Menu
Coș de cumpărături

Afumatoare de vanzare

Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Precomandă
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare - Confectii Metalice
Afumatoare de vanzare
  • Disponibil: Precomandă
  • Model: AFUM5050100
  • Greutate: 59.00kg
730,00 Lei
Adaugă în Coş

Trimite link:

Afumatoare de vanzare Afumatoare cu fum cald

Afumatoare pentru casa, cu o capacitate de 6 pui de gaina, sau un miel, ori ied. Afumatoare de casa pret producator confectii metalice pentru gospodarie, confectii metalice utile, afumatoare fum rece, folosita cu usurinta in gospodarie.

Doriti o afumatoare, in care puteti afuma si cu fum cald, dar si cu fum rece ? Nimic mai simplu, AICI veti gasi ceea ce se numaste afumatoare cu fum cald si rece, 

Afumatoare confectionata din tabla de 2mm grosime, pentru o rezistenta indelungata in timp, aceasta afumatoare, folosita corect, poate rezista in timp peste 15 ani

Afumatoare confectionata in atelier de confectii metalice, cu experienta de peste 20 de ani in domeniu

Afumatoare carne si peste, cu o capacitate de 0,25 metri cubi

Dimensiuni Afumatoare; Lungime 50cm, latime 50cm, inaltime 1 metru, aceste dimensiuni sunt doar ale afumatorii, fara picioare si fara horn.

Afumatoare are 4 picioare care o inalta la 60 de cm fata de sol, pentru a fi la inaltimea corpului si a nu fi nevoie sa va aplecati, atunci cand puneti la afumat carnea sau pestele.

Afumatoarea, este doatata pe interior cu un gratar in partea de sus din sarma zincata sudata de 5mm, pe care sa puteti agata carligele, 10 carlige pentru agatat carnea, dintre care 5 mai scurte si 5 mai lungi, 1 gratar mobil, in partea de jos, confectionat din plasa sudata zincata 5mm, pozitionat, astfel incat, sa nu cada carnea pe carbuni.

Afumatoarea are 2 manere pe exterior, pentru a fi usor transportabila, un capac reglabil deasupra hornului pentru reglajul tirajului si un reglaj pentru aer in partea frontala.

Hornul la a fumatoare este din tabla de 2,5mm grosime si are 1 metru lungime

Aceasta afumatoare este confectionata, pentru a fi folosita in casa si paote fi folosita foarte usor; se pun 5Kg de carbuni incinsi, cu rumegus sau aschii din pomi fructiferi, se pune carnea la afumat, se lasa 4 ore, dupa care se poate manca.

Afumatoare poate fi ridicata din punctele noastre de vanzare, sau la cerere prin curier rapid, poate fi livrata oriunde in Romania

Aceasta afumatoare pregateste carnea, astfel incat dupa 4 ore, poate fi mancata, poate fi afumata mai mult, sau mai putin, in functie de cum pregatiti jarul si rumegusul, reglajul tirajului de aer, trebuie facut cu atentie, trebuie sa lasati foarte putin aer sa intre, pentru a nu transforma afumatoarea intr-un cuptor, astfel, carnea va fi mai putin afumata si mai bine rumenita. Oricum ar fi, daca doriti sa serviti o carne buna, pentru care nu va trebui sa stati cu clestele in mana, pentru a intoarce mereu carnea, pentru a sufla in carbuni, sau pentru a nu sta cu sticla de apa in mana, pentru a stinge flacara aprinsa, aceasta afumatoare, va aduce satisfactia unui deliciu, aceasta afumatoare va ajuta sa pregatiri carnea, foarte simplu, nu invartiti carnea, nu umblati la jar, doar puneti carnea agatata in interior si in 3-4 ore, o puteti servi, veti descoperi un gust, extraordinar.

Aceasta afumatoare foloseste fumul cald, incalzind carnea, folosita cum trebuie, afumatoarea poate fi folosita si ca afumatoare fum rece, cu mai putin carbune si mai mult rumegus, reglata sa intre foarte putin aer, pentru un tiraj scazut, astfel afumatoarea poate afuma mai mult, in ideea insa in care doriti sa mancati mai repede, faceti procesul invers.

Afumatoare carne de vanzare la pret de producator, cu diferite grosimi de tabla, afumatoare de carne cu rezistenta indelungata in timp, afumatoare pentru carne ieftina, din tabla subtire, afumatoare pret producator afumatori, afumatoare profesionala, cu capacitate de afumare rapida, sau fum rece. Confectionam afumatori la comanda, capacitati diferite, la preturi accesibile.

Afumatoare carne, afumatoare peste, afumatoare carnati, afumatoare muschi de porc, afumatoare sunca, afumatoare pentru carne si peste, toate intr-o singura afumatoare, afumatoare profesionala pret mic.

Afumatoare profesionala de vanzare prin jumatatedepret.ro, afumatoare ieftina, cu capacitate medie de afumare, afumatoare de casa, de vanzare ieftin. Afumatoare fum cald, de vanzare la cel mai bun pret din piata.

Technical
TipAfumatoare
DemontabilNu
VopsitDa
Lungime (mm)500
Latime (mm)500
Inaltime (mm)1000
Grosime tabla (MM)2
Greutate (Kg)59

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
1 5
Captcha