Menu
Coș de cumpărături

Plasa si Sarma


Plasa sudata zincata

Producator de plasa sudata zincata comercializeaza si distribuie plasa sudata pentru custi de pasari, custi animale, podele custi si plasa sudata zincata la rola pentru garduri. Plase sudate zincate executate de cei mai buni tehnicieni in domeniu, avand posibilitatea de a produce plasa sudata cu grosimea firului de sarma cuprinsa intre 0.9 mm si 5.5 mm.  

Plasa sudata zincata poate fi executata cu ochiuri de dimensini diferite, pe stoc gasindu-se  o gama variata de dimensiuni: 

plasa sudata zincata 6X6 mm, plasa sudata zincata 12X12 mm, plasa sudata zincata 12X25 mm, plasa sudata zincata 25X25 mm, plasa sudata zincata 16X16 mm, plasa sudata zincata 16X32 mm, plasa sudata zincata 19X19, plasa sudata zincata 32X32 mm, plasa sudata zincata 32X64 mm, plasa sudata zincata 64X64 mm, plasa sudata zincata 25X50 mm, plasa sudata zincata 50X25, plasa sudata zincata 50X50 mm, plasa sudata zincata 50X75 mm, plasa sudata zincata 100X100 mm

Plasa sudata zincata ochiuri mici pentru podele custi animale, podele maternitati, capcane rozatoare. Plasa sudata zincata ochiuri mici reduce rata mortalitatii in fermele de pui.  Plasa sudata zincata ochiuri mici pret producator pentru micii intreprinzatori sau fermele cu capacitati mari de productie. 

Plasa sudata zincata 2 mm, ochiuri 25X50 mm, pret pe metru patrat,  ideala pentru custi pasari, utila si in gospodarii. 

Plasa sudata zincata 50X50 mm, grosime fir 1.8 mm, ideala pentru confectionarea de garduri pentru pasari si animale. Se lucreaza usor cu ea si este rezistenta la ploaie.

Plasa sudata zincata pentru gard ochiuri 50X75 mm, grosime fir sarma cuprins intre 1.5 mm si 2 mm. In functie de locul unde sunt amplasate gardurile sau sunt executate imprejmuirile, fiecare isi aleage varianta de plasa sudata zincata pentru gard dorita. Plasa sudata zincata pentru gard vopsita si plasa sudata zincata gard  acoperita cu PVC este recomandata la imprejmuirea gradinilor, caselor, zonelor rezidentiale, fabricilor si a zonelor mai mari cum ar fi parcurile. 

Plasa sudata zincata gard pret diferit datorita grosimii firului de sarma.  Pe piata si in domeniul constructiilor sunt comercianti care vand plase sudate zincate gard slab calitativ la preturi de plase sudate zincate pentru gard de calitate si ascund faptul ca grosimea firului de sarma care s-a folosit este mai mica, fapt care duce la o degradare si o coroziune rapida a gardului. 

Plasa sudata zincata panouri poate fi confectionata la dimensiuni personalizate de client, acest lucru fiind valabil in cazul comenzilor foarte mari, sau la dimensiunile standard la care sunt setate masinile ce produc plasa sudata zincata. Plasa sudata zincata panouri se poate folosi la confectionare custi caini si custi dimensiuni mari. Plasa sudata zincata pret producator, fabricata in Romania la cele mai inalte standarde de calitate.

Plasa sudata zincata se foloseste in general pentru confectionare custi pasari, custi animale, custi reptile, custi transport animale, custi transport pasari, colivii, voliere, capcane rozatoare, capcane animale, capcane pasari si la confectionarea de garduri. Plasa sudata zincata produsa de noi asigura o rezistenta indelungata in timp, zincul protejand sarma impotriva ruginirii in anotimpurile umede dar si vara, de ultaviolete. 

Plasa sudata zincata se confectioneaza din sarma zincata la cald prin sudarea acestora in puncte dupa ce a fost aleasa dimensiunea ochiului si diametru sarmei, astfel se obtin plase sudate de categorii diferite. Plasa sudata zincata poate fi ambalata in role, sau poate fi panouri, in functie de grosimea firului de sarma folosit, astfel o rola poate avea intre 10 si 50 de metri liniari, pe latimea confectionata. Latimea plaselor zincate variaza si se pot gasi:

plasa sudata zincata cu latimea de 1 metru, plasa sudata zincata cu latimea de 1.5 metri, plasa sudata zincata cu latimea de 1.8 metri, plasa sudata zincata cu latimea de 2 metri 

La comanda se poate produce orice model de plasa sudata zincata ochiuri mici, plasa sudata zincata  cu orice dimensiune a ochiurilor si cu orice grosime a firului de sarma zincata.

Plasa sudata zincata este preferata in confectionarea diverselor custi si garduri deoarece rezista in timp, nu corodeaza si este o varianta mai buna decat lemnul; ofera o buna aerare in cazul pasarilor si animalelor crescute in custi, nu permite inmultirea microbilor, etc.

Plasa sudata zincata pentru custi, cu grosimi diferite si ochiuri mici si mari, in functie de destinatia finala, plasa sudata din sarma zincata pentru custi si maternitati, plasa sudata galvanizata pentru custi de iepuri, plasa sudata zincata custi prepeltie, plasa sudata zincata custi Bucuresti pentru animale si pasari, plasa sudata zincata pt custi caini, plasa sudata galvanizata custi gaini si pui de gaina

Plasa sudata zincata ( plasa sudata galvanizata ), cu ochiuri diferite, plasa sudata zincata ochiuri mici, care poate fi folosita la podele custi animle, podele custi pasari, plasa sudata zincata pentru gard cu ochiuri mici, insa de data asta, ochiurile nu mai sunt la fel de mici, de exemplu la podele custi se foloseste plasa sudata zincata cu ochiuri mici, cum ar fi 6X6 mm, sau 12X12 mm, insa la gard, se poate folosi, plasa sudata zincata pentru gard cu ochiuri mici 50X50 mm, sau 50X75 mm. Plasa sudata zincata se mai foloseste in confectionarea de voliere pentru pasari si animale, padocuri pentru pasari si animale, colivii pasari, . . . Pentru fiecare in parte, lucratorul isi alege modelul de plasa sudata zincata dupa caz, astfel din gama larga de plase sudate zincate, acesta are de ales; Plasa sudata zincata cu grosimea firului pe diferite grosimi, plasa sudata zincata 1 mm, plasa sudata zincata 2 mm, plasa sudata zincata 3 mm, plasa sudata zincata 4 mm, plasa sudata zincata 5 mm. O alta diferenta pe care o observam la plasa sudata zincata, atunci cand ne hotaram sa confectionam ceva, este data di dimensiunile ochiurilor care sunt masurate in milimetri, o parte din plasele sudate zincate pe care noi le comercializam sunt: plasa sudata zincata 6X6, plasa sudata zincata 12X12, plasa sudata zincata 12X25, plasa sudata zincata 25X25, plasa sudata zincata 25X50, plasa sudata zincata 50X50, plasa sudata zincata 50X75, plasa sudata zincata 75X75, plasa sudata zincata 50X100, plasa sudata zincata 100X100, plasa sudata zincata 16X16, plasa sudata zincata 16X32, plasa sudata zincata 32X32, plasa sudata zincata 32X64, plasa sudata zincata 64X64. 

Se observa faptul ca ochiurile plasei sudate zincate sunt intotdeauna multipli, astfel ochiul poate fi patrat, sau latura mica poate fi jumatate din cea mare, asta face confectionarea custilor de exemplu usoara, plasa sudata zincata pentru custi, trebuie sa fie mereu multiplu la ochiurile din care este confectionata, pentru a se imbina perfect. Pentru o alegere cat mai buna, gospodarul va trebui sa stie inainte ce plasa doreste, cat de groasa sa fie sarma zincata si  ce marime sa aiba ochiurile acesteia, astfel poate sa confectioneze ceea ce-si doreste. plasa sudata din sarma zincata poate servi la multe confectii metalice, de exemplu gardurile, pot fi facute in foarte multe scopuri, astfel plasa sudata din sarma zincata poate fi folosita la garduri de talie mica, medie, sau mare. Exista garduri din palsa sudata din sarma zincata cu grosimea sarmei zincate de 4 mm dar cu o inaltime de doar 30 de cm, sau exista garduri inalte de 2 m, din plasa sudata din sarma zincata cu grosimea sarmei de 1.8mm , cum ar fi cea 50X75. 

Plasa sudata zincata pentru gard, plasa sudata zincata ieftina, plasa sudata zincata pentru custi, plasa sudata zincata pret de fabrica, plasa de sarma zincata

Producator de plasa sudata zincata, vinde direct din stoc, plasa de sarma zincata, plasa sudata zincata modele diferite la preturi promotionale;

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 6x6 0,90 plasa sudata zincata la sul, plasa sudata zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,40 plasa zincata sudata la sul, plasa zincata sudata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,50 plasa de sarma la sul, plasa de sarma la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,60 plasa zincata la sul, plasa zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x12 1,80 plasa sudata la sul, plasa sudata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,40 plasa la sul, plasa la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,50 plasa custi la sul, plasa custi la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 1,60 plasa de sarma pentru custi la sul, plasa de sarma pentru custi la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 12x25 2,00 plasa de sarma zincata pentru custi, plasa la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,00 plasa de sarma la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,20 plasa de sarma pentru custi pasari la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,40 plasa de sarma zincata pentru custi prepelite la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x16 1,60 plasa de sarma pentru custi iepuri la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 19X19 1,50 plasa pasari la sul, plasa pasari la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,00 plasa prepelite la sul, plasa prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,60 plasa custi prepelite la sul, plasa custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 16x32 1,80 plasa de sarma pentru custi prepelite la sul, plasa de sarma pentru custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,40 plasa de sarma custi prepelite la sul, plasa de sarma custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,60 plasa zincata custi prepelite la sul, plasa custi prepelite la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 1,80 plasa la sul ROLA pentru custi prepelite si iepuri

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x25 2,00 plasa de sarma sudata zincata la sul ROLA pentru custi pasari prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 1,60 plasa la sul sudata zincata pentru confectii metalice si custi pasari, prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 1,80 plasa sudata zincata custi prepelite si iepuri la sul ROLA

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 2,00 plasa gard, plasa la sul pentru gard si custi pasari, prepelite si gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 25x50 2,50 plasa sul rola, plasa custi prepelite, plasa custi iepuri, plasa custi gaini

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 32x32 1,60 plasa zincata sudata la rola, plasa zincata sudata la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 32x32 1,80 plasa sudata zincata la sul, plasa sudata zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x50 1,80 plasa la rola pentru gard, plasa la sul pentru gard

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x50 2,50 plasa gard zincata la rola, plasa gard zincata la sul

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 1,60 plasa gard zincata la sul, plasa gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 1,80 plasa pentru gard zincata la sul, plasa pentru gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 2,00 plasa pentru gard la sul, plasa pentru gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 50x75 2,50 plasa zincata la sul gard, plasa zincata la rola gard

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 75x75 1,80 plasa gard zincata la sul, plasa gard zincata la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata 100x100 2,00 plasa gard la sul, plasa gard la rola

Plasa de sarma Plasa sudata zincata Custi animale Custi prepelite Custi iepuri Custi Gaini Custi pui de gaina Custi chinchila Colivii papagali Capcane 

Plasa sudata zincata pentru gabioane, cu dimensiuni diferite si grosimi ale sarmei zincate diferite;

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X55mm, grosime sarma zincata 4mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X110mm, grosime sarma zincata 4mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X55mm, grosime sarma zincata 5mm

Plasa sudata zincata pentru gabioane cu ochiurile 55X110mm, grosime sarma zincata 5mm

Producem gabioane la comanda la cele mai mici preturi de pe piata, oferim transport pentru gabioane in toata tara. Confectionam gabioane, din plasa sudata zincata speciala pentru gabioane, dupa proiectul clientului. Cele mai mici preturi la gabioane din plasa sudata zincata, cu siguranta le gasiti la noi.

Plasa gard pret de producator, producem plasa gard impletita zincata, plasa gard zincata, plasa gard bordurata, plasa bordurata gard, plasa de sarma, plasa de sarma zincata, plasa de sarma zincata pentru gard, plasa de sarma zincata pentru custi, plasa de sarma zincata pentru gabioane, plasa sudata, plasa sudata zincata, preturile sunt in functie de cantitati, plasele sunt la preturi mici pentru cei ce doresc sa revanda plasele produse de noi.

Distribuim plase magazinelor ce revand plasele produse si importate de noi, in toata tara.

Plasa zincata confectionata special pentru custi pasari, animale si pentru imprejmuirea unor terenuri sau orice alceva. Plasa gard zincata cu inaltimea speciala pentru a nu putea intra vreun animal strain. Plasa sarma zincata rezistenta la umiditate odata cu trecerea timpului. Sarma zincata de diferite dimensiuni ofera posibilitatea de a alege dimensiuniile ochiurilor pe care le doriti. Plasa de gard zincata confectionata special pentru a fi folosita pentru gard si cu o rezistenta dura. Plasa zincata sudata speciala pentru o rezistenta destul de mare si nu rugineste in timp. Plasa gard sudata zincata pret rezonabil, plasa sudata zincata pret de producator. Plasa gard sudata zincata va ajuta sa tineti animale in siguranta, acestea nu pot trece prin plasa care este confectionata dintr-o plasa de sarma zincata rezistenta. Plasa gard zincata pret pe metru liniar sau plasa sarma zincata pret benefic la rola.  Sarma zincata pret, plasa zincata pret promotional. Plasa de gard zincata pret mic si de calitatea cea mai buna. Pret plasa sarma zincata cel mai bun pret de pe piata. Plasa de gard sudata zincata pentru pasari, animale si terenuri. Plasa zincata gard pret rezonabil si de durata. Gard sarma zincata pret producator si bun. Plasa gard zincata 1.5 m speciala pentru acoperitea unor proprietati, inaltimea ideala pentru a nu putea trece niciun animal. Plasa de sarma diferite modele si diferite grosimi. Plasa sarma benefica pentru fabricarea custilor. Plasa de sarma sudata ajuta la confectionarea rastelurilor de custi pentru pasari si animale. Gard plasa sarma confectionat pentru o durabilitate si rezistenta foarte buna. Plasa sarma sudata cu ochiuri mici pentru custi pui prepelita, pui gaina, pui bibilica etc. Gard din plasa de sarma cu inaltimea de 1.8 m sau plasa gard zincata 2 m va ajuta sa nu aveti probleme cu animalele straine. Plasa de sarma este conceputa pentru un gard din plasa de sarma dura si rezistenta. Gard plasa de sarma nu rugineste si poate fi mutat in orice loc doriti. Plasa de sarma ieftina si de o calitate foarte buna. Pe langa gardul confectionat din lemn puteti folosii si gard de plasa de sarma mai benefic si mai economic. Plasa din sarma este cea mai utila in gospodaria oricarui cetatean. Plasa sarma gard pe landa faptul ca poate fi folosita la fabricarea custilor pentru pasari ea mai poate fi folosita ca plasa de sarma pentru gard. Plase sudate bine structurate si confectionate pentru o gama larga de durabilitate. Plase sudate pret bun, pret plase sudate mic si de productor. Plase sudate dimensiuni relative, pentru gard si pentru custi. Suntem producatori plase sudate zincate si cu o experienta de lunga durata si avem preturi plase sudate cele mai mici. Plasa are o greutate plase sudate in functie de cati metri are fiecare pe rola. Plasele la cantitati mai mari au greutati plase sudate relative in functie de ambalarea lor. O alta asemanarea la plase sudate greutate este si diametru sarmei, daca diametru este mic atunci plasa are o greutate mai mare. Dimensiuni plase sudate difera de la o plasa la cealalta, daca folositi plase cu diametrul mai mare acestea se folosesc pentru gard, iar daca folositi plase cu diametrul mai mic acestea se folosesc pentru custi. Plase sudate greutati mari sau mici acestea difera in functie de cantitatea de pare o doriti. Plasele se pot folosii si in constructii sudate. Fiecare plase in parte au greutati specifice plase sudate in functie de diametru sarmei.

BIMetal Product Argon SRL, a investit in 2016, in platforma online jumatatedepret.ro si a dezvoltat o sectie speciala cu lichidari de stocuri; plasa sudata zincata, plasa sudata dublu zincata, plasa sudata zincata plastifiata, plasa gard zincata, plasa gard plastifiata, plasa gard impletita, plasa hexagonala pentru gabioane, plasa sudata zincata pentru gabioane, plasa sudata, plasa rabitz, plasa rabitz zincata, plasa rabitz dublu zincata, plasa cu plastic verde speciala pentru cresterea pestilor in bazine de apa dulce, apa sarata, mari si oceane, stocuri si lichidari de stocuri la preturi mici. BIMetal Product Argon SRL, va ofera o gama foarte larga de plase pentru diferite intrebuintari, plasa gard, plasa gabioane, palsa custi, plasa pasari, plasa rabitz, plasa animale, plasa sudata dublu zincata, plasa imprejmuiri, plasa autostrada, plasa palstifiata verde, plasa vopsita, plasa ieftina, 

Plasa de sarma zincata la sul de vanzare la cele mai mici preturi, plasa sudata zincata la sul pret producator, plasa sudata zincata la rola, de vanzare ieftin, cu transport oriunde in Romania la preturi mici, Plasa sudata zincata la sul cu inaltimi diferite de la 28cm, pana la 2 metri inaltime, plasa zincata la sul cu grosimea sarmei zincate de la 1mm la 3mm, de vanzare ieftin.

jumatatedepret.ro, detine stocuri foarte mari in Romania de plase sudate, plase zincate, plase impletite, plase rabitz, dar in principiu, detine cele mai multe modele de plasa sudata zincata, plasa de sarma zincata sudata ieftina, plasa de sarma zincata pret inbatabil pe piata noastra, plasa de sarma plastifiata verde, plasa sudata zincata cu plastic verde, plasa de sarma zincata pentru gard modele diferite, plasa gard plastic, palsa gard verde, plasa gard impletita plastifiata verde, plasa gard AGRISALD, plasa gard rabitz, plasa pasari, plasa prepelite, plasa gaini, plasa curcani, plasa custi pasari si animale, modele diferite.

Plasa sudata de calitate, din sarma zincata, pentru confectii metalice, confectii custi animale, confectii custi pasari, confectii voliere, confectii garduri, confectii gard gradina, confectii adaposturi de caini, padocuri si multe alte intrebuintari. Plasa sudata zincata, este vanduta la preturi corecte, cu distributie ieftina oriunde in Romania, Plasa metalica cu ochiuri mici, mijlocii, sau mari, pentru gard, si custi.

Detinem stocuri de plasa sudata zincata impresionante, peste 250 de modele de plasa sudata zincata, peste 30.00 de metri patrati de plasa sudata zincata, plasa sudata zincata palstifiata, plasa sudata zincata verde, plasa sudata, plasa sudata dublu zincata, plasa de sarma zincata sudata, plasa de sarma zincata dupa sudare, vindem ieftin plasa sudata zincata pentru toate planurile tale, vindem ieftin plasa de sarma zincata sudata pentru confectii metalice, confectii custi animale, custi pasari, custi prepeltie, custi iepuri.

Plasa sudata zincata calitate maxima, pentru diferite obiecte de activitate, plasa sudata zincata pentru Gard, plasa sudata zincata plastifiata pentru gard gradina, plasa sudata zincata pentru confectii metalice, plasa sudata zincata pentru custi animale, custi pasari ( custi iepuri, custi caini, custi papagali mari, colivii, custi prepelite, custi gaini, custi pui, ), plasa sudata zincata pentru gabioane, gard gabioane, gabioane decorative, gabioane pentru surpari de pamant, gabioane industriale, gabioane autostrazi, plasa gard autostrada, plasa pentru confectionare voliere, plasa sudata zincata pentru imprejmuiri cu garduri, plasa sudata dublu zincata pentru confectii rafturi, boxe, dulapuri, carucioare, etc.

Plasa sudata gard, la cele mai mici preturi din piata, doar prin jumatatedepret.ro, plasa sudata, plasa sudata pret producator, plasa sudata gard, modele diferite, dimensiuni diferite, vopsita sau plastifiata, gard plasa sudata zincata, sau verde, plasa sudata greutate conforma, in functie de greutatea plasei, va puteti da seama de calitatea plasei sudate zincate, pretul la plasa sudata este pe Kg, cu cat plasa cantareste mai mult, pretul este mai mare. Gard plasa sudata pret cel mai mic din piata, oferim transport oriunde in Romania ieftin, plasa sudata 4 mm, plasa sudata 6 mm, plasa sudata 8 mm, toate la pret de producator, cele mai multe modele de plasa sudata zincata 

Plasa sudata pret producator, pentru constructii, confectii metalice, custi animale, custi pasari ,capcane, gard, gard gradina, gard gabioane, gabioane decorative, pret plasa sudata calitate superioara, foarte mic, in raport cu preturile practicate pe piata plaselor sudate zincate si, sau plastifiate, plasa sudata gard de vanzare direct din stoc, modele diferite, cu livrare rapida oriunde in Romania, la cele mai mici preturi.

Plasa sudata zincata la sul pret producator, cele mai mici preturi la plasa sudata zincata la rola pret pe rola, pret pe kg.

Plasa sudata dublu zincata 12.7X25.4mm D=1.5mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF28050025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X25.4mm D=1.5mm H=51cm L=25mPlasa zincata dupa sudare Esafort, plasa sudata zincata cu lungime 25 metri rolaPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, cu ochiurile 12,7X25,4mm Plasa sudata zincata dupa sudare Esafort grosime sarma zincata 1,5mmPlasa sudata zincata Esafort, galvanizare dubla, cu inaltimea 51cmPlasa sudata zincata Esafort 22Kg rola..
348,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X25.4mm D=1.5mm H=60cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF28060025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X25.4mm D=1.5mm H=60cm L=25mPlasa sudata zincatala cald, dupa sudare, Esafort, cu lungimea roleri de 25 de metriPlasa zincata sudata Esafort cu ochiurile 12,7X25,4mm plasa zincata dupa sudarePlasa sudata dublu zincata cu grosime sarma izncata 1,5mm EsafortPlasa sudata zincata Esafort cu inaltimea de 60cmPlasa dublu zincata Esafort, sudata, greutate rola 26Kg..
418,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X25.4mm D=1.5mm H=70cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF28070025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 12.7X25.4mm D=1.5mm H=70cm L=25mPlasa dublu galvanizata Esafort, cu lungimea de 25 de metri, producator plasa sudata zincata, CavatortaPlasa sudata zincata Esafort, cu ochiurile 12,7X25,4mmPlasa sudata dublu galvanizata Esafort cu sarma zincata 1,5mmPlasa de sarma zincata, sudata dupa zincare, Esafort, cu inaltimea de 70cmPlasa sudata zincata la cald, dupa sudare, Esafort, greutate rola 31Kg..
485,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 12.7X25.4mm D=1.5mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF28080025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 12.7X25.4mm D=1.5mm H=80cm L=25mPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, de vanzare la metru liniar sau la rola de 25 de metri, mai ieftinPlasa dublu galvanizata sudata, Esafort cu ochiurile 12,7X25,4mmPlasa sudata zincata dupa sudare, Esafort din sarma zincata 1,5mm grosimePlasa sudata zincata la cald, dupa sudare, Esafort, cu inaltimea de 80cmPlasa sudata dublu zincata, Esafort, greutate rola 35Kg..
550,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 16X16mm D=1.2mm H=101cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF35100025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 16X16mm D=1.2mm H=101cm L=25mEsafort, plasa din sarma zincata sudata si zincata inca odata dupa sudare, la cad, in baie de zinc, de vanzare la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa sudata dublu galvanizata, Esafort, cu ochiurile 16X16mmPlasa dublu zincata sudata Esafort din sarma zincata de 1,2mmPlasa de sarma zincata Esafort, cu inaltimea de 101cmPlasa sudata dublu zincata Esafort, greutate rola 30Kg..
633,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 16X16mm D=1.2mm H=61cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF35060025B
xPlasa sudata dublu zincata ESAFORT 16X16mm D=1.2mm H=61cm L=25mPlasa Esafort dublu galvanizata sudata, cu lungimea rolei 25mPlasa sudata zincata Esafort, cu ochiurile 16X16mmPlasa sudata dublu zincata Esafort, cu inaltimea rola 61cmPlasa Esafort zincata la cald dupa sudare, sudata din sarma 1,2mmPlasa sudata zincata Esafort cu greutate rola 18Kg..
388,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 16X16mm D=1.2mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF35080025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 16X16mm D=1.2mm H=80cm L=25mPlasa Esafort, sudata dublu zincata la cald, in baie de zinc, producator Cavatorta Italia, lungime rola 25 metriPlasa sudata dublu zincata Esafort, cu ochiurile 16X16mmPlasa de sarma zincata, sudata si zincata inca odata dupa sudare, Esafort cu grosime sarma zincata 1,2mmPlasa de sarma zincata sudata, Esafort inaltime 80cmPlasa sudata zincata dupa sudare Esafort, greutate rola 24Kg..
516,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 19X19mm D=1.45mm H=101cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort  19X19mm D=1.45mm H=101cm L=25mPlasa Esafort, sudata dublu galvanizata, de vanzare la metru liniar, sau la  rola de 25 metri mai ieftinPlasa dublu galvanizata sudata Esafort, cu ochiurile 19X19mmPlasa dublu zincata sudata Esafort, din sarma zincata 1.45mmPlasa de sarma dublu zincata, sudata Esafort cu inaltimea de 101cmPlasa de sarma zincata dupa sudare, Esafort, greutate rola 38Kg..
644,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 19X19mm D=1.5mm H=120cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43120025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=120cm L=25mPlasa dublu galvanizata sudata Esafort, de vanzare la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa zincata la cad, dupa sudare, Esafort, din sarma zincata de 1.5mmPlasa de sarma zincata sudata, Esafort, inaltime 120cmPlasa dublu zincata, sudata Esafort, greutate rola 46Kg..
777,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 19X19mm D=1.5mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43050025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=51cm L=25mPlasa Esafort, plasa dublu zincata sudata, cu lungimea rolei de 25 metriPlasa sudata dublu galvanizata, Esafort, cu ochiurile 19X19mmPlasa zincata sudata Esafort, din sarma zincata 1,5mm grosimePlasa dublu galvanizata Esafort cu inaltimea 51cmPlasa sudata zincata Esafort, greutate rola 19Kg..
331,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 19X19mm D=2mm H=101cm L=25m
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: SF191910125B
Plasa sudata dublu zincata 19X19mm D=2mm H=101cm L=25mPlasa dublu galvanizata sudata Esafort, de vanzare la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa sudata zincata Esafot, galvanizata dupa sudare, cu ochiurile 19X19mmPlasa de sarma zincata Esafort, grosime sarma zincata 2mmPlasa sudata dublu galvanizata, inaltime 101cmPlasa sudata dublu zincata Esafort, greutate rola 70Kg..
0,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 25.4X25.4mm D=1.8mm H=102cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF56100025B
Plasa sudata dublu zincata 25.4X25.4mm D=1.8mm H=102cm L=25mPlasa zincata dupa sudare, Esafort de vanzare la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa zincata sudata Esafort, cu ochiurile 25.4X25.4mm perfecta pentru confectii metalice si custi pasariPlasa de sarma zincata sudata, Esafort, din sarma galvanziata 1.8mmPlasa Esafort zincata sudata, cu inaltimea 102cmPlasa zincata sudata Esafort, greutate rola 43Kg..
679,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 25.4X25.4mm D=2.05mm H=102cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF57100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 25.4X25.4mm D=2.05mm H=102cm L=25mPlasa dublu galvanizata, sudata, Esafort, ideala pentru confectii metalice, custi prepelite, custi iepuri, custi chinchila, custi pui gaina, custi gaini ouatoare, aceasta plasa zincata sudata se vinde la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa zincata sudata Esafort, cu ochiurile 25.4X25.4mmPlasa zincata sudata Esafort, din sarma galvanizata 2.05 mmPlasa zincata sudata Esafort, cu inaltimea de 102cmPlasa Esafort, sudata zinca..
837,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 25.4X50.8mm D=2mm H=102cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF60100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 25.4X50.8mm D=2mm H=102cm L=25mPlasa zincata sudata Esafort, plasa galvanizata dupa sudare, ideala pentru confectii custi prepelite, custi iepuri, custi chinchila, custi pui gaina, custi pui prepelita, custi gaini ouatoare, plasa de custi animale, de vanzare la metru liniar,sau la rola cu pret mai mic. Plasa zincata sudata pentru custi prepelite in special, este confectionata din sarma zincata, sudata, iar mai apoi inca odata galvanziata la cald, astfel, custil..
627,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 25.4X50.8mm D=2mm H=150cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF60150025B
Plasa sudata dublu zincata 25.4X50.8mm D=2mm H=150cm L=25mPlasa de sarma zincata pentru custi prepelite, custi iepuri, custi gaini, custi pui gaina, custi pui prepelite. Plasa Esafort, dublu galvanizata sudata, de vanzare la metru liniar, sau la rola 25 metri, mai ieftinPlasa zincata sudata Esafort, din sarma zincata 2mmPlasa galvanizata sudata Esafort, cu inaltimea de 150cmPlasa zincata sudata Esafort Cavatorta, greutate rola 59Kg..
943,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 25.4X50.8mm D=2mm H=201cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF60200025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 25.4X50.8mm D=2mm H=201cm L=25mPlasa de sarma zincata sudata Esafort, ideala pentru confectii metalice, custi prepelite, custi pui prepleita, custi iepuri, plasa dublu galvanizata cu rezistenta indelungata in timpm, rola 25mPlasa de sarma zincata sudata, Esafort cu ochiurile 25.4X50.8mmPlasa zincata sudata Esafort, din sarma galvanizata 2 mmPlasa zincata sudata Esafort, cu inaltime 201cmPlasa de sarma zincata Esafort, sudata, greutate 79Kg..
1.244,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 50.8X50.8mm D=2mm H=102cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF64100025B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 50.8X50.8mm D=2mm H=102cm L=25mPlasa zincata sudata Esafort, de vanzare la metru liniar, sau la rola mai ieftinPlasa zincata sudata Esafort, plasa zincata dupa sudare, in baie de zinc, cu ochiurile 50.8X50.8mmPlasa sudata zincata, Esafort, din sarma galvanizata 2 mmPlasa dublu galvanizata, sudata Esafort, cu inaltimea de 102cmPlasa galvanizata sudata Esafort, greutate rola 28Kg..
442,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 50.8X50.8mm D=2mm H=153cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF64105325B
Plasa sudata dublu zincata Esafort 50.8X50.8mm D=2mm H=153cm L=25mPlasa dublu galvanizata Esafort, plasa sudata dublu zincata, de vanzare la metru liniar, sau la rola de 25metri, mai ieftinPlasa sudata dublu galvanizata, Esafort, cu ochiurile 50X50mmPlasa de sarma dublu zincata sudata, Esafort 2mmPlasa zincata sudata Esafort, cu inaltimea 153cmPlasa zincata sudata Esafort, dublu galvanizata, greutate rola 42Kg..
472,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 6.3X6.3mm D=0.65mm H=1m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF01100025B
Plasa sudata dublu zincata 6.3X6.3mm D=0.65mm H=1mPlasa sudata din sarma zincata si zincata inca odata dupa sudare, la cald, plasa sudata DUBLU ZINCATAPlasa sudata dublu zincata, ZINCATA, dupa sudare, cu ochiurile mici, 6,3X6,3mmPlasa sudata dublu zincata, din sarma zincata cu diametrul de 0,65mmPlasa sudata de sarma zincata, dublu zincata, cu inaltimea de 1 metruPlasa sudata dublu zincata cu vanzare la metru, sau la rola mai ieftin, plasa are 25 de metri lungime Esafort..
773,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 6.3X6.3mm d=0.65mm H=50cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF01050025B
Plasa sudata dublu zincata 6,3X6,3mm d=0,65mm H=50cmPlasa sudata din sarma zincata si zincata inca odata dupa sudare, la caldPlasa de sarma dublu zincata cu ochiurile mici, 6,3X6,3mmPlasa de sarma sudata, dublu zincata cu diametrul sarmei zincate de 0,65mmPlasa sudata dublu zincata cu inaltimea de 50cmPlasa zincata dublu, sudata Esafort, de vanzare la metru liniar, sau la rola 25m, mai ieftin..
404,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 76.2X12.7mm D=2/2.54 H=61cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF76.2X76.261
Plasa sudata dublu zincata 76.2X12.7mm D=2/2.54 H=61cm L=25mPlasa de sarma zincata sudata, Esafort, de vanzare la metru sau la rola, mai ieftinPlasa de sarma dublu galvanizata sudata Esafort, este o plasa sudata din 2 sarme cu grosimi diferite, o sarma zincata 2 mm si o sarma zincata 2.54mmPlasa sudata zincata Esafort, cu ochiurile 76.2X12.7mmPlasa sudata zincata Esafort, cu inaltimea de 61cmPlasa sudata dublu galvanziata Esafort, greutate rola 54Kg..
694,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3mm D=0.65mm H=61cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF05060025B
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3mm D=0.65mm H=61cmPlasa sudata din sarma zincata, si zincata inca odata dupa sudare, la cald, Rola are 25 de metri lungime, se debiteaza doar la comandaPlasa sudata dublu zincata, cu ochiuri mici 8,3X8,3mmPlasa sudata din sarma zincata si zincata a doua oara dupa sudare, cu diametrul sarmei zincate de 0,8mmPlasa sudata dublu zincata, cu inaltimea de 61cm..
465,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3mm D=0.8mm H=101cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF05100025B
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3 mm D=0.8mm H=101cmPlasa sudata din sarma zincata si zincata inca odata dupa sudara, la caldPlasa dublu zincata sudata, cu ochiurile mici 8,3X8,3mm Plasa de sarma dublu zincata cu diametrul sarmei zincata 0,8mmPlasa sudata zincata dupa sudare cu inaltimea de 101cm..
736,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3mm D=0.8mm H=81cm
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF05080025B
Plasa sudata dublu zincata 8.3X8.3mm D=0.8mm H=81cmPlasa sudata Dublu zincata, plasa sudata din sarma zincata si zincata inca odata dupa sudarePlasa sudata dublu zincata, ochiuri mici 8,3X8,3mmPlasa sudata din sarma zincata si zincata inca odata dupa sudare, la cald, din sarma zincata cu diametrul de 0,8mmPlasa sudata dublu zincata cu inaltimea de 81cm..
592,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata Esafort 19X19mm D=1.5mm H=61cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43060025B
Plasa sudata dubluzincata Esafort 19X19mm D=1.5mm H=61cm L=25mPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, cu ochiurile 19X19mmPlasa sudata de sarma zincata din sarma zincata 1.5mm EsafortPlasa de sarma zincata Esafort, cu inaltimea de 61cmPlasa Esafort, zincata sudata, greutate rola 23Kg..
418,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=70cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43070025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=70cm L=25mPlasa sudata dublu galvanizata Esafort, de vanzare la metru liniar, cat si la rola de 25 metri, mai ieftinPlasa galvanizata dupa sudare, Esafort, cu ochiurile 19X19mmPlasa sudata Esafort, din sarma zincata 1.5mmPlasa Esafort, din sarma zincata la cald, sudata, cu inaltimea de 70cmPlasa sudata dublu zincata Esafort, greutate rola, 27Kg..
455,00 Lei
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SF43080025B
Plasa sudata dublu zincata ESAFORT 19X19mm D=1.5mm H=80cm L=25mPlasa zincata sudata Esafort, de vanzare la metru liniar, cat si la rola de 25 metri mai ieftinPlasa Esafort, sudata dublu galvanizata, cu ochiurile 19X19mmPlasa de sarma galvanizata sudata, Esafort, grosime sarma zincata 1.5mmPlasa sudata zincata dupa sudare, Esafort, cu inaltimea de 80cmPlasa de sarma zincata dupa sudare, greutate rola 31Kg..
516,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm d=1.5mm H=1m L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ01100025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm d=1.5mm H=1m L=25mPlasa sudata zincata Agrisald, de vanzare in Romania, la cele mai mici preturi, la rola de 25 de metriPlasa sudata zincata Agrisald, cu ochiurile mici 12,7X12,7mm, pentru confectionarea de custi pasari, custi animale, custi prepelite, custi iepuri, custi gaini, custi chincjilaPlasa sudata zincata Agrisald, cu inaltimea de 1 metruPlasa sudata zincata cu grosimea sarmei zincate de 1,5mGreutatea unei role de plasa sudata zincata Agrisald e..
583,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ01050025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=51cm L=25mPlasa sudata zincata cu ochiuri mici, de vanzare la ROLA 25 metri liniariRola de plasa sudata zincata, are o inaltime de 51cmPlasa sudata zincata, din sarma zincata 1,5mmPlasa sudata zincata se poate cumpara online, dar si din magazinele noastre din toata tara, posibil sa difere Greutatea unei astfel de plase sudate zincate Agrisald este de 27KgPlasa sudata Agrisald 12. 7X12.7mm D=1,5mm H=51cm L=25mIn principiu aceasta plasa ar f..
292,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=60cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ01060025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=60cm L=25mPret promotional inseamna, ca aceasta plasa sudata zincata Agrisald se vinde doar la rola de 25m lungimePlasa sudata zincata cu ochiurile mici 12,7X12,7mm AgrisaldPlasa zincata Agrisald sudata, cu inaltimea de 60cmPlasa sudata zincata ochiuri mici, sarma zincata 1,5mmPlasa sudata zincata Agrisald, greutate 31Kg..
351,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=70cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ01070025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=70cm L=25mPlasa zincata sudata preturi producator plasa sudata zincata, de vanzare la rola 25mPlasa zincata sudata Cu ochiuri mici 12,7X12,7mm AgrisaldPlasa zincata sudata Agrisald cu inaltimea 70cmPlasa zincata Agrisald sudata din sarma zincata 1,5mmPlasa sudata zincata Agrisald greutate37Kg..
407,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ01080025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X12.7mm D=1.5mm H=80cm L=25mPlasa sudata zincata Agrisald, cu vanzarea doar la ROLA de 25mPlasa zincata sudata Agrisald, cu ochiurile mici 12,7X12,7mmPlasa sudata zincata Agrisald cu inaltimea de 80cmPlasa sudata zincata Agrisald cu grosimea sarmei zincate de 1,5mmGreutate plasa sudata zincata Agrisald 42Kg..
466,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm d=1.5mm H=100cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02100025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm d=1.5mm H=100cm L=25mPlasa zincata sudata Agrisald, de vanzare la rola de 25 de metriPlasa sudata zincata Agrisald, cu ochiurile 12,7X25,4mmPlasa sudata zincata Agrisald cu grosimea firului de sarma zincata 1.5mmPlasa sudata zincata Agrisald cu greutatea de 39Kg..
439,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=121cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02120025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=121cm L=25mPlasa de sarma sudata galvanizata, Agrisald, de vanzare la rola de 25mPlasa zincata sudata Agrisald, cu ochiurile mici 12.7X25.4mm pentru cusca prepelite, cusca iepuri, cusca chinchila, cusca pui de o zi, capcana soareci, capcana sobolaniPlasa sudata galvanizata Agrisald, cu inaltimea de 121cmPlasa sudata zincata Agrisald cu grosimea sarmei zincate de 1.5mmPlasa sudata zincata greutate 47Kg..
526,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=51cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02050025B
73828206Plasa sudata zincata Agrisald 12.7X25.4mm D=1.5mm H=51cm L=25mPlasa sudata zincata de vanzare la preturi accesibile, la rola de 25 metri Plasa AgrisaldPlasa zincata sudata Agrisald, plasa galvanizata, cu ochiuri mici 12,7X25,4mmPlasa sudata galvanizata Agrisald cu inaltimea de 60cmPlasa sudata zincata, plasa galvanizata sudata Agrisald din sarma zincata 1,5mmPlasa sudata zincata ( galvanizata ) cu greutatea pe rola 20Kg..
220,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=60cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02060025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=60cm L=25mPlasa galvanizata sudata Agrisald, de vanzare la cele mai mici preturi, la rola de 25 de metriPlasa sudata zincata Agrisald, cu ochiurile mici 12,7X25,4mmPlasa zincata sudata Agrisald cu inaltimea de 60cmPlasa sudata zincata Agrisald, diametru sarma zincata 1,5mmPlasa zincata sudata Agrisald, greutate 23Kg..
263,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=70cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02070025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=70cm L=25mPlasa sudata galvanizata Agrisald, de vanzare la rola de 25 de metriPlasa sudata zincata ochiuri mici, Agrisald 12,7X25,4mmPlasa sudata galvanizata diametru sarma 1,5mmPlasa sudata galvanizata Agrisald cu inaltimea de 70cmPlasa sudata zincata greutate 27Kg..
309,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=80cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ02080025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 12.7X25.4mm D=1.5mm H=80cm L=25mPlasa sudata zincata Agrisald, de vanzare la rola de 25 de metri, la preturi accesibilie Plasa sudata galvanizata cu ochiuri mici 12,7X25,4mm pentru custi prepelite, custi iepuri, custi chinchila, custi pui de o zi, maternitati pui. . .Plasa de sarma Agrisald, pentru custi cu inaltimea de 80cmPlasa sudata zincata Agrisald greutate 31Kg..
352,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 19X19mm  D=1.5mm H=120cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ04120025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 19X19mm  D=1.5mm H=120cm L=25mPlasa zincata sudata Agrisald, de vanzare la rola de 25 de metriPlasa sudata zincata Agrisald, cu ochiurile 19X19mmPlasa zincata sudata Zgrisald, cu sarma zincata 1.5mmPlasa sudata zincata Agrisald cu greutatea rolei de 42Kg..
477,00 Lei
Plasa sudata zincata AGRISALD 19X19mm D=1.5mm H=101cm L=25m
Precomanda
Disponibil: In Stoc Model: SZ04100025B
Plasa sudata zincata AGRISALD 19X19mm D=1.5mm H=101cm L=25mPlasa de sarma zincata sudata Agrisald, cu vanzarea la rola de 25 de metri, la cele mai mici preturi din taraPlasa zincata sudata Agrisald, cu ochiurile 19X19mmPlasa sudata galvanizata Agrisald, din sarma zincata 1,5mmPlasa de sarma zincata sudata Agrisald, cu inaltimea de 101cmPlasa galvanizata sudata Agrisald, greutate rola 35Kg..
396,00 Lei
Afişare 41 - 80 din 110 (3 pagini)