Menu
Coș de cumpărături

Plasa si Sarma


Plasa sudata zincata

Producator de plasa sudata zincata comercializeaza si distribuie plasa sudata pentru custi de pasari, custi animale, podele custi si plasa sudata zincata la rola pentru garduri. Plase sudate zincate executate de cei mai buni tehnicieni in domeniu, avand posibilitatea de a produce plasa sudata cu grosimea firului de sarma cuprinsa intre 0.9 mm si 5.5 mm.  

Plasa sudata zincata poate fi executata cu ochiuri de dimensini diferite, pe stoc gasindu-se  o gama variata de dimensiuni: 

plasa sudata zincata 6X6 mm, plasa sudata zincata 12X12 mm, plasa sudata zincata 12X25 mm, plasa sudata zincata 25X25 mm, plasa sudata zincata 16X16 mm, plasa sudata zincata 16X32 mm, plasa sudata zincata 19X19, plasa sudata zincata 32X32 mm, plasa sudata zincata 32X64 mm, plasa sudata zincata 64X64 mm, plasa sudata zincata 25X50 mm, plasa sudata zincata 50X25, plasa sudata zincata 50X50 mm, plasa sudata zincata 50X75 mm, plasa sudata zincata 100X100 mm

Plasa sudata zincata ochiuri mici pentru podele custi animale, podele maternitati, capcane rozatoare. Plasa sudata zincata ochiuri mici reduce rata mortalitatii in fermele de pui.  Plasa sudata zincata ochiuri mici pret producator pentru micii intreprinzatori sau fermele cu capacitati mari de productie. 

Plasa sudata zincata 2 mm, ochiuri 25X50 mm, pret pe metru patrat,  ideala pentru custi pasari, utila si in gospodarii. 

Plasa sudata zincata 50X50 mm, grosime fir 1.8 mm, ideala pentru confectionarea de garduri pentru pasari si animale. Se lucreaza usor cu ea si este rezistenta la ploaie.

Plasa sudata zincata pentru gard ochiuri 50X75 mm, grosime fir sarma cuprins intre 1.5 mm si 2 mm. In functie de locul unde sunt amplasate gardurile sau sunt executate imprejmuirile, fiecare isi aleage varianta de plasa sudata zincata pentru gard dorita. Plasa sudata zincata pentru gard vopsita si plasa sudata zincata gard  acoperita cu PVC este recomandata la imprejmuirea gradinilor, caselor, zonelor rezidentiale, fabricilor si a zonelor mai mari cum ar fi parcurile. 

Plasa sudata zincata gard pret diferit datorita grosimii firului de sarma.  Pe piata si in domeniul constructiilor sunt comercianti care vand plase sudate zincate gard slab calitativ la preturi de plase sudate zincate pentru gard de calitate si ascund faptul ca grosimea firului de sarma care s-a folosit este mai mica, fapt care duce la o degradare si o coroziune rapida a gardului. 

Plasa sudata zincata panouri poate fi confectionata la dimensiuni personalizate de client, acest lucru fiind valabil in cazul comenzilor foarte mari, sau la dimensiunile standard la care sunt setate masinile ce produc plasa sudata zincata. Plasa sudata zincata panouri se poate folosi la confectionare custi caini si custi dimensiuni mari. Plasa sudata zincata pret producator, fabricata in Romania la cele mai inalte standarde de calitate.

Plasa sudata zincata se foloseste in general pentru confectionare custi pasari, custi animale, custi reptile, custi transport animale, custi transport pasari, colivii, voliere, capcane rozatoare, capcane animale, capcane pasari si la confectionarea de garduri. Plasa sudata zincata produsa de noi asigura o rezistenta indelungata in timp, zincul protejand sarma impotriva ruginirii in anotimpurile umede dar si vara, de ultaviolete. 

Plasa sudata zincata se confectioneaza din sarma zincata la cald prin sudarea acestora in puncte dupa ce a fost aleasa dimensiunea ochiului si diametru sarmei, astfel se obtin plase sudate de categorii diferite. Plasa sudata zincata poate fi ambalata in role, sau poate fi panouri, in functie de grosimea firului de sarma folosit, astfel o rola poate avea intre 10 si 50 de metri liniari, pe latimea confectionata. Latimea plaselor zincate variaza si se pot gasi:

plasa sudata zincata cu latimea de 1 metru, plasa sudata zincata cu latimea de 1.5 metri, plasa sudata zincata cu latimea de 1.8 metri, plasa sudata zincata cu latimea de 2 metri 

La comanda se poate produce orice model de plasa sudata zincata ochiuri mici, plasa sudata zincata  cu orice dimensiune a ochiurilor si cu orice grosime a firului de sarma zincata.

Plasa sudata zincata este preferata in confectionarea diverselor custi si garduri deoarece rezista in timp, nu corodeaza si este o varianta mai buna decat lemnul; ofera o buna aerare in cazul pasarilor si animalelor crescute in custi, nu permite inmultirea microbilor, etc.

Plasa sudata zincata pentru custi, cu grosimi diferite si ochiuri mici si mari, in functie de destinatia finala, plasa sudata din sarma zincata pentru custi si maternitati, plasa sudata galvanizata pentru custi de iepuri, plasa sudata zincata custi prepeltie, plasa sudata zincata custi Bucuresti pentru animale si pasari, plasa sudata zincata pt custi caini, plasa sudata galvanizata custi gaini si pui de gaina

Plasa sudata zincata ( plasa sudata galvanizata ), cu ochiuri diferite, plasa sudata zincata ochiuri mici, care poate fi folosita la podele custi animle, podele custi pasari, plasa sudata zincata pentru gard cu ochiuri mici, insa de data asta, ochiurile nu mai sunt la fel de mici, de exemplu la podele custi se foloseste plasa sudata zincata cu ochiuri mici, cum ar fi 6X6 mm, sau 12X12 mm, insa la gard, se poate folosi, plasa sudata zincata pentru gard cu ochiuri mici 50X50 mm, sau 50X75 mm. Plasa sudata zincata se mai foloseste in confectionarea de voliere pentru pasari si animale, padocuri pentru pasari si animale, colivii pasari, . . . Pentru fiecare in parte, lucratorul isi alege modelul de plasa sudata zincata dupa caz, astfel din gama larga de plase sudate zincate, acesta are de ales; Plasa sudata zincata cu grosimea firului pe diferite grosimi, plasa sudata zincata 1 mm, plasa sudata zincata 2 mm, plasa sudata zincata 3 mm, plasa sudata zincata 4 mm, plasa sudata zincata 5 mm. O alta diferenta pe care o observam la plasa sudata zincata, atunci cand ne hotaram sa confectionam ceva, este data di dimensiunile ochiurilor care sunt masurate in milimetri, o parte din plasele sudate zincate pe care noi le comercializam sunt: plasa sudata zincata 6X6, plasa sudata zincata 12X12, plasa sudata zincata 12X25, plasa sudata zincata 25X25, plasa sudata zincata 25X50, plasa sudata zincata 50X50, plasa sudata zincata 50X75, plasa sudata zincata 75X75, plasa sudata zincata 50X100, plasa sudata zincata 100X100, plasa sudata zincata 16X16, plasa sudata zincata 16X32, plasa sudata zincata 32X32, plasa sudata zincata 32X64, plasa sudata zincata 64X64. 

Se observa faptul ca ochiurile plasei sudate zincate sunt intotdeauna multipli, astfel ochiul poate fi patrat, sau latura mica poate fi jumatate din cea mare, asta face confectionarea custilor de exemplu usoara, plasa sudata zincata pentru custi, trebuie sa fie mereu multiplu la ochiurile din care este confectionata, pentru a se imbina perfect. Pentru o alegere cat mai buna, gospodarul va trebui sa stie inainte ce plasa doreste, cat de groasa sa fie sarma zincata si  ce marime sa aiba ochiurile acesteia, astfel poate sa confectioneze ceea ce-si doreste. plasa sudata din sarma zincata poate servi la multe confectii metalice, de exemplu gardurile, pot fi facute in foarte multe scopuri, astfel plasa sudata din sarma zincata poate fi folosita la garduri de talie mica, medie, sau mare. Exista garduri din palsa sudata din sarma zincata cu grosimea sarmei zincate de 4 mm dar cu o inaltime de doar 30 de cm, sau exista garduri inalte de 2 m, din plasa sudata din sarma zincata cu grosimea sarmei de 1.8mm , cum ar fi cea 50X75. 

Plasa sudata zincata pentru gard, plasa sudata zincata ieftina, plasa sudata zincata pentru custi, plasa sudata zincata pret de fabrica, plasa de sarma zincata

Producator de plasa sudata zincata, vinde direct din stoc, plasa de sarma zincata, plasa sudata zincata modele diferite la preturi promotionale;

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 6x6 0,90 plasa sudata zincata la sul, plasa sudata zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,40 plasa zincata sudata la sul, plasa zincata sudata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,50 plasa de sarma la sul, plasa de sarma la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,60 plasa zincata la sul, plasa zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,80 plasa sudata la sul, plasa sudata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,40 plasa la sul, plasa la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,50 plasa custi la sul, plasa custi la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,60 plasa de sarma pentru custi la sul, plasa de sarma pentru custi la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 2,00 plasa de sarma zincata pentru custi, plasa la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,00 plasa de sarma la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,20 plasa de sarma pentru custi pasari la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,40 plasa de sarma zincata pentru custi prepelite la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,60 plasa de sarma pentru custi iepuri la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 19X19 1,50 plasa pasari la sul, plasa pasari la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,00 plasa prepelite la sul, plasa prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,60 plasa custi prepelite la sul, plasa custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,80 plasa de sarma pentru custi prepelite la sul, plasa de sarma pentru custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,40 plasa de sarma custi prepelite la sul, plasa de sarma custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,60 plasa zincata custi prepelite la sul, plasa custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,80 plasa la sul ROLA pentru custi prepelite si iepuri

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 2,00 plasa de sarma sudata zincata la sul ROLA pentru custi pasari prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 1,60 plasa la sul sudata zincata pentru confectii metalice si custi pasari, prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 1,80 plasa sudata zincata custi prepelite si iepuri la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 2,00 plasa gard, plasa la sul pentru gard si custi pasari, prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 2,50 plasa sul rola, plasa custi prepelite, plasa custi iepuri, plasa custi gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 32x32 1,60 plasa zincata sudata la rola, plasa zincata sudata la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 32x32 1,80 plasa sudata zincata la sul, plasa sudata zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x50 1,80 plasa la rola pentru gard, plasa la sul pentru gard

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x50 2,50 plasa gard zincata la rola, plasa gard zincata la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 1,60 plasa gard zincata la sul, plasa gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 1,80 plasa pentru gard zincata la sul, plasa pentru gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 2,00 plasa pentru gard la sul, plasa pentru gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 2,50 plasa zincata la sul gard, plasa zincata la rola gard

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 75x75 1,80 plasa gard zincata la sul, plasa gard zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 100x100 2,00 plasa gard la sul, plasa gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata Custi animale Custi prepelite Custi iepuri Custi Gaini Custi pui de gaina Custi chinchila Colivii papagali Capcane 

Plasa sudata zincata pentru gabioane, cu dimensiuni diferite si grosimi ale sarmei zincate diferite;

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X55mm, grosime sarma zincata 4mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X110mm, grosime sarma zincata 4mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X55mm, grosime sarma zincata 5mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X110mm, grosime sarma zincata 5mm

Producem gabioane la comanda la cele mai mici preturi de pe piata, oferim transport pentru gabioane in toata tara. Confectionam gabioane, din plasa sudata zincata speciala pentru gabioane, dupa proiectul clientului. Cele mai mici preturi la gabioane din plasa sudata zincata, cu siguranta le gasiti la noi.

Plasa gard pret de producator, producem plasa gard impletita zincata, plasa gard zincata, plasa gard bordurata, plasa bordurata gard, plasa de sarma, plasa de sarma zincata, plasa de sarma zincata pentru gard, plasa de sarma zincata pentru custi, plasa de sarma zincata pentru gabioane, plasa sudata, plasa sudata zincata, preturile sunt in functie de cantitati, plasele sunt la preturi mici pentru cei ce doresc sa revanda plasele produse de noi.

Distribuim plase magazinelor ce revand plasele produse si importate de noi, in toata tara.

Plasa zincata confectionata special pentru custi pasari, animale si pentru imprejmuirea unor terenuri sau orice alceva. Plasa gard zincata cu inaltimea speciala pentru a nu putea intra vreun animal strain. Plasa sarma zincata rezistenta la umiditate odata cu trecerea timpului. Sarma zincata de diferite dimensiuni ofera posibilitatea de a alege dimensiuniile ochiurilor pe care le doriti. Plasa de gard zincata confectionata special pentru a fi folosita pentru gard si cu o rezistenta dura. Plasa zincata sudata speciala pentru o rezistenta destul de mare si nu rugineste in timp. Plasa gard sudata zincata pret rezonabil, plasa sudata zincata pret de producator. Plasa gard sudata zincata va ajuta sa tineti animale in siguranta, acestea nu pot trece prin plasa care este confectionata dintr-o plasa de sarma zincata rezistenta. Plasa gard zincata pret pe metru liniar sau plasa sarma zincata pret benefic la rola.  Sarma zincata pret, plasa zincata pret promotional. Plasa de gard zincata pret mic si de calitatea cea mai buna. Pret plasa sarma zincata cel mai bun pret de pe piata. Plasa de gard sudata zincata pentru pasari, animale si terenuri. Plasa zincata gard pret rezonabil si de durata. Gard sarma zincata pret producator si bun. Plasa gard zincata 1.5 m speciala pentru acoperitea unor proprietati, inaltimea ideala pentru a nu putea trece niciun animal. Plasa de sarma diferite modele si diferite grosimi. Plasa sarma benefica pentru fabricarea custilor. Plasa de sarma sudata ajuta la confectionarea rastelurilor de custi pentru pasari si animale. Gard plasa sarma confectionat pentru o durabilitate si rezistenta foarte buna. Plasa sarma sudata cu ochiuri mici pentru custi pui prepelita, pui gaina, pui bibilica etc. Gard din plasa de sarma cu inaltimea de 1.8 m sau plasa gard zincata 2 m va ajuta sa nu aveti probleme cu animalele straine. Plasa de sarma este conceputa pentru un gard din plasa de sarma dura si rezistenta. Gard plasa de sarma nu rugineste si poate fi mutat in orice loc doriti. Plasa de sarma ieftina si de o calitate foarte buna. Pe langa gardul confectionat din lemn puteti folosii si gard de plasa de sarma mai benefic si mai economic. Plasa din sarma este cea mai utila in gospodaria oricarui cetatean. Plasa sarma gard pe landa faptul ca poate fi folosita la fabricarea custilor pentru pasari ea mai poate fi folosita ca plasa de sarma pentru gard. Plase sudate bine structurate si confectionate pentru o gama larga de durabilitate. Plase sudate pret bun, pret plase sudate mic si de productor. Plase sudate dimensiuni relative, pentru gard si pentru custi. Suntem producatori plase sudate zincate si cu o experienta de lunga durata si avem preturi plase sudate cele mai mici. Plasa are o greutate plase sudate in functie de cati metri are fiecare pe rola. Plasele la cantitati mai mari au greutati plase sudate relative in functie de ambalarea lor. O alta asemanarea la plase sudate greutate este si diametru sarmei, daca diametru este mic atunci plasa are o greutate mai mare. Dimensiuni plase sudate difera de la o plasa la cealalta, daca folositi plase cu diametrul mai mare acestea se folosesc pentru gard, iar daca folositi plase cu diametrul mai mic acestea se folosesc pentru custi. Plase sudate greutati mari sau mici acestea difera in functie de cantitatea de pare o doriti. Plasele se pot folosii si in constructii sudate. Fiecare plase in parte au greutati specifice plase sudate in functie de diametru sarmei.

BIMetal Product Argon SRL, a investit in 2016, in platforma online jumatatedepret.ro si a dezvoltat o sectie speciala cu lichidari de stocuri; plasa sudata zincata, plasa sudata dublu zincata, plasa sudata zincata plastifiata, plasa gard zincata, plasa gard plastifiata, plasa gard impletita, plasa hexagonala pentru gabioane, plasa sudata zincata pentru gabioane, plasa sudata, plasa rabitz, plasa rabitz zincata, plasa rabitz dublu zincata, plasa cu plastic verde speciala pentru cresterea pestilor in bazine de apa dulce, apa sarata, mari si oceane, stocuri si lichidari de stocuri la preturi mici. BIMetal Product Argon SRL, va ofera o gama foarte larga de plase pentru diferite intrebuintari, plasa gard, plasa gabioane, palsa custi, plasa pasari, plasa rabitz, plasa animale, plasa sudata dublu zincata, plasa imprejmuiri, plasa autostrada, plasa palstifiata verde, plasa vopsita, plasa ieftina, 

Plasa de sarma zincata la sul de vanzare la cele mai mici preturi, plasa sudata zincata la sul pret producator, plasa sudata zincata la rola, de vanzare ieftin, cu transport oriunde in Romania la preturi mici, Plasa sudata zincata la sul cu inaltimi diferite de la 28cm, pana la 2 metri inaltime, plasa zincata la sul cu grosimea sarmei zincate de la 1mm la 3mm, de vanzare ieftin.

jumatatedepret.ro, detine stocuri foarte mari in Romania de plase sudate, plase zincate, plase impletite, plase rabitz, dar in principiu, detine cele mai multe modele de plasa sudata zincata, plasa de sarma zincata sudata ieftina, plasa de sarma zincata pret inbatabil pe piata noastra, plasa de sarma plastifiata verde, plasa sudata zincata cu plastic verde, plasa de sarma zincata pentru gard modele diferite, plasa gard plastic, palsa gard verde, plasa gard impletita plastifiata verde, plasa gard AGRISALD, plasa gard rabitz, plasa pasari, plasa prepelite, plasa gaini, plasa curcani, plasa custi pasari si animale, modele diferite.

Plasa sudata de calitate, din sarma zincata, pentru confectii metalice, confectii custi animale, confectii custi pasari, confectii voliere, confectii garduri, confectii gard gradina, confectii adaposturi de caini, padocuri si multe alte intrebuintari. Plasa sudata zincata, este vanduta la preturi corecte, cu distributie ieftina oriunde in Romania, Plasa metalica cu ochiuri mici, mijlocii, sau mari, pentru gard, si custi.

Detinem stocuri de plasa sudata zincata impresionante, peste 250 de modele de plasa sudata zincata, peste 30.00 de metri patrati de plasa sudata zincata, plasa sudata zincata palstifiata, plasa sudata zincata verde, plasa sudata, plasa sudata dublu zincata, plasa de sarma zincata sudata, plasa de sarma zincata dupa sudare, vindem ieftin plasa sudata zincata pentru toate planurile tale, vindem ieftin plasa de sarma zincata sudata pentru confectii metalice, confectii custi animale, custi pasari, custi prepeltie, custi iepuri.

Plasa sudata zincata calitate maxima, pentru diferite obiecte de activitate, plasa sudata zincata pentru Gard, plasa sudata zincata plastifiata pentru gard gradina, plasa sudata zincata pentru confectii metalice, plasa sudata zincata pentru custi animale, custi pasari ( custi iepuri, custi caini, custi papagali mari, colivii, custi prepelite, custi gaini, custi pui, ), plasa sudata zincata pentru gabioane, gard gabioane, gabioane decorative, gabioane pentru surpari de pamant, gabioane industriale, gabioane autostrazi, plasa gard autostrada, plasa pentru confectionare voliere, plasa sudata zincata pentru imprejmuiri cu garduri, plasa sudata dublu zincata pentru confectii rafturi, boxe, dulapuri, carucioare, etc.

Plasa sudata gard, la cele mai mici preturi din piata, doar prin jumatatedepret.ro, plasa sudata, plasa sudata pret producator, plasa sudata gard, modele diferite, dimensiuni diferite, vopsita sau plastifiata, gard plasa sudata zincata, sau verde, plasa sudata greutate conforma, in functie de greutatea plasei, va puteti da seama de calitatea plasei sudate zincate, pretul la plasa sudata este pe Kg, cu cat plasa cantareste mai mult, pretul este mai mare. Gard plasa sudata pret cel mai mic din piata, oferim transport oriunde in Romania ieftin, plasa sudata 4 mm, plasa sudata 6 mm, plasa sudata 8 mm, toate la pret de producator, cele mai multe modele de plasa sudata zincata 

Plasa sudata pret producator, pentru constructii, confectii metalice, custi animale, custi pasari ,capcane, gard, gard gradina, gard gabioane, gabioane decorative, pret plasa sudata calitate superioara, foarte mic, in raport cu preturile practicate pe piata plaselor sudate zincate si, sau plastifiate, plasa sudata gard de vanzare direct din stoc, modele diferite, cu livrare rapida oriunde in Romania, la cele mai mici preturi.

Plasa sudata zincata la sul pret producator, cele mai mici preturi la plasa sudata zincata la rola pret pe rola, pret pe kg.

Gard de plasa 50X50X2mm H=1.25m L=25m Gard de plasa 50X50X2mm H=1.25m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50500212525
Gard de plasa 50X50X2mm H=1.25m L=25mGard din plasa de sarma zincata impletita Garduri ieftine, gard de sarma impletita zincata pret producator..
228,00 Lei
Gard de plasa 50X50X2mm H=1.5m L=25m Gard de plasa 50X50X2mm H=1.5m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50500215025
Gard de plasa 50X50X2mm H=1.5m L=25mPlasa de gard din sarma zincata impletitaImprejmuiri cu garduri ieftineGard plasa zincata impletita, de vanzare ieftin, cu livrare rapida oriunde in RomaniaTransport ieftin, la plasa de gard din sarma zincata impletita..
267,00 Lei
Gard de plasa 50X50X2mm H=1.75m L=25m Gard de plasa 50X50X2mm H=1.75m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50500217525
Gard de plasa 50X50X2mm H=1.75m L=25mPlasa de gard Italia, la preturi miciPlasa gard din sarma zincata impletita..
315,00 Lei
Gard de plasa 50X50X2mm H=1m L=25m Gard de plasa 50X50X2mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50500210025
Gard de plasa 50X50X2mm H=1m L=25mPlasa pentru gard si imprejmuiri cu garduri, din sarma zincata impletitaGard din plasa impletita de sarma zincata de calitatePlasa gard din sarma zincata impletita si compactata..
177,00 Lei
Gard de plasa 50X50X2mm H=2m L=25m Gard de plasa 50X50X2mm H=2m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50500220025
Gard de plasa 50X50X2mm H=2m L=25mGarduri si imprejmuiri cu garduri, din sarma zincata impletitaPlasa de gard impletita zincata, cu transport ieftin si rapid, oriunde in Romania..
353,00 Lei
Plasa galvanizata Plasa custi 76.2X12.7mm D=2-2.45mm H=0.76m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF76.2X12.776
Plasa galvanizata Plasa custi 76.2X12.7mm D=2-2.45mm H=0.76mPlasa sudata dublu zincata, cu ochiurile 76X12mm..
851,00 Lei
Plasa gard din sarma zincata innodata 100X10X15cm L=50m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: PLINN10091550M
Plasa gard din sarma zincata innodata 100X10X15cm L=50mSarma zincata este de 2-2,2mm..
306,00 Lei
Plasa gard din sarma zincata innodata 120X10X15cm L=50m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: PLINN120101550
Plasa gard din sarma zincata innodata 120X10X15cm L=50mGrosimea sarmei este de 2-2,2mm..
339,00 Lei
Plasa gard din sarma zincata innodata 150X13X15cm L=50m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: PLINN150131550M
Plasa gard din sarma zincata innodata 150X13X15cm L=50mGrosimea sarmei este de 2-2.2mm..
479,00 Lei
Plasa gard impletita plastifiata 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.5m L=25m Plasa gard impletita plastifiata 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.5m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50162515025
Plasa gard impletita plastifiata 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.5m L=25mPlasa verde plastifiata, pentru gard ..
264,00 Lei
Plasa gard impletita plastifiata Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=175m L=25m Plasa gard impletita plastifiata Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=175m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50162517525
Plasa gard impletita plastifiata Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=175m L=25mPlasa impletita pentru gard, din sarma zincata 1.6mm Plasa de gard, plastifiata 2.5mm, cu tot cu plastic PVCPlasa gard impletita, cu inaltimea de 1,75mPlasa de gard, impletitasi plasticata, plasa verde, cu lungimea de 25 de metri..
275,00 Lei
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.25m L=25m Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.25m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50501812525
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.25m L=25mPlasa de gard impletita zincata , la rola de 25mGard plasa impletita zincata, cu grosimea sarmei zincate de 1,8mmPlasa gard impletita, din sarma zincata de calitate Italia, cu inaltimea de 1,25mPlasa de gard impletita zincata de vanzare la valGard plasa de sarma zincata GRIPLAX CAVATORTA..
200,00 Lei
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.5m L=25m Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.5m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50501815025
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.5m L=25mPlasa gard impletita zincata, cu lungimea de 25 metriGard plasa de sarma zincata GRIPLAX CAVATORTA..
235,00 Lei
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.75 L=25m Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.75 L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50501817525
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=1.75 L=25mPlasa sarma impletita, de calitate, la cele mai mici preturi din piataPlasa de sarma impletita, cu lungimea de 25mGard sarma impletita, din sarma zincata de 1,8mm grosimeGard din sarma impletita, de vanzare ieftin, la val, sau rola, cum se mai spune...Gard plasa de sarma zincata GRIPLAX CAVATORTA..
279,00 Lei
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=2m L=25m Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=2m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: 50501820025
Plasa gard impletita zincata 50X50X1.8mm H=2m L=25mPlasa gard pret producator de plase impletite, plasa la val ( rola )Plasa gard impletita pret accesbili, pentru toate buzunarele, plasa gard impletita de vanzare direct din stoc, cu livrare rapida oriunde in Romania, prin curier rapidGard de sarma zincata impletita, cu livrare rapida oriunde, costuri de transport mici, pentru toate localitatileGard plasa de sarma zincata GRIPLAX CAVATORTA..
318,00 Lei
Plasa gard impletita zincata plastifiata verde 50X50mm D=3.1mm H=1.8m L=25m Plasa gard impletita zincata plastifiata verde 50X50mm D=3.1mm H=1.8m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50203118025
Plasa gard impletita zincata plastifiata verde 50X50mm D=3.1mm H=1.8m L=25mCuloare negru..
429,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.25m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.25m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50162512525
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1.25m L=25m Plasa pentru gard, plasa de sarma zincata plasticata verde, impletita..
228,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50162510025
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=1m L=25mPlasa gard verde plastifiata, din sarma zincata invelita cu PVC verdePlasa de sarma zincata plasticata verde, pentru gard..
289,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=2m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=2m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50162520025
Plasa gard verde 50X50mm D=1.6-2.5mm H=2m L=25mPlasa de gard verde, din sarma zincata plastifiataPlasa gard impletita, din sarma zincata plasticata verde..
365,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1.25m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1.25m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50203112525
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1.25m L=25mPlasa impletita din sarma zincata si invelita cu PVC verdePlasa plasticata verde pentru gard ..
348,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50203110025
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=1m L=25mPlasa gard impletita zincata plastifiata, plasa de sarma zincata plasticataPlasa pentru gard verde, plasa din sarma zincata invelita cu PVC verde..
289,00 Lei
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=2m L=25m Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=2m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50203120025
Plasa gard verde 50X50mm D=2.0-3.1mm H=2m L=25mPlasa gard verde pret producator plase garduriPlasa verde, pentru imprejmuiri cu garduri..
495,00 Lei
Plasa gard verde impletita plastifiata 50X50mm D=3.1mm H=1.5m L=25m Plasa gard verde impletita plastifiata 50X50mm D=3.1mm H=1.5m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: P50203115025
Plasa gard verde impletita plastifiata 50X50mm D=3.1mm H=1.5m L=25mPlasa gard verde, plasa impletita din sarma zincata plasticata..
421,00 Lei
Plasa impletita din sarma zincata 50X50mm D=2.2mm H=1.5m L=25m Plasa impletita din sarma zincata 50X50mm D=2.2mm H=1.5m L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: 50502215025
Plasa impletita din sarma zincata 50X50mm D=2.2mm H=1.5m L=25mGard plasa de sarma zincata GRIPLAX CAVATORTA..
0,00 Lei
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.25m L=25m Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.25m L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: 50502212525
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.25m L=25mPlasa de gard din sarma zincata impletita, pret producatorPlasa gard zincat, de vanzare cu livrare imediata, oriunde in Romania..
0,00 Lei
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.75m L=25m Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.75m L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: 50502217525
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1.75m L=25mPlasa de gard ieftina, plasa gard zincata impletitaPlasa gard zincat, de vanzare la pret de producator Plase gard, de vanzare la val ( rola )..
0,00 Lei
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1m L=25m Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1m L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: 50502210025
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=1m L=25mPlasa gard din sarma zincata impletita, cu transport ieftin si rapid, oriunde in RomaniaGard plasa zincata, de vanzare ieftinPlasa gard, din sarma zincata impletita, la pret de producatorImprejmuiri cu garduri ieftine, din sarma zincata impletita..
0,00 Lei
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=2m L=25m Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=2m L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: 50502220025
Plasa impletita din sarma zincata 50X50X2.2mm H=2m L=25mPlasa de gard de sarma zincata si impletita, cu livrare rapida, oriunde in Romania, la preturi miciPlasa gard zincat pret producator..
0,00 Lei
Plasa rabitz zincata TREFORT 13x13x13mm D=0.7mm H=100cm L=50m Plasa rabitz zincata TREFORT 13x13x13mm D=0.7mm H=100cm L=50m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: TZ01100050B
Plasa rabitz dublu zincata TREFORT 13x13x13mm D=0.7mm H=100cm L=50mPlasa rabitz zincata Trefort produsa de Cavatorta Italia, de vanzare la rola de 50 de metriPlasa rabitz zincata Trefort cu distanta dintre laturile opuse ale ochiului hexagonal de 13mmPlasa rabitz zincata Trefort produsa din sarma zincata de 0.7mmPlasa rabitz zincata Trefort cu inaltimea de 100cmPlasa rabitz zincata Trefort la rola de 27kgPlasa rabitz Trefort executata din sarma zincata, cu ochiuri de tip hexagonal, produs al ren..
476,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 10.6X10.6mm D=0.9mm H=101cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF10100025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 10.6X10.6mm D=0.9mm H=101cm L=25mPlasa de sarma zincata dupa sudate, Esafort, de vanzare la rola 25 metriPlasa zincata sudata Esafort, dublu zincata, produsa in Italia de Cavatorta, cu ochiurile 10,6X10,6mmPlasa sudata zincata Esafort, cu inaltimea de 101cmPlasa sudata galvanizata Esafort, cu grosimea sarmei zincate 0,9mmPlasa sduata dublu zincata Esafort, greutate rola 23Kg..
670,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 10.6X10.6mm D=0.9mm H=60cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF10060025B
Plasa sudata dublu zincata 10.6X10.6mm D=0.9mm H=60cmPlasa sudata zincata dupa sudare, dublu zincat, Rola de 25 metriPlasa sudata dublu zinc, cu ochiurile mici 10,6X10,6mmPlasa din sarma dublu zincata, cu diametrul la sarma zincata 0,9mmPlasa sudata dublu zincata cu inaltimea de 60cm..
444,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 10.6X10.6mm D=0.9mm H=81cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF10080025B
Plasa sudata dublu zincata 10.6X10.6mm D=0.9mm H=81cmPlasa sudata, zincata dupa sudare pentru a doua oara, odata s-a folosit sarma zincata, iar dupa sudare, a mai fost inca odata toata plasa sudata, introdusa in baie de zinca la cald.Plasa sudata dublu zincata cu ochiurile mici 10,6X10,6mmPlasa de sarma sudata dublu zincata, cu grosime sarma zincata 0,9mmPlasa din sarma zincata sudata cu inaltimea de 81cmPlasa sudata dublu zincata, Rola 25m..
548,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=0.8mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF16100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 12.7X12.7mm D=0.8mm H=1m L=25m..
507,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=0.8mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF16050025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X12.7mm D=0.8mm H=51cm L=25mPlasa Esafort zincata dupa sudare, sudata 12,7X12,7mmPlasa sudata zincata dublu, cu lungimea rolei de 25 de metri Esafort CavatortaPlasa zincata dublu, sudata Esafort cu diametru sarma zincata 0,8mmPlasa sudata dublu zincata Esafort inaltime 51cmPlasa sudata dublu galvanizata Esafort greutate 9Kg rola..
255,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=1.05mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF18100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 12.7X12.7mm D=1.05mm H=1m L=25mPlasa Esafort dublu zincata sudata, cu lungimea rola 25mPlasa zincata Esafort, sudata si zincata dupa sudare la cald, cu ochiurile 12,7X12,7mmPlasa sudata dublu zincata Esafort cu grosime sarma zincata 1,05mmPlasa sudata dublu galvanizata Esafort cu inatime rola 1mPlasa sudata zincata Esafort, greutate rola 28Kg..
564,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=1.05mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF18050025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X12.7mm D=1.05mm H=51cm L=25mPlasa zincata sudata Esafort, zincata dupa sudare cu lungimea de 25 metriPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, cu ochiurile 12.7X12.7mm Plasa zincata sudata Esafort, cu grosime sarma zincata 1.05mmPlasa sudata zincata dublu Esafort, cu inaltimea de 51cmPlasa sudata galvanizata Esafort, greutate rola 14Kg..
294,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=1.05mm H=60cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF18060025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT  12.7X12.7mm D=1.05mm H=60cm L=25mPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, cu ochiurile 12.7X12.7mm Plasa sudata dublu zincata Esafort, din sarma zincata grosime 1.05mmPlasa sudata zincata  dublu Esafort, cu inaltimea de 60cmPlasa sudata dublu zincata Esafort, greutate rola 18Kg..
348,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=1.05mm H=70cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF18070025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X12.7mm D=1.05mm H=70cm L=25mPlasa de sarma zincata, sudata zi zincata inca odata dupa sudare, Esafort, cu lungimea rolei de 25 de metriPlasa sudata dublu zincata Esafort, cu ochiurile 12,7X12,7mmPlasa sudata dublu galvanizata Esafort cu diametrul sarma 1,05mmPlasa galvanizata dublu, sudata Esafort, cu inaltimea 70cmPlasa dublu zincata sudata Esafort, greutate rola 20KgAceasta plasa sudata dublu zincata, se vinde la metru liniar, cu pretul afisat, insa la R..
404,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X12.7mm D=1.05mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF18080025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 12.7X12.7mm D=1.05mm H=80cm L=25mPlasa sudata zincata Esafort cu lungimea rolei de 25 metriPlasa sudata zincata dupa sudare Esafort, cu ochiurile 12,7X12,7mmPlasa zincata Esafort, sudata si galvanizata dupa sudare, cu diametrul sarma zincata 1,05mmPlasa sudata dublu zincata Esafort, cu inaltimea de 80cmPlasa sudata zincata Esafort, zincata dupa sudare, la cald, greutate rola 23Kg..
459,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X25.4mm D=1.45mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF28100025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X25.4mm D=1.45mm H=1m L=25mPlasa sudata dublu zincata ( galvanizata la cald, dupa sudare), cu lungimea rolei de 25 de metri, se vinde la metru liniar, insa la rola pretul este mai micPlasa dublu galvanizata sudata Esafort, cu ochiurile 12,7X25,4mmPlasa dublu zincata din sarma zincata de 1,45mm EsafortPlasa sudata zincata de doua ori cu inaltimea de 1 metruPlasa sudata zincata dupa sudare, Esafort, cu greutatea rolei de 44Kg..
680,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 110 (3 pagini)