Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

Confectii Metalice

Atelier confectii metalice Bucuresti, detine printre altele o hala de productie si procesare confectii metalice, civile cat si industriale, avand o suprafata totala de aproximativ 10.000 de metri patrati. Hala pentru confectii metalice, este utilata cu utilaje in prelucrarea metalelor, pentru modelare si modele fier, garduri metalice, garduri fier, producere si asamblare elemente fier, constructii metalice, balustrada, gard forjat, modele porti diferite si la comanda, balustrade inox, modele garduri difeite si la comanda, structuri metalice, confectii metalice de orice fel, mobilier fier, scari, poarta fier, grilaje, balustrade, scari interioare, balcon fier, balustrazi si multe alte confectii din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate.

Confectii metalice,executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, Cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite, Sudam orice material compozit sau simplu, grosimi material incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati, confectii metalice, modele porti fier, modele de garduri din fier, garduri fier, balustrade fier, garduri metalice, elemente fier, constructii metalice, balustrade inox, scari, grilaje, scari interioare.

Confectii metalice, lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata, cu grosimi pana la 3mm, in ghilotina si debitare metale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu grosimea sarmei zincate intre 0,9 si 5mm. Debitare tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, cat si debitare de oteluri inoxidabile, sau materiale nemetale, Aluminiu, Cupru.

Confectii metalice, lucrari de indoire si cutat materiale, la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosimi maxime de 3mm si lungime maxima a materialului de 3m; din tabla zincata, tabla neagra, tabla de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, platbande, plase metalice.

Confectii metalice, executam lucrari de lipire si cositorire, materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate, cositorim si lipim tabla zincata, prin metode conventionale su aparate de sudura si lipire MIG-MAG

Confectiile metalice sunt reprezentate de o gama larga de subansamble fara de care nu putem reusi sa organizam spatiile asa cum trebuie. Gardurile, portile, balustradele, scarile interioare, mobilierul, grilajul sau custile reprezinta o mica parte din confectiile metalice intalnite la tot pasul. Pentru a fi folosite cat mai mult timp, indiferent de conditiile de exploatare, aceste elemente sunt tratate astfel incat, coroziunea sa fie cat mai redusa. Uneori, solicitarile pot fi cu adevarat extreme, mai ales daca tinem cont de factorii climatici (vant, zapada, ger excesiv). Prin coroziune se intelege transformarea materiala a suprafetelor de metal cauzata de influenta mediului de contact. Aceste confectii metalice sunt mai mult decat necesare pentru ca ele au proprietatea de a usura munca, de a face mai placute si primitoare imobilele detinute, amenajarea spatiilor exterioare sau interioare. Fabrica noastra realizeaza confectii metalice, produse de serie, confectii din fier, confectii inox, materiale zincate, materiale galvanizate, materiale cromate ce indeplinesc cele mai exigente standarde ale calitatii. 

Realizam o gama variata de garduri fier, porti si garduri fier, balustrade fier forjat, balustrade scari interioare, modele fier, garduri metalice, elemente fier, balustrada, constructii metalice, gard forjat, modele porti, modele porti metalice, balustrade inox, modele garduri, structuri metalice, mobilier fier, scari, porti fier, producere si asamblare elemente fier, garduri metalice, constructii metalice, confectii fier, confectii inox, confectii materiale zincate, galvanizate, cromate atat la comanda cat si la preturi de producator. 

Confectiile metalice patrund din zi in zi mai mult in viata noastra. Alegerea unor porti, garduri, scari, balustrazi din fier, inox, crom, materiale zincate sunt preferate pentru rezistenta pe care acestea o au in timp, a faptului ca nu se degradeaza, nu crapa si dau un aer elegant indiferent de spatiul ales pentru amenajare. 

Gardul sau poarta este un accesoriu care imbraca perfect terenul sau casa dumneavoastra. Atat gardul cat si portile au rolul de a delimita proprietati, a proteja si a asigura intimitatea de care aveti nevoie si in plus, infrumuseteaza locuinta dumneavoastra. Trust Development ofera si realizeaza o gama variata de garduri fier si porti fier modele diferite, sisteme complete de garduri metalice precum plase sudate zincate, plase impletite, panouri bordurate, plasa pentru gabioane, gabioane. Executam garduri din fier si porti din fier tinanad cont de parereile clientului, de rolul pe care acestea il au dar, cel mai important, de arhitectura casei pentru ca acestea sa se uneasca perfect  pentru a fi admirate.  Avem cele mai accesibile preturi la garduri din fier, garduri fier forjat, porti si garduri din fier, porti metal, porti ieftine, porti, model porti, garduri porti, garduri de metal, garduri ieftine, gard metalic, modele gard metalic, porti gard, modele porti fier, modele de porti din fier, modele de garduri din fier, garduri metalice, porti si garduri metalice, garduri si porti metalice. 

Balustrada este un element de constructie utilizat pentru a margini si a proteja. Cuvantul balustrada provine din limba latina, balastium, si desemneza un element arhitectural cu scop dublu, protectiv si estetic, al cladirilor, structurilor sau al podurilor. Aceste balustrade sunt destinate scarilor din spatiile interioare dar si scarilor, balcoanelor, teraselor din spatii exterioare datorita rezistentei lor la factori climatici, zgarieturi, coroziune. Balustrada este partea superioara realizata din metal sau alte materiale dure, a unei scari, platforme sau unei cai de acces suspendata sau nu, adaugata uneia sau ambelor parti laterale ale acestora. Sunt montate cu succes  in diferite institutii, locuinte, magazine comerciale, etc. Ofera un aspect placut si un impact vizual puternic spatiilor respective, sunt usor de intretinut si cu o durata lunga de viata. Avem o experienta indelungata in confectii metalice si o echipa tanara ce se pliaza dupa gustul exigent al clientului. Realizam balustrade inox, balustrade fier, balustrade fier forjat, balustrade fier forjat scari interioare, balustrade scari exterioare, balustrade interioare, balustrada inox, diferite modele balustrada, balustrade ieftine, balustrade balcoane.

Executam mobilier fier ce se va incadra perfect in gradina sau terasa dumneavoastra, in spatii interioare sau spatii exterioare. Atunci cand realizam aceste produse tinem cont in primul rand de cerintele clientului si de locul unde acesta va fi amplasat pentru a rezulta un mobilier cu design atractiv si compact cu constructie robusta si eleganta. Daca doriti sa deveniti posesorul unui mobilier metalic inedit sau sunteti in cautarea unor produse de acest gen, fabrica noastra poate realiza mobilier fier, mobilier din fier, mobilier gradina fier, mobilier de gradina din fier, mobilier terasa fier, mobilierul pe care dumneavoastra il doriti. 

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri cele mai calitative produse si servicii. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Arata-ne spatiul disponibil, terenul pe care doresti sa-l imprejmuiesti, gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doresti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviciile noastre se potrivesc atat persoanelor fizice care doresc sa amenejeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti  fier, scari interioare, balustarde fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in acesta privinta. Odata ales modelul noi il realizam in cel mai scurt timp posibil.

Confectii metalice, garduri fier, confectii metalice preturi, garduri din fier, garduri fier forjat, porti si garduri din fier forjat, garduri din fier, balustrade fier, balustrade fier forjat bucuresti, confectii metalice, confectie metalica, pret confectie metalica, imprejmuiri terenuri, porti metal, porti ieftine, porti, model porti, gard ieftin, modele fier, modele garduri fier forjat, modele porti fier, modele de porti din fier, modele de porti din fier, modele gard fier, modele porti din fier forjat, garduri din fier forjat modele, modele porti fier forjat preturi, garduri din fier modele preturi, garduri metalice preturi, garduri si porti metalice preturi, garduri metalice pret, preturi garduri metalice, porti si garduri metalice preturi, garduri metalice ieftine, balustrada fier forjat, balustrada fier forjat pret, balustrada inox, balustrada balcon fier forjat, balustrada inox pret, balustrada balcon, balustrade inox, balustarde inox bucuresti, modele balustrade inox, balustrade din inox, pret balustrade inox, preturi balustrade, balustrade inox preturi, balustrade fier forjat preturi, preturi balustrade inox, garduri metalice, preturi fier, elemente fier, constructii metalice, porti fier forjat preturi, preturi fier forjat, gard din fier, preturi garduri fier, mobilier fier preturi, preturi fier, preturi constructii metalice, construstii metalice usoare, constructii metalice bucuresti, modele porti, modele porti metalice, modele de porti, porti metalice modele, modele porti si garduri, modele de garduri si porti, porti metalice modele si preturi, modele de garduri, modele garduri, modele garduri metalice, modele de garduri metalice, garduri modele, pret porti, porti de fier pret, porti metalice pret, porti fier pret, structuri metalice, structuri metalice usoare, confectii, confectii inox, confectii metalice preturi, confectii metalice inox, pret confectii metalice, confectii metalice bucuresti, confectii metalice garduri,  preturi confectii metalice, confectii inox bucuresti, confectii metalice inox bucuresti, porti garduri, garduri si porti, garduri si porti preturi, model garduri si porti, porti si garduri moderne, balustrazi, balustarzi inox, balustrazi din fier, scari, scari metalice, scari din fier, balustrade scari, confectii, garduri ieftine, garduri, porti garduri, model garduri, garduri porti, porti ieftine, fier forjat, bara inox, porti inox, garduri inox, bare inox, balustrade balcoane, produse metalice, structura metalica, pret poarta metalica, pret poarta, garduri fier, balustrade fier, marduri metalice, preturi fier, elemente fier, balustada, balustrazi, constructii metalice, pret fier, gard forjat, modele porti, balustrade inox, modele garduri, pret porti, grilaje metalice, grilaje, grilaje ferestre, grilaje geamuri,  balustrade interior, balustrade metalice, modele balustrade, modele de balustrade, modele balustrade balcon, balustrade preturi, balustrade terase, scari interioare fier, balustrade scari interioare, scari interioare din fier, scari fier interioare, porti metalice preturi, preturi porti metalice, mobilier fier gradina, mobilier fier terasa, mobilier, produce metalice, confectii metalice. 

Confectii metalice pentru fiecare locuinta, confectii metalice civile ieftine, confectii metalice utile, confectii metalice pret pentru fiecare buzunar, confectii metalice preturi corecte si mici, atelier confectii metalice Bucuresti, in realitate este in Ilfov, dar oferim transport oriunde in Bucuresti, pentru toate produsele si confectiile metalice, din atelierul nostru de confectii metalice.

Atelier confectii metalice, confectionam afumatori la comanda, diferite marimi, pentru carne si pentru peste, la preturi de producator, confectionam afumatori din tabla groasa, afumatori rezistente, cu folosinta indelungata, afumatoare cu o incapere, afumatoare cu doua incaperi si fum rece, afumatore fum rece de vanzare la pret accesibil tuturor, afumatoare de vanzare cu o incapere, la pret de producator, confectii metalice pentru casa, la preturi imbatabile, confectionam din plasa sudata zincata lucruri foarte folositoare fiecarui gospodar sau fermier, hranitori pentru animale, hranitoare capre, oi, iezi, miei, din plasa sudata zincata cu grosime sarma zincata 5mm, sau 4mm mai ieftina.

Confectii metalice pentru UZ gospodaresc , atelierul de confectii metalice jumatatedepret.ro, confectioneaza afumatori de casa, folosite in sistemul gospodaresc, cat si industrial, afumatoare capacitate 500L, unde pot fi afumati 5 miei odata, afumatoare cu fum rece, afumatoare fum rece ieftina, afumatoare de casa care afuma si gateste carnea intr-un fel extraordinar, carne devenind o delicatese, fara a fi nevoie sa o intoarceti sau sa-i duceti grija odata pusa in afumatoare.

Confectii metalice din tabla grosa, afumatoare carne, confectionata din tabla de 2mm pentru rezistenta indelungata in timp, afumatoare de carne, confectionata din tabla de 1,5mm, pentru un raport bun, calitate/pret, afumatoare pentru carne, confectionata din tabla de 1mm, aceasta din urma fiind o afumatoare pret economic, Afumatoare profesionala, mare, pentru un volum mare de carne, confectionata pe cadru metalic, afumatori cu volum de la 500 de litri in sus, pana la camere de afumare, afumatoare peste pentru casa, afumatoare carnati, pentru cei ce doresc sa afume carnati produsi de casa, Raportul foarte bun, CALITATE-PRET, cu siguranta il gasiti la noi, jumatatedepret.ro

Afumarea carnatilor poate fi facuta cu usurinta intr-o afumatoare de carnati, folosind doar rumegusul adecvat, din pomi fructiferi, rumegus uscat si o aerare reglata pe masura, afumarea pestelui, se face foarte bine, cu carbuni incinsi, astupati cu rumegus din pomi fructiferi si astupat cu putina cenusa, sursa de aer sa fie inchisa 95%, astfel afumarea pestelui sa fie facuta MAXIM, afumarea suncii de porc, ca si la peste, se face mai mult la rece, foarte putina caldura, volum de aer mic, mult rumegus, si multa cenusa, afumarea suncii clasice de porc, se poate face in doua feluri, cel mai corect este sa o faceti incet, in aproximativ 8 ore, la fum rece, afumatoare fum rece, afumarea muschiului de porc, se poate face in afumatoare, astfel incat, veti inebunii toti vecinii.

Confectii metalice ieftine, porti gard preturi mici, gard fier si gard din plasa sudata zincata, gard de metal confectionat dupa proiect, gard casa din plasa gard, constructii metalice dupa proiect, la preturi foarte mici, constructii metalice pret Atelier confectii metalice cu experienta, Constructii metalice Bucuresti, cu atelier de confectii metalice civile si industriale, constructii metalice case, la preturi accesibile, confectionam modele de garduri diferite, de cele mai simple modele garduri, din plasa de gard, plasa gard bordurata zincata, pana la garduri din fier forjat, modele de garduri metalice la cele mai mici preturi.

Pret confectii metalice zincate, pentru lucrari din materiale zincate, profile zincate, plase sudate zincate, foarte accesibile si la indemana oricui, preturi confectii metalice, adaposturi animale, adaposturi caini, adaposturi animale mari, ferme de animale, microferme de animale si pasari.

Garduri metalice, confectionate pe comanda, din profile metalice, modele garduri diferite, garduri metalice preturi diferite, pe categorie de greutate si complexitate, confectii metalice garduri, garduri metalice ieftine

Confectii metalice afumatori, afumatoare fum cald, afumatoare fum rece, afumatoare carnati, afumatoare peste, afumatoare de vanzare ieftin, afumatoare confectionata de atelier confectii metalice, confectionam si vindem afumatori de casa, afumatori industriale, afumatori pentru revanzare, pentru distributie in toata tara, va rugam sa ne contactati.

AFUMATOARE FUM RECE confectionata pentru casa, oferim tuturor distribuitorilor nostri, cu livrare oriunde in Romania, la preturi mici, confectionam afumatori cu fum cald, sau rece, la comanda, dupa schita clientului, proiectam si confectionam afumatori cu fum rece, afumatori de casa, afumatori profesionale, afumatori eficiente, afumatori ieftine.

Atelier confectii metalice, Copaceni, Intrarea Energiei nr. 1, Confectioneaza garduri metalice, garduri ieftine din plase sudate zincate, panouri de gard, din plase de gard sudate zincate si bordurate, garduri din plase metalice impletite, zincate si plastifiate, in cadrul acestui atelier de confectii metalice, se confectioneaza, o multime de accesorii pentru gradina, nu ezitati, sa ne intrebati pe mail, sau la telefon, in ideea in care aveti nevoie de orice confectie metalica, fie din tabla sau plasa sudata zincata.

Producem garduri metalice si porti metalice si oferim transport, cat si montaj in zona Ilfov, preturile sunt variabile, in functie de materialele folosite, cat si de alti factori de dificultate, echipele de montaj jumatatedepret.ro, sunt specializate pe montaj de garduri de orice fel, insa trebuie din timp verificata disponibilitatea acestora, datfiind volumul de munca relativ mare.

Confectionam afumatori industriale, afumatoare carne pentru casa, afumatori dimensiuni diferite, afumatori cu fum rece si cald, pentru uz casinc, cat si industrial, confectionam porti metalice si garduri metalice, porti ieftine cat si panouri de gard ieftine, confectionam gabioane gard si gabioane decorative, oferim montaj pentru porti de gard, garduri si panouri de gard, oferim montaj in zona Bucuresti si Ilfov cat si in Botosani, unde avem echipe specializate in montarea gardurilor de gabioane si garduri metalice. Confectii metalice la cele mai mici preturi din Bucuresti, confectii metalice Hale Industriale, Incubatoare industriale, afumatori industriale, panouri publicitare orice marime, confectii metalice si montaj la cele mai mici preturi.

Atelier confectii metalice, producator de scrumiere metalice rezistente, vopsite cu vopsea termorezistenta, scrumiera de exterior cu picior decorativ din gabioane decorative, scrumiera exterior detasabila pentru a putea fi scuturata usor, scrumiera pentru exterior cu picior metalic si sistem de prindere in beton cu dibluri, scrumiera exterior pret producator, cel mai bun raport calitate-pret il gasiti la noi.

Confectii metalice bucuresti, atelier specializat in confectii metalice, producator autorizat, afumatoare carne, gratar metalic, suport pentru ceaun din fonta, suport tigaie din fonta, suport wok, la comanda, producem diferite modele de afumatori carne, afumatori industriale, mini afumatori.

Atelier Confectii metalice, confectioneaza diferite lucrari metalice la comanda, sau dupa propriile proiecte, confectii metalice din tabla neagra, confectii metalice din tabla zincata, confectii metalice din tabla decapata, confectii metalice din tabla de inox, confectii metalice din tabla de cupru, confectii metalice din tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, confectii metalice din teava patrata, confectii metalice din teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metalic, confectii metalice din platbanda metalica.

Atelier confectii metalice, confectioneaza garduri si porti si colaboreaza cu diferite firme confectii metalice pentru montaj in tara. 

Confectii metalice inox, la comanda, confectionam din inox, diferite produse in functie de proiectul clientului

Confectii metalice preturi mici, calitate pret cu cel mai bun raport din Bucuresti, sudura in Argon, sudura, sudura aluminiu, lipire cupru, sudura inox, sudura argon Bucuresti, sudura argon profesionala, sudura in argon la preturi mici.

Sudura Argon Bucuresti, confectii gratare, confectii grilaje, confectii afumatoare carne, confectii suport ceaun fonta.

Sudura profesionala, sudura Mig-Mag in Aluminiu, Cupru, Fier, Inox, sudura profesionala in materiale dure si moi, feroase si neferoase.

Confectii metalice din plasa sudata zincata, grosimi diferite si modele diferite, sudura argon pentru custi metalice, custi animale, padocuri, cazane, bazine de apa, bazine pentru lichide, bazine din tabla de inox, scaune pentru autobuze, grilaje antiefractie, usi metalice, usi antiefractie.

Atelier confectii metalice, executa lucrari de confectii metalice in Bucuresti sector 1, 2, 3, 4, 5, in Ilfov, cat si in alte localitati, executam lucrari de garduri si imprejmuiri cu garduri, porti metalice, porti din fier forjat, cat si multe alte lucrari de confectii metalice.

Producator de gratare de gradina preturi mici, gratare de gradina de vanzare ieftin, gratare de gradina dimensiuni diferite 400X300, 500X360, 600X400, 700X500, 1200X750, 1500x750, gratare de gradina preturi diferite, in functie de complexitate. De vanzare gratare de gradina la  preturile cele mai mici pentru revanzatori de gratare; gratare pe carbuni, gratare pe lemne, gratare de inox, gratare cu otel beton rotund de 6mm, 8mm, 12mm, producem gratare de inox la comanda, orice dimensiuni.

Calitate pret, Bimetal Product Argon SRL, produce pentru piata din Romania, cele mai eficiente gratare, din materiale rezistente si la preturi mici, confectionam gratare din tabla de 1,5mm, tabla de 2mm, tabla de 3mm, iar la comanda, putem produce gratare din tabla mai groasa.

Bimetal Product Argon SRLeste producator de o gama foarte larga de gratare, Gratar de gradina metalic din tabla rezistenta, atat vopsit cu vopsea termorezistenta neagra, cat si gratar de gradina ieftin nevopsit, gratar pentru gradina din inox, exemplu ar fi gratarul clasic 600X400 din tabla de inox de 1,5mm si otel beton rotund de 8mm grosime.

Producem gratare de gradina, modele diferite, gratare pentru curte, confectionate din otel special, gratare din inox, producem la comanda orice model de gratar metalic. Gratarele clasice pe care le producem, sunt; gratar de gradina 40x30, gratar de gradina 50x36, gratar de gradina 60x40, gratar de gradina 70x50, gratar de gradina 100x50, gratar de gradina 120x60, gratar de gradina 150x75.

Producem gratare de curte, metalice, diferite modele si marimi, gratare metalice din tabla otelita de 4 mm, tabla de 3 mm, tabla de 2 mm, tabla de 1,5 mm, producem disc gratar, disc aluminiu, soba racheta, soba cu lemne pentru ceaun, ceaune din aluminiu si ceaune din fonta, rotisoare, gratar cu protap si rotisor, protap pentru miel, protap pentru vitel, gratar cu afumatoare, afumatoare cu fum cald, afumatoare cu fum rece, cele mai bune preturi, in raport calitate, le veti gasi cu siguranta la noi.

Disponibil: In Stoc Model: AFUM650
Afumatoare carneAfumatoare carne pentru casaMai multe modele de afumatori, AICIAfumatoare carne cu dimensiuni reduse, pentru uz casnicAfumatoare carne metalica, confectionata din tabla groasaAfumatoare carne dimensiuni Inaltime 133cm, latime 30cm, adancime 40cm, inaltime focar 40cm, inaltime horn care este detasabil 80cmAtelier de confectii metalice, producator de afumatori carne, la comanda, sau dupa proiectul nostruAfumatoare pentru carne la pret micAfumatoare de carne ieftina..
750,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: AFCPROT1
Afumatoare carne cu protap rotisorAfumatoare carne multifunctionala, afumatoare cu gratar si protap rotisor incluseMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. Gratar carbuni profesional5.    Protap rotisor profesionalATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare gratar protap rotisor dimensiuni;Inaltime totala afumatoare de carne 1,7m, plus 1m hornul, ca..
2.200,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: AFCVENT1
Afumatoare carne cu ventilatorAfumatoare carne, carnati, pesteMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. Afumatoare profesionala cu ventilator5.    Accesorii optionale afumatoare cu ventilator: GRATARATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare cu ventilatie dimensiuni:Inaltime totala afumatoare de carne 1,7m, plus 1m hornul, care este detasabilLatime ..
1.950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: AFCPC10050170
Afumatoare carne peste carnatiAfumatoare carne multifunctionala, afumatoare cu gratar inclusMai multe modele de afumatori, AICI1. Afumatoare carne cu fum rece2. Afumatoare pentru carne cu fum cald3. Afumatoare carne profesionala4. OBTIONAL, contra cost, Gratar carbuni profesional ( Gratarul este confectionat din fier plin rotund de 8 mm si are urmatoarele dimensiuni 99cmX48cm )ATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!Afumatoare gratar dimensiuni;Inaltime totala a..
1.800,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: AFUM5050100
Afumatoare de vanzare Afumatoare cu fum caldAfumatoare pentru casa, cu o capacitate de 6 pui de gaina, sau un miel, ori ied. Afumatoare de casa pret producator confectii metalice pentru gospodarie, confectii metalice utile, afumatoare fum rece, folosita cu usurinta in gospodarie.Doriti o afumatoare, in care puteti afuma si cu fum cald, dar si cu fum rece ? Nimic mai simplu, AICI veti gasi ceea ce se numaste afumatoare cu fum cald si rece, Afumatoare confectionata din tabla de 2mm grosime, p..
730,00 Lei
Afumatoare fum rece
-8 %
Disponibil: In Stoc Model: AFR5050100
Afumatoare fum rece, afumatoare fum cald, afumatoare pentru carneAfumatoare pentru casa, afumatoare carne, functionabila cu fum rece, cat si cu fum cald. Afumatoare de vanzare, afumatoare pentru carne, cu transport rapid oriunde in taraMai multe modele de afumatori, AICIAfumatoare carne, Afumatoarea are 2 compartimente, 1 compartiment, ( 50X50cm, inaltime 100cm), pentru afumarea carnurilor, carnatilor, pestelui,  etc..... si un compartiment, ( 50X50cm, inaltime 40cm ),pentru jar si rumegus,..
770,00 Lei 840,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: AFUM200100100
Afumatoare profesionala afumatoare fum caldAfumatoare carne, carnati, peste, slanina, cu urmatoarele dimensiuni; Afumatoarea afre in interior un gratar din sarma groasa pentru a fi agatate carligele, care se livreaza odata cu afumatoarea, pe care se va agata carnea, sau produsele pentru afumatProducator BIMetal Product Argon SRL..
2.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: BS150
Banca cu spatar pentru gradinaBanca confectionata din teava patrata 40mmBanca gradina metalica, captusita cu lemn pentru sezutCadrul metalic este vopsit negru sau gri, iar lemnul este lacuit..
395,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: BSP150
Banca fara spatar pentru gradinaBanca metalica vopsita cu sezut din lemn lacuit..
390,00 Lei
Butelie de egalizare 100Kw
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: BE100KW
Butelie de egalizare 100KwButelie de egalizare, pentru cazane termice, cu lungimea de 1 metru, grosimea 160mmButelia de egalizare, este prevazuta cu 4 tevi filetate de 2 toli, si cate 2 tevi filetate de 1/2 toliLa comanda, putem confectiona orice model de butelie de egalizare, pentru toate puterile.Butelia de egalizare, este confectionata din tabla neagra de instalatii, dar la comanda, poate fi confectionata din tabla zincata, sau inoxButelia de egalizare, poate fi livrata oriunde in Romania , p..
900,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: COZ100100150
Camasuiala din tabla de otel zincat 100X100X150 mmBaza stalp lemn cu laturile de 100mm si inaltimea de 150mm, otelul zincat de 1,5mmBIMetal Product Argon SRL, este producator de sisteme de fixare pentru grinzi din lemn, placi si benzi perforatee, confectionate din otel zincat, piese pentru imbinare si articulare, suporti pentru stalpi, suporti pentru grinda..
21,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CM6040
Carucior metalic pentru carat lazi de plastic 60x40 cmCarucior metalic, cu roti din silicon rezistent, special pentru carat ladite de plastic cu dimensiunile clasice 60 cm x 40 cmCaruciorul, este confectionat dintr-un cadru metalic, de cornier rezistent, sablat si vopsit cu vopsea rezistenta pentru exteriorRotile acestui carucior sunt rotative, pentru a se putea manevra caruciorul cu usurinta..
290,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN16L
Ceaun tuci 1.6LCeaun tuci 1.6 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa acce..
40,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN15L
Ceaun tuci 15LCeaun tuci 15 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa accesa..
190,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN24L
Ceaun tuci 24LCeaun tuci 24 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa accesa..
225,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN33L
Ceaun tuci 33LCeaun tuci 33 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa accesa..
280,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN3L
Ceaun tuci 3LCeaun tuci 3 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa accesati..
55,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN4L
Ceaun tuci 4LCeaun tuci 4 litri confectionat din aluminiu. Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa ac..
75,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CEAUN55L
Ceaun tuci 5.5LCeaun tuci 5.5 litri confectionat din aluminiu.Ceaunul este un vas de tuci, de forma emisferica, cu doua toarte unite printr-un maner, folosit pentru fierberea mamaligii sau a altor mancaruri.Ceaun tuci traditional, confectionat si finisat manual.Optional, pentru acest ceaun va recomandam sa achizitionati  TREPIED CEAUN sau SUPORT PENTRU CEAUN.jumatatedepret.ro va pune la dispozitie o gama larga de tuciuri si ceaune cu o capacitate de la 1.6 la 100 litri.Va recomandam sa acce..
90,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DG46CM
Disc gratarDisc gratar fonta de vanzare.Gratar disc raport calitate pret foarte bun direct de la producator.Disc pentru gratar turnat dintr-un aliaj special pentru mancaruri traditionale.Discul de gratar poate fi folosit atat pentru carne, carnati, peste cat si pentru cartofi sau alte legume.Datorita adanciturii din centrul discului pentru gratar, cartofii sau legumele adopta un amestec de savoare dintre acestea.Dimensiuni disc gratar: 46 cm x 23 cm (ceaun) x 8 cm (adancime ceaun)De obicei oamen..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DG40F
Disc gratar 40 cmDisc metalic gratar, confectionat din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special, apoi vopsit cu vopsea termorezistenta doar in partea de jos, picioarele si manerulDiscul gratar, are trei picioare demontabile din teava rotunda solidaDiscul poate fi folosit fara probleme, o singura clatire cu apa curata este suficienta, discul nu contine vopsea toxica pe fata lui si nici alte substante daunatoare..
90,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD46
Disc gratar 46 cmDisc gratar, pentru fripturi, confectionat din taler de tractorDiscul are de jur imprejur o platbanda sudata, cu inaltimea de 25 de mm, pentru marirea suprafetei de gatit pe el, un mare avantaj, atunci cand gatitiDiscul gratar, este sablat pe ambele parti cu nisip special, astfel se scoate toata vopseaua de pe disc, deoarece toate discurile sunt vopsite de catre producator, cu vopsea in ulei neagra, vopsea care nu va iesi niciodata de pe disc, nici prin ardere, dupa ce ne-am asi..
150,00 Lei
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm
-28 %
Disponibil: In Stoc Model: DGBB72
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cmGratar disc, confectionat din oteluri speciale, pentru gatitul in aer liber, acest disc gratar, este folosit de ani de zile in tarile dezvoltate si este considerat cel mai bun sistem de gratar disc, cu rezultate exceptionale si gusturi pline de savoareGratarul disc, este confectionat din doua piese separate, in partea de jos avem un dulap metalic, confectionat din otel dur, pentru a rezista la temperaturile inalte, vopsit cu vopseluri speciale, rezistente ..
4.900,00 Lei 6.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DSFN60
Disc gratar din fontaDisc fonta cu picioare tip trepied, ideal pentru gratar in aer liber sau pentru uz casnic. Diametru: 44 cmInaltime: 24 cmGrosime disc: 7 mmGreutate: 6 kgAcest disc are o calitate superioara unui disc de tractor agricol, foarte popular printre gratargii experimentati.Discul poate fi folosit atat pentru gratar carne cat si pe post de plita pentru copt legume, sau pentru cartofi prajiti la plita. Poate fi utilizat si in casa la aragaz cu flacara.FONTA este aliajul fierului..
155,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DST46
Disc gratar 46 cmGratar disc pentru fripturi, usor de transportat si de folositDiscul, este confectionat din otel rezistent la temperaturi inalte, din taler de tractorDiscul a fost sablat cu nisip special de toata vopseaua care a fost pe disc de catre producatorul de talere, apoi prelucrat in vederea obtinerii acestui disc gratar pentru fripturiDiscului i-au fost atasate 3 piulite, carora li se infileteaza cele trei picioare din teava rotunda, iar deasupora este manerul din otel pentru a putea f..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DDC110101212
Distribuitor de calduraDistribuitor incalzire pret Atelier confectii metalice, producator distribuitor calduraDistribuitor colector, cu suport de prindere, 6 tevi filetate de 1 tol si 2 tevi filetate de 1/2 toliColector distribuitor din teava zincata de 110mm diametru si grosime 6mmDistribuitor colector 10 circuite la pretul afisat, la comanda producem distribuitor pentru caldura diferite modele; distribuitor colector 8 circuite, distribuitor colector 12 circuite...Confectionam cutie distribuito..
580,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FUS160285
Extensii furci stivuitorPrelungitoare furci stivuitor calitate superioaraEstensii furci pentru stivuitor dimensiuni:Lungime: 2850 mmLatime: 160 mmInlatime: 70 mmPrelungitoare pentru lame de stivuitor confectionate din profil tip U cu grosime de 10 mm in partile laterale si 6 mm la partea superioara.Extensii lame stivuitor prevazute cu bolt pentru blocare de siguranta.Extensii lame stivuitor pret mic in raport cu materialele folosite la realizarea lor...
750,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: F70
Faras cu coadaFars metalic cu coada, confectionat din tabla groasa de 1mmFaras cu coada pret mic, raport calitate-pret exceptionalFaras cu coada de vanzare, direct de la producator de faraseAtelier confectii metalice Bucuresti, produce si vinde farase metalice modele diferite pentru revanzatori, oferim cel mai bun pret in acest sensFaras cu coada pret special pentru distribuitorii din toata tara, oferim cele mai bune preturi la farase metaliceFaras metalic ieftin, super rezistent, pentru o folos..
25,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: MIG21
Faras metalic Faras cu coadaFaras metalicConfectii metalice, faras metalic, confectionat din tabla zincata, special pentru o durata de folosinta indelungata in timpFaras ieftin, dar foarte rezistent, acest faras metalic, pe langa faptul ca are un pret foarte bun, poate fi folosit in curte, in magazii, in depozite, in hale, oriunde este nevoie de un faras rezistent si cu un aspect placut, oricand acest faras metalic, poate fi ascuns undeva intr-un loc, dat fiind forma lui mica si compacta, in plu..
22,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: F16
Faras metalic Descriere produs:-faras metalicRecomadari:-este foarte bun pentru a scoate cenusaTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau puteti sa contactati un consilier de vanzariStocuri si preturi:-produsul se afla pe stoc, in depozitul nostru-se v..
16,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: F69
Faras metalic cu coadaDescriere produs:Faras metalic cu coada, faras metal, confectionat din tabla zincata si coada metalica vopsita.Recomadari:-bun pentru srangerea gunoiului fara a mai fi nevoit sa te apleciTransport:-transportul se poate face prin curier rapid, oriunde in tara-avem colaborare cu cele mai importante firme de curierat, la cele mai mici preturi din Romania-dupa lansarea comenzii, veti fi sunat de consilierii nostri de vanzari, pentru a va comunica pretul transportului, sau putet..
20,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FRINOX35
Frigarui din inox tepusa de inox pentru frigarui 35 cmConfectionam la comanda orice dimensiune de frigaruie pentru gratarFrigaruie din inox, confectionata din tabla de 2 mm, frigaruia nu are un varf foarte ascutit, special pentru a nu accidenta pe cel ce o foloseste, insa este suficient cat sa patrunda friptura, sau legumele care se pun pe aceasta frigaruieBIMetal Product Argon SRL, este producator de gratare de inox, gratare speciale pentru frigarui gratar inox, tepuse frigarui inoxTepusa friga..
9,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD1505015
Gratar carbuni 1500X750 mmGratar pe carbuni, confectionat din tabla cu grosimea de 3 mm, usor de transportat, picioarele si polita din inetriorul acestuia fiind demontabile Picioarele gratarului sunt confectionate din cornierFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar pe carbuni, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni mai mare, , acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru picnic  si ..
1.420,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROT10050152
Gratar cu rotisor Gratar cu rotisor detasabil, astfel incat sa fie multifunctional, gratarul este confectionat pe structura metalica si otel rotund plin de 12 mmCuva gratarului are 100 cm lungime, 50 cm latime si 15 cm inaltimePicioarele sunt detasabile si reglabileRotisorul este confectionat din teava de inox si bara rotunda de inoxGratarul este vopsit negru, cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistentaGratar cu rotisor ( protap ), produs din tabla de otel de 2mmBIMetal Produc..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROTP100501090
Gratar cu rotisor protap long life 1000x500Gratar confectionat din tabla groasa de 3 mm, picioare solide din teava patrata, grilaj confectionat pe structura metalica si otel de 8mm rotundGratarul poate fi folosit ca gratar pe carbuni, protap rotisor pentru miel, dar are si functie de afumatoare cu fum cald, atunci cand i se inchide capacul si se scoate capaciul de la hornGratar multifunctional, cu picioare reglabile, astfel pentru protap, se vor lasa picioarele la inaltimea dorita, aproximativ 5..
1.490,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRRPA10060
Gratar cu rotisor protap si afumatoare 1300x700 mmGratarul, este confectionat din otel rezistent pentru o indelungata folosinta si vopsit cu vopsea termorezistenta pentru un aspect placut, cat si pentru rezistenta indelungataCutia gratarului are lungimea de 1,3 m, latimea de 70 cm si inaltimea de 10 cm, aceasta este confectionata din tabla de 4 mm grosimePicioarele gratarului metalic, sunt confectionate din teava rotunda groasa si sunt demontabilePolita de sub gratar, este confectionata din tabl..
3.650,00 Lei
Gratar de gradina 400X300 mm Gratar de gradina 400X300 mm
-9 %
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100
Gratar de gradina 400X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru ..
70,00 Lei 77,00 Lei
Gratar de gradina 500X360 mm
-7 %
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100
Gratar de gradina 500X360 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru ..
90,00 Lei 97,00 Lei
Gratar de gradina 600X400 mm
-16 %
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100
Gratar de gradina 600X400 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 2 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru pi..
130,00 Lei 154,00 Lei
Gratar de gradina 700X500 mm Gratar de gradina 700X500 mm
-12 %
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100
Gratar de gradina pe carbuni 700X500 mmGratar metalic pentru gradina, functionabil pe carbuni si, sau lemneGratar pe carbuni, confectionat integral din tabla de otel de 3mm si sudat in ARGON, pentru o durata de viata cat mai indelungataGratarul este confectionat pe o structura de cornier cu 28 de bare din otel rotund de 8mmGratarul are 2 manere pe parte cutiei si 2 pe partea fratarul, pentru a fi transportat usorEste un gratar demontabil, picioarele confectionate din teava rotunda de 25X1,5mm se..
190,00 Lei 217,00 Lei
Afişare 1 - 40 din 88 (3 pagini)