Menu
Coș de cumpărături
Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Confectii Metalice

Confectii metalice si Fabrica de gratare

Gratar din fier, Gratar din inox, Gratar pentru camping, Gratar pentru evenimente, sunt doar cateva modele de gratare produse de Fabrica de gratare BIM

Fabrica de gratare BIM, Producator de gratare metalice din fier si inox, gratare mobile, gratare pentru evenimente, gratare pentru restaurante, producem diferite modele de gratare pentru friptura si peste, cu raport calitate pret foarte bun.

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati; sudori, lacatusi, forjori

O echipa de profesionisti isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 25 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. 

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare metalice din fier si inox, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe pentru acoperis din otel beton striat, etrieri din otel striat dur, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In prezent, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Fabrica de gratare BIM, produce mai multe modele de DISC GRATAR, o parte din acestea sunt obtinute din taler de disc, insa o alta parte sunt confectionate intr-un mod super profesional, dupa modele Americane, cu eficienta care poate multumi si cele mai exigente pretentii ale grataragiilor, obtinandu-se cele mai rafinate gusturi din fripturi.

Disponibil: In Stoc Model: VTR47
Vatrai pentru gratar pe carbuniLungimea acestui vatrai este de 47cm si se foloseste in general la gratar pe carbuni 40x30 cm si 50x30 cmEste confectionat din otel rotund de 8mm si este vopsit negru, in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta..
14,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: VTR57
Vatrai pentru gratar pe carbuni 57 cmLungimea acestui vatrai este de 57cm si se foloseste in general la gratar pe carbuni 60x40 cm, gratar 70x50 cm, gratar 80x50, gratare mai mariEste confectionat din otel rotund de 8mm si este vopsit negru, in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta..
15,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: VT58203
VatraiVatrai pentru cenusaVatrai confectionat din platbanda metalica groasa de 3mm si lata de 20mmVatrai 58cmVatrai soba, vatrai semineuVatrai metalic pret mic, raport calitate-pretVatrai ieftin..
16,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: VTRINOX58108
Vatrai confectionat din otel inoxidabil de 8mm, ideal pentru gratare din inoxVatrai cu lungimea de 58 cm, varful are lungimea de 10 cm..
35,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FRINOX35
Frigarui din inox tepusa de inox pentru frigarui 35 cmConfectionam la comanda orice dimensiune de frigaruie pentru gratarFrigaruie din inox, confectionata din tabla de 1.5 mm, frigaruia nu are un varf foarte ascutit, special pentru a nu accidenta pe cel ce o foloseste, insa este suficient cat sa patrunda friptura, sau legumele care se pun pe aceasta frigaruieBIMetal Product Argon SRL, este producator de gratare de inox, gratare speciale pentru frigarui gratar inox, tepuse frigarui inoxTepusa fri..
9,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FR7001515ROT
Frigaruie din inox pentru gratar cu carbuni, Tepusa pentru carne si legume cu lungimea de 70 cm si latimea de 1,5 cmFrigaruie pentru fript carne la gratar, confectionata integral din inox, inclusiv maner rotund din inoxAceasta frigaruie din inox, poate fi folosita la orice gratar cu carbuni, pentru carne si legumeAceasta Frigaruie de inox, poate fi de dimensiune mai mica la cerere, pretul fiind acelasi, in acest sens, ne puteti contacta pentru dimensiunea dorita..
22,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FK6005565
Furculita confectionata din otel inoxidabil rotund si maner din lemnAceasta furculita are aproximativ 60 cm si este ideala pentru gratar, ca sa nu va frigeti la mana, atunci cand invartiti carnea pe gratarFurculita este integrala din inox, inclusiv sudura este in argon prin sistemul TIG..
40,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: TEPGR1108
Tepusa pentru gratar, confectionata din inox, cu lungiumea 110 cmTija este din otel inoxidabil rotund de 8mmTepusa, are in capat maner din lemn lacuit, pentru o folosinta usoara..
85,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: TP2213010
Tepusa confectionata din inox, sudura in argon in inox, speciala pentru rotisor protap model BIM85INOXLungime tepusa inox 12cm, latime tepusa inox 10cmAceasta tepusa din inox pentru rotisor, este confectionata din teava rotunda de inox cu diametrul de 22m si otel inoxidabil de 6mm..
30,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: TP12100P
Acasta tepusa este compatibila cu Kitul pentru rotisor, care se monteaza pe gratarele 40x30cm si 50x30cmTepusa inox confectionata integral din inox cu sudura in argon tig. Fluturele de strangere este din otel zincat, gaura este de 6mmProducem modele diferite de Rotisor Protap..
25,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: TP141115P
Tepusa din inox, pentru Rotisor demontabil ce poate fi adaptat pe toate modelele de gratare metalice din fier si inoxAceasta tepusa este confectionata integral din inox, sudata in argon TIG si este speciala pentru patrat din inox 10x10mmTepusa din inox, este creata pentru ROTISOR PROTAP PENTRU CAMPING si pentru ROTISOR INOX PENTRU GRATARAceste tepuse din inox, sunt confectionate din inox rotund de 6mm pe teava patrata de inox 15x1,5mmLungime tepusa inox 15cm, latime 11cm, inaltime 1,5cm ..
29,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC265210
Pirostrie ceaun 265x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
37,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PC290210
Pirostrie ceaun 290x210Pirostrie pentru ceaun confectionata din platbanda, sudata, finisata si vopsita.Pirostrie sau suport pentru ceaun sau tuci utila in gospodarie dar si in excursii, camping.Putem confectiona si pe comanda suport pentru ceaun dupa dimensiunile specificate de catre client.ATENTIE: Ceanul din imagine NU este inclus in pret.Atelier confectii metalice, va punem la dispozitie din stoc o gama larga de CEAUNE TUCI...
39,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRIL7050208
Fabrica de gratare BIM, produce la comanda grilaj din FIER, sau INOX pentru GRATAR DE GRADINA DIN CARAMIDAAcest grilaj este confectionat pe structura de cornier 20X20X3 mm si otel rotund de 8mm, spatiile dintre barele rotunde de otel, sunt de 8mmGrilajul din fier ( pentru gratar de gradina din caramida ), are in partea din fata doua manere din fier pentru o folosinta usoaraToate sudurile sunt in ARGON..
155,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7435GC
Gratar metalic 74 X 35 cm pentru gratar de gradina din caramidaGratar metalic, confectionat pe structura metalica, din teava rectangulara gaurit si introduse tije de otel de 8 mm grosime, otel rotund de 8mmFabrica de gratare, confectionam gratare metalice orice model, gratare de gradina orice model, gratare din fier, pentru gratare de gradina din caramida..
160,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR804015P
Gratar confectionat din teava patrata si otel rotund plin de 8mm, 80x40cm, special pentru gratar de gradina din caramidaAcest gratar este sudat in argon si are 2 manere solide in partea din fataLa comanda, producem modele de gratare diferite..
170,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6354515P
Gratar din inox, confectionat pe teava patrata din inox si otel rotund din inox gros de 8mmAcest gratar are doua manere din lemn pe suport de otel rotund din inoxGratarul are 37 de tije din otel inoxidabil de 8mmPentru orice alte modele si dimensiuni de gratare din inox, sau fier, va rugam sa ne contactati, producem, aproape orice model de gratarToata sudura este in inox, argon, prin sistem TIG..
450,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX70050015
Gratar din inox cu dimensiunile 65x57 cm, cu doua manere din lemn, special pentru gratar de caramidaAcest grilaj din inox, este confectionat pe structura din teava patrata gaurita si otel inoxidabil rotund de 8mmSudura este exclusiv in inox ARGON TIGPentru alte dimensiuni ne puteti contacta pe mail, sau telefonicGratar de inox cu 38 de bare rotunde de inox..
520,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX78550015C
Gratar confectionat din teava patrata de inox si otel inoxidabil rotund de 8mmAcest gratar a fost sudat exclusiv in argon, prin sistemul TIG cu inox La comanda, producem gratare de inox cu orice dimensiuneGratarul are doua manere din lemn pe structura rotunda de inox, atentie, aceste manere nu sunt pentru a tine gratarul cu toata greutatea lui, ci acestea va ajuta doar atunci cand doriti sa-l trageti, sau sa-l mutati mai sus...
525,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRL750650208
Gratar de inox 75X65cmGratar de inox cu lungimea de 75cm si adancimea de 65cmGratarul de inox, este confectionat pe o structura din teava patrata din inox Vergelele grilajului de inox, sunt din inox alimentar si au grosimea de 8mmGratar de inox, sau fier ? Desi multa lume tinde sa aiba gratar din inox, in mare parte, oamenii isi cumpara gratar din fier, desigur, primul lucru de care se tine cont, este pretul mult mai mare la inox, dar intrebarea in sine este mult mai complexa. De ce totusi ..
640,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOCPL828015
Gratar din inox, confectionat pe structura patrata din inox si otel rotund din inox cu grosimea de 8mm si plita din inox de 10mm grosimePlita are o latime de 15cm si este lunga de 70cmGrilajul de inox, are doua manere din lemn pe suport de otel inoxidabil rotund, nu va bazti insa pe aceste doua manere, deoarece gratarul este mult prea greu si nu-l veti putea tine doar de cele 2 manereAcest gratar este prelucrat integral din inox, cu sudura in ARGON, prin sistemul TIG, la comanda, producem orice ..
1.600,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL400400509
Plita din fier 40X25cm pentru gratarPlita din fier cu dimensiunile 40X25 cm adancimea de 5cm, confectionata din otel cu grosimea de 6mmPlita este ornamentata perimetral cu o platbanda amprentata de 5omm inaltime si 5mm grosimePlita este sablata pe interior, unde se gateste si vopsita in camp electrostatic pe exterior, cu vopsea termorezistenta..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL404069
Plita din fier pentru copt pe gratar 50X50 cm 6 mm grosimePlita din otel rezistent la temperaturi inalte, cu grosimea de 6 mm, pentru copt vinete, ardei si alte legumePlita are pe toate cele 4 laturile, o platbanda amprentata sudata si doua manere.Aceasta plita poate fi folosita pe orice gratar cu carbuni, lemne, sau gazFabrica noastra de gratare, produce orice gratar la comanda, modele diferite si dimensiuni diferite, plite pentru gratar si discuri pentru gratar...
285,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLINOX40025025
Plita din inox pentru gratarFabrica de gratare, producem plite din inox si fier, pentru gratare, plita pentru copt legumePlita poate fi pusa pe gratar cu carbuni, gratar cu gaz, sau pe aragazPlita este confectionata din inox alimentar gros de 10mm, pentru o rezistenta indelungata in timpPlita de inox are o platbanda de inox pe tot perimetrul, pentru a proteja scurgerea de lichide pe aragaz, sau pe gratarPlita este prevazuta cu manere tot de inox, pentru a putea fi mutata usorSudura este facuta i..
590,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLGR60606
Plita din fier, patrata, cu dimensiunile 60X60 cm, pentru copt ardei sau vineteAceasta plita, este realizata, din otel de 6mm grosime, pentru rezistenta indelungata in timp, dar si pentru o coacere a legumelor corecta si uniforma, astfel incat legumele sa nu fie arse si deteriorateCocearea legumelor pe plita din fier, se va putea face, fie cu arzator pe gaz, fie cu lemnePicioarele plitei sunt demontabile si au o inaltime de 19 centrimetri, exact cat sa intre arzatorul pe gaz dedesubtPlita este r..
598,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: MS2046090SP
Masa speciala pentru gratar metalic de exterior cu hotaAceasta masa metalica, este speciala pentru gratarul pentru mici cu hota inclusa, CODGR10050150HH, dar poate fi folosita si la alte gratare mai simple, cu dimensiunile adecvate ( lungime 95cm, latime 58cm, inaltime 15-20cm )Masa pentru gratar, este confectionata din oteluri rezistente si foarte groase, nu este o simpla masa, realizata din table subtiri, ci este o masa profesionala, care poate rezista in timp peste 10 aniMasa pentru gratar, e..
3.950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPSBRK1204
Capac cu maner pentru cenusar, la soba racheta 120X4mmAcest capac cu maner, va fi sudat cu balama, pe cenusarul de la soba racheta 120x4mm, atunci cand il comandati in aceeasi zi cu soba rachetaIn cazul in care comandati, doar capacul cu maner, fara soba racheta 120x4mm, atunci capacul va fi livrat prin curier, impreuna cu manerul si balamauaCapacul vine vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic..
29,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPSBRK1505
Capac pentru cenusar, la soba racheta din teava patrata 150x5Acest capac, vine direct montat pe soba racheta, atunci cand il comandati in aceeasi zi cu soba racheta 150x5 mmIn cazul in care comandati separat acest capac, el va fi livrat cu maner si balamaCapacul este vopsit negru cu vopsea termorezistenta, in camp electrostatic..
30,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP4030
Capac pentru orice model de gratar pe carbuni cu dimensiunile 40x30 cmAcest capac, este confectionat din tabla decapata, vopsita negru in camp electrostatic, capacul nu are maner, deoarece am considerat ca este mult mai bine fara, astfel incat se pot depozita anumite lucruri peste acest capac, cand tineti gratarul depozitat in magazieCapac special pentru protectia gratarului, protejeaza sa nu ploua in cutia gratarului, cat si sa nu se puna insecte si, sau animale pe gratar..
50,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPINOX4030
Capac din inox pentru gratar 40x30 cm, ce poate fi folosit si pe post de tava pentru carne si fripturaAcest capac, este confectionat din tabla inox, cu grosimea de 1,5mm, poate fi folosit pe post de tava pentru carne, insa nu si pe post de plita, in cazul in care veti pune tava pe gratarul incins, veti avea ocazia ca aceasta sa se torsioneze.Acest capac, tava, din inox, nu are manere, pentru a nu incurca in utilizarea acestuiaLungime tava capac, inox 55 cm, latime 33 cm,inaltime 3 cm..
130,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP5030
Capac pentru orice model de gratar pe carbuni cu dimensiunile 50x30 cmPentru a mentine un gratar in conditii cat mai bune, aveti nevoie de un capac, chiar si cand terminati de fript carnea, este indicat sa puneti capacul pentru a se stinge carbunii, in loc sa turnati apa pe carbuni, evitand astfel deteriorarea grataruluiAcest capac, este confectionat din tabla decapata, vopsita negru in camp electrostatic, capacul nu are maner, deoarece am considerat ca este mult mai bine fara, astfel incat se p..
55,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPINOX5030
Capac confectionat din inox, pentru gratar 50x30 cm, ce poate fi folosit si pe post de tava inoxATENTIE ! Nu folositi acest capac tava, pe post de plita inox, deoarece se va torsiona de la temperatura inalta a gratarului.Acest capac este ambutisat si sudat la colturi in argon, prin sistemul TIGLa comanda, producem si alte dimensiuni de tavi si capace, cu grosimi diferite..
150,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP6040
Capac pentru orice model de grata pe carbuni cu dimensiunile 60x40 cmUn capac pentru gratar este recomandat, atunci cand lasati gratarul afara, dar si atunci cand depozitati gratarul intr-o magazie, ferindu-l de insecte si pisiciAcest capac, este confectionat din tabla decapata, vopsita negru in camp electrostatic, capacul nu are maner, deoarece am considerat ca este mult mai bine fara, astfel incat se pot depozita anumite lucruri peste acest capac, cand tineti gratarul depozitat in magazieCapac..
65,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPINOX6040
Capac confectionat din tabla de inox cu grosimea de 1.5mm, ce poate fi folosit pe post de tava, in care sa puneti carne pentru gratar, sau friptaAcest capac este din inox, insa nu este recomandat sa-l folositi pe post de plita, deoarece se va torsiona de la temperatura inalta a carbunilorCapacul are rol de a proteja gratarul, atat de ploaie,zapada, cat si de pasari, pisici, si alte situatii care pot dauna sau murdari in interior gratarulPentru alte dimensiuni si grosimi, ne puteti contacta telef..
180,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP7050
Capac pentru orice model de gratar cu dimensiunile 70x50 cmCapac pentru protejarea gratarului de inerperii, insecte si pisiciAcest capac, este confectionat din tabla decapata, vopsita negru in camp electrostatic, capacul nu are maner, deoarece am considerat ca este mult mai bine fara, astfel incat se pot depozita anumite lucruri peste acest capac, cand tineti gratarul depozitat in magazieCapac special pentru protectia gratarului, protejeaza sa nu ploua in cutia gratarului, cat si sa nu se puna i..
80,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPINOX7050
Capac din inox, pentru g70x50cm, este un capac de inox ce poate fi folosit si pe post de tava pentru carne, atunci cand faceti gratarulATENTIE ! Nu folositi capacul, pe post de plita, deoarece temperatura inalta a carbunilor il va deterioraPentru alte marimi si grosimi, ne puteti contacta..
240,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP8050
Capac pentru gratar 80x50cmAcest capac protejeaza gratarul de ploaie, zapada, cat si de insecte si pisiciAcest capac, este confectionat din tabla decapata, vopsita negru in camp electrostatic, capacul nu are maner, deoarece am considerat ca este mult mai bine fara, astfel incat se pot depozita anumite lucruri peste acest capac, cand tineti gratarul depozitat in magazieCapac special pentru protectia gratarului, protejeaza sa nu ploua in cutia gratarului, cat si sa nu se puna insecte si, sau anima..
90,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CP2007510
Capac din aluminiu pentru gratar din fier 200X75 cmCapac confectionat din tabla de aluminiu, special pentru gratar profesional, pentru evenimente, cu dimensiunile 200X75 cmConfectionam capace din tabla de aluminiu, tabla zincata, sau tabla neagra, pentru orice model de gratar, putem si vopsi la comanda aceste modele de capace in camp electrostatic, pentru orice d etalii, va rugam sa ne contactati la telefon, sau pe mail..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FR101525
Faras metalic pentru cenusa si jarFaras metalic, confectionat din tabla groasa de 1 mm, pentru jar si cenusa, acest faras, este confectionat special, pentru o rezistenta indelungata in timpFarasul metalic, este vopsit in camp elecytrostatic, cu vopsea termorezistentaAcest faras metalic, este la un pret corect in raport calitateLungimea totala cu coada a acestui faras este de 30cmFarasul in sine, are o lungime de 15cm, latime de 10 cm si inaltime  de 2,5cm..
15,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: F16
Faras metalic Descriere produs:-faras metalicRecomadari:-este foarte bun pentru a scoate cenusaTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau puteti sa contactati un consilier de vanzariStocuri si preturi:-produsul se afla pe stoc, in depozitul nostru-se v..
16,00 Lei
Afişare 161 - 200 din 311 (8 pagini)