Incubatoare oua struti

Incubatoare oua struti

Incubatoare oua struti

Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisorii de strut, fara a-ti percepe comision !

Strutul este o specie cu varsta estimata la peste 95 de milioane de ani, fiind o  relicva a erei dinozaurilor si singura specie cu doua picioare a perioadei care a supravietuit pana in zilele noastre.

Spre mijlocul secolului a XIX-lea strutul a inceput sa fie crescut in scopuri comerciale pentru penajul sau deosebit si  nu pentru carne sau piele. Industria penelor de strut a dus la obtinerea de averi imense peste noapte, aceasta situatie a continuat fiind marita de  inventarea incubatorului in anii 1880, iar aceste incubatoare oua strut permiteau, la vremea respectiva,  oualor fertile sa se dezvolte mult mai repede si in conditii mai bune fata de desertul climatic.

Strutii, la ora actuala sunt crescuti in special pentru carnea lor foarte sanatoasa fara grasimi, pentru penele si puful lor, pentru pieile superbe (mai bune si mai valoaroase ca pieile de crocodil) si pentru uleiul utilizat in produsele de ingrijire a pielii.

In ceea ce priveste perpetuarea speciei de struti, exista doua metode de incubatie pentru strutii domestici: metoda naturala sau artificiala. Metoda naturala, pe care majoritatea crescatorilor o folosesc, s-a dovedit a avea rezultate mai slabe, putini pui supravietuiesc iar faptul ca strutii stau pana la 6 saptamani pe oua poate cauza tensionarea acestora, deteriorandu-le conditia. Multi producatori sunt adeptii incubatiei artificiale, considerand ca investitia in ceea ce priveste incubatia naturala este mult mai mare. Pentru a reduce cheltuielile, timpul pierdut la intoarcerea oualor de strut si pentru o rata de reusita mare, fabrica noastra, specializata si in realizarea de incubatoare oua strut va pune la dispozitie  cele mai performante si profesionale echipamente de incubatie artificiala.

Toate aceste incubatoare oua de strut produse de noi sunt complet automatizate si controlate cu ajutorul unor controllere cu grad de siguranta ridicat. Controllerul cu care dotam aceste incubatoare oua strut, asigura toti parametrii necesari procesului de incubatie, precizia temperaturii, umiditatea, timpul de intoarcere al oualor, circulatia aerului, alarma optica si acustica porneste atunci cand unul dintre parametrii setati nu functioneaza corespunzator. In incubatoare oua struti circulatia buna a aerului duce la o rata de ecloziune foarte mare.

Fiind fabrica specializata in producerea de incubatoare oua strut avem posibilitatea sa realizam incubatoare pentru oua strut de diferite capacitati la cererea clientului avand in vedere necesitatile acestuia - numarul de oua strut pe care doreste sa le incubeze.

Fiecare incubator pentru oua de strut pe care il realizam in vederea comercializarii are 4 functii de baza: temperatura, umiditatea, circulatia aerului si sistemul de intoarcere al oualor din interiorul acestui incubator pentru oua strut.

Temperatura in incubatoare pentru oua strut variaza intre 32.2°C si 36.6°C dar valorile comune la care se seteaza incubator oua strut sunt cuprinse in intervalul 35.5°C si 36.6°C. Valorile temperaturii sunt ajustate cu ajutorul unui controller digital, iar incubator oua de strut pastreaza temperatura pe care dumneavoastra o cereti.

Umiditatea in incubatoare oua strut joaca un rol important in pierderea apei. Ouale, in timpul procesului de incubatie, trebuie sa piarda o anumita cantitate de apa, intre 13-15% din greutatea initiala. Umiditatea in incubatoare oua struti trebuie sa aiba valori cuprinse intre 20-40%. Temperatura din interiorul acestor incubatoare pentru oua de struti este afisata digital. De aceea, incubator oua strut este echipat cu o tava care are in interior o rezistenta umidificare ce se umple cu apa pana cand rezistenta este complet acoperita. Tava cu rezistenta este conectata la niste fire izolate corespunzator, deoarece acestea sunt permanent sub tensiune electrica.

Circulatia aerului in incubatoare oua de strut se face tot cu ajutorul controllerului care elimina cantitatea de dioxid de carbon si introduce oxigen. Ouale de strut consuma oxigen in timpul incubatiei si elimina dioxid de carbon, consumul oxigenului creste dupa primele 6 saptamani, deoarece embrionul se dezvolta si este esentiala circulatia aerului in incubatoare pentru oua de strut.

Ouale de strut se pun in incubator oua strut automat pe niste site speciale de incubatie, care vin o data cu incubator oua struti si sunt incluse in pret sau nu sunt incluse in pret.

Incubatoare oua struti de vanzare de la fabrica specializata in executarea de echipamente de incubatie artificiala. Producem incubatoare pentru oua de strut la standarde inalte si din materiale de calitate. Fiecare incubator oua struti este realizat sa respecte procesul de incubatie al acestor oua. Multi nu stiu ca ouale de strut sunt un pic mai pretentioase si necesita o atentie mai mare.

Fabrica noastra nu produce incubatoare oua de strut cu elemente din lemn. Lemnul se curata greu si este un mediu prielnic pentru microbi si astfel intreg procesul de incubatie poate fi compromis. Dupa terminarea procesului de incubatie este imperios necesar ca in incubator oua strut sa se faca curatenie si dezinfectie. Curatarea in incubatoare automate oua strut se face prin aspirarea pufului de pe pereti, rafturile cu site pentru incubatie, contactele electrice care realizeaza intoarcerea oualor si de pe lant si tot odata se verifica functionarea intrerupatoarelor electrice. Ventilatorul care evacueaza aerul viciat din incubator oua strut profesional si-l inlocuieste cu aer curat se aspira de puf si cu ajutorul unei seringi se pune ulei pe axul acestuia pentru a functiona in conditii optime. Tava de apa se curata cu otet pentru indepartarea calcarului de pe rezistenta. Cu o laveta umeda se sterge intreg incubatorul, inclusiv chederul de pa usa. Dupa curatare, se face dezinfectia in incubator pentru oua de strut cu solutii achizitionate din farmaciile veterinare.

Incubatoare oua struti preturi variabile in functie de capacitatea de incubatie. Incubatoare pentru oua struti ce isi scot investitia, deoarece strutul este o pasare productiva. Rata de ecloziune este mare in cazul oualor de struti. Daca aceasta rata nu este multumitoare inseamna ca femela de strut are o varsta inaintata, ca hranirea nu este corespunzatoare, ca procesul de manipulare al oualor se face necorespunzator.

Producem incubatoare oua strut, incubatoare automate oua strut, incubator oua struti, incubatoare pentru oua de strut,  incubatoare profesionale oua struti,  incubatoare automatizate oua de strut de diferite capacitati si nu ne oprim doar la acest gen de incubatoare. Putem realiza incubatoare oua de dimensiuni si capacitati diferite in functie de necesitatile dumneavoastra. La categoria incubatoare gasiti mai multe modele, toate produse de noi, in Romania.

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incubator oua strut BIM-S6

Incubator oua strut pret producator incubatoare ouaCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom a..

2.800,00Lei

Incubator oua strut BIM-S12

Incubator profesional pentru oua de strutIncubator automat profesional, incubator profesional pentru..

3.100,00Lei

Incubator oua strut BIM-S24

Incubator oua strut Incubator oua strut cu ecloziuneIncubator oua strut, incubator profesional pentr..

3.450,00Lei

Incubator oua strut BIM-S36

Incubator profesional oua strut Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vi..

3.900,00Lei

Incubator oua strut BIM-S54

Incubator automat pentru oua de strutCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vi..

5.100,00Lei

Incubator oua strut BIM-S72

Incubator eclozor oua strut Incubator profesionalCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom aju..

6.300,00Lei

Incubator oua strut BIM-S96

Incubator performant oua strutCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi pui..

7.400,00Lei

Incubator oua strut BIM-S108

Incubator profesional pentru oua de strutIncubator automat profesional oua struti, incubator profesi..

8.900,00Lei

Incubator oua strut BIM-S168

Incubator oua profesional oua de strutIncubatoare profesionale de vanzare la pret de producator incu..

9.500,00Lei

Incubator oua strut BIM-S336

Incubator oua strutiIncubator profesional oua struti, incubator automat profesional pentru oua de st..

19.000,00Lei

Incubator oua strut BIM-S360

Incubator oua stut pret producator incubatoare profesionaleCumperi incubator de la noi ? Atunci noi ..

24.500,00Lei

Incubator oua strut BIM-S504

Incubator profesional pentru oua de strutCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa it..

32.000,00Lei

Incubator oua strut BIM-S672

Incubator profesional pentru oua de strut capacitate mareCumperi incubator de la noi ? Atunci noi te..

35.000,00Lei