Menu
Coș de cumpărături
Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Despre noi

Jumatatedepret.ro este un magazin online, bazat exclusiv pe calitatea produselor, raportata la un pret corect, reprezentat de o echipa tanara si calificata pentru a reprezenta grupul firmelor de mai jos:

Gaz Generator; Distribuitor de  Generatoare de curent ( Grupuri electrogene ), peste 1.000 de generatoare electrice si accesorii, cu puteri intre 2 Kw si 3400Kw. Pe site, sunt afisate toate modelele de generatoare de curent, compatibile cu tensiunea si frecventa folosita in Romania respectiv 230/400V si 50Hz. Toate Produsele Pramac se bucura de garantie intre 1 si 10 ani.

Sky Consulting And Investment; Echipa de montaj pentru panouri de automatizare si Generatoare electrice ( Grupuri electrogene ). Oferim consultanta in alegerea unui generator de curent potrivit si montajul acestuia. Sunt situatii, cand oferim montaj gratuit la generatoare electrice Pramac, la care va putem oferi cele mai atractive preturi din piata. Oferim spre vanzare peste 500 de generatoare electrice Pramac, pe care le puteti gasi online, pe acest site, o mare parte din generatoarele electrice sunt cu preturi afisate, iar o alta parte de generatoare elctrice sunt afisate cu cere oferta. Sky Consulting And Investment SRL, ofera consultanta in cumpararea oricarui model de generator de curent si va ofera posibilitatea de a studia fisa tehnica a fiecarui generator de curent afisat pe acest site, in dreptul fiecarui generator electric, aveti fisa tehnica oferita de producatorul de generatoare Pramac.

Bimetal Product Argon; Fabrica de gratare din fier si inox, rotisoare cu protap. Fabrica de gratare din Copaceni, are o capacitate de productie de pana la 5.000 de gratare metalice pe luna si produce peste 25 de modele de gratare pentru gradina, gratare pentru restaurante, gratare pentru evenimente, dar si discuri gratar modele moderne. Fabrica din Copaceni, produce incubatoare profesionale pentru oua, cat si anumite produse pentru constructii (scoabe din fier, etrieri...). Sectia de confectii metalice este bazata 100% pe calitatea produselor, sudura exclusiv in Argon, cu aparate de ultima generatie de tip Mig-Mag si Tig, cu specialisti tineri si calificati.

Jumatatedepret.ro are sediul in Strada Energiei nr. 1, Comuna Copaceni, Judetul Ilfov. Este de stiut ca jumatatedepret.ro este un site  oficial si transparent care ofera tote informatiile necesare cumparatorului, cu adresa si locatie pe google maps, cat si pe waze, un site care vinde exclusiv produse ale caror producatori sunt renumiti si ofera garantie pentru fiecare tip de produs. Pe acest site nu veti gasi produse de proasta calitate sau produse asiatice "no name".


PROGRAMUL RABLA PENTRU GENERATOARE ELECTRICE, OFERIT DE JUMATATEDEPRET.RO 


Societatea noastra, a infiintat programul RABLA, pentru Generatoare Electrice.
In 2020, poti da un generator vechi ( obligatoriu functionabil ) si primesti reducere de pret intre 3-10%  la cumpararea unui Generator Electric, nou, sigilat si cu garantie.

Cele mai mari reduceri de pret, prin programul rabla, sunt la Generatoare pe gaz, deoarece societatea noastra promoveaza generatoarele ecologice cu emisii de Co2 reduse.

Ce inseamna Rabla pentru generatoare de curent ? Simplu: 

Ne spui ce model de generator doresti sa casezi, ne trimiti o poza cu acesta, dupa care ne spui ce generator doresti sa achizitionezi de la noi, iar noi iti vom facem cea mai buna oferta de pret, cu reducerea din programul RABLA intre 3-10% 

Atentie Generatorul electric, pe care il dati la programul Rabla, TREBUIE SA FIE COMPLETE !
 
Este de stiut, ca generatoarele pe care le colectam de la programul Rabla, vor fi selectate, cele mai vechi care nu-si mai au scopul, vor fi dezmembrate, iar o parte din generatoarele electrice, care se mai pot folosi, vor fi DONATE cu ajutorul ASOCIATIEI NON PROFIT SKY ANGEL micilor institutii care au nevoie de un generator electric si nu si-l pot permite ( azile de batrani, gradinite si scoli din zone nefavorizate )

Hai alaturi de noi in acest program, nu ai decat de castigat, iar pe langa tine, vei mai face fericit cel putin un om 

Pentru mai multe detalii daca aveti nevoie, ne puteti contacta pe mail jumatatedepret@gmail.com, sau telefonic 0757.015.514