Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

JUMATATEDEPRET.RO, este un domeniu online sustinut de BIMetal Product Argon SRL, Casa fierului SRL, Fierar.EU si Sky Consulting And Investment SRL

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati

Isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici modern de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Aratati-ne spatiul disponibil, terenul pe care doriti sa-l imprejmuiesti , gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doriti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviiciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice care doresc sa amenajeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati, dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in aceasta privinta. Odata ales modelul, noi il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti fier, scari exterioare, balustrade fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. La fel de variata este si gama de confectii pentru casa si gradina care include: afumatori, gratare, rotisoare, discuri, ceaune, protapuri, sobe, sobe racheta, mobilier pentru gradina, executate la comanda sau dupa propriile proiecte.

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe, etrieri, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In present, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Disponibil: In Stoc Model: MIG21
Faras metalic Faras cu coadaFaras metalicConfectii metalice, faras metalic, confectionat din tabla zincata, special pentru o durata de folosinta indelungata in timpFaras ieftin, dar foarte rezistent, acest faras metalic, pe langa faptul ca are un pret foarte bun, poate fi folosit in curte, in magazii, in depozite, in hale, oriunde este nevoie de un faras rezistent si cu un aspect placut, oricand acest faras metalic, poate fi ascuns undeva intr-un loc, dat fiind forma lui mica si compacta, in plu..
22,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: F69
Faras metalic cu coadaDescriere produs:Faras metalic cu coada, faras metal, confectionat din tabla zincata si coada metalica vopsita.Recomadari:-bun pentru srangerea gunoiului fara a mai fi nevoit sa te apleciTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau putet..
20,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FR101525
Faras metalic pentru cenusa si jarFaras metalic, confectionat din tabla groasa de 2mm, pentru jar si cenusa, acest faras, este confectionat special, pentru o rezistenta indelungata in timpFarasul metalic, este vopsit in camp elecytrostatic, cu vopsea termorezistentaAcest faras metalic, este la un pret corect in raport calitateLungimea totala cu coada a acestui faras este de 30cmFarasul in sine, are o lungime de 15cm, latime de 10 cm si inaltime  de 2,5cm..
15,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FRINOX35
Frigarui din inox tepusa de inox pentru frigarui 35 cmConfectionam la comanda orice dimensiune de frigaruie pentru gratarFrigaruie din inox, confectionata din tabla de 2 mm, frigaruia nu are un varf foarte ascutit, special pentru a nu accidenta pe cel ce o foloseste, insa este suficient cat sa patrunda friptura, sau legumele care se pun pe aceasta frigaruieBIMetal Product Argon SRL, este producator de gratare de inox, gratare speciale pentru frigarui gratar inox, tepuse frigarui inoxTepusa friga..
9,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD1505015
Gratar carbuni 1500X750 mmGratar pe carbuni, confectionat din tabla cu grosimea de 3 mm, usor de transportat, picioarele si polita din inetriorul acestuia fiind demontabile Picioarele gratarului sunt confectionate din cornierFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar pe carbuni, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni mai mare, , acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru picnic  si ..
1.420,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPREV120701390
Gratar cu protap pentru evenimente 120X70cmGratar din fier pentru evenimente, cu protap din inoxCuva gratarului este confectionata din tabla groasa de 4mm, cu lungimea de 120cm, latimea de 70cm si inaltimea de 13cmGratarul pentru evenimente, este confectionat pe structura metalica solida din fier, cu picioare stabile si polita metalica din fier de 2mm Protapul este demontabil, reglabil pe inaltime, confectionat exclusiv din inox si sudat in Argon TIG, cu inoxInaltimea gratarului din fier, e..
1.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROTP100501090
Gratar cu rotisor protap long life 1000x500Gratar confectionat din tabla groasa de 3 mm, picioare solide din teava patrata, grilaj confectionat pe structura metalica si otel de 8mm rotundGratarul poate fi folosit ca gratar pe carbuni, protap rotisor pentru miel, dar are si functie de afumatoare cu fum cald, atunci cand i se inchide capacul si se scoate capaciul de la hornGratar multifunctional, cu picioare reglabile, astfel pentru protap, se vor lasa picioarele la inaltimea dorita, aproximativ 5..
1.690,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRRPA10060
Gratar cu rotisor protap si afumatoare 1300x700 mmGratarul, este confectionat din otel rezistent pentru o indelungata folosinta si vopsit cu vopsea termorezistenta pentru un aspect placut, cat si pentru rezistenta indelungataCutia gratarului are lungimea de 1,3 m, latimea de 70 cm si inaltimea de 10 cm, aceasta este confectionata din tabla de 4 mm grosimePicioarele gratarului metalic, sunt confectionate din teava rotunda groasa si sunt demontabilePolita de sub gratar, este confectionata din tabl..
3.650,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR70501090LLIFEDL
Gratar de gradina 70X50 BIM Long Life cu dulap metalicGratare de gradina Produse manual in Romania, de compania BIMetal Product Argon SRL, gratare metalice, din tabla de otel, gratare metalice din inoxGratar de gradina cu dulap metalic pentru depozitareGratar de gradina cu capac semirotund, masuta pe balamale, care se pliaza in jos, dulap metalic cu doua usi, confectionat din tabla rezistentaCutia acestui gratar, este confectionata din tabla groasa de 3 mm, grilajul este confectionat pe cadru me..
1.300,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRL750650208
Gratar de inox 75X65cmGratar de inox cu lungimea de 75cm si adancimea de 65cmGratarul de inox, este confectionat pe o structura din teava patrata din inox alimentar 20X2mmVergelele grilajului de inox, sunt din inox alimentar si au grosimea de 8mmGratar de inox, sau fier ? Desi multa lume tinde sa aiba gratar din inox, in mare parte, oamenii isi cumpara gratar din fier, desigur, primul lucru de care se tine cont, este pretul mult mai mare la inox, dar intrebarea in sine este mult mai complexa. De..
640,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR100501390P4
Gratar din fier 100X50X13 cm Gratar din fier, prelucrat manual, din tabla de otel cu grosime de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpLungimea gratarului este de 1m, latimea de 50 cm, inaltimea cuvei de 13 cm, iar inaltimea totala a gratarului este de 90 cmAcest graatar din fier, este ideal pentru fripturi, carnati si mici, dar foarte bun si pentru peste si carne, fiind confectionat din otel rotund gros de 8mm..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR120601494
Gratar din fier 1200X600X140 mm inaltime toatala 940 mmGratar din fier cu dimensiunile 1,2 metri lungime, si 60 cm latime, 14 cm inaltimea cuvei, inaltimea totala a gratarului, este de 94 de cmAcest gratar din fier, este confectionat din tabla de otel rezistenta la temperaturi inalte si vopsit cu vopsea temorezistenta, in camp electrostaticOtelul folosit la acest gratar de mici, carne, sau carnati, este rotund, cu grosimea de 10 mmProducem gratare metalice din fier pentru fripturi, gratare din f..
1.299,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR1307090T3
Gratar metalic 1300X700X900Gratar metalic, cu carbuni, pentru fripturi, mici si pesteAcest gratar este confectionat din tabla groasa de 3 mm. Cutia gratarului are lungimea de 1,3 m, latimea de 70cm si inaltimea de 10 cmInaltimea totala a gratarului este de 90 cmPicioarele gratarului de gradina, sunt demontabile si destul de stabile, astfel este usor de transportat dintr-un loc in altulGrilajul pe care se fac fripturile, este confectionat din doua bucati identice, astfel avem doua grilaje confect..
1.250,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7435GC
Gratar metalic 74 X 35 cm pentru gratar de gradina din caramidaGratar metalic, confectionat pe structura metalica, din teava rectangulara gaurit si introduse tije de otel de 8 mm grosime, otel rotund de 8mmFabrica de gratare, confectionam gratare metalice orice model, gratare de gradina orice model, gratare din fier, pentru gratare de gradina din caramida..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR10050150HHM80
Gratar metalic pentru mici de exteriorGratar pentru exterior, cu masa si hota inclusaGratar confectionat pe structura metalica solida, tabla din otel rezistent, pentru folosinta indelungata.Gratar vopsit negru, cu vopsea speciala termorezistentaGratarul este confectionat din doua bucati;Masa mobila pe rotiGratar metalic cu hota si hornConfectionam la comanda orice model de gratar pentru restaurant..
10.150,00 Lei
Gratar pe carbuni 400x250x600 mm
-61 %
Disponibil: In Stoc Model: GR402560
Gratar pe carbuni 400x250x600 mmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Picioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Dupa asamblare si finisare, gratarului i se aplica vopsea termorezistenta pe exterior.Polita metalica este incadrata intre cornierele metalice.Acest gratar profe..
90,00 Lei 230,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60401080
Gratar pe carbuni 600x400x800 mmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre cornierele metalice.Dupa asamblare si finisare, gratarului i se aplica vopse..
300,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR805012
Gratar pe carbuni 800x500x1000 mmGratar pe carbuni mare, profesional, confectionat din materiale rezistente de cea mai buna calitateGratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiune masa detasabila:L = 400 mml = 500 mmGratar profesional, foarte stabil, cu picioare fixe din cornier 25x25x3mm si masa detasabila, ideala pentru ustensilele folosite la gratar sau recipiente pentru preparate.Dupa asamblare si finisar..
450,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD402560
Gratar pe carbuni demontabil 400x250x600 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 300 x 250 mmDimensiuni transport : 620x270x190 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre cornier..
280,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD60401080
Gratar pe carbuni demontabil 600x400x800 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmDimensiuni transport : 800x410x190 mmGreutate gratar: 27.8 kgPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este..
360,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD805012
Gratar pe carbuni demontabil 800x500x1000 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 500 mmDimensiuni transport : 1000x500x200 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre corni..
510,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRR12010096
Gratar pe carbuni semirotund 1200x1000x960Gratar pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Picioarele gratarului sunt confectionate din teava rectangulara 40x40x2 mm, pentru a-i oferi stabilitate si rezistenta in timp.Polita metalica este incadrata in teava rotunda metalica si este foarte facila si practica pentru utilizatorii ..
1.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRFR652515653
Gratar pentru frigarui 65X25X15 cmGratar pentru frigarui, confectionat din tabla de otel de 3mmCuva gratarului are o inaltime de 15 cm, lungime de 65 cm si o latime de 25 cmHala de confectii metalice, confectii gratare, producem gratare la comanda, orice dimensiune si orice model, la cele mai bune preturi, raport calitate pret..
190,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR10050150HH
Gratar pentru mici cu hota inclusaGratar pentru mici si friptura, confectionat din tabla groasa rezistenta in aer liberAcest gratar, este confectionat special pentru a functiona afara, in aer liber, este prevazut cu hota si hornGratarul metalic, este confectionat din tabla de 4 mm grosime, astfel incat sa aibe o rezistenta indelungata in timp, hota si hornul, au fost facute din tabla de 2 mm grosime si vopsite, cu vopsea termorezistentaGrilajul acestui gratar, este confectionat din otel inoxidab..
6.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GREV120701390
Gratar pentru evenimente, cu suport pentru protap pregatitAcest gratar, are pe laterale suportul pentru protap deja sudat, astfel cand va hotarati sa cumparati, partea de protap din inox, nu va trebui sa mai interveniti cu suduri la gratar si astfel nu veti deteriora vopseaua termorezistenta a grataruluiGratarul are in partea de sus dimensiunile de 120x70cm, cu inaltimea cuvei de 13cmCuva gratarului pentru evenimente, este confectionata din fier de 4mm grosime, cu toate sudurile in argon, pentru..
1.490,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRAFC200100100
Gratar metalic profesional, cu afumatoare si cuptor special pentru cartofiAcest gratar profesional, este confectionat de BIMetal Product Argon SRL, in fabrica de gratare, din Copaceni IlfovGratarul are o afumatoare de tip Barbeque, in partea stanga, un cuptor trifazat, pentru cartofi, cu doua sertare, in partea din dreapta, iar pe mijloc, este gratarul pe carbuni, pentru fripturi, mici si pesteAcest gratar este folosit, cu usurinta de bucatari, avand la indemana carnea fripta, cat si cartofii co..
17.800,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX140601590
Gratar profesional inoxGratar confectionat din otel inoxidabil de 10mm, bara rotunda plina, pe rama din inox si sudat in argon in inoxCutia gratarului, este confectionata din tabla de 3mm si are dimensiunile 100X60x15 cmGratarul are picioarele din teava rotunda, sudate in argon, are o polita pentru carbuni solida, confectionata pe structura metalica si tabla de 2 mmPicioarele gratarului sunt impartite astfel incat acesta sa poata fi usor mutat, doua picioare au roti solide, iar celelalte doua pi..
1.990,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPM1507517
Gratar profesional pentru mici gratar pe carbuniGratar profesional pe carbuni, confectionat special pentru restaurantele care fac mici si lucreaza multe ore pe zi, in acest sens, acest gratar este confectionat din tabla din otel de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpCuva gratarului este inalta de 15 cm, gratarul efectiv de lucru are dimensiunile de 100x75 cm, iar in partea dreapta este lasat loc pentru carbuniGratarul este dotat cu o polita in partea de jos, confectionata pe structura m..
2.400,00 Lei
Grilaj din fier pentru gratar de gradina din caramida
Nou
Disponibil: In Stoc Model: GRIL7050208
Fabrica de gratare BIM, produce la comanda grilaj din FIER, sau INOX pentru GRATAR DE GRADINA DIN CARAMIDAAcest grilaj este confectionat pe structura de cornier 20X20X3 mm si otel rotund de 8mm, spatiile dintre barele rotunde de otel, sunt de 8mmGrilajul din fier ( pentru gratar de gradina din caramida ), are in partea din fata doua manere din fier pentru o folosinta usoaraToate sudurile sunt in ARGON..
145,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: MS2046090SP
Masa speciala pentru gratar metalic de exterior cu hotaAceasta masa metalica, este speciala pentru gratarul pentru mici cu hota inclusa, CODGR10050150HH, dar poate fi folosita si la alte gratare mai simple, cu dimensiunile adecvate ( lungime 95cm, latime 58cm, inaltime 15-20cm )Masa pentru gratar, este confectionata din oteluri rezistente si foarte groase, nu este o simpla masa, realizata din table subtiri, ci este o masa profesionala, care poate rezista in timp peste 10 aniMasa pentru gratar, e..
3.950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC265210
Pirostrie ceaun 265x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
37,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC290210
Pirostrie ceaun 290x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
39,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL400400509
Plita din fier 40X40cm pentru gratarPlita din fier cu dimensiunile 40X40 cm adancimea de 5cm, confectionata din otel cu grosimea de 6mmPlita este ornamentata perimetral cu o platbanda amprentata de 5omm inaltime si 5mm grosimePlita este sablata pe interior, unde se gateste si vopsita in camp electrostatic pe exterior, cu vopsea termorezistenta..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL404069
Plita din fier pentru copt pe gratar 50X50 cm 6 mm grosimePlita din otel rezistent la temperaturi inalte, cu grosimea de 6 mm, pentru copt vinete, ardei si alte legumePlita are pe toate cele 4 laturile, o platbanda amprentata sudata si doua manere.Aceasta plita poate fi folosita pe orice gratar cu carbuni, lemne, sau gazFabrica noastra de gratare, produce orice gratar la comanda, modele diferite si dimensiuni diferite, plite pentru gratar si discuri pentru gratar...
285,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLINOX40025025
Plita din inox pentru gratarFabrica de gratare, producem plite din inox si fier, pentru gratare, plita pentru copt legumePlita poate fi pusa pe gratar cu carbuni, gratar cu gaz, sau pe aragazPlita este confectionata din inox alimentar gros de 10mm, pentru o rezistwnta indelungata in timpPlita de inox are o platbanda de inox pe tot perimetrul, pentru a proteja scurgerea de lichide pe aragaz, sau pe gratarPlita este prevazuta cu manere tot de inox, pentru a putea fi mutata usorSudura este facuta i..
295,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLGR60606
Plita din fier, patrata, cu dimensiunile 60X60 cm, pentru copt ardei sau vineteAceasta plita, este realizata, din otel de 6mm grosime, pentru rezistenta indelungata in timp, dar si pentru o coacere a legumelor corecta si uniforma, astfel incat legumele sa nu fie arse si deteriorateCocearea legumelor pe plita din fier, se va putea face, fie cu arzator pe gaz, fie cu lemnePicioarele plitei sunt demontabile si au o inaltime de 19 centrimetri, exact cat sa intre arzatorul pe gaz dedesubtPlita este r..
598,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PR95502
Protap rotisor pentru campingProtap de dimensiuni reduse, confectionat din inox alimentar, pentru campingAcest protap rotisor, este confectionat integral din inox, sudat in argon si este dedicat pescarilor si celor ce fac gratar in naturaAcest protap este demontabil si usor de transportatProtapul, are sistem de prindere pentru doi pui de gaina, sau doi pesti mai mari, insa poate fi folosit si pentru mai multi pestiFriptura la acest protap se va face in stil haiducesteProtapul este confectionat p..
320,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ROT10050153
Rotisor Protap pentru mielRotisor Protap, confectionat din tabla de otel de 3 mmManivela de invartire, teava de sustinere a mielului, cat si piesele principale de sustinere a mielului sunt confectionate din otel inoxidabilCutia rotisorului are dimensiunile 100x50x15 cmPicioarele acestui rotisor sunt demontabile si reglabile, astfel se poate regla o inaltime optima a rotisorului pentru fiecare om in parteSistemul de sustinere a mielului este confectionat pe sistem reglabil, astfel incat sa poata ..
790,00 Lei
Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mm Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mm
-31 %
Disponibil: In Stoc Model: SS2205050
Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mmScoabe pentru constructii 220mm lungime cu varfurile de 50mmScoabe din otel striat de 8mm, forjate la cald lungime 22 cm si inaltime 5 cm, scoabe din fier forjat cu dimensiuni speciale 5x20x5 cm, 7x25x7 cm, 7x30x7 cmScoabe pentru constructii, confectionate manual, la cele mai mici preturi. SCOABE PENTRU ACOPERIS Scoabe de vanzare, pret producator, pentru cantitati mari, in atentia distribuitorilor, oferim preturi buneBIMetal Prod..
1,25 Lei 1,80 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SC50200508
Scoabe pentru constructii 50X200X50 mm Scoabe pentru acoperisProducator scoabe, producem orice model de scoabe, prelucrate mecanic la rece, sau forjate la caldAceste scoabe pentru acoperis, sunt confectionate din fier beton ( otel striat ), cu grosimea de 8 mm si sunt facute la rece, printr-un proces special de debitare si indoire.Scoabe pentru acoperis din OTEL BST speciale, care intra in orice fel de lemnScoabe pentru acoperis pentru grinzi din lemn, care pot fi batute fara a se indoi, aceste ..
0,85 Lei
Afişare 81 - 120 din 134 (4 pagini)