Menu
Coș de cumpărături

Despre noi

Jumatatedepret.ro este un magazin online, bazat exclusiv pe calitatea produselor, raportata la un pret corect, reprezentat de o echipa tanara si calificata pentru a reprezenta grupul firmelor de mai jos:

Pramac; Lider Mondial in Generatoare de curent ( Grupuri electrogene ), peste 1.000 de generatoare electrice si accesorii, exclusiv Pramac, cu puteri intre 2 Kw si 3400Kw. Pe site, sunt afisate toate modelele de generatoare de curent Pramac, compatibile cu tensiunea si frecventa folosita in Romania respectiv 230/400V si 50Hz. Toate Produsele Pramac se bucura de garantie intre 2 si 10 ani.

Sky Consulting And Investment; Echipa de montaj pentru panouri de automatizare si Generatoare electrice ( Grupuri electrogene ).

Casa Fierului; Confectii metalice din fier forjat si amprentat, scari metalice, balustrade, copertine, garduri si porti, majoritatea elementelor din fier forjat si amprentat sunt produse in regie proprie.

Bimetal Product Argon; Fabrica de gratare din fier si inox, rotisoare cu protap. Fabrica de gratare din Copaceni, are o capacitate de productie de pana la 5.000 de gratare metalice pe luna si produce peste 25 de modele de gratare pentru gradina, gratare pentru restaurante, gratare pentru evenimente, dar si discuri gratar modele moderne. Fabrica din Copaceni, produce incubatoare profesionale pentru oua, cat si anumite produse pentru constructii (scoabe din fier, etrieri...). Sectia de confectii metalice este bazata 100% pe calitatea produselor, sudura exclusiv in Argon, cu aparate de ultima generatie de tip Mig-Mag si Tig, cu specialisti tineri si calificati.

Cavatorta; Plasa pentru gard, plasa impletita zincata, plasa sudata zincata, plasa pentru gard plastifiata verde si negru.

Jumatatedepret.ro are sediul in Strada Energiei nr. 1, Comuna Copaceni, Judetul Ilfov. Este de stiut ca jumatatedepret.ro este un site  oficial si transparent care ofera tote informatiile necesare cumparatorului, cu adresa si locatie pe google maps, cat si pe waze, un site care vinde exclusiv produse ale caror producatori sunt renumiti si ofera garantie pentru fiecare tip de produs. Pe acest site nu veti gasi produse de proasta calitate sau produse asiatice "no name".