelita nu este necesara in primele 3 zile de incubatie si este complet interzisa in ultimele 3 zile pentru ca puiul cauta pozitia corecta pentru a sparge coaja oului. Ouale de prepelita trebuie intoarse din a patra zi si pana in a 14-a zi pentru ca embrionul sa nu se lipeasca de coaja, sa nu moara si sa nu eclozeze cu malformatii. Pe tot parcursul procesului de incubatie, intoarcerea oualor este facuta de sistemul de intoarcere cu care sunt dotate aceste incubatoare oua prepelita.

Temperatura din incubatoare oua prepelita trebuie setata la 37,5°C. Aceasta temperatura se scade dupa primele 4 zile cu 0.5°C si se creste la 38°C in ultimele 3 zile. O temperatura redusa  duce la eclozare tarzie si la moartea puilor. Fiind un incubator performant, temperatura se afiseaza digital si are o precizie de masurare de ±0.1°C.

Incubatoare prepelita profesionale ce asigura umiditatea relativa pe perioada incubarii. Umiditatea trebuie sa fie de 60-65% in primele 2 saptamani si in ultimele 2 zile crescuta la 70-80%. Umiditatea scazuta in perioada de eclozare are ca rezultat o uscare rapida a membranei viteline, care nu poate fi rupta iar puiul moare dupa ce crapa coaja oului.

Fiecare incubator oua prepelita automat oferit spre vanzare este complet automatizat, are un controller digital care regleaza si controleaza temperatura, umiditatea, intoarcerea oualor, elimina aerul viciat din incubator si introduce oxigen, avertizeaza optic si acustic fiecare problema aparuta pe parcursul procesului de incubatie.

Incubatoare oua prepelita confectionate din PVC pe profil de aluminiu, simplu, cu o singura functie, de incubator sau compus, 2 in 1, cu functie de incubator si eclozator. Incubator oua prepelita din 2 dispozitive va permite sa incubati in sarje un numar mai mare de oua.

Incubatoare pentru oua de prepelita folosite atat pentru reproducerea speciilor de prepelite pe care le aveti in microferma sau gospodaria dumneavoastra cat si pentru vanzarea puilor de prepelita intr-un numar mare. Aceste incubatoare profesionale sunt create special pentru a incuba un numar mai mare de oua prepelita in acelasi timp. Incubatoare profesionale  prepelita, deasemenea,  gandite sa asigure toate conditiile pe care o closca le ofera oualor pe perioada de clocire. Rata de ecloziune in incubatoare oua prepelita depaseste 90%. In cazul in care rata de ecloziune este mai mica trebuie sa aveti in vedere matca de prepelite, modul in care acestea sunt hranite, posibilitatea ca ouale sa fi fost tinute prea mult si in conditii neadecvate sau daca provin din alte surse.

Avantajele pe care le ofera incubatoare oua prepelita sunt: igienizare si curatare usoara, sitele de incubatie din plastic, numarul mare de pui eclozati intr-o luna calendaristica, vin cu instructiuni de utilizare.

Incubatoare oua prepelita pret mic comparativ cu alte incubatoare oferite spre vanzare. La cerere putem confectiona incubatoare oua prepelita de diferite capacitati. In acest caz, pretul difera de la o capacitate la alta a incubatorului.

Incubatoare oua prepelita de vanzare de la fabrica specializata in realizarea de incubatoare oua prepelita, incubatoare automate, incubatoare profesionale, incubatoare performante cu consum mediu de consum, garantie 2 ani si un regim de functionare intre 10-12 ani in conditii optime de lucru. Incubatoare performante ce nu contin elemente constructive din lemn ce duc  la degradarea rapida a acestora. Fiecare incubator oua prepelita este creat dupa o schita si se  testeaza inaintea fiecarui ciclu de incubatie.

Incubatoare automate, profesionale, pentru oua de prepelita de vanzare, direct de la producatori de incuabtoare oua, incubatoare automate, cu toate functiile incluse, incubatoare cu sistem automat de intoarcere al oualor, incubatoare cu control automat al umiditatii si temperaturii, incuabtoare oua cu sistem de alarma si control al oualor, incubatoare cu sistem de sterilizare inclus. Incubatoare pentru oua de prepelita de vanzare pe diferite capacitati;

Incubator automat profesional cu sistem automat de intoarcere al oualor, control temperatura, control umiditate, tava de apa conectata direct la reteaua de apa, capacitati diferite;

Incubator automat profesional pentru 221 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 442 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 663 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 884 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 1105 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 1323 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 2210 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 2652 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 3094 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 3536 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 3978 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 4641 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 5304 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 5967 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 6630 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 7072 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 7956 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 8840 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 9724 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 10608 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 11492 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 13260 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 15912 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 21216 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 24752 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 31824 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 37128 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 42432 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 49504 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 56576 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 84864 de oua de prepelita pret producator

Incubator automat profesional pentru 127296 de oua de prepelita pret producator

Incubatia oualor de prepelita, in incubatoare automate profesionale, cu intoarcere automata a oualor, se face relativ mai usor, decat incubatia altor categorii de oua, astfel daca incubatia oualor de gaina se face intr-un mod mai complex, la rate mai complicat, la gaste trebuie pe langa experienta si cunostinte, la prepelite, incubatia este ceva mai simpla, astfel pentru a incuba oua de prepelita, trebuie sa ai un incubator automat pentru oua de prepelita, trebuie sa iti alegi din inceput, daca vei face si eclozionarea in acelasi dispozitv, sau vei incuba ouale de prepeltia in incubator de oua de prepelita si ecloziunea o vei face in eclozionator.

Incubator oua prepelita cu eclozionator, este un dispozitiv, care poate gazdui in interiorul lui ouale de prepelita pentru perioada de incubatie, pe sitele speciale de incubatie oua prepelita, dupa care poate gazdui acelsi numar de oua prepeltia, in lazile de ecloziune. Sistemul Chinezesc al incubatoarelor de prepelite, este prevazut cu o singura sita de ecloziune in partea de jos, iar atunci cand puii de prepelita incep sa iasa, vor sparge ouale asezate in sitele de incubatie si vor sari direct in lada de ecloziune aflata jos. In Romania, sistemul este acelasi, doar ca in incubator, la sfarsitul zilelor de incubatie, se vor lua ouale de prepelita si se vor aseza usor in lazile de ecloziune, astfel incat puii de prepelita sa iasa in lada si sa nu mai plonjeze. Inainte de a scoate ouale de pe sitele de incubatie, va trebui sa indreptati sistemul automat de intoarcere al oualor de prepelita, dupa care va trebui sa setati din controller incubator, ciclu de intoarcere al oualor de prepelite la zero, pentru a nu arunca din lazi puii de prepelite. Avantajul celui, care va face doar incubatia oualor de prepelita in incubator si va ecloziona puii de prepelita in eclozionator, este unul destul de mare, un incubator de prepelita poate avea o capacitate mult mai mare, in raport cu volumul de aer si carcasa acestuia, iar pastrarea incubatorului fa una de durata lunga, datfiind faptul ca mizeria si praful se face doar la ecloziune, sau cel maim ult la ecloziunea puilor de prepeltia.

Ouale de prepelita trebuiesc umparate dintr-o ferma cunoascuta, sau de la un crescator de prepeltie de incredere, pentru eliminarea problemelor d eecloziune a puilor de prepelita, apoi timpul in care acestea sunt depozitate, pana la incubatie, este destul de important, astfel ouale de prepeltia trebuiesc tinute la intuneric, la temperatura medie de 12 grade si o umiditate cat mai mare 65-75%, daca aveti un beci, acela este locul in care se tin ouale de prepelita pentru incubat. Locul in care incubatorul pentru oua de prepelita,va fi amplasat, va trebui sa fie relativ aerat, curat si ingrijit, ca pe un loc al incubatorului si nu trebuie facut grajd sau depozit de gunoie in aceasta incapere, astfel nu veti avea o incubatie cu un raport marit la ecloziune.

Prepelitele sunt pasari care nu-si clocesc ouale, insa in incubatoare de oua de prepelita, veti vedea un secces de invidiat, atunci cand veti incuba cu profesionalism ouale de prepelita, atunci cand experienta isi va spune cuvantul si incubatorul de prepelite va fi asa cum trebuie, veti avea o rata de ecloziune la prepelite de 97%


Produse pe pagină:
Sortare după:

Incubator oua prepelita BIM-P221

Incubator oua prepelita BIM-P221 cu sistem de intoarcere automata a oualorCumperi incubator de la no..

2.600,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P442

Incubator profesional oua prepelita BIM-P442Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa..

2.700,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P663

Incubator oua prepelita BIM-P663Incubator profesional pentru oua de prepelita pret producator incuba..

2.800,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P884

Incubator oua prepelita BIM-P884Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi p..

2.900,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P1105

Incubator profesional pentru oua de prepelita BIM-P1105Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te v..

3.000,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P1326

Incubator pentru oua de prepelita incubator profesional BIM-P1326Cumperi incubator de la noi ? Atunc..

3.100,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P2210

Incubator oua prepelita cu sistem de intoatcere automata a oialor         BIM-P2..

3.450,00Lei

Incubator oua prepelita automat BIM-P2652E

Incubator automat oua prepelita BIM-P2652ECumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa i..

3.800,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P2652

Incubator oua prepelita BIM-P2625Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

3.800,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P3094

Incubator oua prepelita BIM-P3094Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

4.000,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P3536

Incubator oua prepelita BIM-P3536Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

4.250,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P3978

Incubator profesional pentru oua de prepelite BIM-P3978Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te v..

4.600,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P4641

Incubator automat profesional pentru oua de prepelita BIM-P4641Cumperi incubator de la noi ? Atunci ..

5.500,00Lei

Incubator oua prepelita cu eclozor BIM-P3536E

Incubator oua prepelita cu eclozor Incubatorc cu ecloziune BIM-P3536ECumperi incubator de la noi ? A..

6.050,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P5304

Incubator oua prepelita BIM-P5304Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

6.350,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P5967

Incubator oua prepelita BIM-P5967Incubator automat profesional pentru oua de prepelita, incubator ou..

6.900,00Lei

Incubator oua prepelita 11.934 oua prepelita BIM-11934

Incubator automat profesional pentru oua de prepelitaIncubator oua prepelita BIM-11934, incuabtor pr..

7.150,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P6630

Incubator oua prepelita BIM-P6630Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

7.350,00Lei

Incubator performant BIM-6188P

Incubator performant BIM-6188PIncubator performant pentru oua de prepeltia pret producator incubatoa..

7.350,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P7072

Incubator oua prepelita BIM-P7072Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi ..

7.850,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P7956

Incubator pentru oua de prepelita BIM-P7956Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa ..

8.050,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P8840

Incubator oua prepelita pret producator incubatoare oua prepelite         BIM-P8..

8.650,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P9724

Incubator profesional pentru oua de prepelita BIM-P9724Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te v..

9.240,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P10608

Incubator oua prepelita cu sistem automat de intoarcere a oualor           ..

9.800,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P13260

Incubator oua prepelita BIM-P13260Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi..

10.350,00Lei

Incubator eclozator oua prepelita BIM-PC13260

Incubator eclozator oua prepelita BIM-PC13260Incubator / eclozator oua prepelita profesional, comple..

13.300,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P15912

Incubator oua prepeltia BIM-P15912Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi..

13.850,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P21216

Incubator pentru oua de prepelita BIM-P21216Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa..

16.500,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P24752

Incubator pentru oua de prepelita BIM-P24752Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa..

19.800,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P31824

Incubator oua prepelita BIM-P31824Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi..

25.300,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P37128

Incubator oua prepelita pret producator incubatoare oua prepeltie        BIM-P37..

28.600,00Lei

Incubator oua prepelita BIM-P42432

Incubator oua prepelita BIM-P42432Incubator prepelite, incubator profesional pentru oua de prepelite..

31.900,00Lei