- Disponibil: Precomandă
- Model: BIM-G3120
- Greutate: 95.00kg
Trimite link:
Incubator automat pentru oua de gaina
Caracteristici principale ale incubatorului BIM-G3120 Incubator controller XM-18D
Cumperi incubator de la noi ? Atunci noi te ajutam sa iti vinzi puisorii de gaina, fara a-ti percepe comision !
Utilizarea acestui incubator poate fi pentru oua de gaina sau oua de rata, este dotat cu site speciale universale pentru oua de gaina si rata
Capacitate: 3210 oua gaina sau 3120 oua de rata, produs de BIMetal Product Argon SRL
Tensiune de lucru: 230V
Putere: 550W
Dimensiuni(L*W*H): 140cm*90cm*213cm plus controllerul digital
Greutate: 95 kg
Garantie: 2 ani
Culoare: alb
Producator profesional de incubatoare la cele mai mici preturi de pe piata Romaneasca
Controller automat digital pentru incubatoare model 2016, cu corectie automata de temperatura si umiditate CALIBRAT
Rata de incubatie peste 96%.
Acest incubator, face parte din clasa incubatoarelor profesionale, cu o rata de ecloziune de peste 95%, este destinat incubatiei oualor de gaina sau oualor de rata, avand o capacitate relativ mare, de 3120 de oua, la incubatie. Atentie ! Acesta este un incubator, nu si un eclozor, poate fi folosit pentru a face si ecloziunea, insa nu este recomandat.
Lucrul cel mai important la incubatoare, atunci cand incubati, este sa completati zilnic apa din tava, care formeaza vaporii pentru umiditate, acest incubator este dotat cu o tava speciala cu robinet si plutitor ce poate fi conectata direct la reteaua de apa potabila, pentru a va usura munca zilnica, insa acest lucru nu va scuteste, de a verifica zilnic ce se intampla in incubator, aveti obligatia zilnica, sa verificati ca procesul de incubatie functioneaza asa cum trebuie.
Incubator Automat pentru oua de gaina, oua de rata, este un incubator de oua complet automatizat, cu indeplinirea tuturor functiilor, teoretic, nu ar trebuii nici macar sa-l atingeti pe toata perioada de incubatie, insa va recomandam odata pe zi, sa va aruncati privirea si sa monitorizati procesul de incubatie al oualor, este un incubator cu control automat al temperaturii, control automat al umiditatii, control automat al nivelului de apa in tava pentru formarea vaporilor de apa pentru o umiditate controlata, control automat al aerarii incintei incubatorului pe toata periaoda de incubatie, toate functiile incorporate sunt controlate electronic de Incubator controller XM-18D, un controller digital proiectat special pentru incubatoarele profesionale pentru oua de gaina, oua de rata, oua de gasca, oua de curca, oua de prepeltia, in fapt pentru toate categoriile de oua.
Selectarea oualor de incubat, inainte de a le pune in incubator, este de o foarte mare importanta, o selectie atenta si corecta a oualor de gaina pentru incubatie, va ofera o sansa in plus ca rata incubatiei sa fie mai mare, astfel veti putea ajunge la o ecloziune pentru oua de gaina aproximata la 95%. Testele facute de noi la oua de gaina romaneasca, din gaini colorate, crescute la tara, au adus performanta de 96%, am selectat ouale dupa principii simple, cand le-am pus la incubat si inca odata, cand am trecut ouale in ecloziune dupa cele 19 zile de incubatie, astfel ne-am asigurat ca la ecloziune avem numai oua care au trecut tot procesul complet in incubator. Conteaza foarte mult de unde aduceti oua de incubat, cum au fost transportate ouale de incubat, daca au stat la lumina sau intuneric, temperatura la care au stat ouale pentru incubat, umiditatea unde au fost tinute ouale de incubat, foarte important este si unde tineti incubatorul de oua, incaperea trebuie sa fie aerata si fara multa lumina, sa nu bata soarele in incubator, sa nu fie intr-o incapere unde cresc animale sau pasari, sa nu fie praf, sa nu fie zgomot in incapere, sa nu se fumeze. . .
Acest incubator poate sa functioneze intre 0 grade si plus 35 de grade, la o umiditate minima de 10%RH si maxim 90%RH, insa de preferat este sa gasiti calea de mijloc, sa-i oferiti incubatorului de oua o temperatura medie de 20 de grade si o umiditate aproximata la 50% Astfel consumul lui va fi minimalizat si randamentul va fi maxim.
In cazul in care nu puteti verifica incubatorul de oua zilnic, preferati sa nu incubati, renuntati sa incubati oua, daca nu aveti posibilitatea de a-l verifica zilnic, ganditi-va ca ati lasa mancarea pe foc si plecati 2 zile de acasa, este foarte important ca procesul de incubatie sa fie verificat macar odata pe zi.
Technical | |
Tip | Incubator-Eclozator |
Capacitate oua gaina | 3120 |
Capacitate oua rata | 3120 |
Capacitate oua curca | 3120 |
Lungime (mm) | 1340 |
Latime (mm) | 900 |
Inaltime (mm) | 2160 |
Masa (Kg) | 95 |