Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

JUMATATEDEPRET.RO, este un domeniu online sustinut de BIMetal Product Argon SRL, Casa fierului SRL, Fierar.EU si Sky Consulting And Investment SRL

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati

Isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici modern de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Aratati-ne spatiul disponibil, terenul pe care doriti sa-l imprejmuiesti , gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doriti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviiciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice care doresc sa amenajeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati, dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in aceasta privinta. Odata ales modelul, noi il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti fier, scari exterioare, balustrade fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. La fel de variata este si gama de confectii pentru casa si gradina care include: afumatori, gratare, rotisoare, discuri, ceaune, protapuri, sobe, sobe racheta, mobilier pentru gradina, executate la comanda sau dupa propriile proiecte.

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe, etrieri, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In present, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100
Gratar de gradina 400X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiAcest gratar din fier, este confectionat dintr-o tabla ambutisata in cele 4 laterale, avand o rezistenta deosebita, prin faptul ca s-au eliminat sudurile.Picioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 19 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu d..
85,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100
Gratar de gradina 500X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru ..
98,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100
Gratar de gradina 600X400 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 2 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mm si au sudat la capat surub pentru infiletare pe cutie, astfel incat sa puteti ridica gratarul fara ca sa cada picioarele, dar sa poata fi demontabile atunci cand doriti sa transportati gratarul, sau sa-l depozitati in magazieFabrica de gratare, confectioneaza..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60403
Gratar de gradina din fier 60X40 cm tabla 3 mmGratar 60X40 cm, confectionat in fabrica de gratare BIMetal Product Argon SRL, din tabla groasa de 3mm ambutisata pe toate 4 laturileProducem modele diferitwe de gratare din fier. ..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100
Gratar de gradina pe carbuni 700X500 mmGratar metalic pentru gradina, functionabil pe carbuni si, sau lemneGratar pe carbuni, confectionat integral din tabla de otel de 3mm si sudat in ARGON, pentru o durata de viata cat mai indelungataGratarul este confectionat pe o structura de cornier cu 28 de bare din otel rotund de 8mmGratarul are 2 manere pe parte cutiei si 2 pe partea fratarul, pentru a fi transportat usorEste un gratar demontabil, picioarele confectionate din teava rotunda de 25X1,5mm se..
215,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 40x30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, gratar pe carbuni pret producatorCutia gratarului, are o inaltime de 10cmGratariu efectiv, este confectionat pe o structura din cornier si 19 bare de otel rotund de 8mmProducator BIMetal Product Argon SRL..
95,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 50X30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta Cutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25X1,5 mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 24 de bare din otel rotund de 6mm..
110,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100N
Gratar de gradina pe carbuni Negru 60X40 cmGratar metalic pe carbuni confectionat din tabla groasa de 2mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistentaCutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda 25X1,5mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 26 de bare din otel rotund de 8mm..
155,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRGF60403
Gratar de gradina din fier 60X40 cm tabla de 3 mm si otel neted de 8 mmGratar de gradina din fier, confectionat manual, in fabrica de gratare din Copaceni IlfovAcest gratar din fier, este confectionat din tabla de 3mm, si otel neted de 8mm grosimeGratar de curte, din fier, cu lungimea de 60cm, latimea 40cm si inaltimea cuvei de 10cm, inaltimea totala a gratarului, este de 70cmAcest gratar de fier pentru friptura, este demontabil ..
205,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 70X50 cmGratar pe carbuni produs si vandut la pret de producator BIMetal Product Argon SRLCutia gratarului este confectionata din tabla de 3mm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda de 25X1,5mm si sunt demontabile pe baza de surub cu piulitaGratarul efectiv, este confectionat pe o structura de cornier si 28 de bare din otel rotund de 8mmGratarul este vopsit negru, cu vopsea termorezistentaAcest gratyar din fier, este ambutisat la toate cele 4 laturi, ..
235,00 Lei
Gratar de gradina pe carbuni din inox pentru camping 40X30 cm
Nou -10 %
Disponibil: In Stoc Model: GE4030INOX
Gratar din inox de gradina si pentru camping 40X30 cm pentru fripturaGratar inox cu lungimea 40cmGratar inox cu latimea 30cmGratar inox inaltime totala 50cmGratar inox confectionat din tabla de inox ambutisata pe toate cele 4 laturileGratar inox pentru friptura cu grilaj confectionat din teava rectangulara de inox si otel rotund din inox de 6mm grosimeGratar din inox cu picioare demontabile cu surub si piulita..
350,00 Lei 390,00 Lei
Gratar de gradina din inox pe carbuni pentru camping 50X30 cm
Nou -7 %
Disponibil: In Stoc Model: GR5030INOX
Gratar de gradina din inox pe carbuni pentru camping ambutisat pe toate cele 4 laturiGratar din inox cu lungimea de 50cmGratar din inox cu latimea de 30cmGratar din inox cu inaltime totala 60cmGratar din otel de inox cu grosimea de 1,5mmGratar inox cu grilajul confectionat din teava rectangulara de inox si otel rotund de inox de 5mmGratar inox demontabil portabil..
410,00 Lei 440,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100INOX
Gratar de gradina pe carbuni din inox 600 X 400 mmGRATAR DIN INOX 60X40 CM PRODUCEM GRATARE DIN INOX SI FIERGratar confectionat integral din inox, sudat in argon cu sarma de inox, pentru o folosinta indelungata in timp. Cutia graturului pe carbuni, este confectionata din tabla de inox cu grosimea de 2 mm, gratarul este confectionat pe o structura din teava patrata de inox 20x1,5mm gaurita pe interior si introduse cele 26 de vergele din otel inoxidabil de 8mm, care se pot invarti, pentru o curati..
680,00 Lei
Gratar de gradina din inox pe carbuni 60x40 cm 3mm grosime
Nou
Disponibil: In Stoc Model: GR6040INOX3
Gratar din inox de 3mm grosime pentru casa si gradina Gratar inox pe carbuni pentru fripturaGratar inox lungime 60cmGratar inox latime 40cmGratar din otel inox 3mm grosimeGratar inox 70cm inaltime totalaGratar din inox ambutisat pe toate cele 4 laturile..
790,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX70401090
Gratar de inox 70X50 cm Gratare la comanda direct Fabrica de gratareFabrica de gratare, producem gratare din inox si din fierGratare vopsite in camp electrostaticGratar de inox, cu dimensiunile 70X50 cm, inaltimea cutiei este de 10 cm, inaltimea totala a gratarului este de 90cmGrilajul gratarului, este confectionat din profil patrat de inox si otel rotund de inox, de 8mm grosimeTabla din care este confectionat gratarul de inox, este de 3mm grosimeToate sudurile sunt in Argon, prin procedura TigG..
950,00 Lei
Gratar metalic 60x40  cm BIM Long Life Gratar metalic 60x40  cm BIM Long Life
-24 %
Disponibil: In Stoc Model: GR6040BIMLLIFE
Gratar metalic 60x40 BIM Long LifeGratar metalic, confectionat manual, din oteluri rezistente, pentru o folosinta indelungataGratar metalic 60X40 cm, confectionat din tabla groasa de 3 mmGrilajul gratarului este confectionat pe cadru metalic si otel rotund de 8 mmInaltimea gratarului metalic, este de 90 cmCapacul semirotund, al gratarului, este confectionat pentru a permite gratarului sa stea afara chiar si cand ploua, dar are si rol de afumatoare, pe hornul de pe capac, exista un capac, pe care..
599,00 Lei 790,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPR6040803
Gratar profesional din fier 60X40 cm Tabla 3 mm Otel neted 8 mmGratar profesional, confectionat manual din tabla de 3mm si otel neted de 8 mmAcest gratar din fier, este foarte stabil, avand picioarele din teava rotunda foarte groase, la doua dintre picioare, au fost montate doua roti, pentru a putea fi usor de transportatGarat de gradina din fier, cu polita din tabla groasa la baza gratarului si cu masuta pe care sa se puna farfuria cu friptura, in partea din stanga sus. In partea din dreapta gr..
550,00 Lei
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm
-28 %
Disponibil: In Stoc Model: DGBB72
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cmGratar disc, confectionat din oteluri speciale, pentru gatitul in aer liber, acest disc gratar, este folosit de ani de zile in tarile dezvoltate si este considerat cel mai bun sistem de gratar disc, cu rezultate exceptionale si gusturi pline de savoareGratarul disc, este confectionat din doua piese separate, in partea de jos avem un dulap metalic, confectionat din otel dur, pentru a rezista la temperaturile inalte, vopsit cu vopseluri speciale, rezistente ..
4.900,00 Lei 6.850,00 Lei
Disc gratar 76 cm Disc gratar 76 cm
-59 %
Disponibil: In Stoc Model: DSGR76N
Disc gratar 76 cmDisc gratar, cu diametrul de 76 cm, pentru fripturi, confectionat din oteluri speciale, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manual, sablate si vopsite in camp electrostaticDisc gratar cu suprafata de gatit relativ mare, pe care se poate gati, fara probleme, pentru o intreaga petrecere cu placereAcest disc gratar este gandit sa fie folosit la o inaltime de 90 cm, astfel incat oaspetii sa stea imprejurul lui savurand carnea fripta, sau legumele fripte pe plita disculuiDis..
3.999,00 Lei 9.700,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRBIM705090LL
Gratar metalic cu carbuni BIM 70X50 cm Long LifeGratar metalic cu carbuni pentru gradina, confectionat din materiale rezistente si vopsit cu vopsea termorezistenta, pentru o durata de viata indelungataCutia gratarului are lungimea de 70 cm, latimea 50 cm, inaltimea 10 cm si este confectionata din tabla de 3 mmGrilajul gratarului, este confectionat pe structura metalica si otel rotund de 8 mm grosimePicioarele sunt din teava rotunda groasa, iar in partea de jos, doua dintre ele au roti, iar celel..
750,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROT10050152
Gratar cu rotisor Gratar cu rotisor detasabil, astfel incat sa fie multifunctional, gratarul este confectionat pe structura metalica si otel rotund plin de 12 mmCuva gratarului are 100 cm lungime, 50 cm latime si 15 cm inaltimePicioarele sunt detasabile si reglabileRotisorul este confectionat din teava de inox si bara rotunda de inoxGratarul este vopsit negru, cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistentaGratar cu rotisor ( protap ), produs din tabla de otel de 2mmBIMetal Produc..
950,00 Lei
Disc gratar taler 51 cm Disc gratar taler 51 cm
-28 %
Disponibil: In Stoc Model: DST51
Disc gratar 51 cmGratar disc pentru fripturi, usor de transportat si de folositDiscul, este confectionat din otel rezistent la temperaturi inalte, din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special de toata vopseaua care a fost pe disc de catre producatorul de talere, apoi prelucrat in vederea obtinerii acestui disc gratar pentru fripturiDiscului i-au fost atasate 3 piulite, carora li se infileteaza cele trei picioare din teava rotunda, iar deasupora este manerul din otel pentru a putea f..
140,00 Lei 195,00 Lei
Disc gratar Taler 46 cm Disc gratar Taler 46 cm
-6 %
Disponibil: In Stoc Model: DST46
Disc gratar 46 cmGratar disc pentru fripturi, usor de transportat si de folositDiscul, este confectionat din otel rezistent la temperaturi inalte, din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special de toata vopseaua care a fost pe disc de catre producatorul de talere, apoi prelucrat in vederea obtinerii acestui disc gratar pentru fripturiDiscului i-au fost atasate 3 piulite, carora li se infileteaza cele trei picioare din teava rotunda, iar deasupora este manerul din otel pentru a putea f..
135,00 Lei 143,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GREV2000750900
Gratar pentru evenimente gratar profesional 200X75 cmGratar profesional pentru evenimente, cu plita inclusaGratarul, este confectionat din otel rezistentent la temperaturi, cu grosime de 5 si 6 mmGrilajul gratarului pentru friptura, este confectionat pe cadru solid din teava rectangulara 30X4mm si otel rotund de 10mmPlita este confectionata pe cadru metalic solid, din teava rectangulara de 30X4mm si tabla de otel de 6mm grosime. Plita pentru gatit, a fost sablata si nu contine nimic toxic, se po..
3.900,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRS903040FP
Gratar profesional din inox cu plita din otel Gratar profesional pentru fripturi si mici, confectionat din otel inoxidabil rotund cu grosimea de 8 mmCuva gratarului este confectionata pe semirotund, din tabla otelita de 10 mm Gratar carne, pe carbuni, confectionat pentru o viata indelungata de folosinta, special conceput pentru a fi aprins non-stopGratarul are o lungime de 90 cm, o latime de 30 cm si o inaltime de 40 cmGratarul are picioarele de 10 cm, este conceput sa stea pe o masa, ..
4.450,00 Lei
Disc gratar 46 cm Disc gratar 46 cm
-14 %
Disponibil: In Stoc Model: GRD46
Disc gratar 46 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
140,00 Lei 162,50 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD51
Disc gratar 51 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractor, manual in fabrica de gratare Copaceni IlfovDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de..
214,50 Lei
Gratar cu afumatoare Barbeque BIM 70 Gratar cu afumatoare Barbeque BIM 70
-48 %
Disponibil: In Stoc Model: GRAF70
Gratar cu afumatoare Barbeque Gratar din inox cu afumatoare carneGratar cu afumatoare, confectionat manual, din oteluri rezistente, sudat in argon, slefuit manual, sablat si vopsit in camp electrostaticGratarul pe care se gateste, este confectionat din otel inoxidabil rotund de 8mm grosime, sudat in argon cu aparate de ultima generatieLungimea gratarului unde se gateste este de 70 de cm, diametrul acestuia este de 50 cmFocarul are o lungime de 40 cm si un diametru de 40 cm si poate fi folosit si..
2.999,00 Lei 5.800,00 Lei
Soba racheta
-18 %
Disponibil: In Stoc Model: SCF23.7
Soba racheta Suport pentru ceaun Soba rachetaAtelier Confectii metalice, produce suport metalic pentru ceaun, model suport ceaun practic, calitate pret, extraordinar, eficienta maximaSuport metalic, gen soba metalica, pentru cei ce gatesc la ceaun din fontaAcest suport metalic pentru ceaun, este confectionat din teava patrata de 120mm si groasa de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpSuportul pentru ceaun, gen soba metalica, este confectionat special, pentru un consum redus de lemne ..
140,00 Lei 170,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SB70252570
Soba camping disc gratarSoba pentru camping, usor de folosit,din materiale rezistente, pentru o indelunga folosinta in timpLungimea sobei gratar, este de70 cm, latimea cuvei, este de 25 cm, inaltimea cuvei este de 25 cm, inaltimea totala cu picioare, pana la plita pe care se gateste, este de 60 cm, Picioarele sunt demontabile, hornul este demopntabil si are 1 metru lungimeAceasta soba cu plita pentru gatit, este confectionata din oteluri speciale dure si groase, pentru o rezistenta indelung..
4.800,00 Lei
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litri
-7 %
Disponibil: In Stoc Model: SGL24L
Soba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litriSoba de gatit pe lemne pentru ceaun de 24 de litriSoba metalica, pentru gatit in aer liber, confectionata din tabla groasa de 1,5mm, iar partea superioara si cea inferioara din tabla de 3mmBimetal Product Argon SRL, este producator autorizat de sobe, gratare, afumatori, rotisoare si accesorii pentru acestea, cu o experienta indelungata in domeniu si vinde prin jumatatedepret.ro, aceste produse la cele mai bune preturi. Pret de producator pentru t..
799,00 Lei 860,00 Lei
Soba racheta pentru disc gratar
-38 %
Disponibil: In Stoc Model: RACHETA1505
Soba racheta pentru disc gratarSoba racheta, confectionata din teava patrata 150X5mm, aceasta Soba Racheta, are cea mai buna ardere, datorita camerei marite de 15x15 cmEste o soba racheta dedicata pentru piromani, pentru a gati in conditii nefavorabile la disc, sau ceaunAceasta soba racheta are o camera de ardere foarte mare, astfel incat sa poata fi introduse lemne mai mari, in raport cu soba racheta clasica, insa nu atat de mari, cat sa se infunde, tirajul este unul fortat, datorita structurii..
180,00 Lei 290,00 Lei
Gratar profesional pentru fripturi Gratar mobil Gratar profesional pentru fripturi Gratar mobil
-25 %
Disponibil: In Stoc Model: GFMOB17575
Gratar profesional pentru fripturi Gratar mobilGratar profesional industrial, confectionat pe cadru mobil, pentru a fi tractat direct cu autoturismulAcest gratar, este unul profesional, confectionat exclusiv cu oteluri speciale rezistente Gratarul, este confectionat, direct pe sasiul unei semiremorci, astfel incat sa il puteti inmatricula daca doritiGratarul este confectionat sa lucreze in exterior, direct in aer liber, fara a intampina problemeGratarul mobil, este confectionat manual, din ..
19.999,00 Lei 26.500,00 Lei
Rotisor protap si gratar pentru evenimente 200X75 cm Rotisor protap si gratar pentru evenimente 200X75 cm
-25 %
Disponibil: In Stoc Model: GRPRM2007590
Rotisor protap si gratar pentru evenimente 200X75 cmGratar pentru evenimente, cu plita din fier si protap cu motor, ce poate sustine doi miei, sau un vitel, greutate maxima 100KgGratarul are 3 grilaje si o plita, toate confectionate pe structura metalica solida.Otel rotund de 10mm, pentru grilajele pentru fripturaCuva gratarului este confectionata din tabla de 4mm si ornamentat cu platbanda amprentataInaltimea gratarului, este de 90cm de la solOferta de pret, include si capacul de aluminiu..
3.999,00 Lei 5.300,00 Lei
Gratar de gradina din fier forjat Gratar de gradina din fier forjat
-33 %
Disponibil: In Stoc Model: GRFFJ6040200
Gratar de gradina din fier forjat Gratar de gradina, confectionat manual, din oteluri speciale si fier forjat.Acest gratar, este confectionat manual si personalizat pentru fiecare client in parte, nu este un gratar de curte standardizat.Gratarul de gradina, este confectionat pe un cadru metalic cu masa, si un design vintage, de o calitate superioara.Otelurile folosite in confectionarea acestui gratar, sunt oteluri speciale, tratate, forjate, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manu..
11.999,00 Lei 17.900,00 Lei
Gratar profesional pentru evenimente Gratar profesional pentru evenimente
-35 %
Disponibil: In Stoc Model: BIM2050957590
Gratar pe carbuni, sau pe gaz cu roca vulcanica pentru friptura, folosit pentru evenimente, Gratar profesional din InoxGratarul este confectionat din doua piese de baza, masa pe care sta gratarul, MODEL: MS2046090SP si gratarul din fier lungime 95cm, latime 75cm, inaltime 20cmCutia acestui gratar este confectionata din tabla groasa de 4mm, cu un fund pe care stau carbunii, confectionat din fier striat super rezistent de 18mm grosime, aceste bare de fier sunt foarte apropiate, astfel incat sa cad..
4.300,00 Lei 6.600,00 Lei
Afumatoare fum rece
-46 % In Stoc
Disponibil: In Stoc Model: AFR5050100
Afumatoare fum rece, afumatoare fum cald, afumatoare pentru carneAceasta afumatoare de carne, nu se poate livra prin curier rapid, ridicarea se va face direct de la fabrica noastra \Afumatoare pentru casa, afumatoare carne, functionabila cu fum rece, cat si cu fum cald. Afumatoare de vanzare, afumatoare pentru carne, cu transport rapid oriunde in taraPentru mai multe modele de afumatori, ne puteti contacta telefonicAfumatoare carne, Afumatoarea are 2 compartimente, 1 compartiment, ( 50X50cm..
590,00 Lei 1.100,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ROT10050152
Rotisor ProtapRotisor Protap, confectionat din tabla de otel de 2 mm, Manivela de invartire, teava de sustinere a mielului, cat si piesele principale de sustinere a mielului sunt confectionate din otel inoxidabilCutia rotisorului are dimensiunile 100x50x15 cmPicioarele acestui rotisor sunt demontabile si reglabile, astfel se poate regla o inaltime optima a rotisorului pentru fiecare om in parteSistemul de sustinere a mielului este confectionat pe sistem reglabil, astfel incat sa poata fi ri..
700,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCGR1205015
Gratar pe carbuni de gradina 1200 X 500 X 150 mmGratar confectionat din otel gros de 3mm, cuva gratarului este sudata in argon si are o lungime de 120 cm, o latime de 50 cm si o inaltime de 15 cmGratarul este vopsit cu vopsea termorezistenta, culoarea negruGratar pe carbuni cu inaltimea totala de 1 m, picioare solide din teava patrata 40X40mm si ranforsate in partea de josGratarul pe carbuni are o masa in lateral pentru diferite intrebuintari, cu dimensiunile 50 X 40 cmPentru grilajul de sus, s-..
890,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRG1005010D
Gratar de gradina demontabil 100x50 cmGratare de gradina pe carbuni, gratare metalice, Producator BIMetal Product Argon SRLProducem la comanda gratare de gradina orice model, gratare metalice, gratare din inox, grilaje pentru gratar din caramida, rotisoare, gratar disc, gratar protapGratar metalic de gradina, confectionat din tabla groasa de 3 mm, cu picioare din teava rotunda groasa demontabileGratar de gradina, ideal pentru mici evenimente, poate fi transportat foarte usorGrilajul gratarului e..
690,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 134 (4 pagini)