Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

Confectii metalice si Fabrica de gratare

Gratar din fier, Gratar din inox, Gratar pentru camping, Gratar pentru evenimente, sunt doar cateva modele de gratare produse de Fabrica de gratare BIM

Fabrica de gratare BIM, Producator de gratare metalice din fier si inox, gratare mobile, gratare pentru evenimente, gratare pentru restaurante, producem diferite modele de gratare pentru friptura si peste, cu raport calitate pret foarte bun.

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati; sudori, lacatusi, forjori

O echipa de profesionisti isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 25 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. 

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare metalice din fier si inox, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe pentru acoperis din otel beton striat, etrieri din otel striat dur, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In prezent, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Fabrica de gratare BIM, produce mai multe modele de DISC GRATAR, o parte din acestea sunt obtinute din taler de disc, insa o alta parte sunt confectionate intr-un mod super profesional, dupa modele Americane, cu eficienta care poate multumi si cele mai exigente pretentii ale grataragiilor, obtinandu-se cele mai rafinate gusturi din fripturi.

Afumatoare carne Afumatoare carne
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFUM650
Afumatoare carneAfumatoare carne pentru casaMai multe modele de afumatori la comandaAfumatoare carne cu dimensiuni reduse, pentru uz casnicAfumatoare carne metalica, confectionata din tabla groasaAfumatoare carne dimensiuni Inaltime 133cm, latime 30cm, adancime 40cm, inaltime focar 40cm, inaltime horn care este detasabil 80cmAtelier de confectii metalice, producator de afumatori carne, la comanda, sau dupa proiectul nostruAfumatoare pentru carne la pret micAfumatoare de carne ieftina..
750,00 Lei
Afumatoare fum rece Afumatoare fum rece
-18 % In Stoc
Disponibil: In Stoc Model: AFR5050100
Afumatoare fum rece, afumatoare fum cald, afumatoare pentru carneAceasta afumatoare de carne, nu se poate livra prin curier rapid, ridicarea se va face direct de la fabrica noastra \Afumatoare pentru casa, afumatoare carne, functionabila cu fum rece, cat si cu fum cald. Afumatoare de vanzare, afumatoare pentru carne, cu transport rapid oriunde in taraPentru mai multe modele de afumatori, ne puteti contacta telefonicAfumatoare carne, Afumatoarea are 2 compartimente, 1 compartiment, ( 50X50cm..
900,00 Lei 1.100,00 Lei
Afumatoare carne cu fum rece sau cald Afumatoare carne cu fum rece sau cald
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFR5050100LX
Afumatoare carne cu fum rece sau caldAfumatoare pentru carne, carnati, peste, cu fum rece, sau cald, in functie de poftele fiecaruia. Afumatoare pentru casa, cu o capacitatate relativ mare de afumatAceasta afumatoare, este confectionata din oteluri speciale si rezistente, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manual, sablate si vopsite cu vopseluri speciale termorezistente, in camp electrostaticAfumatoarea este compusa din doua incaperi;Focarul, confectionat din otel groasa, cu dimensiuni..
1.590,00 Lei
Afumatoare carne peste carnati Afumatoare carne peste carnati
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFCPC10050170
Afumatoare carne peste carnatiAfumatoare carne multifunctionala, afumatoare cu gratar inclusMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. OBTIONAL, contra cost, Gratar carbuni profesional ( Gratarul este confectionat din fier plin rotund de 8 mm si are urmatoarele dimensiuni 99cmX48cm )ATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare gratar dimensiuni;Inaltime totala a..
1.800,00 Lei
Afumatoare carne cu ventilator Afumatoare carne cu ventilator
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFCVENT1
Afumatoare carne cu ventilatorAfumatoare carne, carnati, pesteMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. Afumatoare profesionala cu ventilator5.    Accesorii optionale afumatoare cu ventilator: GRATARATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare cu ventilatie dimensiuni:Inaltime totala afumatoare de carne 1,7m, plus 1m hornul, care este detasabilLatime ..
1.950,00 Lei
Afumatoare carne cu protap rotisor Afumatoare carne cu protap rotisor
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFCPROT1
Afumatoare carne cu protap rotisorAfumatoare carne multifunctionala, afumatoare cu gratar si protap rotisor incluseMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. Gratar carbuni profesional5.    Protap rotisor profesionalATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare gratar protap rotisor dimensiuni;Inaltime totala afumatoare de carne 1,7m, plus 1m hornul, ca..
2.200,00 Lei
Afumatoare profesionala afumatoare fum cald Afumatoare profesionala afumatoare fum cald
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFUM200100100
Afumatoare profesionala afumatoare fum caldAfumatoare carne, carnati, peste, slanina, cu urmatoarele dimensiuni; Afumatoarea afre in interior un gratar din sarma groasa pentru a fi agatate carligele, care se livreaza odata cu afumatoarea, pe care se va agata carnea, sau produsele pentru afumatProducator BIMetal Product Argon SRL..
3.850,00 Lei
Afumatoare profesionala pentru carne Afumatoare profesionala pentru carne
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: AFP2000
Afumatoare profesionala pentru carneAfumatoare carne profesionala, confectionata din materiale rezistente, pentru o folosinta indelungata. Afumatoare gratar Aceasta afumatoare de carne, este destinata celor ce iubesc carnea afumata, cat si celor ce detin pensiuni in zone, i ncare carnea afumata, carnatii afumati, sau pestele afumat, sunt delicateseAceasta afumatoare profesionala, functioneaza cu fum rece, cat si cu fum cald, in functie de dorintele dumneavoastraCompartimentul de afumat cu f..
14.880,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: VT58203
VatraiVatrai pentru cenusaVatrai confectionat din platbanda metalica groasa de 3mm si lata de 20mmVatrai 58cmVatrai soba, vatrai semineuVatrai metalic pret mic, raport calitate-pretVatrai ieftin..
16,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FRINOX35
Frigarui din inox tepusa de inox pentru frigarui 35 cmConfectionam la comanda orice dimensiune de frigaruie pentru gratarFrigaruie din inox, confectionata din tabla de 1.5 mm, frigaruia nu are un varf foarte ascutit, special pentru a nu accidenta pe cel ce o foloseste, insa este suficient cat sa patrunda friptura, sau legumele care se pun pe aceasta frigaruieBIMetal Product Argon SRL, este producator de gratare de inox, gratare speciale pentru frigarui gratar inox, tepuse frigarui inoxTepusa fri..
9,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FR7001515ROT
Frigaruie din inox pentru gratar cu carbuni, Tepusa pentru carne si legume cu lungimea de 70 cm si latimea de 1,5 cmFrigaruie pentru fript carne la gratar, confectionata integral din inox, inclusiv maner rotund din inoxAceasta frigaruie din inox, poate fi folosita la orice gratar cu carbuni, pentru carne si legumeAceasta Frigaruie de inox, poate fi de dimensiune mai mica la cerere, pretul fiind acelasi, in acest sens, ne puteti contacta pentru dimensiunea dorita..
22,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC265210
Pirostrie ceaun 265x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
37,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC290210
Pirostrie ceaun 290x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
39,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRIL7050208
Fabrica de gratare BIM, produce la comanda grilaj din FIER, sau INOX pentru GRATAR DE GRADINA DIN CARAMIDAAcest grilaj este confectionat pe structura de cornier 20X20X3 mm si otel rotund de 8mm, spatiile dintre barele rotunde de otel, sunt de 8mmGrilajul din fier ( pentru gratar de gradina din caramida ), are in partea din fata doua manere din fier pentru o folosinta usoaraToate sudurile sunt in ARGON..
155,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7435GC
Gratar metalic 74 X 35 cm pentru gratar de gradina din caramidaGratar metalic, confectionat pe structura metalica, din teava rectangulara gaurit si introduse tije de otel de 8 mm grosime, otel rotund de 8mmFabrica de gratare, confectionam gratare metalice orice model, gratare de gradina orice model, gratare din fier, pentru gratare de gradina din caramida..
160,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRL750650208
Gratar de inox 75X65cmGratar de inox cu lungimea de 75cm si adancimea de 65cmGratarul de inox, este confectionat pe o structura din teava patrata din inox Vergelele grilajului de inox, sunt din inox alimentar si au grosimea de 8mmGratar de inox, sau fier ? Desi multa lume tinde sa aiba gratar din inox, in mare parte, oamenii isi cumpara gratar din fier, desigur, primul lucru de care se tine cont, este pretul mult mai mare la inox, dar intrebarea in sine este mult mai complexa. De ce totusi ..
640,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL400400509
Plita din fier 40X25cm pentru gratarPlita din fier cu dimensiunile 40X25 cm adancimea de 5cm, confectionata din otel cu grosimea de 6mmPlita este ornamentata perimetral cu o platbanda amprentata de 5omm inaltime si 5mm grosimePlita este sablata pe interior, unde se gateste si vopsita in camp electrostatic pe exterior, cu vopsea termorezistenta..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL404069
Plita din fier pentru copt pe gratar 50X50 cm 6 mm grosimePlita din otel rezistent la temperaturi inalte, cu grosimea de 6 mm, pentru copt vinete, ardei si alte legumePlita are pe toate cele 4 laturile, o platbanda amprentata sudata si doua manere.Aceasta plita poate fi folosita pe orice gratar cu carbuni, lemne, sau gazFabrica noastra de gratare, produce orice gratar la comanda, modele diferite si dimensiuni diferite, plite pentru gratar si discuri pentru gratar...
285,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLINOX40025025
Plita din inox pentru gratarFabrica de gratare, producem plite din inox si fier, pentru gratare, plita pentru copt legumePlita poate fi pusa pe gratar cu carbuni, gratar cu gaz, sau pe aragazPlita este confectionata din inox alimentar gros de 10mm, pentru o rezistenta indelungata in timpPlita de inox are o platbanda de inox pe tot perimetrul, pentru a proteja scurgerea de lichide pe aragaz, sau pe gratarPlita este prevazuta cu manere tot de inox, pentru a putea fi mutata usorSudura este facuta i..
590,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLGR60606
Plita din fier, patrata, cu dimensiunile 60X60 cm, pentru copt ardei sau vineteAceasta plita, este realizata, din otel de 6mm grosime, pentru rezistenta indelungata in timp, dar si pentru o coacere a legumelor corecta si uniforma, astfel incat legumele sa nu fie arse si deteriorateCocearea legumelor pe plita din fier, se va putea face, fie cu arzator pe gaz, fie cu lemnePicioarele plitei sunt demontabile si au o inaltime de 19 centrimetri, exact cat sa intre arzatorul pe gaz dedesubtPlita este r..
598,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP2007510
Capac din aluminiu pentru gratar din fier 200X75 cmCapac confectionat din tabla de aluminiu, special pentru gratar profesional, pentru evenimente, cu dimensiunile 200X75 cmConfectionam capace din tabla de aluminiu, tabla zincata, sau tabla neagra, pentru orice model de gratar, putem si vopsi la comanda aceste modele de capace in camp electrostatic, pentru orice d etalii, va rugam sa ne contactati la telefon, sau pe mail..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: MS2046090SP
Masa speciala pentru gratar metalic de exterior cu hotaAceasta masa metalica, este speciala pentru gratarul pentru mici cu hota inclusa, CODGR10050150HH, dar poate fi folosita si la alte gratare mai simple, cu dimensiunile adecvate ( lungime 95cm, latime 58cm, inaltime 15-20cm )Masa pentru gratar, este confectionata din oteluri rezistente si foarte groase, nu este o simpla masa, realizata din table subtiri, ci este o masa profesionala, care poate rezista in timp peste 10 aniMasa pentru gratar, e..
3.950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPSBRK1204
Capac cu maner pentru cenusar, la soba racheta 120X4mmAcest capac cu maner, va fi sudat cu balama, pe cenusarul de la soba racheta 120x4mm, atunci cand il comandati in aceeasi zi cu soba rachetaIn cazul in care comandati, doar capacul cu maner, fara soba racheta 120x4mm, atunci capacul va fi livrat prin curier, impreuna cu manerul si balamauaCapacul vine vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic..
29,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPSBRK1505
Capac pentru cenusar, la soba racheta din teava patrata 150x5Acest capac, vine direct montat pe soba racheta, atunci cand il comandati in aceeasi zi cu soba racheta 150x5 mmIn cazul in care comandati separat acest capac, el va fi livrat cu maner si balamaCapacul este vopsit negru cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic..
30,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SC65020050
Scoabe pentru constructii 50X200X50X6 mm..
0,72 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SC50200508
Scoabe pentru constructii 50X200X50 mm Scoabe pentru acoperisProducator scoabe, producem orice model de scoabe, prelucrate mecanic la rece, sau forjate la caldAceste scoabe pentru acoperis, sunt confectionate din fier beton ( otel striat ), cu grosimea de 8 mm si sunt facute la rece, printr-un proces special de debitare si indoire.Scoabe pentru acoperis din OTEL BST speciale, care intra in orice fel de lemnScoabe pentru acoperis pentru grinzi din lemn, care pot fi batute fara a se indoi, aceste ..
0,85 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SC7030070
Scoabe pentru constructii 70X300X70X8 mm..
1,10 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SS2205050
Scoabe 220X50 mm Scoabe forjate la cald din otel striat de 8mmScoabe pentru constructii 220mm lungime cu varfurile de 50mmScoabe din otel striat de 8mm, forjate la cald lungime 22 cm si inaltime 5 cm, scoabe din fier forjat cu dimensiuni speciale 5x20x5 cm, 7x25x7 cm, 7x30x7 cmScoabe pentru constructii, confectionate manual, la cele mai mici preturi. SCOABE PENTRU ACOPERIS Scoabe de vanzare, pret producator, pentru cantitati mari, in atentia distribuitorilor, oferim preturi buneBIMetal Prod..
2,00 Lei
Sarma elicoidala pentru gabioane Sarma elicoidala pentru gabioane
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: SZGAB25100
Sarma elicoidala pentru gabioaneSarma elicoidala, confectionata special, din sarma zincata cu grosimea de 2,5mm, pentru legarea gabioanelorSarma elicoidala, are lungimea de 1 metruAceasta sarma elicoidala, este special confectionata, din  sarma zincata, cu continut mare de carbon, pentru confectionarea de gabioane, este o sarma rezistenta, astfel incat gabioanele sa reziste si sa nu se desfaca dupa umplerea lor. Confectionam gabioane la comanda, capsate sau legate cu sartma elicoidala,..
1,50 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SZGAB315100
Sarma elicoidala 3.15mm pentru Gard GabioaneSarma Elicoidala, folosita la imbinarile gabioanelor de orice fel, gabioane decorative, garduri de gabioane, gabioane pentru malurile raurilor, etc...Pentru imbinarea gabioanelor, aceasta sarma zincata elicoidala, este cel mai bun sistem si cel mai sigur, astfel incat rezistenta gabioanelor ramane mereu aceeasi in timpSarma elicoidala 3.15mm grosime..
2,20 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ETR10108
Etrier din fier beton 10X10 cm otel striat 8 mm PC52 sau BST500Etrierii sunt rame transversale din otel striat, PC52, sau BST500, uneori se folosesc si din otel neted, care leaga barele transversale tot din otel beton de regula otel striat, aceste rame ( etrieri ), au in general ciocuri la capete.Acesti etrieri, au rolul de consolidare a armaturii din otel, sub forma de carcasa, preluand posibilitatea de intindere a stalpului, sau a grinziiEtrier pentru constructii din otel striat de 8 mm grosim..
1,60 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ETR15158
Etrier din fier beton 15X15 cm otel striat 8 mm PC52 sau BST500Etrierii sunt rame transversale din otel striat, PC52, sau BST500, uneori se folosesc si din otel neted, care leaga barele transversale tot din otel beton de regula otel striat, aceste rame ( etrieri ), au in general ciocuri la capete.Acesti etrieri, au rolul de consolidare a armaturii din otel, sub forma de carcasa, preluand posibilitatea de intindere a stalpului, sau a grinziiEtrier pentru constructii din otel striat de 8 mm grosim..
2,15 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ETR20208
Etrier din fier beton 20X20 cm otel striat 8 mm PC52 sau BST500Etrierii sunt rame transversale din otel striat, PC52, sau BST500, uneori se folosesc si din otel neted, care leaga barele transversale tot din otel beton de regula otel striat, aceste rame ( etrieri ), au in general ciocuri la capete.Acesti etrieri, au rolul de consolidare a armaturii din otel, sub forma de carcasa, preluand posibilitatea de intindere a stalpului, sau a grinziiEtrier pentru constructii din otel striat de 8 mm grosim..
2,70 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ETR25258
Etrier din fier beton 25X25  cm Otel striat 8 mm PC52 sau BST500Etrierii sunt rame transversale din otel striat, PC52, sau BST500, uneori se folosesc si din otel neted, care leaga barele transversale tot din otel beton de regula otel striat, aceste rame ( etrieri ), au in general ciocuri la capete.Acesti etrieri, au rolul de consolidare a armaturii din otel, sub forma de carcasa, preluand posibilitatea intinderii a grinzii, sau a stalpului Etrier pentru constructii din otel striat, gro..
3,20 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CL10101010108
Calareti din fier beton,  sau distantieri pentru plasa sudata in turnarea placilor cu beton ( otel striat BST cu diametrul de 8mm )Calareti pentru sustinerea plasei sudate in mijlocul betonului, care se va turna. Calaretii ar trebui sa aiba o inaltime corespunzatoare fiecarei grosimi de placa care va fi turnata, in general, calaretii din fier striat se confectioneaza la jumatate din inaltimea totala a placii de beton, astfel incat plasa sudata sa ramana fix la jumatate in betonul turnat.Ace..
2,55 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CAL101520151010
Calareti din fier beton distantier pentru plasa  sudata in constructiiCalaret folosit ca distantier in asezarea plaselor sudate, la turnarea betonului armat, pentru placile de betion in constructiiCalaretii din fier striat, se folosesc la armarea placilor de beton, cu plasa sudata, astfel incat sa se formeze distante intre aceste plase sudate, distante egale, ce au fost calculate inainte de a fi asejate plasele din fierAsezarea calaretilor din fier beton, se face conform unui proiect, acest..
3,20 Lei
Disponibil: In Stoc Model: COZ8080150
Camasuiala din tabla de otel zincat 80X80X150 mmCamasuiala din tabla de otel zincata, cu grosimea de 2 mm, Aceasta camasuiala ( pahar din tabla zincata pentru stalp din lemn ), este produsa de Bimetal Product Argon SRL, din tabla zincata de 2 mm, se debiteaza tabla la dimensiune, se gaureste, se indoaie la presa de indoit tabla, dupa care se sudeaza in argon, la sfarsitul tuturor operatiounilor, aceasta camasuiala va fi pulverizata usor cu praf de zinc, pe sudurile de argon, pentru o rezist..
17,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: COZ100100150
Camasuiala din tabla de otel zincat 100X100X150 mmBaza stalp lemn cu laturile de 100mm si inaltimea de 150mm, otelul zincat de 2mmBIMetal Product Argon SRL, este producator de sisteme de fixare pentru grinzi din lemn, placi si benzi perforatee, confectionate din otel zincat, piese pentru imbinare si articulare, suporti pentru stalpi, suporti pentru grinda..
21,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: COZ120120150
Camasuiala din tabla de otel zincat 120X120X150 mmCamasuiala din tabla zincata, otel zincata de 2 mm grosime, pentru stalp de lemnPahar din tabla de zinc grosime 2 mm, suport de stalp din lemn de 120 mm..
24,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: COZ130130150
Camasuiala din tabla de otel zincat 130X130X150 mmCamasuiala din tabla zincata, suport pentru stalp de lemn cu dimensiunea de 13 cm..
27,00 Lei
Afişare 121 - 160 din 183 (5 pagini)