Menu
Coș de cumpărături

Custi Animale si Pasari

Custi animale

Fabrica de custi pentru animale, producator autorizat de custi pentru animale, modele diferite, dimensiuni diferite, custi din plasa sudata zincata

Custi animale SH, prin jumatatedepret.ro, vandute direct de proprietari, dupa o folosinta scurta de timp si verificate de echipele noastre, comercializam custi animale si pasari folosite putin, in stare foarte buna, la preturi mici.

Custi caini, confectionate pentru mai multe rase de caini, inclusiv pentru caini utilitari, aici vom enumera, doar cateva din custile de caini, pe care le confectionam: custi crestere caini, custi transport caini, voliere caini de paza si padocuri. Custile pentru transportul cainilor, sunt confectionate pe tipul de masina folosita, astfel incat, sa maximalizam spatiul, insa confectionam si custi transport caini pliabile, din plasa sudata zincata groasa, plasa sudata zincata 3mm, plasa sudata zincata 3,5mm si palsa sudata zincata 4mm, aceste custi de transport sunt confectionate in forma de diplomat cu maner si sunt echipate cu tava pentru colectarea dejectiilor. Voliere pentru caini mari, caini de paza, cat  si padocuri, gasiti cu incredere la noi, modele diferite, sau confectionate la comanda dupa schita clientului, padoc caine gasiti la noi pe stoc.

Custi chinchila, confectionate din plasa sudata zincata, cat si custi pentru chinchila confectionate pe cadru metalic rezistente. Confectionam custi pentru chinchila de lux, pentru cei, ce doresc sa creasca in locuinta chinchila, dar confectionam la comanda si alte modele de custi, dupa gustul si placul clientului.

Custi iepuri, concepute si confectionate pe cadru metalic, cat si custi pentru iepuri simple din plasa sudata zincata. jumatatedepret.ro este un mare producator de custi animale, custi iepuri pret producator, pe diferite categorii: custi iepuri pitici, custi iepuri mari, custi iepuri Marele Belgian, custi iepuri transport, custi iepuri expozitie, custi iepuri de vanzare, custi iepuri pret mic, . . 

Custi iepuri crestere bazate pe un modul mama 50X50cm, custi iepuri expozitie, bazate pe custi vopsite, frumoase, pentru a face diferenta in expozitii si a creste vanzarile de iepuri, custi iepuri reproductie, bazate pe un modul mama de 60X60cm, ce permit atasarea maternitatilor speciale ( fatatoare iepuri ), si plasa sudata zincata cu ochiuri mici la podele, pentru ca puisorii sa nu-si rupa picioarele, custi transport iepuri, speciale, pentru a transporta iepurii, sunt custi ce se pot suprapune pe mai multe etaje fara a se deteriora, maternitati iepuri sau fatatoare iepuri cum li se mai spune, speciale pentru cei ce doresc sa inmulteasca iepurii si sa-i creasca, nu in ultimul rand pe aceasta platforma online, gasiti inclusiv accesorii pentru iepuri la preturi foarte competitive pe piata: adapatoare iepuri cu niplu de inox, hranitoare iepuri din tabla zincata, hranitoare iepuri pentru fan si lucerna......

Cele mai vandute custi iepuri sunt; cusca iepuri de casa, cusca iepuri pitici, cusca iepuri mari, cusca iepuri Marele Belgian, cusca iepuri fatatoare, cusca iepuri reproductie, cusca iepuri maternitate, cusca iepuri vopsita, cusca iepuri de exterior, cusca iepuri transport, cusca iepuri ieftina, cusca iepuri pret mic, . . . 

Custi mari dimensiuni, pentru cei ce doresc sa creasca, sau deja cresc animale mari, reptile, sau animale ce au nevoie pentru a trai, de spatiu mai mare. Custi crestere animale mari, custi reptile, custi transport animale mari, toate, sunt confectionate pe cadre metalice, rasteluri metalice, sau plase sudate zincate cu diametrul sarmei de minim 3,5mm, in functie de dorinta dumneavoastra, va putem proiecta si confectiona cusca dorita.

Custi pisici, custi crestere pisici, custi expozitie pisici, custi transport pisici cat si accesorii pentru pisici.

Producem custi animale, de orice fel, din orice model de plasa, ( plasa sudata, plasa sudata zincata, plasa dublu zincata, plasa sudata zincata plastifiata ), orice grosime a sarmei zincata, ( sarma zincata 1mm, sarma zincata 2mm, sarma zincata 3mm, sarma zincata 4mm, sarma zincata 5mm ), producem custi mari dimensiuni, pentru animale mari, din panouri de plasa zincata, cu sau fara confectie metalica, producem custi animale, pe categorii de animale, cat si pe categorii de varste, producem custi animale, dotate cu adapatori animale, hranitori animale, tavi dejectii animale. Custi animale la preturi reduse fata de piata, datfiind faptul ca vindem custile prin reteaua noastra de distributie,  oriunde in Romania prin curier rapid;

Custi animale modulare, custi animale simple, custi animale etajate suprapuse, custi animale confectionate din sarma zincata groasa, 2,3,4,5 mm, custi animale pentru adaposturi speciale, custi caini, custi pisici, custi animale confectionate pentru transportul animalelor, cu tavi pentru dejectii din tabla zincata, custi mari, padocuri, padocuri caini, padocuri fazani, padocuri pasari.

Producator custi animale; Producem si comercializam custi animale modele diferite, producem custi animale la comanda, dupa proiectul clientului, custi transport animale, utilam autovehicule pentru transport animale;

custi caini, custi iepuri, custi vulpi, custi dihori, custi bursuci, custi nutri, custi bursuci, custi pisici, custi prepelite, custi pui prepelite, maternitati pui prepelite, custi gaini ouatoare, custi pui de gaina, maternitati pui de gaina, maternitati pui de o zi, maternitati iepuri, maternitati pui, custi curcani, custi rate, custi gaste, padocuri pasari, padocuri animale, padocuri caini, tarcuri caini, tarcuri oine, tarcuri bovine, tarcuri pasari, tarcuri animale si pasari. Avem o gama larga de plasa pentru confectionarea custilor, plasa custi animale, plasa custi pasari, plasa voliere, plasa colivii.

Producem colivii pentru cresterea pasarilor exotice, a pasarilor mici, producem custi pentru crestere pasari, custi pentru inmultire pasari, toate la preturile cele mai mici din piata.

Custi pasari

Custi pasari este o categorie de custi produse de jumatatedepret, pentru cresterea, transportul si expunerea pasarilor domestice, exotice si decorative.

Jumatatedepret este un concept Romanesc, ce se bazeaza pe forta de munca din Romania, pe productia de produse in Romania, pe calitate si seriozitate, astfel in productia de custi pasari, producatorul foloseste produse romanesti de calitate obtinand un produs Romanesc pentru diferite categorii de pasari. Custile de pasari pot fi de marimi diferite, din plase sudate zincate cu ochiuri diferite, plase sudate zincate din sarma cu diametre diferite, dar in general, in functie de categoria de pasari pe care doriti sa o cresteti, veti gasi modele de custi pasari, concepute si confectionate pentru fiecare crescator in parte, veti gasi custi pasari: custi bibilici, custi curcani, custi fazani, custi gaini, custi gaste, custi prepelite, custi rate, custi porumbei, colivii

Colivii pentru cresterea si inmultirea pasarilor exotice, astfel coliviile produse si comercializate de noi, vor face rentabila afacerea dumneavoastra, in cresterea si inmultirea pasarilor exotice, datorita faptului ca nu veti mai avea nevoie de multe custi si cusculite cumparate la preturi mari, ci veti folosi colivii de pasari cu mai multe compartimente, sau colivii de dimensiuni mari, preturile oferite de noi, sunt preturi de producator.

Custi bibilici, direct de la producator, cu preturi variabile, in functie de capcitatea custilor, pentru fiecare crescator de bibilici, confectionam custi pentru cresterea bibilicilor, custi pentru producatorii de oua bibilica, cat si pentru inmultirea bibilicilor, custi bibilici modulare si etajate, confectionate din plasa sudata zincata.

Custi curcani, confectionate din plasa sudata zincata groasa, pentru o rezistenta indelungata in timp. Custi pentru crestera curcanilor, custi pentru inmultirea curcanilor, custi pentru transportul curcanilor, cat si custi pentru expozitia curcanilor, sunt concepute si create in urma experientei indelungate, a specialistilor si inginerilor ce lucreaza in confectionarea de custi

Custi fazani, produse modulare concepute si croite in functie de necesitatile crescatorului de fazani, pe maxim 5 nivele, aceste custi de fazani, pot fi aranjate dupa dorinta, in fiecare crescatorie de fazani, astfel daca doriti sa dezvoltati o afacere cu fazani, noi va putem confectiona dupa dorinta, custile pentru crestera fazanilor, custile pentru inmultirea fazanilor, custile pentru expozitie fazani, cat si custile pentru transportul fazanilor.

Custi gaini, pentru crescatorii de gaini ( nu pentru gainari ), pe diferite categorii de gaini si utilizari: maternitati pui de gaina o zi, custi crestere pui de gaina, custi crestere pui de carne, custi gaini ouatoare, custi gaini reproductie, custi transport gaini, custi expozitie gaini.....toate sunt confectionate, din plasa sudat azincata, astfel incat cresterea puilor de gaina, cresterea gainilor, cat si  inmultirea gainilor sa fie de cea mai buna calitate, cu rezultate de la foarte bine in sus.

Custi gaste, speciale pentru cresterea gastelor intr-un mediu curat, custile pentru gaste, pot fi pe diferite categorii, custi pentru gaste ouatoare, custi pentru productia de oua bune de incubat, unde veti gazdui gaste dar si gascan, custi pentru transportul bobocilor cat si a gastelor mature, custi pentru expozitie gaste, custi pentru cresterea bobocilor.

Custi porumbei, pe diferite categorii si modele: custi crestere porumbei, custi pentru inmultirea porumbeilor, custi pentru transportul porumbeilor, custi pentru expozitie porumbei, confectionam orice cusca pentru porumbei din plasa sudata zincata la comanda, dupa proiectul dumneavoastra

Custi prepelite, pentru micii si marii crescatori de prepelite, confectionam custi pentru prepelite de la cele mai mici dimensiuni, folosite in cresterea prepelitelor pe balcon, pana la baterii de custi pentru cresterea si inmultirea prepelitelor in regim industrial. Producem maternitati pentru pui de prepelita o zi, de diferite marimi si cu anumite dotari, producem custi pui prepeltia, pentru cresterea puilor de prepelita, producem custi prepelite ouatoare, pentru productia de oua prepelita, custi speciale confectionate cu colectoare de oua, astfel incat oul de prepelita sa fie colectat curat, producem custi pentru transportul prepelitelor, cat si custi pentru expozitie si vanzare prepelite. Cei ce doresc sa isi infiinteze microferma de prepelite cat si ferma de prepelite, le vom oferi tot sprijinul nostru in confectionarea de custi la cele mai bune preturi de pe piata, custi modulare si custi prepelite etajate.

Custi rate, pentru cresterea si inmultirea ratelor, cat si pentru productia de oua de rata, producem custi din plasa sudata zincata, speciale pentru rate, custi rezistente, custi pentru inmultirea ratelor, custi pentru cresterea bobocilor de rata, custi pentru productia de oua pentru incubat, cat si orice model de cusca modulara si, sau etajata, pentru microfermele de rate si fermele de rate industriale.


Disponibil: In Stoc Model: AI1L
Adapatoare iepuri cu niplu si recuperator din inoxAdapatoare iepuri cu niplu si recuperator din inox pentru adaparea iepurilor pentru montare pe furtunNiplul acestei adapatori este din inox, pentru a nu fi ros de iepure, iar bazinul cu o latime de 6.6 cm este facut din inox, cu toate acestea va recomandam, ca odata la 30 de zile sa il clatiti cu apa si otet pentru a nu permite bacteriilor sa se depuna pe acest bazin, astfel veti tine mereu apa curata, iar iepurii vor creste corespunzatorAceasta ..
9,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ADAPNIP103100
Adapatoare dubla automata cu niplu si recuperator pentru pui de prepelita / gainaAdapatoare dubla cu 2 niple si 2 cupite recuperatoare ideala pentru pui de prepelita sau pui de gaina.Adapatoare, pentru adaparea puilor de prepelita si a puilor de gaina, ce poate fi montata pe teava PEHD 25 mm.Aceasta adapatoare automata, face parte din gama de adapatori profesionale si poate fi folosita pe o durata de aproximativ 10-12 ani fara probleme..
8,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ADAPNIPLU1066010
Adapatoare automata niplu prepelite si gainiNiplu, adapatoare automata profesionala, pentru adaparea automata a prepelitelor si, sau gainilor. Acest sistem de adapare, al gainilor si al prepelitelor, este unul simplu, insa foarte eficient, datfiind faptul, ca apa ramane mereu curata, nefacand mizerie si noroi, acolo unde pasarile vin sa bea apa.Niplu din inox, cu invelis din material plastic alimentar, special pentru adapare prepelite si gaini, desigur si alte pasari pot fi adapate prin aceste l..
4,50 Lei
Disponibil: In Stoc Model: HR120100
Hranitoare animale hranitoare lucernaHranitoare, confectionata din profile metalice, ce se deschide pentru a introduce usor ruloul de lucernaHranitoarea este vopsita in camp electrostatic, pentru o rezistenta indelungata in timpProducem la comanda si alte modele de hranitori pentru animale..
1.780,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: HRC222048
Hranitoare pentru caini 10 kgHranitoare caini automata cu o capacitate de 10.5 kg hrana ( Volum = 17 litri)Dimensiuni hranitor caini: L=22 cm; l=20 cm; H=48 cmHranitoarea pentru caini cantareste 2.4 kg.Hranitoarea este confectionata din tabla zincata cu grosime de 0.5 mm.Capacul hranitoarei faciliteaza pastrarea hranei pentru caini in cele mai bune conditii...
200,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: HRC462149
Hranitoare pentru caini 20 kgHranitoare caini automata cu o capacitate de 20 kg hrana ( Volum = 40 litri)Dimensiuni hranitor caini: L=46 cm; l=21 cm; H=49 cmHranitoarea pentru caini cantareste 4 kg.Hranitoarea este confectionata din tabla zincata cu grosime de 0.5 mm.Capacul hranitoarei faciliteaza pastrarea hranei pentru caini in cele mai bune conditii...
350,00 Lei
Hranitoare pentru pasari
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: HR5666100
Hranitoare pentru pasariHranitoare pentru pasari curte din tabla zincata.Hranitoare pasari confectionata de atelier confectii metalice cu experienta in domeniu.Hranitoare pentru pasari de curte automata capacitate 100-120 Kg furaj (130 l).Dimensiuni hranitoare de pasari: L=100cm x l=56cm x h=66cmHranitoare automata gaini cu un volum foarte mare de stocare pentru furaj si gratar anti risipa.Hranitoare pui gaina pentru exterior.Hranitoare pentru pasari pret competitiv.Hranitoare pentru pasari de v..
700,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SK1205050
Sputnik porumbei 1200x500x500 mmSputnik cu 5 intrari pentru porumbei confectionat din teava rectangulara 15x15 mm cu baza din textolit pentru a evita contactul porumbelului cu metalul la aterizare.Dimensiuni sputnik porumbei:L = 1200 mml = 500 mmH = 500 mmDimensiuni intrare sputnic : 100 mm x 150 mmGreutate sputnik : 14.7 kgSputnik dotat cu 2 clapete: 1 pentru blocarea accesului (pentru eventualii pradatori pe timp de noapte si nu numai) si 1 pentru eliberarea porumbeilor.Acest model de sputnik ..
680,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SK605050
Sputnik porumbei 600x500x500 mmSputnik cu 3 intrari pentru porumbei confectionat din teava rectangulara 15x15 mm cu baza din textolit pentru a evita contactul porumbelului cu metalul la aterizare.Dimensiuni sputnik porumbei:L = 600 mml = 500 mmH = 500 mmDimensiuni intrare sputnic : 100 mm x 150 mmGreutate sputnik : 8.6 kgSputnik dotat cu 2 clapete: 1 pentru blocarea accesului (pentru eventualii pradatori pe timp de noapte si nu numai) si 1 pentru eliberarea porumbeilor.Acest model de sputnik est..
450,00 Lei
Tarc pentru pui 80x80x50
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: TAR808050
Tarc pentru pui 80x80x50Tarc mobil pentru pui de gaina, curca, boboci. Dimensiuni tarc pui gaina de o zi:L = 80 cml = 80 cmh = 50 cmTarcul pentru pui este ideal pentru protejarea puilor sau bobocilor impotriva pradatorilor.Un alt avantaj al acestui tarc pentru gaini este faptul ca se poate muta in fiecare zi pe un alt loc iar pasarile dvs se vor bucura hrana proaspata in fiecare zi.jumatatedepret.ro este producator de custi pentru pui de o zi, custi pentru closca cu pui, custi pentru boboci..
350,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)