Sarma Metal Rasteluri

Sarma Metal Rasteluri

Sarma zincata Confectii metalice Rasteluri pentru custi

Sarma zincata

Sarma zincata direct de la producator, cu dimensiuni cuprinse intre 0,9mm pana la 5,5mm. Sarma zincata se vinde la kg, iar in functie de grosimea sarmei, pretul ar putea sa difere mai mult, sau mai putin, expediem oriunde in Romania prin curier rapid, sau cu masini proprii, in functie de cantiatea dorita si destinatie, totul, pentru ca  sarma sa ajunga la dumneavoastra cat mai repede si mai ieftin. Sarma zincata, datorita stratului protector de zinc, poate fi folosita in diverse lucrari, fie in gospodarie, fie in confectionarea gardurilor, intinderea viilor, in exterior, sub ploaie si zapada.

Rastel custi animale, rastele custi animale, sau rasteluri custi animale ?

Rasteluri, confectionate din profile metalice de diferite dimensiuni, pentru diverse intrebuintari, rasteluri pentru scule, rasteluri pentru unelte, rasteluri pentru custi animale, rasteluri pentru pasari, rasteluri sudate si vopsite, la cele mai mici preturi, la comanda, in functie de cerintele dumneavoastra, rasteluri cu role. Rastel custi prepelite, rastel custi pui prepelita, rastel maternitati pui o zi, rastel custi pui de gaina, rastel custi gaini ouatoare, rastel custi iepuri . . . 

Stalpi pentru gard care pot fi stalpi de suprafata, pe suport de tabla cu gauri, care pot fi montati pe suprafete netede, gen beton sau metal, cat si stalpi pantru gard, care sunt ingropati in pamant si astupati cu beton, acestia din urma, sunt confectionati direct cu o bucata metalica in partea de jos ( cea care se ingroapa in pamant ), pentru ca betonul sa il prinda bine si sa nu-i permita sa se miste. Stalpii de gard, sunt confectionati din profil patrat 40X40mm in general si vopsiti verde, sau negru, insa la comanda, pot fi confectionati si vopsiti cum doreste clientul, putem trimite oriunde in Romania stalpi de gard, prin curier rapid, sau masini proprii, la cele mai mici preturi.

Capace pentru stalpi de gard, capace rotunde, capace patrate, capace dreptunghiulare, capace metalice, capace din palstic, capace colorate, capace vopsite, toate la preturi mici.

Elemente de fixare pentru garduri, direct de la producator autorizat, elemente zincate, elemente vopsite in camp electrostatic, suruburi de gard.

Tabla zincata, cu grosimi diferite, ce poate fi trimisa oriunde in tara, prin curier rapid, sau cu masini proprii, in functie de cerintele dumneavoastra, va putem debita la comanda tabla zincata 0,35mm, tabla zincata 0,5mm, tabla zincata 1mm, cat si alte grosimi de tabla zincata, la cerere. Confectionam produse din tabla zincata de diferite dimensiuni si expediem prin curier rapid oriunde in tara, tavi pentru dejectii animale si pasari din tabla zincata, cutii din tabla zincata, tavi din tabla zincata.