Menu
Coș de cumpărături

Despre noi

Jumatatedepret.ro este un magazin online, dezvoltat de catre societatea comerciala BIMetal Product Argon SRL si proprietatea acesteia.

In vederea vanzarii produselor, concepute si realizate in fabrica proprie, cat si vanzarea de produse a unor alte fabrici din lume cu un nume consacrat cum ar fi Pramac sau Cavatorta.

Momentan singura fabrica detinuta de BIMetal Product Argon SRL este situata in Strada Energiei nr. 1, Comuna Copaceni, Judetul Ilfov. Fabrica dezvoltata pe productia de confectii metalice pentru casa si gradina dumneavoastra, incubatoare oua, custi si capcane pentru animale, cat si anumite produse pentru constructii. Sectia de confectii metalice este bazata 100% pe calitatea produselor, sudura exclusiv in Argon, cu aparate de ultima generatie de tip Mig-Mag si Tig, cu specialisti tineri si calificati.

Este de stiut ca jumatatedepret.ro este un site  oficial si transparent care ofera tote informatiile necesare cumparatorului, cu adresa si locatie pe google maps, cat si pe waze, un site care vinde exclusiv produse ale caror producatori sunt renumiti si ofera garantie pentru fiecare tip de produs. Pe acest site nu veti gasi produse de proasta calitate sau produse asiatice "no name".

Acest magazin online Jumatatedepret.ro este impartit in 8 categorii de produse: Confectii metalice, Generatoare de curent PRAMAC, Incubatoare BIM, Capcane, Custi animale si pasari, Garduri si gabioane, Plasa si sarma, Diverse. Din cele 8 categorii de produse, generatoarele sunt produse de catre Pramac, iar plasele de catre Cavatorta, in rest toate produsele de pe acest site sunt productie Romaneasca, cu mana de lucru din Romania, in fabrica din Copaceni judetul Ilfov.

Bimetal Product Argon SRL este o societate privata cu capital privat, infiintata in 2017, de catre 6 asociati, cand aceasta a preluat activitatea de la doua societati din Romania.

In cateva cuvinte, toate produsele se impart in trei categorii:
Generatoare PRAMAC, cu cea mai mare gama de produse in domeniul generatoarelor de curent si grupurilor electrogene, companie care ofera service si piese de schimb pentru fiecare model de generator produse vreodata, indiferent daca acel model iese din productie,
Plasa sudata zincata si impletita de calitate, CAVATORTA, care nu va face rabat la calitate niciodata, fiind o afacere de familie, transmisa din tata-n fiu.
Confectii metalice pentru casa si gradina, prin exemplifacarea catorva produse, cum ar fi: gratare de gradina metalice pentru fripturi, afumatori pentru carne, discuri gratar, sobe racheta si sobe cu ceaun pentru gatit, gratare cu protap, incubatoare oua  si alte produse de calitate, pe care le puteti gasi pe site.