Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

Confectii metalice si Fabrica de gratare

Gratar din fier, Gratar din inox, Gratar pentru camping, Gratar pentru evenimente, sunt doar cateva modele de gratare produse de Fabrica de gratare BIM

Fabrica de gratare BIM, Producator de gratare metalice din fier si inox, gratare mobile, gratare pentru evenimente, gratare pentru restaurante, producem diferite modele de gratare pentru friptura si peste, cu raport calitate pret foarte bun.

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati; sudori, lacatusi, forjori

O echipa de profesionisti isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 25 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. 

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare metalice din fier si inox, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe pentru acoperis din otel beton striat, etrieri din otel striat dur, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In prezent, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Fabrica de gratare BIM, produce mai multe modele de DISC GRATAR, o parte din acestea sunt obtinute din taler de disc, insa o alta parte sunt confectionate intr-un mod super profesional, dupa modele Americane, cu eficienta care poate multumi si cele mai exigente pretentii ale grataragiilor, obtinandu-se cele mai rafinate gusturi din fripturi.

Disc gratar taler 56 cm Disc gratar taler 56 cm
-17 %
Disponibil: In Stoc Model: DST61
Disc gratar 56 cm Gratar din taler de disc sablat pe partea unde se gatesteGratar disc pentru fripturi, usor de transportat si de folositDiscul, este confectionat din otel rezistent la temperaturi inalte, din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special de toata vopseaua care a fost pe disc de catre producatorul de talere, apoi prelucrat in vederea obtinerii acestui disc gratar pentru fripturiDiscului i-au fost atasate 3 piulite, carora li se infileteaza cele trei picioare din teava rot..
215,00 Lei 260,00 Lei
Disc gratar taler 61 cm Disc gratar taler 61 cm
-20 %
Disponibil: In Stoc Model: DST71
Disc gratar 61 cm Gratar din taler de disc Curatat prin sablare cu nisip si cuartGratar disc pentru fripturi, usor de transportat si de folositDiscul, este confectionat din otel rezistent la temperaturi inalte, din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special de toata vopseaua care a fost pe disc de catre producatorul de talere, apoi prelucrat in vederea obtinerii acestui disc gratar pentru fripturiDiscului i-au fost atasate 3 piulite, carora li se infileteaza cele trei picioare din tea..
260,00 Lei 325,00 Lei
Disc gratar 46 cm Disc gratar 46 cm
-14 %
Disponibil: In Stoc Model: GRD46
Disc gratar 46 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
150,00 Lei 175,00 Lei
Disc gratar 51 cm Disc gratar 51 cm
-15 %
Disponibil: In Stoc Model: GRD51
Disc gratar 51 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
180,00 Lei 212,00 Lei
Disc gratar 56 cm Disc gratar 56 cm
-18 %
Disponibil: In Stoc Model: GRD61
Disc gratar 56 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
230,00 Lei 280,00 Lei
Disc gratar 61 cm Disc gratar 61 cm
-20 %
Disponibil: In Stoc Model: GRD71
Disc gratar 61 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
275,00 Lei 344,50 Lei
Disc gratar 66 cm
Nou -18 %
Disponibil: In Stoc Model: DGTP6641
Disc gratar din taler, cu diametrul de 66 cm, cu platbanda sudata pe tot perimetrul disculuiDisc gratar SABLAT integral, pe toata suprafata in care se gateste, iar in rest, a fost vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticDiscul este dotat cu trei picioare, lungime 25cm, demontabile, pe baza de surub si piulitaIn mijlocul discului, este sudata o piulita, in care se prinde manerul, care se livreaza odata cu disculAcest disc gratar, functioneaza perfect, pe soba racheta demonta..
325,00 Lei 395,00 Lei
Disc gratar 56 cm DUO Disc gratar 56 cm DUO
-16 %
Disponibil: In Stoc Model: DG620DB800
Disc gratar Ecologic, cu diametrul de 56 cmAcest disc gratar, este confectionat din doua discuri speciale, unul in care se va face focul cu lemne, sau carbuni si unul in care se va gati friptura, micii, sau carnatiiIn confectionarea acestui disc gratar, s-au folosit oteluri speciale rezistente la temperaturi inalte, astfel incat acest gratar disc, sa poata fi folosit cel putin 15 aniAcest Disc gratar, este sudat exclusiv in argon, finisat manual, sablat si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea..
490,00 Lei 580,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DSFN60
Disc gratar din fontaDisc fonta cu picioare tip trepied, ideal pentru gratar in aer liber sau pentru uz casnic. Diametru: 44 cmInaltime: 24 cmGrosime disc: 7 mmGreutate: 6 kgAcest disc are o calitate superioara unui disc de tractor agricol, foarte popular printre gratargii experimentati.Discul poate fi folosit atat pentru gratar carne cat si pe post de plita pentru copt legume, sau pentru cartofi prajiti la plita. Poate fi utilizat si in casa la aragaz cu flacara.FONTA este aliajul fierului..
255,00 Lei
Disc gratar 46 cm pe gaz Disc gratar 46 cm pe gaz
-31 %
Disponibil: In Stoc Model: DG46G
Disc gratar 46 cm pe gazGratar disc, confectionat din otel dur, forjat si calit, sablat si vopsit pe exterior in camp electrostaticAcest disc functioneaza pe gazDisc gratar cu picioare demontabile si reglabile intre 45 si 90 cm inaltimeDsicul este dotat cu arzator de gaz, furtun si ceas regulator de presiune cu robinet de reglajAcest disc gratar, poate fi folosit fara probleme, necesita o simpla clatire cu apa curata, nu contine nimic toxic, suprafata de gatire a fost pregatita in acest sens, pr..
680,00 Lei 990,00 Lei
Disc gratar 51 cm pe gaz Disc gratar 51 cm pe gaz
-34 %
Disponibil: In Stoc Model: DG51G
Disc gratar 51 cm pe gazGratar disc, confectionat din otel dur, forjat si calit, sablat si vopsit pe exterior in camp electrostaticAcest disc functioneaza pe gazDisc gratar cu picioare demontabile si reglabile intre 45 si 90 cm inaltimeDsicul este dotat cu arzator de gaz, furtun si ceas regulator de presiune cu robinet de reglajAcest disc gratar, poate fi folosit fara probleme, necesita o simpla clatire cu apa curata, nu contine nimic toxic, suprafata de gatire a fost pregatita in acest sens, pr..
720,00 Lei 1.090,00 Lei
Disc gratar 56 cm pe gaz Disc gratar 56 cm pe gaz
-43 %
Disponibil: In Stoc Model: DG61G
Disc gratar 56 cm pe gazGratar disc, confectionat din otel dur, forjat si calit, sablat si vopsit pe exterior in camp electrostaticAcest disc functioneaza pe gazDisc gratar cu picioare demontabile si reglabile intre 45 si 90 cm inaltimeDsicul este dotat cu arzator de gaz, furtun si ceas regulator de presiune cu robinet de reglajAcest disc gratar, poate fi folosit fara probleme, necesita o simpla clatire cu apa curata, nu contine nimic toxic, suprafata de gatire a fost pregatita in acest sens, pr..
799,00 Lei 1.390,00 Lei
Disc gratar 66 cm pe gaz Disc gratar 66 cm pe gaz
-43 %
Disponibil: In Stoc Model: DG71G
Disc gratar 66 cm pe gazGratar disc, confectionat din otel dur, forjat si calit, sablat si vopsit pe exterior in camp electrostaticAcest disc functioneaza pe gazDisc gratar cu picioare demontabile si reglabile intre 45 si 90 cm inaltimeDsicul este dotat cu arzator de gaz, furtun si ceas regulator de presiune cu robinet de reglajAcest disc gratar, poate fi folosit fara probleme, necesita o simpla clatire cu apa curata, nu contine nimic toxic, suprafata de gatire a fost pregatita in acest sens, pr..
855,00 Lei 1.490,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SDG464661
Disc gratar 56 cm cu soba pe lemneSoba pe lemne pentru gatit, cu disc gratar de 56 de cmSoba pe lemne, poate fi folosita si cu ceaun de 15 litri, pe care-l puteti achizitiona separatDiscul gratar, este echipat cu piulite sudate si picioare detasabile, pentru a putea fi folosit separat gen pirostrie cu disc Atunci cand folositi soba cu discul din fier, demontati picioarele, discul se potriveste exact pe soba metalica, obtinand savoarea mancarii doriteSoba este confectionata din tabla de otel..
1.250,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DG80OCT
Disc gratar Barbeque octogon 80 cmDisc gratar octogon, cu fiecare latura de 61 cm, diametrul actogonului este de 80 cm, ceea ce ofera o suprafata foarte generoasa de gatitInaltimea discului de la sol, este 95 cmAcest disc gratar, este confectionat din doua piese; cutia de jos, confectionata din otel rezistent si vopsit negru si discul din partea de sus, care este confectionat din oteluri speciale, rezistente la temperaturi inalteDiscul in forma de octogon, se poate ridica, cand jarul este stins ..
5.450,00 Lei
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm
-28 %
Disponibil: In Stoc Model: DGBB72
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cmGratar disc, confectionat din oteluri speciale, pentru gatitul in aer liber, acest disc gratar, este folosit de ani de zile in tarile dezvoltate si este considerat cel mai bun sistem de gratar disc, cu rezultate exceptionale si gusturi pline de savoareGratarul disc, este confectionat din doua piese separate, in partea de jos avem un dulap metalic, confectionat din otel dur, pentru a rezista la temperaturile inalte, vopsit cu vopseluri speciale, rezistente ..
4.900,00 Lei 6.850,00 Lei
Disc gratar 76 cm Disc gratar 76 cm
-49 %
Disponibil: In Stoc Model: DSGR76N
Disc gratar 76 cm confectionat in Fabrica de Gratare metalice BIMDisc gratar, cu diametrul de 76 cm, pentru fripturi, confectionat din oteluri speciale, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manual, sablate si vopsite in camp electrostaticDisc gratar cu suprafata de gatit relativ mare, pe care se poate gati, fara probleme, pentru o intreaga petrecere cu placereAcest disc gratar este gandit sa fie folosit la o inaltime de 90 cm, astfel incat oaspetii sa stea imprejurul lui savurand carnea ..
3.500,00 Lei 6.870,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRDC1000
Disc gratar cu diametrul de 1 metruAcest gratar, a fost conceput, pentru petreceri, unde se savureaza friptura si legumele la gratarAcest gratar disc, functioneaza din inertie, odata facut focul si incalzit, veti putea frige carne si legume pentru toata petrecerea, iar daca focul scade in intensitate, nu aveti nimic de facut, decat sa aruncati inca un lemn, sau cativa carbuni in foc, fara a deranja friptura,Gratarul este confectionat din oteluri speciale dure, pentru o indelunga folosinta in tim..
8.650,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DGINOX600600
Disc gratar din inoxDisc gratar, confectionat din doua pieseMasa pe care sta discul gratar, care este confectionata integral din inox, cu toata sudura in argon si finisataDiscul gratar este confectionat din otel de inalta calitate, special pentru a rezista la temperaturi inalte si pentru a obtine cele mai bune si savuroase fripturiFinisajele acestui gratar disc, sunt facute la cel mai inalt nivel de profesionalism, toata lucratura este manuala si facuta in fabrica noastra de gratare din RomaniaM..
9.450,00 Lei
Soba racheta Soba racheta
-12 %
Disponibil: In Stoc Model: SCF23.7
Soba racheta Suport pentru ceaun Soba rachetaAtelier Confectii metalice, produce suport metalic pentru ceaun, model suport ceaun practic, calitate pret, extraordinar, eficienta maximaSuport metalic, gen soba metalica, pentru cei ce gatesc la ceaun din fontaAcest suport metalic pentru ceaun, este confectionat din teava patrata de 120mm, pentru o rezistenta indelungata in timpSuportul pentru ceaun, gen soba metalica, este confectionat special, pentru un consum redus de lemne ( mancarea la cea..
150,00 Lei 170,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM120X4 mm Soba racheta demontabila BIM120X4 mm
-12 %
Disponibil: In Stoc Model: SBRKDM304070
Soba racheta demontabila, confectionata din teava patrata 120x4 mm, sudata in argon, finisata si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic.Aceasta soba racheta, este ideala pentru tigaie, disc gratar din aluminiu, disc gratar din taler, disc de fonta si chiar pentru ceaun cu o capacitate maxima de 12 litriDaca folositi pe aceasta soba racheta ceaun, este de preferat sa folositi capac la ceaun, pentru un randament maritSoba racheta este dotata cu un capac si maner la focar, ..
185,00 Lei 210,00 Lei
Soba racheta pentru disc gratar Soba racheta pentru disc gratar
-26 %
Disponibil: In Stoc Model: RACHETA1505
Soba racheta pentru disc gratarSoba racheta, confectionata din teava patrata 150X5mm, aceasta Soba Racheta, are cea mai buna ardere, datorita camerei marite de 15x15 cmEste o soba racheta dedicata pentru piromani, pentru a gati in conditii nefavorabile la disc, sau ceaunAceasta soba racheta are o camera de ardere foarte mare, astfel incat sa poata fi introduse lemne mai mari, in raport cu soba racheta clasica, insa nu atat de mari, cat sa se infunde, tirajul este unul fortat, datorita structurii..
215,00 Lei 290,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM 150X5 mm Soba racheta demontabila BIM 150X5 mm
-21 %
Disponibil: In Stoc Model: SBRKD1505
Soba racheta demontabila, confectionata din teava patrata 150x5 mm, sudata in argon si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic.Aceasta soba racheta, este demontabila, prin faptul ca se demonteaza suportul pe care sta soba si suportul pe care veti pune tigaia, ceunul, sau disc gratarSoba racheta 150x5, este dotata cu un capac cu maner, la partea focarului, daca doriti capac si la cenusar, puteti comanda capacul AICI, iar acesta va veni deja montat pe cenusar, in cazul in c..
225,00 Lei 285,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DCSBRK120120AL
Disc gratar pentru friptura cu soba racheta inclusa in pretSoba racheta este confectionata din teava patrata 120x120mm, sudata in argon si vopsita in camp electrostaticDisc gratar turnat din aliaj pe baza de aluminiu alimentarAcest pachet promotional, va da posibilitatea sa cumparati putin mai ieftin soba racheta impreuna cu discul gratar.Soba racheta cu disc gratar, de vanzare la pret promotional, pentru piromani, sudura exclusiv in argon la soba racheta, iar dupa finisaje, soba racheta este vo..
320,00 Lei
Disc gratar cu soba racheta mare pret promotional Disc gratar cu soba racheta mare pret promotional
-25 %
Disponibil: In Stoc Model: RKDS150AL
Disc Gratar cu soba racheta de vanzare la pret promotionalDisc gratar din aluminiu plus soba racheta din teava patrata 150x150x5mm la pachet cu un pret mai mic..
330,00 Lei 440,00 Lei
Soba racheta BIM120X4 plus Disc Gratar 46 cm cu platbanda Soba racheta BIM120X4 plus Disc Gratar 46 cm cu platbanda
-9 %
Disponibil: In Stoc Model: RK1204D46PV
Soba Racheta din teava rectangulara 120x120mm, cu grosimea de 4mm PLUS Disc Gratar 46cm cu platbandaSoba racheta este sudata exclusiv in argon si apoi vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticDisc Gratar sablat integral pe suprafata in care se gateste si vopsit negru in rest, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic..
295,00 Lei 325,00 Lei
Soba racheta cu disc gratar 46 cm Soba racheta cu disc gratar 46 cm
-26 %
Disponibil: In Stoc Model: RKD46PL
Soba racheta, confectionata din teava patrata 150x5 mm, cu disc gratar, confectionat din taler de disc cu diametrul de 46 cmSoba racheta este sudata in argon si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticDiscul gratar, este sablat integral pe partea in care se gateste, are sudate 3 piulite in partea de jos, unde se insurubeaza cele 3 picioare, care pot fi folosite, atunci cand doriti sa folositi discul fara soba rachetaPicioarele discului sunt de 25 cm lungime..
330,00 Lei 445,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SBRK1204CR
Soba racheta si disc gratarSoba racheta confectionat in Fabrica de gratare BIM, sudura exclusiv in argon, vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic, teava folosita, este patrata cu latura de 120mmDisc gratar din aluminiu, cu diametrul de 44cm si adancimea de 11cm, aluminiu folosit la turnarea acestui disc este alimentar si nu se descompune, atunci cand gatiti..
290,00 Lei
Soba racheta BIM150X5 plus disc gratar ceaun
-4 %
Disponibil: In Stoc Model: SBRK1505CR
Soba racheta confectionata din teava patrata 150x150mm, sudata in argon si vopsita in camp electrostatic plus disc gratar ceaunDisc gratar, tip ceaun, cu diametrul 44cm, adancimea 11cm, confectionat din aluminiu alimentarFabrica de gratare BIM, produce mai multe modele de sobe racheta si disc gratar pentru gatit, toate sunt bine testate, inainte sa fie vandute, niciun produs nu se livreaza, pana nu a fost bine verificat sa nu aiba defecte...
350,00 Lei 365,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM120X4 cu disc gratar din aluminiu 46 cm Soba racheta demontabila BIM120X4 cu disc gratar din aluminiu 46 cm
Nou -17 %
Disponibil: In Stoc Model: SBRKD1204AL
Pachet promotional compus din soba racheta demontabila confectionata din teava patrata 120x4mm si disc gratar turnat din aluminiu cu diametrul de 46 cmSoba racheta este demontabila, prin faptul, ca se demonteaza suportul pe care sta soba, ( picioarele ) si se mai demonteaza si suportul pe care sta discul, sau tuciul, astfel cand o strangeti, va puteti optimiza spatiul mult mai bineAceasta soba racheta este ideala pentru a putea fi transportata usor oriunde aveti nevoie de eaDisc gratar turnat di..
300,00 Lei 360,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM150X5 cu disc gratar din aluminiu 46 cm Soba racheta demontabila BIM150X5 cu disc gratar din aluminiu 46 cm
Nou
Disponibil: In Stoc Model: SBRKDAL150551
Pachet promotional, soba racheta demontabila din teava patrata 150x5mm si disc gratar din aluminiu 46 cm diametruSoba este confectionata din teava patrata 150X5mm, sudata in argon si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticDiscul, este turnat din aluminiu alimentar, are diametrul de 46 cm si este ideal pentru aceasta soba racheta..
350,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM120X4 cu disc gratar taler 46 cm cu platbanda Soba racheta demontabila BIM120X4 cu disc gratar taler 46 cm cu platbanda
Nou -16 %
Disponibil: In Stoc Model: SBRK1204D46P
Pachet promotional compus din soba racheta demontabil si disc gratar din taler cu diametrul 46 cm cu platbanda perimetralaSoba racheta este confectionata din teava patrata 120X4 m, sudata in argon si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic, suportul de sus pe care sta discul, cat si suportul de jos, pe care sta soba racheta sunt piese demontabileSoba racheta, este dotata cu usa si maner, la focar, iar daca doriti, puteti comanda si la cenusar, contra cost, AICIDisc gratar..
325,00 Lei 385,00 Lei
Soba racheta demontabila BIM150X5 cu disc gratar taler 51cm cu platbanda Soba racheta demontabila BIM150X5 cu disc gratar taler 51cm cu platbanda
Nou
Disponibil: In Stoc Model: SB1505DSP515
Acesta este un pachet promotional, Soba racheta demontabila cu disc gratar taler 51cm cu platbandaSoba racheta, este confectionata din teava patrata 150x5mm, sudata in argon si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticSoba racheta are sistemul de baza pe care sta si suportul focarului, pe care asezati discul, DEMONTABILE, astfel, veti putea iarna, sau atunci cand nu o folositi, sa o puteti depozita mult mai usorDiscul gratar, este confectionat din DISC TALER cu diametrul de..
385,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SBRKPL545400900
Soba racheta, confectionata din teava patrata 150x150mm cu plita din fonta cu 3 ochiuriSoba racheta, este confectionata dintr-o bucata cu suportul pe care se pune plita din fonta, acest suport, este confectionat din tabla groasa de 3 mm, are o inaltime de 15cm,iar fundul este concav, special pentru ca focul sa patrunda bine la toate cele 3 ochiurileOchiul cel mare se va pune in partea dreapta ca-n poza, deoarece este fix in dreptul focarului, insa daca cineva doreste sa puna plita invers, o poat..
690,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5.5 litri Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5.5 litri
-8 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL5.5L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5.5 litriSoba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5,5 litriSoba metalica mobila, pentru gatit in aer liber, confectionata din tabla de 1,5mm, iar partea inferioara si cea superioara din tabla groasa de 3mmHornul sobei pentru gatit, este confectionat din teava cu diametru de 60,3mm si o grosime de 2mmAceasta soba a foste confectionata din materiale rezistente in timp, pentru o folosinta indelungata si vopsita cu vopsea termorezistenta neagraBimetal Product Arg..
599,00 Lei 650,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 15 litri Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 15 litri
-9 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL15L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 15 litriSoba pe lemne de gatit, confectionata din tabla groasa de 1,5mm, iar partea superioara si cea inferioara din tabla de 3mmSoba de gatit pe lemne pentru ceaun, de 15 litriBimetal Product Argon SRL, este producator autorizat de sobe, gratare, afumatori, rotisoare si accesorii pentru acestea, cu o experienta indelungata in domeniu si vinde prin jumatatedepret.ro, aceste produse la cele mai bune preturi. Pret de producator pentru toti distribuitorii din ..
699,00 Lei 770,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litri Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litri
-7 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL24L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litriSoba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litriSoba metalica, pentru gatit in aer liber, confectionata din tabla groasa de 1,5mm, iar partea superioara si cea inferioara din tabla de 3mmBimetal Product Argon SRL, este producator autorizat de sobe, gratare, afumatori, rotisoare si accesorii pentru acestea, cu o experienta indelungata in domeniu si vinde prin jumatatedepret.ro, aceste produse la cele mai bune preturi. Pret de producator pentru t..
799,00 Lei 860,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 30 de litri Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 30 de litri
-13 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL30L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 30 de litriSoba pe lemne pentru gatit, pentru ceaun de 30 de litriSoba este confectionata din tabla rezistenta, pentru o durata de viata indelungata si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta..
999,00 Lei 1.150,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SB70252570
Soba camping disc gratarSoba pentru camping, usor de folosit,din materiale rezistente, pentru o indelunga folosinta in timpLungimea sobei gratar, este de70 cm, latimea cuvei, este de 25 cm, inaltimea cuvei este de 25 cm, inaltimea totala cu picioare, pana la plita pe care se gateste, este de 60 cm, Picioarele sunt demontabile, hornul este demopntabil si are 1 metru lungimeAceasta soba cu plita pentru gatit, este confectionata din oteluri speciale dure si groase, pentru o rezistenta indelung..
4.800,00 Lei
Afumatoare de vanzare Afumatoare de vanzare
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFUM5050100
Afumatoare de vanzare Afumatoare cu fum caldAfumatoare pentru casa, cu o capacitate de 6 pui de gaina, sau un miel, ori ied. Afumatoare de casa pret producator confectii metalice pentru gospodarie, confectii metalice utile, afumatoare fum rece, folosita cu usurinta in gospodarie.Doriti o afumatoare, in care puteti afuma si cu fum cald, dar si cu fum rece ? Nimic mai simplu, AICI veti gasi ceea ce se numaste afumatoare cu fum cald si rece, Afumatoare confectionata din tabla de 2mm grosime, p..
730,00 Lei
Afişare 81 - 120 din 183 (5 pagini)