Incubator Eclozator microferme

Incubator Eclozator microferme

Incubator Eclozator Microferme

Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te vom ajuta sa iti vinzi puisorii, fara a-ti percepe comision !

Incubatoare automate, Incubatoare profesionale, Incubatoare performante, incubatoare cu eclozor, incubatoare eclozionator, incubatoare cu ecloziune

Aceasta categorie de incubatoare automate, se adreseaza tuturor fermierilor si crescatorilor de pasari de orice fel, crescatorilor de prepelite, crescatorilor de gaini, crescatorilor de rata, crescatorilor de gaste, crescatorilor de curcani, . . 

Cei ce doresc sa aiba un incubator de oua, pe care sa il poata folosi in incubatie de oua de orice fel, le oferim o varietate de produse, la un pret corect in raport calitate pret, astfel la noi, veti gasi orice model de incubator profesional doriti, iar daca doriti un model diferit de ceea ce va propunem in aceste categorii de incubatoare, va putem produce la comanda incubatorul dorit de dumneavoastra.

jumatatedepret.ro este producator de incubatoare oua, modifica incubatoare oua, repara incubatoare oua, exporta incubatoare oua in mai multe tari din Europa, inclusiv in Republica Moldova, nu ramane decat sa ne cereti ce doriti pe mail si veti fi contactat de consilierii nostri.

Produceti incubatoare oua si nu reusiti sa le vindeti ? Atunci puteti sa ne scrieti pe mail si noi va ajutam sa le vindeti.

Cele mai vandute incubatoare automate profesionale de catre noi, sunt urmatoarele;

Incubatoare oua prepelita, incubator oua prepelita;

Incubator 221 oua de prepelita, incubator 442 oua de prepeltia, incubator 663 oua de prepelita, incubator 884 oua prepeltia, incubator 1105 oua de prepelita, incubator 1326 oua de prepelita, incubator 2210 oua de prepelita, incubator 2652 oua de prepelita, incubator 3094 oua de prepelita, incubator 3536 oua de prepelita, incubator 3978 oua de prepelita, incubator 4641 oua de prepelita.

Incubatoare oua gaina, incubator oua gaina;

Incubator 88 oua de gaina, incubator 176 oua de gaina, incubator 264 oua de gaina, incubator 352 oua de gaina, incubator 440 oua de gaina, incubator 528 oua de gaina, incubator 880 oua de gaina, incubator 1056 oua de gaina, incubator 1232 oua de gaina, incubator 1408 oua de gaina, incubator 1584 oua de gaina, incubator 1848 oua de gaina.

Incubatoare oua rata/curca, incubator oua rata/curca;

Incubator 63 oua de rata/curca, incubator 126 oua de rata/curca, incubator 189 oua de rata/curca, incubator 252 oua de rata/curca, incubator 315 oua de rata/curca, incubator 378 oua de rata/curca, incubator 630 oua de rata/curca, incubator 756 oua de rata/curca, incubator 882 oua de rata/curca, incubator 1008 oua de rata/curca, incubator 1134 oua de rata/curca, incubator 1323 oua de rata/curca.

Incubatoare oua gasca, incubator oua gasca;

Incubator 32 oua de gasca, incubator 64 oua de gasca, incubator 96 oua de gasca, incubator 128 oua de gasca, incubator 160 oua de gasca, incubator 192 oua de gasca, incubator 320 oua de gasca, incubator 384 oua de gasca, incubator 448 oua de gasca, incubator 512 oua de gasca, incubator 576 oua de gasca, incubator 672 oua de gasca.

Incubatoare oua strut, incubator oua strut;

Incubator 12 oua de strut, incubator 24 oua de strut, incubator 36 oua de strut, incubator 48 oua de strut, incubator 60 oua de strut, incubator 72 oua de strut, incubator 120 oua de strut, incubator 144 oua de strut, incubator 168 oua de strut, incubator 192 oua de strut, incubator 216 oua de strut, incubator 252 oua de strut.

Incubator oua manual de utilizare

Caracteristici tehnice:

-          Incubator controller XM-18D

-          Interval de temperatura afisat: 5-50º C

-          Precizie masurare temperatura: ±0.1º C

-          Interval de umiditate afisat: 0-99%RH

-          Precizie masurare umiditate: ±5%RH

-          Dublarea numarului de oua: numar maxim de inregistrari de 999 ori

-          Ciclu intoarcere oua: 0.1-99.9 ore

-          Timp intoarcere oua: 0-999 de secunde

-          Ciclu ventilatie: 5-999 minut

-          Timpul de ventilatie: 0-999 secunde

-          Tensiune de lucru 230-240V 50-60Hz

-          Garantie 2 ani

-          Regim de functionare 10-12 ani

-          Carcasa confectionata din PVC, pe profil de aluminiu

-          Culoare ALB

-          Rata de incubatie; ±5%RH

-          Afisare digitala a temperaturii, umiditatii si frecventa intoarcerii oualor

-          Control total automatizat al temperaturii

-          Control total automatizat al umiditatii

-          Sistem de avertizare total automatizat

-          Sistem de ventilatie pe baza te turbina bimotor, total automatizat

-          Revenire sistem de urgenta

-          Microcomputer de incubatie complet automatizat

      Indicatori controler:

-          Randul superior de afisaje – temperatura si umiditatea din incubator

-          Randul inferior de afisaje – temperatura si umiditatea setata se utilizator

-          FAN – martor ventilator aport aer/oxigen (aprins = ventilator pornit)

-          HEAT1 – martor rezistenta de incalzire secundara

-          HEAT2 – martor rezistenta de incalzire principal

-          UP – martor intoarcere sertare in sus ( stanga)

-          DOWN – martor intoarcere sertare in jos ( dreapta)

-          WET – martor rezistenta umidificare (aprins = rezistenta pornita)

-          ALARM – martor alarma 

1.       Setari de baza

      Setarea temperaturii si a umiditatii:

               Este o procedura simpla care implica doar setarea valorilor de temperatura si umiditate pe care le dorim in interiorul incubatorului. Dupa setarea acestora, ceilalti parametrii ( aport oxigen, intoarcere oua, alarma) sunt ajustati automat de catre microcomputer fara a mai fi necesara interventia utilizatorului pentru modificarea lor.

                Temperatura de incubatie si umiditatea din interiorul incubatorului se seteaza procedand astfel:

A.       Setarea temperaturii – Apasati butonul S E T  o singura data si eliberati butonul – pe cele 2 afisaje din partea de jos a panoului de comanda apar 2 valori   ***     1    ( in loc de * sunt afisate cifre, care indica o valoare de temperatura – setata anterior). In acest moment puteti seta temperatura pe care doriti sa o aveti in incubator -    ↑     ↓          apasati sau pentru a modifica valoarea afisata; odata setata valoarea dorita  OK     apasati butonul si programul trece pasul urmator – setarea umiditatii – pe cele 2 afisaje din partea de jos a panoului de  ***   HH        comanda apar 2 valori

B.       Setarea umiditati – apasati    ↑       sau       ↓        pentru a modifica valoarea afisata; odata setata valoarea dorita apasati butonul  OK   si programarea va fi finalizata. 

Daca  doriti modificarea umiditatii fara a modifica temperatura, intrati in meniul de modificare a temperaturii, apasati butonul  OK    si se va trece automat la setarea valorii de umiditate.

Daca nu doriti modificarea umiditatii dupa modificarea temperaturii apasati butonul   OK   de 2 ori si se va finaliza procedura ( pe cele 2 afisaje din partea de jos a controler-ului vor aparea valorile de functionare setate – pe cel din stanga – temperatura, pe cel din dreapata – umiditatea) 

2.       Setari avansate:

Modificarea urmatorilor parametrii este recomandata a fi facuta doar de persoane care au cunostiinte tehnice in domeniu. O ajustare gresita a acestor parametrii poate conduce la o functionare defectuoasa a incubatorului sau chiar la aparitia unor plobleme tehnice.

    Acest meniu de setari avansate contine 2 submeniuri, astfel:

-          "Submeniul P" – contine 10 parametrii prin care se seteaza valori ale umiditatii, temperaturii precum si valori de alarmare;

-          "Submeniul F" – contine 7 parametrii prin care se seteaza valori ale timpului de rotatie al oualor precum si aportul de aer/oxigen in interiorul incubatorului 

A.      "Submeniul P"

Pentru a accesa acest submeniu procedati in felul urmator:

Apasati butonul  S E T    si tineti-l apasat. In timp ce tineti  S E T  butonul apasat, apasati     ↑      butonul pana cand pe cele 2 afisaje din partea de jos a panoului de   ***    P1    comanda apare valoarea P1 ( in loc de * sunt afisate cifre, care indica o valoare de temperatura – setata anterior). In acest moment sunteti in "submeniul P". Modificarea valorilor parametrilor se face cu butoanele    ↑      ↓           iar trecerea de la un paramentru la altul se face prin apasarea tastei  OK  

a.       Parametrul P1

Setare temperatura superioara la care porneste alarma ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va porni alarma – aceasta este o modalitate de   ***      P1    protectie la supraincalzire)

b.       Parametrul P2   ***     P2 

Setare temperatura superioara la care ventilatorul de aport aer/oxigen va porni automat ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va porni ventilatorul de aport aer/oxigen care va evacua aerul din interiorul incubatorului – aceasta este o modalitate de protectie la supraincalzire)

c.        Parametrul P3   ***      P3  

Setare temperatura superioara la care rezistenta de incalzire ( nu cea de umiditate) se va opri automat  (cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va opri rezistenta de incalzire a incubatorului – aceasta este o modalitate de protectie la supraincalzire).

d.       Parametrul P4    ***      P4 

Setare temperatura inferioara la care rezistenta de incalzire porneste automat ( cand aceasta valoare este atinsa, microcomputerul va porni automat rezistenta de incalzire ( nu cea de umiditate) a incubatorului pentru a ridica temperatura)

e.       Parametrul P5    ***       P5  

Setare temperatura inferioara de stand-by la care rezistenta secundara porneste automat ( cand aceasta valoare este atinsa, microcomputerul va porni automat rezistenta secundara de incalzire nu cea de umiditate a incubatorului pentru a pastra temperatura in parametrii setati de utilizator)

f.        Parametrul P6     ***      P6   

Setare temperatura inferioara la care porneste alarma ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va porni alarma)

g.       Parametrul P7    ***     P7 

Setare valoare superioara a umiditatii la care porneste alarma ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va porni alarma)

h.       Parametrul P8    ***      P8

Setare valoare superioara a umiditatii la care rezistenta de umidificare se opreste ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va opri rezistenta care incalzeste apa din tava de umidificare)

i.         Parametrul P9     ***      P9 

Setare temperatura inferioara a umiditatii la care rezistenta de umidificare porneste ( cand aceasta valoare este atinsa in interiorul incubatorului, microcomputerul va porni rezistenta care incalzeste apa din tava de umidificare)

Produse pe pagină:
Sortare după:

Incubator oua BIM-88

Incubator oua BIM-88Incubator oua gaina, incubator oua rata, incubator oua curca, incubator oua gasc..

2.600,00Lei

Incubator oua BIM-176

Incubator oua BIM-176Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere a..

2.700,00Lei

Incubator oua BIM-264

Incubator oua BIM-264Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu intoarcere a..

2.800,00Lei

Incubator oua BIM-352

Incubator oua BIM-352Incubator performant pret producator, incubator profesional cu intoarcere autom..

2.900,00Lei

Incubator oua BIM-440

Incubator oua BIM-440Incubator automat profesional, incubator cu intoarcere automata a oualor, incub..

3.000,00Lei

Incubator oua BIM-528

Incubator oua BIM-528Incubator automat profesional, incubator oua prepelita, incubator oua gaina, in..

3.100,00Lei

Incubator eclozator Microferma BIM-528P

Incubator eclozator microferma BIM-528P Cumperi incubator de lanoi ? Atunci noi te vom ajuta sa..

3.200,00Lei

Incubator oua BIM-880

Incubator oua BIM-880Incubator automat profesional, incubator automat oua prepelita, incubator autom..

3.450,00Lei

Incubator oua BIM-1056

Incubator oua Incubator oua, incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua pr..

3.800,00Lei

Incubator oua BIM-1232

Incubator oua BIM-1232Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua pret producato..

4.000,00Lei

Incubator oua BIM-1408

Incubator oua BIM-1408Incubator oua profesional, incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere ..

4.250,00Lei

Incubator oua BIM-1584

Incubator oua BIM-1584Incubator oua automat, incubator oua cu intoarcere automata a oualor, incubato..

4.600,00Lei

Incubator oua BIM-1848

Incubator oua BIM-1848Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu sistem de i..

5.500,00Lei

Incubator oua prepelita Incubator oua gaina BIM-3536G

Incubator oua prepelita incubator oua gaina BIM-3536GIncubator oua prepelita, incubator oua gaina, i..

6.000,00Lei

Incubator oua BIM-2112

Incubator oua BIM-2112Incubator automat, incubator cu sistem de intoarcere automata a oualor, incuba..

6.350,00Lei

Incubator oua BIM-2376

Incubator oua BIM-2376Incubator oua automat, incubator oua profesional, incubator oua cu sistem de i..

6.900,00Lei

Incubator oua BIM-2640

Incubator oua BIM-2640Incubator automat profesional, incubator automat, incubator profesional, incub..

7.350,00Lei

Incubator oua BIM-2816

Incubator oua BIM-2816Incubator automat profesional, incubator cu sistem de intoarcere automata a ou..

7.850,00Lei

Incubator oua BIM-3168

Incubator oua BIM-3168Incubator oua gaina, incubator oua prepelita, incubator oua automat profesiona..

8.050,00Lei

Incubator oua BIM-3520

Incubator oua BIM-3520Incubator oua automat profesional, incubator oua cu intoarcere automata a oual..

8.650,00Lei

Incubator oua Bim-3872

Incubator oua BIM-3872Incubator performant, incubator automat profesional, incubator oua profesional..

9.240,00Lei

Incubator oua BIM-4224

Incubator oua BIM-4224Incubator profesional, incubator automat, incubator oua automat profesional, i..

9.800,00Lei

Incubator oua BIM-5280

Incubator oua BIM-5280Incubator oua profesional, incubator automat profesional, incubator cu sistem ..

10.350,00Lei

Incubator eclozator oua universal BIM-EU1

Incubator eclozator oua universal BIM-EU1Incubator / eclozator oua universal, profesional, complet a..

13.300,00Lei

Incubator oua gaina rata BIM-GR6480

Incubator oua gaina rata BIM-GR6480Dimensiuni incubator oua profesional:L= 1340 mml= 2050 mmh= 2060 ..

13.300,00Lei

Incubator oua BIM-6336

Incubator oua BIM-6336Incubator oua automat profesional, incubator oua prepelita, incubator oua gain..

13.850,00Lei