Livrare si Plata

Cum platesc ?

Magazinul nostru accepta plata cu numerar, ordin de plata sau card bancar.

Plata numerar

La livrarea produselor

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport ( daca este cazul ). Plata se face catre persoana care efectueaza livrarea.

La sediul magazinului online JUMATATEDEPRET.RO

Comanda este achitata integral, in lei, la sediul magazinului online JUMATATEDEPRET.RO, cu ocazia ridicarii produselor. La valoarea produselor comandate nu se va adauga nici o taxa de transport.

Momentan exista puncte de lucru, in;

Judetul Ilfov, Comuna Copaceni, Intrarea Energiei nr. 1

Judetul Ilfov, Localitatea Afumati, complexul Dorali, pavilionul 7, stand F40

Judetul Botosani, Localitatea Saucenita, DN

Judetul Buzau, Localitate Strazeni, Strada Principala nr.193

Judetul Braila, Bulevardul, Dorobantilor nr. 371

Plata prin ordin de plata

Plata se va face in baza facturii proforme emise de catre magazinul online JUMATATEDEPRET.RO (Trust Development Invest SRL ), in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii, in contul Trust Development Invest SRL.

Plata cu card

JUMATATEDEPRET.RO va introduce in curand si sistemul de plata prin card bancar.

Informatii despre livrare

JUMATATEDEPRET.RO livreaza zilnic, in Bucuresti si in tara, conform modalitatii si termenului de livrare alese la efectuarea comenzii. Produsele sunt sigilate si asigurate pe parcursul transportului pana la livrare. Nu livram pasari si animale prin curier.

Livrarea in Romania

JUMATATEDEPRET.RO livreaza produsele, oriunde in tara, prin curier rapid, la cele mai mici preturi, in maxim 48 de ore, pentru marfa existenta in stoc, sau cu ajutorul camioanelor propietate personala, in functie de cantitati.

Livrarea in Republica Moldova

In Republica Moldova, produsele noastre sunt vandute de compania Rultehcom SRL, cu sediul social in Strada Calea Orheiului 125/1 telefon mobil +373-790-205-05, pentru informatii mai multe si mai detaliate, stocuri si preturi, va rugam sa contactati Rultehcom Moldova, prin site-ul oficial. 

ATENTIE !

Indiferent de modul de efectuare a platii, este necesar ca persoana care ridica produsele sa se legitimeze cu actul de identitate. Datele vor fi comparate cu cele de pe factura emisa pentru produsele comandate.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare JUMATATEDEPRET.RO va pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Puncte de lucru, de unde puteti cumpara produsele jumatatedepret.ro, sunt situate in; Bucuresti Ilfov, Copaceni, Afumati, Buzau, Braila, Botosani, pentru mai multe detalii, va rugam sa intrati pe pagina de contact;

 http://jumatatedepret.ro/index.php?route=information/contact