Menu
Coș de cumpărături

Custi Animale si Pasari

Custi animale

Fabrica de custi pentru animale, producator autorizat de custi pentru animale, modele diferite, dimensiuni diferite, custi din plasa sudata zincata

Custi animale SH, prin jumatatedepret.ro, vandute direct de proprietari, dupa o folosinta scurta de timp si verificate de echipele noastre, comercializam custi animale si pasari folosite putin, in stare foarte buna, la preturi mici.

Custi caini, confectionate pentru mai multe rase de caini, inclusiv pentru caini utilitari, aici vom enumera, doar cateva din custile de caini, pe care le confectionam: custi crestere caini, custi transport caini, voliere caini de paza si padocuri. Custile pentru transportul cainilor, sunt confectionate pe tipul de masina folosita, astfel incat, sa maximalizam spatiul, insa confectionam si custi transport caini pliabile, din plasa sudata zincata groasa, plasa sudata zincata 3mm, plasa sudata zincata 3,5mm si palsa sudata zincata 4mm, aceste custi de transport sunt confectionate in forma de diplomat cu maner si sunt echipate cu tava pentru colectarea dejectiilor. Voliere pentru caini mari, caini de paza, cat  si padocuri, gasiti cu incredere la noi, modele diferite, sau confectionate la comanda dupa schita clientului, padoc caine gasiti la noi pe stoc.

Custi chinchila, confectionate din plasa sudata zincata, cat si custi pentru chinchila confectionate pe cadru metalic rezistente. Confectionam custi pentru chinchila de lux, pentru cei, ce doresc sa creasca in locuinta chinchila, dar confectionam la comanda si alte modele de custi, dupa gustul si placul clientului.

Custi iepuri, concepute si confectionate pe cadru metalic, cat si custi pentru iepuri simple din plasa sudata zincata. jumatatedepret.ro este un mare producator de custi animale, custi iepuri pret producator, pe diferite categorii: custi iepuri pitici, custi iepuri mari, custi iepuri Marele Belgian, custi iepuri transport, custi iepuri expozitie, custi iepuri de vanzare, custi iepuri pret mic, . . 

Custi iepuri crestere bazate pe un modul mama 50X50cm, custi iepuri expozitie, bazate pe custi vopsite, frumoase, pentru a face diferenta in expozitii si a creste vanzarile de iepuri, custi iepuri reproductie, bazate pe un modul mama de 60X60cm, ce permit atasarea maternitatilor speciale ( fatatoare iepuri ), si plasa sudata zincata cu ochiuri mici la podele, pentru ca puisorii sa nu-si rupa picioarele, custi transport iepuri, speciale, pentru a transporta iepurii, sunt custi ce se pot suprapune pe mai multe etaje fara a se deteriora, maternitati iepuri sau fatatoare iepuri cum li se mai spune, speciale pentru cei ce doresc sa inmulteasca iepurii si sa-i creasca, nu in ultimul rand pe aceasta platforma online, gasiti inclusiv accesorii pentru iepuri la preturi foarte competitive pe piata: adapatoare iepuri cu niplu de inox, hranitoare iepuri din tabla zincata, hranitoare iepuri pentru fan si lucerna......

Cele mai vandute custi iepuri sunt; cusca iepuri de casa, cusca iepuri pitici, cusca iepuri mari, cusca iepuri Marele Belgian, cusca iepuri fatatoare, cusca iepuri reproductie, cusca iepuri maternitate, cusca iepuri vopsita, cusca iepuri de exterior, cusca iepuri transport, cusca iepuri ieftina, cusca iepuri pret mic, . . . 

Custi mari dimensiuni, pentru cei ce doresc sa creasca, sau deja cresc animale mari, reptile, sau animale ce au nevoie pentru a trai, de spatiu mai mare. Custi crestere animale mari, custi reptile, custi transport animale mari, toate, sunt confectionate pe cadre metalice, rasteluri metalice, sau plase sudate zincate cu diametrul sarmei de minim 3,5mm, in functie de dorinta dumneavoastra, va putem proiecta si confectiona cusca dorita.

Custi pisici, custi crestere pisici, custi expozitie pisici, custi transport pisici cat si accesorii pentru pisici.

Producem custi animale, de orice fel, din orice model de plasa, ( plasa sudata, plasa sudata zincata, plasa dublu zincata, plasa sudata zincata plastifiata ), orice grosime a sarmei zincata, ( sarma zincata 1mm, sarma zincata 2mm, sarma zincata 3mm, sarma zincata 4mm, sarma zincata 5mm ), producem custi mari dimensiuni, pentru animale mari, din panouri de plasa zincata, cu sau fara confectie metalica, producem custi animale, pe categorii de animale, cat si pe categorii de varste, producem custi animale, dotate cu adapatori animale, hranitori animale, tavi dejectii animale. Custi animale la preturi reduse fata de piata, datfiind faptul ca vindem custile prin reteaua noastra de distributie,  oriunde in Romania prin curier rapid;

Custi animale modulare, custi animale simple, custi animale etajate suprapuse, custi animale confectionate din sarma zincata groasa, 2,3,4,5 mm, custi animale pentru adaposturi speciale, custi caini, custi pisici, custi animale confectionate pentru transportul animalelor, cu tavi pentru dejectii din tabla zincata, custi mari, padocuri, padocuri caini, padocuri fazani, padocuri pasari.

Producator custi animale; Producem si comercializam custi animale modele diferite, producem custi animale la comanda, dupa proiectul clientului, custi transport animale, utilam autovehicule pentru transport animale;

custi caini, custi iepuri, custi vulpi, custi dihori, custi bursuci, custi nutri, custi bursuci, custi pisici, custi prepelite, custi pui prepelite, maternitati pui prepelite, custi gaini ouatoare, custi pui de gaina, maternitati pui de gaina, maternitati pui de o zi, maternitati iepuri, maternitati pui, custi curcani, custi rate, custi gaste, padocuri pasari, padocuri animale, padocuri caini, tarcuri caini, tarcuri oine, tarcuri bovine, tarcuri pasari, tarcuri animale si pasari. Avem o gama larga de plasa pentru confectionarea custilor, plasa custi animale, plasa custi pasari, plasa voliere, plasa colivii.

Producem colivii pentru cresterea pasarilor exotice, a pasarilor mici, producem custi pentru crestere pasari, custi pentru inmultire pasari, toate la preturile cele mai mici din piata.

Custi pasari

Custi pasari este o categorie de custi produse de jumatatedepret, pentru cresterea, transportul si expunerea pasarilor domestice, exotice si decorative.

Jumatatedepret este un concept Romanesc, ce se bazeaza pe forta de munca din Romania, pe productia de produse in Romania, pe calitate si seriozitate, astfel in productia de custi pasari, producatorul foloseste produse romanesti de calitate obtinand un produs Romanesc pentru diferite categorii de pasari. Custile de pasari pot fi de marimi diferite, din plase sudate zincate cu ochiuri diferite, plase sudate zincate din sarma cu diametre diferite, dar in general, in functie de categoria de pasari pe care doriti sa o cresteti, veti gasi modele de custi pasari, concepute si confectionate pentru fiecare crescator in parte, veti gasi custi pasari: custi bibilici, custi curcani, custi fazani, custi gaini, custi gaste, custi prepelite, custi rate, custi porumbei, colivii

Colivii pentru cresterea si inmultirea pasarilor exotice, astfel coliviile produse si comercializate de noi, vor face rentabila afacerea dumneavoastra, in cresterea si inmultirea pasarilor exotice, datorita faptului ca nu veti mai avea nevoie de multe custi si cusculite cumparate la preturi mari, ci veti folosi colivii de pasari cu mai multe compartimente, sau colivii de dimensiuni mari, preturile oferite de noi, sunt preturi de producator.

Custi bibilici, direct de la producator, cu preturi variabile, in functie de capcitatea custilor, pentru fiecare crescator de bibilici, confectionam custi pentru cresterea bibilicilor, custi pentru producatorii de oua bibilica, cat si pentru inmultirea bibilicilor, custi bibilici modulare si etajate, confectionate din plasa sudata zincata.

Custi curcani, confectionate din plasa sudata zincata groasa, pentru o rezistenta indelungata in timp. Custi pentru crestera curcanilor, custi pentru inmultirea curcanilor, custi pentru transportul curcanilor, cat si custi pentru expozitia curcanilor, sunt concepute si create in urma experientei indelungate, a specialistilor si inginerilor ce lucreaza in confectionarea de custi

Custi fazani, produse modulare concepute si croite in functie de necesitatile crescatorului de fazani, pe maxim 5 nivele, aceste custi de fazani, pot fi aranjate dupa dorinta, in fiecare crescatorie de fazani, astfel daca doriti sa dezvoltati o afacere cu fazani, noi va putem confectiona dupa dorinta, custile pentru crestera fazanilor, custile pentru inmultirea fazanilor, custile pentru expozitie fazani, cat si custile pentru transportul fazanilor.

Custi gaini, pentru crescatorii de gaini ( nu pentru gainari ), pe diferite categorii de gaini si utilizari: maternitati pui de gaina o zi, custi crestere pui de gaina, custi crestere pui de carne, custi gaini ouatoare, custi gaini reproductie, custi transport gaini, custi expozitie gaini.....toate sunt confectionate, din plasa sudat azincata, astfel incat cresterea puilor de gaina, cresterea gainilor, cat si  inmultirea gainilor sa fie de cea mai buna calitate, cu rezultate de la foarte bine in sus.

Custi gaste, speciale pentru cresterea gastelor intr-un mediu curat, custile pentru gaste, pot fi pe diferite categorii, custi pentru gaste ouatoare, custi pentru productia de oua bune de incubat, unde veti gazdui gaste dar si gascan, custi pentru transportul bobocilor cat si a gastelor mature, custi pentru expozitie gaste, custi pentru cresterea bobocilor.

Custi porumbei, pe diferite categorii si modele: custi crestere porumbei, custi pentru inmultirea porumbeilor, custi pentru transportul porumbeilor, custi pentru expozitie porumbei, confectionam orice cusca pentru porumbei din plasa sudata zincata la comanda, dupa proiectul dumneavoastra

Custi prepelite, pentru micii si marii crescatori de prepelite, confectionam custi pentru prepelite de la cele mai mici dimensiuni, folosite in cresterea prepelitelor pe balcon, pana la baterii de custi pentru cresterea si inmultirea prepelitelor in regim industrial. Producem maternitati pentru pui de prepelita o zi, de diferite marimi si cu anumite dotari, producem custi pui prepeltia, pentru cresterea puilor de prepelita, producem custi prepelite ouatoare, pentru productia de oua prepelita, custi speciale confectionate cu colectoare de oua, astfel incat oul de prepelita sa fie colectat curat, producem custi pentru transportul prepelitelor, cat si custi pentru expozitie si vanzare prepelite. Cei ce doresc sa isi infiinteze microferma de prepelite cat si ferma de prepelite, le vom oferi tot sprijinul nostru in confectionarea de custi la cele mai bune preturi de pe piata, custi modulare si custi prepelite etajate.

Custi rate, pentru cresterea si inmultirea ratelor, cat si pentru productia de oua de rata, producem custi din plasa sudata zincata, speciale pentru rate, custi rezistente, custi pentru inmultirea ratelor, custi pentru cresterea bobocilor de rata, custi pentru productia de oua pentru incubat, cat si orice model de cusca modulara si, sau etajata, pentru microfermele de rate si fermele de rate industriale.


Disponibil: In Stoc Model: AI1L
Adapatoare iepuri cu niplu si recuperator din inoxAdapatoare iepuri cu niplu si recuperator din inox pentru adaparea iepurilor pentru montare pe furtunNiplul acestei adapatori este din inox, pentru a nu fi ros de iepure, iar bazinul cu o latime de 6.6 cm este facut din inox, cu toate acestea va recomandam, ca odata la 30 de zile sa il clatiti cu apa si otet pentru a nu permite bacteriilor sa se depuna pe acest bazin, astfel veti tine mereu apa curata, iar iepurii vor creste corespunzatorAceasta ..
9,00 Lei
Colivie pentru papagal mare 100/60/100
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: COLPM10060100
Colivie pentru papagal mare 100X60cm H=100cmDescriere colivie papagal mare-colivie papagali mari confectionata din plasa dublu zincata cu ochiurile mici, plasa dublu sudata zincata pentru custi animale-lungime 100 cm-latime 60 cm-inaltime 100 cmRecomandari:-pentru iubitorii de papagali-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara la preturi foarte mici, avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi s..
340,00 Lei
Colivie pentru papagali 100/100/60
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: COL10010060
colivie papagali-lungime 100 cm-latime 100 cm-inaltime 60 cm-tavi pentru dejectiiRecomandari:-pentru iubitorii de papagaliTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau puteti sa contactati un consilier de vanzariStocuri si preturi:-aceasta colivie se produce l..
400,00 Lei
Cuibar pentru gaini
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CUIBOUG1
Cuibar pentru gaini Descriere produs:-cuibar pentru gainiRecomandari:-pentru crescatorii de gaini ouatoareTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau puteti sa contactati un consilier de vanzariStocuri si preturi:-acest cuibar se porduce in aproximativ ..
30,00 Lei
Cusca iepuri 2 module 100X50 H=50
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI100
Custi iepuri direct din Fabrica de custi iepuriCusca iepuri doua compartimente cu dimensiuniile:lungime 100cm, latime 50cm, inaltime 50cmCusca este construita din plasa sudata zincata, lateralele avand ochiurile 50x50 mm cu fir de 2mm, cu usa de acces. Podeaua custii este construita din plasa sudata zincata avand ochiurile 25x25mm cu fir de 2mm.Cusca este prevazuta cu 2 hranitori pentru graunte confectionate din tabla zincata, 2 hranitori pentru fan, lucerna confectionate din plasa galvanizata s..
258,00 Lei
Cusca iepuri 4 module 200X50 H=50
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI200
Custi iepuri direct din Fabrica de custi iepuriCusca iepuri doua compartimente cu dimensiuniile:lungime 100cm, latime 50cm, inaltime 50cmCusca este construita din plasa sudata zincata, lateralele avand ochiurile 50x50 mm cu fir de 2mm, cu usa de acces. Podeaua custii este construita din plasa sudata zincata avand ochiurile 25x25mm cu fir de 2mm.Cusca este prevazuta cu 2 hranitori pentru graunte confectionate din tabla zincata, 2 hranitori pentru fan, lucerna confectionate din plasa galvanizata s..
517,00 Lei
Cusca iepuri 50X50 H=50
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI50
    Cusca iepuri pret Producator custi iepuriCusca iepuri un singur compartiment cu dimensiuniile:lungime 50 cm, latime 50 cm, inaltime 50 cmCusti iepuri confectionate din plasa sudata zincata, lateralele avand ochiurile 50x50cm cu fir de 2mm si usa de acces. Podeaua custii este confectionata tot din plasa sudata zincata cu ochiurile 25x25mm cu fir de 2mmCusti iepuri complet echipate hranitoare pentru graunte confectionata din tabla zincata, hranitoare pentru lucerna, fan confectionta ..
207,00 Lei
Cusca iepuri exterior
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI200EXT
Cusca iepuri exteriorDescriere produs:-cusca iepuri tineretRecomandari:-pentru cresterea iepurilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau puteti sa cont..
355,00 Lei
Cusca prepelite ouatoare 102X65cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO50
Cusca prepelite ouatoare Descriere cusca prepelite- cusca pentru 50 prepelite ouatoare japoneze, sau 40 prepelite din rasa Auriu de Manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm, grosime sarma zincata 2mm- custi prepelite dimensiuni lungime 102 cm, latime 65 cm, inaltime 30 cm, podea cusca prepeltie din plasa zincata sudata 12X25X2, sau echivalent, 12X12X1,5mm, 12X25X1,5mm- cusca 50 prepelite este echipata cu:- 1 hranitori din tabla zincata- 2 adapatori din tabla zincata- 2 tavi..
213,00 Lei
Cusca prepelite ouatoare 132X65cm H=26cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO65C
Cusca pentru prepelite ouatoare pret producatorDescriere cusca prepelite- cusca pentru 65 de prepelite japoneze, sau 60 din rasa Auriu de Manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 132 cm, latime 65 cm, inaltime 26 cm- cusca prepelite este echipata cu:-2 hranitori din tabla zincata-2 adapatori din tabla zincata-2 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confectioneze singuri c..
277,00 Lei
Cusca prepelite ouatoare 132X65cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO65
Cusca pentru prepelite ouatoareDescriere cusca prepelite- cusca pentru 65 prepelite ouatoare japoneze si 60 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 50X25mm- custi prepelite dimensiuni lungime 132 cm latime 65 cm, inaltime 30 cm- cusca prepelite este echipata cu:- 2 hranitoare din tabla zincata- 2 adapatoare din tabla zincata- 2 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confectioneze singuri..
283,00 Lei
Cusca prepelite ouatoare 46X65cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO25
Cusca prepelite ouatoare 25 capeteDescriere cusca 25 prepelite-cusca 25 prepelite ouatoare japoneze sau 20 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm cu grosimea sarmei de 2mm si podeaua custii de prepeltia este din plasa sudata zincata 12X25 mm cu grosimea sarma zincata 1.8 mm- custi prepelite dimensiuni lungime 52 cm, latime 65 cm, inaltime 30 cm- cusca 25 prepelite este echipata cu:-hranitoare din tabla zincata-adapatoare din tabla zincata-tava dejec..
135,00 Lei
Cusca prepelite ouatoare 92X65cm H=26cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO50C
Cusca prepelite ouatoare 50 capete- cusca 50 prepelite japoneze, sau 40 de prepelite din rasa, Auriu de Manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm cu fir de 2mm lateralele, iar podeaua pe care stau prepelitele este confectionata din plasa sudata zincata cu ochiurile 12x25mm cu fir de 2mm- custi prepelite dimensiuni, dimensiuni cusca 50 prepelite lungime 92 cm, latime 65 cm, inaltime 26 cm- custi 50 prepelite echipate cu:- 1 hranitoare din tabla zincata- 2 adapatoare din tabla zinc..
206,00 Lei
Cusca pui prepelita 100X50cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC50P3
Cusca pentru pui de prepelitaDescriere produs:-lungime 100 cm-latime 50 cm-inaltime 30 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarie-pentru dezvoltarea fermei, afacerii sau intinerirea linieiTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionel..
184,00 Lei
Cusca pui prepelita 120X50cm H=25cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC65P
Cusca pentru pui de prepeliteDescriere produs:-lungime 120 cm-latime 50 cm-inaltime 25 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarie-pentru dezvoltarea fermei, afacerii sau intinerirea linieiTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionel..
207,00 Lei
Cusca pui prepelita 130X50cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC65P3
Cusca pui prepelita custi pui prepeliteDescriere produs:-lungime 130 cm-latime 50 cm-inaltime 30 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarie-pentru dezvoltarea fermei, afacerii sau intinerirea linieiTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutoru..
221,00 Lei
Cusca pui prepelita 50X50cm h=25cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC25P
Cusca pentru pui de prepelita custi pentru pui de prepeliteDescriere produs:-lungime 50 cm-latime 50 cm-inaltime 25 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartimentRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarieTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distant..
110,00 Lei
Cusca pui prepelita 50X50cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC25P3
Cusca pentru pui de prepelita custi pui prepeliteDescriere produs:-lungime 50 cm-latime 50 cm-inaltime 30 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartimentRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarieTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem col..
117,00 Lei
Cusca pui prepelita 90X50cm H=25cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC50P
Cusca pui prepelita custi pui prepeliteDescriere produs:-lungime 90 cm-latime 50 cm-inaltime 25 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru cei care vor sa creasca prepelite in propria gospodarieTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-av..
173,00 Lei
Cusca pui prepelite 130X50cm H=120cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC4X65P3
Cusca pui prepelite suprapusa pe 4 nivele-lungime 130 cm-latime 50 cm-inaltime 120 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem colaborare ..
771,00 Lei
Cusca pui prepelite 130X50cm H=150cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC5X65P3
Cusca pui prepelite suprapusa pe 5 nivele-lungime 130 cm-latime 50 cm-inaltime 150 cm-10 hranitori din tabla zincata-10 adapatori din tabla zincata-10 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari:-pentru cei care cresc pui de prepelita intensiv-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem colaborare cu cel..
1.132,00 Lei
Cusca pui prepelite 130X50cm H=60cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC2X65P3
Cusca pui prepelite suprapusa pe 2 nivele-lungime 130 cm-latime 50 cm-inaltime 60 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem colaborare c..
413,00 Lei
Cusca pui prepelite 130X50cm H=90cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC3X65P3
Cusca pui prepelite suprapuse pe 3 nivele-lungime 130 cm-latime 50 cm-inaltime 90 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem colaborare c..
592,00 Lei
Custi iepuri 3 module 50X50 H=150
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI3X50
Cusca iepuri modularaCusti iepuri suprapuse cu dimensiuniile.lungime 50 cm, latime 50 cm, inaltime 150 cmCusti iepuri confectionate din plasa sudata zincata, lateralele avand ochiurile 50x50mm cu fir de 2mm si usa de acces. Podeaua custii este confectionata tot din plasa sudata zincata cu ochiurile 25x25mm cu fir de 2mmCusti iepuri complet echipate 3 hranitori pentru graunte confectionate din tabla zincata, 3 hranitori pentru lucerna, fan confectionate din plasa galvanizata, tavi pentru colectar..
433,00 Lei
Custi iepuri 8 module 200X50 H=100cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CI2X200
Custi iepuri 8 moduleCusti iepuri suprapuse cu dimensiuniile:lungime 200 cm, latime 50 cm, inaltime 100 cmCusca iepuri confectionate din plasa sudata zincata, lateralele avand ochiurile 50x50mm cu fir de 2mm si usa de acces. Podeaua custii este confectionata tot din plasa sudata zincata cu ochiurile 25x25mm cu fir de 2mmCusti iepuri complet echipate 8 hranitori pentru graunte confectionate din tabla zincata, 8 hranitori pentru lucerna, fan confectionate din plasa galvanizata, 8 adapatori iepuri ..
814,00 Lei
Custi pentru pui de prepelita 100X50cm H=120cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC4X50P3
Custi pentru pui de prepelita suprapuse pe 4 nivele-lungime 100 cm-latime 50 cm-inaltime 120 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem c..
657,00 Lei
Custi pentru pui de prepelita 100X50cm H=150cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC5X50P3
Custi pentru pui de prepelita suprapuse pe 5 nivele-lungime 100 cm-latime 50 cm-inaltime 150 cm-5 hranitori din tabla zincata-10 adapatori din tabla zincata-10 tavi dejectii pentru fiecare compartiment din tabla zincata-furtun transparent pentru apaRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantita..
925,00 Lei
Custi pentru pui de prepelita 100X50cm H=60cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC2X50P3
Custi pentru pui de prepelita suprapuse pe 2 nivele-lungime 100 cm-latime 50 cm-inaltime 60 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem co..
365,00 Lei
Custi pentru pui de prepeltia 100X50cm H=90cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CC3X50P3
Custi pentru pui de prepelita suprapuse pe 3 nivele-lungime 100 cm-latime 50 cm-inaltime 90 cm-hranitoare externa pentru fiecare compartiment-adapatori din tabla zincata-tava dejectii pentru fiecare compartiment, front reglabilRecomandari:-pentru incepatori-pentru dezvoltarea fermelor, afacerii si intinerirea liniilorTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-transportul mai poate fi facut si cu ajutorul camionelor noastre, in functie de cantitate si distanta-avem co..
511,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 2 nivele 102X65cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO2X50
Custi prepelite ouatoare pe 2 niveleDescriere custi prepelite- cusca 100 prepelite ouatoare japoneze sau 80 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 102 cm, latime 65 cm, inaltime 30 cm- custi prepelite echipate cu:- 2 hranitori din tabla zincata- 4 adapatori din tabla zincata- 4 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confectioneze singuri custi..
313,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 2 nivele 122X65cm H=52
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO2X65C
Custi pentru prepelite ouatoare pe 2 niveleDescriere custi prepelite- custi prepelite ouatoare suprapuse pe 2 nivele- cusca prepelite 130 de capete japoneze ouatoare, sau 120 din rasa Auriu de Manciuria, confectionate din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 122 cm, latime 65 cm, inaltime 52 cm- custi prepelite echipate cu:- 4 hranitori din tabla zincata- 4 adapatori din tabla zincata- 4 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori&nbs..
477,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 2 nivele 132X65cm H=60cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO2X65
Custi pentru prepelite ouatoare pe 2 niveleDescriere custi prepelite-cusca prepelite 130 de capete ouatoare japoneze sau 120 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 132 cm, latime 65 cm, inaltime 60 cm- custi prepelite echipate cu:- 4 hranitori din tabla zincata- 4 adapatori din tabla zincata- 4 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confection..
424,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 2 nivele 46X65cm H=60cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO2X25
Custi pentru prepelite ouatoare pe 2 niveleDescriere cusca prepelite- cusca 50 prepelite ouatoare japoneze sau 40 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 50X25mm- custi prepelite dimensiuni lungime 46 cm, latime 65 cm, inaltime 60 cm- cusca prepelite echipata cu:- 2 hranitori din tabla zincata- 2 adapatori din tabla zincata- 2 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confectioneze singuri ..
242,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 2 nivele 92X65cm H=52cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO2X50C
Custi prepelite ouatoare pe 2 niveleDescriere cusca prepelite- custi prepelite ouatoare, suprapuse pe 2 nivele- custi prepelite ouatoare, pentru 100 de prepelite japoneze, sau 90 din rasa Auriu de Manciuria, confectionate din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 92 cm, latime 65 cm, inaltime 52 cm- cusca prepelite echipata cu:- 2 hranitori din tabla zincata- 4 adapatori din tabla zincata- 4 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari cusca prepelite- pentru incepatori&..
351,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 3 nivele 102X65cm H=90cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO3X50
Custi prepelite ouatoare pe 3 nivele Descriere custi prepelite- cusca prepelite 150 de capete ouatoare japoneze sau 140 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 102 cm, latime 65 cm, inaltime 90 cm- custi prepelite echipate cu:- 3 hranitori din tabla zincata- 6 adapatori din tabla zincata- 6 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari cusca prepelite- pentru incepatori - pentru cei ce doresc sa-si confectio..
438,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 3 nivele 122X65cm H=78cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO3X65C
Custi prepelite ouatoare pe 3 niveleDescriere custi prepelite- custi prepelite suprapuse pe 3 nivele- cusca prepelite 195 de capete japoneze ouatoare, sau 180 din rasa Auriu de Manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 122 cm, latime 65 cm, inaltime 78 cm- cusca prepelite echipata cu:- 6 hranitori din tabla zincata- 6 adapatori din tabla zincata- 6 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce..
475,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 3 nivele 132X65cm H=90cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO3X65
Custi prepelite ouatoare pe 3 niveleDescriere custi prepelite- cusca prepelite 195 de capete ouatoare japoneze sau 180 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 132 cm, latime 65 cm, inaltime 90 cm- cusca prepelite echipata cu:-  6 adapatori din tabla zincata- 6 hranitori din tabla zincata-6 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori -pentru cei ce doresc sa-si confectione..
631,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 3 nivele 92X65cm H=78cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO3X50C
Custi prepelite ouatoare pe 3 niveleDescriere cusca prepelite- custi prepelite ouatoare suprapuse pe 3 nivele- custi prepelite ouatoare, pentru 150 de prepelite japoneze, sau 120 din rasa Auriu de Manciuria, confectionate din plasa sudata zincata 25X50mm- cusca prepelite dimensiuni lungime 92 cm, latime 65 cm, inaltime 78 cm- cusca prepelite echipata cu:- 3 hranitori din tabla zincata- 6 adapatori din tabla zincata- 6 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori&..
568,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 4 nivele 102X65cm H=30cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: C3PO4X50
Custi prepelite ouatoare pe 4 niveleDescriere cusca prepelite-cusca prepelite 200 de capete ouatoare japoneze sau 180 prepelite ouatoare auriu de manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 102 cm, latime 65 cm, inaltime 30 cm- cusca prepelite echipata cu:- 4 hranitori din tabla zincata- 8 adapatori din tabla zincata- 8 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepatori - pentru cei ce doresc sa-si confectioneze si..
584,00 Lei
Custi prepelite ouatoare pe 4 nivele 122X65cm H=104cm
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPO4X65C
Custi pentru prepelite ouatoare pe 4 niveleDescriere custi prepelite- custi prepelite ouatoare suprapuse pe 4 nivele- cusca prepelite  260 de capete japoneze ouatoare, sau 240 din rasa Auriu de Manciuria, confectionata din plasa sudata zincata 25X50mm- custi prepelite dimensiuni lungime 122 cm, latime 65 cm, inaltime 104 cm- cusca prepelite echipata cu:- 8 hranitori din tabla zincata- 8 adapatori din tabla zincata- 8 tavi dejectii din tabla zincataRecomandari custi prepelite- pentru incepat..
768,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 177 (5 pagini)