Menu
Coș de cumpărături

Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ

Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
-19 %
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ
  • Disponibil: In Stoc
  • Model: GA8000
  • Greutate: 155.00kg
21.672,00 Lei
26.880,00 Lei

Trimite link:

Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ, automat

Proiectul de gaz, obtinerea avizului de la Distrigaz, manopera conectarii la gaz, cat si conectarea electrica la panoul de comutare electrica, de la reteaua electrica, le oferim cu titlu gratuit doar in zona Bucuresti si Ilfov, unde suntem autorizati, pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati la 0757015514

Generator de curent GA8000 cu sistem de răcire pe aer, 

Generator electric pe gaz, monofazat, 230V, 50Hz, echipat cu motor Generac cu AVR ( regulator de tensiune ), 3000 rotatii pe minut

Generator electric Pramac 67 decibeli

Generatorul nu este echipat cu baterie, aceasta o veti achizitiona separat, baterie 12V, 25A

Acest generator electric, se va conecta la reteaua electrica de un specialist autorizat si se va folosi un panou electric de comanda, care se vinde separat

Generator Pramac cu gaz  natural, Propan / butan, acest tip de generator, functioneaza conectat la reteaua de gaz natural, dar poate fi si conectat la butelii de gaz, in cazul in care nu sunteti conectat la reteaua de gaz. Se pot conecta doua sau mai multe butelii in paralel, pentru o autonomie mai mare, conectarea la gaz, poate fi facuta doar de o firma autorizata, ( pentru Bucuresti si Ilfov va putem oferi aceste servicii contra cost, dar la cele mai mici preturi din zona, nu evitati sa ne contactati  )

Generatoare electrice de calitate pentru uz rezidential, produse de Pramac, cu garantie si service autorizat, Pramac este una dintre singurele companii din lume, care detine piese de schimb pentru orcie model de generator electric produs de la infiintarea companiei PRAMAC din 1966, Compania Pramac, este prezenta in Romania din 2006 cu generatoare electrice de cea mai buna calitate, generatoare ce folosesc combustibil lichid, benzina, sau motorina, cat si combustibil gazos, GAZ NATURAL, care poate fi butan, sau propan, trecerea de la un tip de gaz la altul, se face printr-o simpla apasare de buton, fara a fi nevoie sa schimbati duze, sau sa aveti nevoie de o echipa specializata.

Generatoarele electrice Pramac, sunt de o calitate deosebita, neavand comparatie cu generatoarele din ASIA, daca ASIA, produce generatoare ieftine, asta nu inseamna ca sunt si rentabile, deoarece, acestea apar si dispar in fiecare an, raman fara piese de schimb, sunt lipsite de service specializat, iar intr-un final, ieftinul se va fi dovedit a fi fost scump, uneori se intampla ca un generator electric fara nume, sa nu mai functioneze si sa nu poata fi reparat, astfel investitia a fost in zadar.

Acest generator de curent, PRAMAC, cu pornire automata, foloseste gazul, pentru alimentare si se bucura de foarte multe facilitati in raport cu benzina si chiar cu motorina, odata montat generatorul la reteaua de gaz, scapati de multe probleme si cateva din acestea ar fi; 

Generatoarele pe benzina necesita revizie periodica prin care sa se schimbe benzina, deoarece aceasta isi pierde din calitati. Aatunci cand rezervorul unui generator pe benzina este sub jumatate de capacitate, va trebui mereu umplut, deoarece aerul distruge calitatile benzinei, GENERATORUL PE GAZ PRAMAC, nu are aceasta problema, va porni si va functiona exact cand vei avea nevoie de el.

Generatoarele pe combustibil lichid ( benzina, motorina ), necesita stocare de combustibil, iar acest fapt impiedica uneori montarea generatorului in locul dorit, eventul locul ideal dedicat acelui generator. GENERATORUL ELECTRIC PE GAZ PRAMAC, poate fi montat oriunde, alimentat la reteaua de gaz natural, sau la butelia de gaz, Generatorul pe gaz, montat la reteaua de gaz, poate fi pozitionat oriunde in exterior, inclusiv pe cladire, foarte simplu, pentru ca nu trebuie sa urcati mereu pentru alimentare, cu combistibilul in canistra.

Acest generator electric PRAMAC 8 KVA, se bucura de o carcasa din dur aluminiu, vopsita in camp electrostatic in cuptoare profesionale, pentru o viata indelungata. Carcasa generatorului pe gaz, are la baza o placa de compozit, gandita sa dea voie utilizatorului sa-l foloseasca inclusiv direct pe pamant, sau pe iarba, fara a fi nevoit sa toarne placi de beton, si fara a-i crea o anumita infrastructura.

Generatorul automat PRAMAC GA8000, poate fi montat oriunde in exteriorul locuintei, EXCLUS in interior. Acest generator poate fi montat exclusiv de echipe autorizate, montajul cu tot cu autorizatii dureaza maxim doua saptamani.

Generatorul electric automat PRAMAC GA8000, este interconectat cu PRAMAC ROMANIA, pentru monitorizarea functionalitatii, acest sistem ofera tehnicienilor PRAMAC, capacitatea unui service corect si eficient.

Pramac, ofera cele mai eficiente solutii pentru lipsa energiei electrice, atunci cand ai probleme cu energia electrica, Pramac iti este alaturi, cu cele mai moderne, eficiente si sigure solutii de generare si cogenerare de energie.

Acest generator, este ideal pentru aplicatii rezidentiale, aplicatii publice, EXTREM DE EFICIENT in DATA CENTER, aplicatii comerciale, telecomunicatii, etc...

Acest generator electric automat, are un motor GFORCE cu regulator de tensiune super calitativ si o frecventa extrem de stabila, se bucura de un controller wrilles si de o aplicatie online de ultima generatie, priin aceasta aplicatie se face si mentenanta de catre tehnicienii autorizati PRAMAC. 

Acest model de generator, este un model de generator stationar, nicidecum unul mobil, este un generator de standby, care asteapta sa porneasca atunci cand energia centralizata dispare.

Acest generator electric pe gaz, Pramac GA8000, este produs in Statele Unite Ale Americii, foloseste un motor de ultima generatie G-FORCE 500 si se bucura de garantie 5 ani

Technical
AVRDa
Putere ( KW )
TipStationar Stand-by
UtilizareRezidential
Tip curentMonofazat
Tip combustibilGaz
Tip pornireElectric
StructuraCarcasa din aluminiu insonorizata
AutonomieNelimitat
Lungime (mm)1218
Latime (mm)638
Inaltime (mm)732
Greutate (Kg)155

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
1 5

Acest browser nu acceptă PDF-uri. Descărcați PDF-ul pentru vizualizare: Descarca PDF

Acest browser nu acceptă PDF-uri. Descărcați PDF-ul pentru vizualizare: Descarca PDF