Sarma zincata

Sarma zincata

Sarma zincata

Sarma zincata este un produs cu multiple intrebuintari.  Este o sarma zincata ce rezista la coroziune de aceea este preferata in locurile care necesita protectie anticoroziva. Sarma zincata poate fi folosita in domeniul viticulturii, in gospodarii, in sustinerea plantatiilor, in constructii, in confectionare plase sudate si oriunde i se gaseste o intrebuintare.

Sarma zincata 1.6 mm pentru diferite impletituri, tesaturi industriale, uz gospodaresc. Sarma zincata 1.6 mm este utila si in confectionare plase sudate zincate. Sarma zincata 1.6 mm se mai poate utiliza si in constructii sau zootehnie.

Sarma zincata 2 mm productie impletituri, legare cofraje, imprejmuiri si scopuri generale. Sarma zincata 2 mm pret pe kilogram.

Sarma zincata 3 mm pentru executare imprejmuiri si confectionare custi pasari si animale si garduri. Sarma zincata 3 mm poate avea diferite intrebuintari, depinde de domeniul de activitate pe care il desfasurati. Din sarma zincata 3 mm se pot confectiona coliere folosite in formarea de tronsoane lungi. Aceste coliere din sarma zincata diametrul 3 mm sunt utile in aerisiri, ventilatii, diverse tubulaturi, jgheaburi, etc.

Sarma zincata 4 mm folosita in confectionarea de plase sudate zincate, sarma ghimpata, in uz gospodaresc, in impletituri. Sarma zincata 4 mm se mai poate folosi la legarea teancurilor, in metalurgie. Sarma zincata 4 mm se vinde la kilogram.

Sarma zincata 5 mm  i se pot gasi intrebuintari la fel ca si celorlalte sarme de diferite dimensiuni, in viticultura, agricultura, in sprijinirea plantatiilor. Sarma zincata 5 mm este ambalata in colaci iar pretul este pe kilogram.

Sarma moale zincata se utilizeaza in diferite domenii, pentru protectie anticoroziva si pentru un aspect placut al suprafetei unde este folosita. Sarma moale zincata poate fi utilizata in lucrari agricole, uz general, uz gospodaresc.

Sarma zincata pret mic direct de la producator de sarma zincata, diferite dimensiuni. Sarma zincata se afla in permanenta pe stoc  la cele mai mici preturi de pe piata romaneasca. Sarma moale zincata oferita de fabrica noastra spre vanzare este de calitate, se ridica la standarde europene si are o rezistenta mare la intemperii.

Fabrica romaneasca, cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, produce sarma zincata diferite dimensiuni, 1.6 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm, 5 mm pentru uz general, constructii, confectionare custi pasari, custi prepelite, custi animale, custi iepuri, plase sudate zincate.

Coroziunea este un proces ce scurteaza viata materialelor. Fie ca vorbim de sarma zincata, plasa sudata zincata sau tabla sudata zincata, ea incepe prin a ataca primul strat de la suprafata metalului trecand in timp si la celelalte straturi. Zincarea face ca metalele/suprafetele sa aibe o durata mai mare de viata, totusi coroziunea poate aparea daca sarma zincata, plasa sudata zincata sunt folosite altfel decat se romanda.

Zincarea este un procedeu ce se realizeaza prin scufundare in baie de zinc si se foloseste pentru a asigura protectie anticoroziva. Procesul tehnologic de zincare se face prin pregatirea materialelor/suprafetelor( degresare, spalare, uscare, etc), zincarea propriu zisa si finisarea.

In cazul profilelor lungi, sau foarte lungi , care nu intra in baie, se aplica o imersie dubla pentru acoperirea totala a suprafetelor.

Sarma zincata pret producator de sarma zincata, sarma zincata 2 mm pret de producator, sarma zincata 3 mm pret de producator, sarma zincata 4 mm pret de producator.

Sarma zincata 2 mm, de vanzare la cele mai mici preturi, cu livrare oriunde in tara, prin curier rapid, sau la cantitati mari, cu ajutorul camioanelor noastre.

Sarma zincata pret calitate, raport foarte bun, cu livrare oriunde in Romania, la cele mai mici preturi, sarma zincata de vanzare la Kg, pe grosimi, sarma zincata 1mm, sarma zincata 1,6mm, sarma zincata 2mm, sarma zincata 3mm, sarma zincata 4mm, sarma zincata 5mm

Sarma zincata puteti cumpara din punctele noastre de lucru, sau in functie de localitatea de unde sunteti, va putem trimite prin curier rapid, la cele mai mici preturi; Sarma zincata Bucuresti si Ilfov, transport gratuit pentru cantitati mai mari, sarma zincata Buzau, transport gratuit, cantitati mai mari, sarma zincata Prahova, transport gratuit pentru cantitati mai mari, sarma zincata Ialomita, transport gratuit, pentru cantitati mai mari.

Sarma ghimpata de vanzare la cele mai mici preturi, sarma ghimpata la rola de 10 Kg, 100 metri, sarma ghimpata la rola de 20 Kg, 200 metri. Sarma ghimpata ieftina, sarma ghimpata de vanzre la metru sau la kg, sarma ghimpata cu grosimi diferite, sarma ghimpata de 1,8mm

Produse pe pagină:
Sortare după:

Sarma elicoidala pentru gabioane

Sarma elicoidala pentru gabioaneSarma elicoidala, confectionata special, din sarma zincata cu grosim..

1,50Lei

Sarma elicoidala 3.15mm pentru Gard Gabioane

Sarma elicoidala 3.15mm pentru Gard GabioaneSarma Elicoidala, folosita la imbinarile gabioanelor de ..

2,20Lei

Sarma zincata 3 mm

Sarma zincata 3 mmDescriere sarma zincata 3 mm-sarma zincata la cald-18ml/1KgRecomandari:-confection..

5,40Lei

Sarma zincata 2 mm

Sarma zincata 2 mmDescriere produs:-sarma zincata de calitate-40ml/1KgRecomandari:-confectionarea ga..

5,50Lei

Sarma zincata 1,6mm

Sarma zincata 1.6 mm Descriere produs: -sarma zincata de calitate -62ml/1Kg Recomandari: -confe..

5,80Lei

Sarma ghimpata D=1.3mm 125m

Sarma ghimpata D=1.3mm 125mRola de sarma ghimpata antiefractie cu lungimea de 125m, la cel mai mic p..

42,00Lei

Sarma ghimpata 2mm 100m

Sarma ghimpata 2mm 100mSarma ghimpata pentru imprejmuiri cu garduri si sarma ghimpata la pret de pro..

55,00Lei

Sarma ghimpata zincata

Sarma ghimpata zincataSarma ghimpata zincata, cu grosimea de 1,8 mmSarma zincata ghimpata la rola de..

99,00Lei