Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

JUMATATEDEPRET.RO, este un domeniu online sustinut de BIMetal Product Argon SRL, Casa fierului SRL, Fierar.EU si Sky Consulting And Investment SRL

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati

Isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici modern de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Aratati-ne spatiul disponibil, terenul pe care doriti sa-l imprejmuiesti , gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doriti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviiciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice care doresc sa amenajeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati, dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in aceasta privinta. Odata ales modelul, noi il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti fier, scari exterioare, balustrade fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. La fel de variata este si gama de confectii pentru casa si gradina care include: afumatori, gratare, rotisoare, discuri, ceaune, protapuri, sobe, sobe racheta, mobilier pentru gradina, executate la comanda sau dupa propriile proiecte.

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe, etrieri, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In present, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Disponibil: In Stoc Model: SC65020050
Scoabe pentru constructii 50X200X50X6 mm..
0,72 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SC7030070
Scoabe pentru constructii 70X300X70X8 mm..
1,10 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SCRR304090
Scrumiera cu picior de exteriorScrumiera rotunda de exterior, cu inaltimea de 90 cm si diametrul de 30 cmDiametrul gabionului de jos este de 40 cm, pentru o stabilitate bunaScrumiera este confectionata din otel si vopsita negru, gabionul decorativ, din partea de jos, este confectionat din plasa sudata zincataPartea de sus , scrumiera rotunda, este parte fixa din confectie, insa la comanda se poate face detasabila, cea detasabila este mai usor de curatat, insa poate fi furataBIMetal Product Argon..
190,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SRDEX90G
Scrumiera de exteriorConfectii metalice ieftine, scrumiera de exterior la pret de producator, scrumiera ieftina, vopsita cu vopsea termorezistentaScrumiera de exterior cu picior si baza solida din gabion cu piatra, gabion decorativ, atentie ! Piatra nu se vinde, scrumiera se vinde fara piatra din gabionScrumiera are o inaltime aproximativa totala cu picior, de 90cmScrumiera are un perimetru de 33X33cm si o inaltime de 5cm ( cutia scrumierei din tabla )Aceasta scrumiera poate fi folosita sa fara ..
175,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SRDEX903333
Scrumiera exteriorAtelier Confectii metalice, producator de scrumiere de exterior ieftine, cu cel mai bun raport, calitate-pretScrumiera exterior cu inaltimea de 90 cmScrumiera exterior cu picior Scrumiera exterior detasabila, pentru a putea fi scuturataScrumiera exterior metalica, scrumiera exterior vopsita cu vopsea termorezistentaScrumiera din tabla cu perimetrul 33X33cm si inaltimea de 5cmLa comanda, atelierul nostru de confectii metalice, poate sa produca si alte modele de scrumiere pe..
160,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SPDB505050
Seif cu tambur pentru depuneri de baniSeif metalic, conceput si confectionat pentru colectarile de bani, de la tonomatele de cafea, sucuri , mancaruri, sau altor produseAcest seif, nu este conceput sa fie anti vandalism, ci este un seif destinat pentru un birou, eventual supravegheat video, seif in care cei ce colecteaza bani de la tonomate, sa vina la orice ora si prin tamburul de deasupra seifului, sa depuna banii colectati, intr-un plic frumos, cu numele scris pe el si suma din interiorul pli..
3.900,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 15 litri
-9 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL15L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 15 litriSoba pe lemne de gatit, confectionata din tabla groasa de 1,5mm, iar partea superioara si cea inferioara din tabla de 3mmSoba de gatit pe lemne pentru ceaun, de 15 litriBimetal Product Argon SRL, este producator autorizat de sobe, gratare, afumatori, rotisoare si accesorii pentru acestea, cu o experienta indelungata in domeniu si vinde prin jumatatedepret.ro, aceste produse la cele mai bune preturi. Pret de producator pentru toti distribuitorii din ..
699,00 Lei 770,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 30 de litri
-13 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL30L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 30 de litriSoba pe lemne pentru gatit, pentru ceaun de 30 de litriSoba este confectionata din tabla rezistenta, pentru o durata de viata indelungata si vopsita negru, cu vopsea termorezistentaTuciul este turnat din aluminiu alimentar..
999,00 Lei 1.150,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5.5 litri
-8 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL5.5L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5.5 litriSoba de gatit pe lemne pentru ceaun de 5,5 litriSoba metalica mobila, pentru gatit in aer liber, confectionata din tabla de 1,5mm, iar partea inferioara si cea superioara din tabla groasa de 3mmHornul sobei pentru gatit, este confectionat din teava cu diametru de 60,3mm si o grosime de 2mmAceasta soba a foste confectionata din materiale rezistente in timp, pentru o folosinta indelungata si vopsita cu vopsea termorezistenta neagraBimetal Product Arg..
599,00 Lei 650,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: STERGN1
Stergator pentru picioareStergator pentru noroiConfectionat din profil rectangular vopsit, pentru a usura gospodarii din tara noastra, atunci cand au adunat noroi pe incaltaminte si doresc sa se cureteAre un suport metalic care va fi introdus in pamant de 40cm, o inaltime de 15cm de la sol, pana la platbanda metalica pe care ne curatam noroiul, si o inaltime totala de la sol, ( dupa ce prima parte a fost introdusa in pamant ), de 100cm, latimea acestui stergar este de 40cmConfectii metalice, ste..
165,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SAI120810
Suport metalic pentru aspersor irigatii solarii porumb gazonSuport din otel dur, pentru aspersoare si sisteme de irigatii, pentru acest suport, s-a folosit otel dur " BST500 " pentru o rezistenta indelungata in timp si a fost vopsitSuport din otel pentru sistemele de irigatii cu aspersoare, la cele mai mici preturiSuportul metalic pentru irigatii, este foarte usor de folosit si foarte usor de introdus in pamant, cu ajutorul piciorului, producem sisteme metalice pentru irigatii la comanda, pentru..
12,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SR5PR
Suport pentru intins rufele la uscat, uscator rufe, uscator suspendat pentru rufe, uscator pentru uscare rufe cu prindere pe pereteSuport metalic, cu 5 perechi de role, pentru intins rufele la uscatUscator pentru rufe metalic cu role, cu prindere in perete, pentru exterior, Suportul metalic pentru rufe, este confectionat din doua parti identice in oglinda, astfel incat unul va fi montat pe perete, in partea stanga si unul in partea dreapta, pe role, va intinsa sarma siliconata, astfel incat..
390,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SPUG1044786
Suport pentru unelte gradina 104x47x86Dimensiuni rastel unelte :L = 104 cml = 47 cmH = 86 cmRastel unelte gradina, ideal pentru gradina sau curte, confectionat din cornier 20x20x3mm, finisat si vopsit.Suport pentru cazma, lopata, furca, grebla, tarnacop si multe alte unelte si ustensile.*Uneltele din imagine nu sunt incluse in pret !Atelier confectii metalice, producator de rafturi metalice ieftine si foarte utile in gospodarie.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de confectii me..
290,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: VT58203
VatraiVatrai pentru cenusaVatrai confectionat din platbanda metalica groasa de 3mm si lata de 20mmVatrai 58cmVatrai soba, vatrai semineuVatrai metalic pret mic, raport calitate-pretVatrai ieftin..
16,00 Lei
Afişare 121 - 134 din 134 (4 pagini)