Menu
Coș de cumpărături

Confectii Metalice

BIMETAL PRODUCT ARGON SRL detine un atelier de confectii metalice si o Fabrica de gratare In Bucuresti, Ilfov. Isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 20 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici modern de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. Aratati-ne spatiul disponibil, terenul pe care doriti sa-l imprejmuiesti , gardul din fier sau plasa sudata zincata, modelul de scara si balustrada sau oricare produs pe care il doriti din fier, inox, materiale zincate, galvanizate sau cromate si noi venim cu idei pentru a va ajuta sa alegeti produsul care vi se potriveste. Serviiciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice care doresc sa amenajeze spatii de locuit cat si persoanelor juridice pentru amenajarea spatiilor de productie, depozitare, etc. Daca aveti un proiect in minte, doriti sa-l finalizati, dar nu stiti ce produs sa alegeti, noi va ajutam in aceasta privinta. Odata ales modelul, noi il realizam in cel mai scurt timp posibil.

 Realizam la comanda o gama variata de confectii metalice, diferite modele de garduri forjate, porti fier, scari exterioare, balustrade fier sau inox, garduri metalice, grilaje, elemente fier. La fel de variata este si gama de confectii pentru casa si gradina care include: afumatori, gratare, rotisoare, discuri, ceaune, protapuri, sobe, sobe racheta, mobilier pentru gradina, executate la comanda sau dupa propriile proiecte.

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in 4 mari categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

ELEMENTE FIER FORJAT: profile ampretate, profile rasucite, profile torsionate.

CONFECTII PENTRU CASA SI GRADINA, MOBILIER GRADINA si Fabrica de gratare, sectie specializata in: afumatori, gratare, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta.

CONSTRUCTII: scoabe, etrieri, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Garduri si porti

Cele patru categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In present, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Disponibil: In Stoc Model: CP2007510
Capac din aluminiu pentru gratar din fier 200X75 cmCapac confectionat din tabla de aluminiu, special pentru gratar profesional, pentru evenimente, cu dimensiunile 200X75 cmConfectionam capace din tabla de aluminiu, tabla zincata, sau tabla neagra, pentru orice model de gratar, putem si vopsi la comanda aceste modele de capace in camp electrostatic, pentru orice d etalii, va rugam sa ne contactati la telefon, sau pe mail..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRDC1000
Disc gratar cu diametrul de 1 metruAcest gratar, a fost conceput, pentru petreceri, unde se savureaza friptura si legumele la gratarAcest gratar disc, functioneaza din inertie, odata facut focul si incalzit, veti putea frige carne si legume pentru toata petrecerea, iar daca focul scade in intensitate, nu aveti nimic de facut, decat sa aruncati inca un lemn, sau cativa carbuni in foc, fara a deranja friptura,Gratarul este confectionat din oteluri speciale dure, pentru o indelunga folosinta in tim..
8.650,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: SDG464661
Disc gratar 56 cm cu soba pe lemneSoba pe lemne pentru gatit, cu disc gratar de 56 de cmSoba pe lemne, poate fi folosita si cu ceaun de 15 litri, pe care-l puteti achizitiona separatDiscul gratar, este echipat cu piulite sudate si picioare detasabile, pentru a putea fi folosit separat gen pirostrie cu disc Atunci cand folositi soba cu discul din fier, demontati picioarele, discul se potriveste exact pe soba metalica, obtinand savoarea mancarii doriteSoba este confectionata din tabla de otel..
1.250,00 Lei
Disc gratar 76 cm Disc gratar 76 cm
-23 %
Disponibil: In Stoc Model: DSGR76N
Disc gratar 76 cmDisc gratar, cu diametrul de 76 cm, pentru fripturi, confectionat din oteluri speciale, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manual, sablate si vopsite in camp electrostaticDisc gratar cu suprafata de gatit relativ mare, pe care se poate gati, fara probleme, pentru o intreaga petrecere cu placereAcest disc gratar este gandit sa fie folosit la o inaltime de 80 cm, astfel incat oaspetii sa stea imprejurul lui savurand carnea fripta, sau legumele fripte pe plita disculuiDis..
7.500,00 Lei 9.700,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DG80OCT
Disc gratar Barbeque octogon 80 cmDisc gratar octogon, cu fiecare latura de 61 cm, diametrul actogonului este de 80 cm, ceea ce ofera o suprafata foarte generoasa de gatitInaltimea discului de la sol, este 95 cmAcest disc gratar, este confectionat din doua piese; cutia de jos, confectionata din otel rezistent si vopsit negru si discul din partea de sus, care este confectionat din oteluri speciale, rezistente la temperaturi inalteDiscul in forma de octogon, se poate ridica, cand jarul este stins ..
5.450,00 Lei
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cm
-28 %
Disponibil: In Stoc Model: DGBB72
Disc gratar BARBEQUE OZN  BIM 72 cmGratar disc, confectionat din oteluri speciale, pentru gatitul in aer liber, acest disc gratar, este folosit de ani de zile in tarile dezvoltate si este considerat cel mai bun sistem de gratar disc, cu rezultate exceptionale si gusturi pline de savoareGratarul disc, este confectionat din doua piese separate, in partea de jos avem un dulap metalic, confectionat din otel dur, pentru a rezista la temperaturile inalte, vopsit cu vopseluri speciale, rezistente ..
4.900,00 Lei 6.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: DGINOX600600
Disc gratar din inoxDisc gratar, confectionat din doua pieseMasa pe care sta discul gratar, care este confectionata integral din inox, cu toata sudura in argon si finisataDiscul gratar este confectionat din otel de inalta calitate, special pentru a rezista la temperaturi inalte si pentru a obtine cele mai bune si savuroase fripturiFinisajele acestui gratar disc, sunt facute la cel mai inalt nivel de profesionalism, toata lucratura este manuala si facuta in fabrica noastra de gratare din RomaniaM..
9.450,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: FR101525
Faras metalic pentru cenusa si jarFaras metalic, confectionat din tabla groasa de 2mm, pentru jar si cenusa, acest faras, este confectionat special, pentru o rezistenta indelungata in timpFarasul metalic, este vopsit in camp elecytrostatic, cu vopsea termorezistentaAcest faras metalic, este la un pret corect in raport calitateLungimea totala cu coada a acestui faras este de 30cmFarasul in sine, are o lungime de 15cm, latime de 10 cm si inaltime  de 2,5cm..
15,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD1505015
Gratar carbuni 1500X750 mmGratar pe carbuni, confectionat din tabla cu grosimea de 3 mm, usor de transportat, picioarele si polita din inetriorul acestuia fiind demontabile Picioarele gratarului sunt confectionate din cornierFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar pe carbuni, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni mai mare, , acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru picnic  si ..
1.420,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRAF70
Gratar cu afumatoare Barbeque BIM 70Gratar cu afumatoare, confectionat manual, din oteluri rezistente, sudat in argon, slefuit manual, sablat si vopsit in camp electrostaticGratarul pe care se gateste, este confectionat din otel inoxidabil rotund de 8mm grosime, sudat in argon cu aparate de ultima generatieLungimea gratarului unde se gateste este de 70 de cm, diametrul acestuia este de 50 cmFocarul are o lungime de 40 cm si un diametru de 40 cm si poate fi folosit si pe post de gratar, fiind dot..
9.300,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPREV120701390
Gratar cu protap pentru evenimente 120X70cmGratar din fier pentru evenimente, cu protap din inoxCuva gratarului este confectionata din tabla groasa de 4mm, cu lungimea de 120cm, latimea de 70cm si inaltimea de 13cmGratarul pentru evenimente, este confectionat pe structura metalica solida din fier, cu picioare stabile si polita metalica din fier de 2mm Protapul este demontabil, reglabil pe inaltime, confectionat exclusiv din inox si sudat in Argon TIG, cu inoxInaltimea gratarului din fier, e..
1.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROT10050152
Gratar cu rotisor Gratar cu rotisor detasabil, astfel incat sa fie multifunctional, gratarul este confectionat pe structura metalica si otel rotund plin de 12 mmCuva gratarului are 100 cm lungime, 50 cm latime si 15 cm inaltimePicioarele sunt detasabile si reglabileRotisorul este confectionat din teava de inox si bara rotunda de inoxGratarul este vopsit negru, cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistentaGratar cu rotisor ( protap ), produs din tabla de otel de 2mmBIMetal Produc..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRROTP100501090
Gratar cu rotisor protap long life 1000x500Gratar confectionat din tabla groasa de 3 mm, picioare solide din teava patrata, grilaj confectionat pe structura metalica si otel de 8mm rotundGratarul poate fi folosit ca gratar pe carbuni, protap rotisor pentru miel, dar are si functie de afumatoare cu fum cald, atunci cand i se inchide capacul si se scoate capaciul de la hornGratar multifunctional, cu picioare reglabile, astfel pentru protap, se vor lasa picioarele la inaltimea dorita, aproximativ 5..
1.690,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRRPA10060
Gratar cu rotisor protap si afumatoare 1300x700 mmGratarul, este confectionat din otel rezistent pentru o indelungata folosinta si vopsit cu vopsea termorezistenta pentru un aspect placut, cat si pentru rezistenta indelungataCutia gratarului are lungimea de 1,3 m, latimea de 70 cm si inaltimea de 10 cm, aceasta este confectionata din tabla de 4 mm grosimePicioarele gratarului metalic, sunt confectionate din teava rotunda groasa si sunt demontabilePolita de sub gratar, este confectionata din tabl..
3.650,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100
Gratar de gradina 400X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru ..
85,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100
Gratar de gradina 500X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier de confectii metalice, produce gratare pe carbuni, ideale pentru ..
98,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100
Gratar de gradina 600X400 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 2 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mm si au sudat la capat surub pentru infiletare pe cutie, astfel incat sa puteti ridica gratarul fara ca sa cada picioarele, dar sa poata fi demontabile atunci cand doriti sa transportati gratarul, sau sa-l depozitati in magazieFabrica de gratare, confectioneaza..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100
Gratar de gradina pe carbuni 700X500 mmGratar metalic pentru gradina, functionabil pe carbuni si, sau lemneGratar pe carbuni, confectionat integral din tabla de otel de 3mm si sudat in ARGON, pentru o durata de viata cat mai indelungataGratarul este confectionat pe o structura de cornier cu 28 de bare din otel rotund de 8mmGratarul are 2 manere pe parte cutiei si 2 pe partea fratarul, pentru a fi transportat usorEste un gratar demontabil, picioarele confectionate din teava rotunda de 25X1,5mm se..
215,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR70501090LLIFEDL
Gratar de gradina 70X50 BIM Long Life cu dulap metalicGratare de gradina Produse manual in Romania, de compania BIMetal Product Argon SRL, gratare metalice, din tabla de otel, gratare metalice din inoxGratar de gradina cu dulap metalic pentru depozitareGratar de gradina cu capac semirotund, masuta pe balamale, care se pliaza in jos, dulap metalic cu doua usi, confectionat din tabla rezistentaCutia acestui gratar, este confectionata din tabla groasa de 3 mm, grilajul este confectionat pe cadru me..
1.300,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRG1005010D
Gratar de gradina demontabil 100x50 cmGratare de gradina pe carbuni, gratare metalice, Producator BIMetal Product Argon SRLProducem la comanda gratare de gradina orice model, gratare metalice, gratare din inox, grilaje pentru gratar din caramida, rotisoare, gratar disc, gratar protapGratar metalic de gradina, confectionat din tabla groasa de 3 mm, cu picioare din teava rotunda groasa demontabileGratar de gradina, ideal pentru mici evenimente, poate fi transportat foarte usorGrilajul gratarului e..
590,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRGF60403
Gratar de gradina din fier 60X40 cm tabla de 3 mm si otel neted de 8 mmGratar de gradina din fier, confectionat manual, in fabrica de gratare din Copaceni IlfovAcest gratar din fier, este confectionat din tabla de 3mm, si otel neted de 8mm grosimeGratar de curte, din fier, cu lungimea de 60cm, latimea 40cm si inaltimea cuvei de 10cm, inaltimea totala a gratarului, este de 70cmAcest gratar de fier pentru friptura, este demontabil ..
205,00 Lei
Gratar de gradina din fier forjat Gratar de gradina din fier forjat
-27 %
Disponibil: In Stoc Model: GRFFJ6040200
Gratar de gradina din fier forjat Gratar de gradina, confectionat manual, din oteluri speciale si fier forjat.Acest gratar, este confectionat manual si personalizat pentru fiecare client in parte, nu este un gratar de curte standardizat.Gratarul de gradina, este confectionat pe un cadru metalic cu masa, si un design vintage, de o calitate superioara.Otelurile folosite in confectionarea acestui gratar, sunt oteluri speciale, tratate, forjate, prelucrate manual, sudate in argon, finisate manu..
12.999,00 Lei 17.900,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100INOX
Gratar de gradina pe carbuni din inox 600 X 400 mmGratar confectionat integral din inox, sudat in argon cu sarma de inox, pentru o folosinta indelungata in timp. Cutia graturului pe carbuni, este confectionata din tabla de inox cu grosimea de 2 mm, gratarul este confectionat pe o structura din teava patrata de inox 20x1,5mm gaurita pe interior si introduse cele 26 de vergele din otel inoxidabil de 8mm, care se pot invarti, pentru o curatire rapida a gratarului. Picioarele gratarului sunt confect..
550,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 40x30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, gratar pe carbuni pret producatorCutia gratarului, are o inaltime de 10cmGratariu efectiv, este confectionat pe o structura din cornier si 19 bare de otel rotund de 8mmProducator BIMetal Product Argon SRL..
95,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 50X30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta Cutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25X1,5 mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 24 de bare din otel rotund de 6mm..
110,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100N
Gratar de gradina pe carbuni Negru 60X40 cmGratar metalic pe carbuni confectionat din tabla groasa de 2mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistentaCutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda 25X1,5mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 26 de bare din otel rotund de 8mm..
155,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100N
Gratar de gradina pe carbuni negru 70X50 cmGratar pe carbuni produs si vandut la pret de producator BIMetal Product Argon SRLCutia gratarului este confectionata din tabla de 3mm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda de 25X1,5mmGratarul efectiv, este confectionat pe o structura de cornier si 28 de bare din otel rotund de 8mmGratarul este vopsit negru, cu vopsea termorezistenta..
235,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX70401090
Gratar de inox 70X50 cm Gratare la comanda direct Fabrica de gratareFabrica de gratare, producem gratare din inox si din fierGratare vopsite in camp electrostaticGratar de inox, cu dimensiunile 70X50 cm, inaltimea cutiei este de 10 cm, inaltimea totala a gratarului este de 90cmGrilajul gratarului, este confectionat din profil patrat de inox si otel rotund de inox, de 8mm grosimeTabla din care este confectionat gratarul de inox, este de 3mm grosimeToate sudurile sunt in Argon, prin procedura TigG..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRL750650208
Gratar de inox 75X65cmGratar de inox cu lungimea de 75cm si adancimea de 65cmGratarul de inox, este confectionat pe o structura din teava patrata din inox alimentar 20X2mmVergelele grilajului de inox, sunt din inox alimentar si au grosimea de 8mmGratar de inox, sau fier ? Desi multa lume tinde sa aiba gratar din inox, in mare parte, oamenii isi cumpara gratar din fier, desigur, primul lucru de care se tine cont, este pretul mult mai mare la inox, dar intrebarea in sine este mult mai complexa. De..
640,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR100501390P4
Gratar din fier 100X50X13 cm Gratar din fier, prelucrat manual, din tabla de otel cu grosime de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpLungimea gratarului este de 1m, latimea de 50 cm, inaltimea cuvei de 13 cm, iar inaltimea totala a gratarului este de 90 cmAcest graatar din fier, este ideal pentru fripturi, carnati si mici, dar foarte bun si pentru peste si carne, fiind confectionat din otel rotund gros de 8mm..
950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR120601494
Gratar din fier 1200X600X140 mm inaltime toatala 940 mmGratar din fier cu dimensiunile 1,2 metri lungime, si 60 cm latime, 14 cm inaltimea cuvei, inaltimea totala a gratarului, este de 94 de cmAcest gratar din fier, este confectionat din tabla de otel rezistenta la temperaturi inalte si vopsit cu vopsea temorezistenta, in camp electrostaticOtelul folosit la acest gratar de mici, carne, sau carnati, este rotund, cu grosimea de 10 mmProducem gratare metalice din fier pentru fripturi, gratare din f..
1.299,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60403
Gratar din fier 60X40 cm tabla 3 mmGratar 60X40 cm, confectionat in fabrica de gratare BIMetal Product Argon SRL, din tabla groasa de 3mmProducem modele diferitwe de gratare din fier. ..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR1307090T3
Gratar metalic 1300X700X900Gratar metalic, cu carbuni, pentru fripturi, mici si pesteAcest gratar este confectionat din tabla groasa de 3 mm. Cutia gratarului are lungimea de 1,3 m, latimea de 70cm si inaltimea de 10 cmInaltimea totala a gratarului este de 90 cmPicioarele gratarului de gradina, sunt demontabile si destul de stabile, astfel este usor de transportat dintr-un loc in altulGrilajul pe care se fac fripturile, este confectionat din doua bucati identice, astfel avem doua grilaje confect..
1.250,00 Lei
Gratar metalic 60x40  cm BIM Long Life Gratar metalic 60x40  cm BIM Long Life
-24 %
Disponibil: In Stoc Model: GR6040BIMLLIFE
Gratar metalic 60x40 BIM Long LifeGratar metalic, confectionat manual, din oteluri rezistente, pentru o folosinta indelungataGratar metalic 60X40 cm, confectionat din tabla groasa de 3 mmGrilajul gratarului este confectionat pe cadru metalic si otel rotund de 8 mmInaltimea gratarului metalic, este de 90 cmCapacul semirotund, al gratarului, este confectionat pentru a permite gratarului sa stea afara chiar si cand ploua, dar are si rol de afumatoare, pe hornul de pe capac, exista un capac, pe care..
599,00 Lei 790,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7435GC
Gratar metalic 74 X 35 cm pentru gratar de gradina din caramidaGratar metalic, confectionat pe structura metalica, din teava rectangulara gaurit si introduse tije de otel de 8 mm grosime, otel rotund de 8mmFabrica de gratare, confectionam gratare metalice orice model, gratare de gradina orice model, gratare din fier, pentru gratare de gradina din caramida..
140,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRBIM705090LL
Gratar metalic cu carbuni BIM 70X50 cm Long LifeGratar metalic cu carbuni pentru gradina, confectionat din materiale rezistente si vopsit cu vopsea termorezistenta, pentru o durata de viata indelungataCutia gratarului are lungimea de 70 cm, latimea 50 cm, inaltimea 10 cm si este confectionata din tabla de 3 mmGrilajul gratarului, este confectionat pe structura metalica si otel rotund de 8 mm grosimePicioarele sunt din teava rotunda groasa, iar in partea de jos, doua dintre ele au roti, iar celel..
750,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR10050150HHM80
Gratar metalic pentru mici de exteriorGratar pentru exterior, cu masa si hota inclusaGratar confectionat pe structura metalica solida, tabla din otel rezistent, pentru folosinta indelungata.Gratar vopsit negru, cu vopsea speciala termorezistentaGratarul este confectionat din doua bucati;Masa mobila pe rotiGratar metalic cu hota si hornConfectionam la comanda orice model de gratar pentru restaurant..
10.150,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR402560
Gratar pe carbuni 400x250x600 mmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Picioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Dupa asamblare si finisare, gratarului i se aplica vopsea termorezistenta pe exterior.Polita metalica este incadrata intre cornierele metalice.Acest gratar profe..
230,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60401080
Gratar pe carbuni 600x400x800 mmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre cornierele metalice.Dupa asamblare si finisare, gratarului i se aplica vopse..
300,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR805012
Gratar pe carbuni 800x500x1000 mmGratar pe carbuni mare, profesional, confectionat din materiale rezistente de cea mai buna calitateGratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiune masa detasabila:L = 400 mml = 500 mmGratar profesional, foarte stabil, cu picioare fixe din cornier 25x25x3mm si masa detasabila, ideala pentru ustensilele folosite la gratar sau recipiente pentru preparate.Dupa asamblare si finisar..
450,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCGR1205015
Gratar pe carbuni de gradina 1200 X 500 X 150 mmGratar confectionat din otel gros de 3mm, cuva gratarului este sudata in argon si are o lungime de 120 cm, o latime de 50 cm si o inaltime de 15 cmGratarul este vopsit cu vopsea termorezistenta, culoarea negruGratar pe carbuni cu inaltimea totala de 1 m, picioare solide din teava patrata 40X40mm si ranforsate in partea de josGratarul pe carbuni are o masa in lateral pentru diferite intrebuintari, cu dimensiunile 50 X 40 cmPentru grilajul de sus, s-..
890,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD402560
Gratar pe carbuni demontabil 400x250x600 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 300 x 250 mmDimensiuni transport : 620x270x190 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre cornier..
280,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD60401080
Gratar pe carbuni demontabil 600x400x800 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmDimensiuni transport : 800x410x190 mmGreutate gratar: 27.8 kgPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este..
360,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD805012
Gratar pe carbuni demontabil 800x500x1000 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 500 mmDimensiuni transport : 1000x500x200 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre corni..
510,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRR12010096
Gratar pe carbuni semirotund 1200x1000x960Gratar pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Picioarele gratarului sunt confectionate din teava rectangulara 40x40x2 mm, pentru a-i oferi stabilitate si rezistenta in timp.Polita metalica este incadrata in teava rotunda metalica si este foarte facila si practica pentru utilizatorii ..
1.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GREV2000750900
Gratar pentru evenimente gratar profesional 200X75 cmGratar profesional pentru evenimente, cu plita inclusaGratarul, este confectionat din otel rezistentent la temperaturi, cu grosime de 5 si 6 mmGrilajul gratarului pentru friptura, este confectionat pe cadru solid din teava rectangulara 30X4mm si otel rotund de 10mmPlita este confectionata pe cadru metalic solid, din teava rectangulara de 30X4mm si tabla de otel de 6mm grosime. Plita pentru gatit, a fost sablata si nu contine nimic toxic, se po..
3.500,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRFR652515653
Gratar pentru frigarui 65X25X15 cmGratar pentru frigarui, confectionat din tabla de otel de 3mmCuva gratarului are o inaltime de 15 cm, lungime de 65 cm si o latime de 25 cmHala de confectii metalice, confectii gratare, producem gratare la comanda, orice dimensiune si orice model, la cele mai bune preturi, raport calitate pret..
190,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GR10050150HH
Gratar pentru mici cu hota inclusaGratar pentru mici si friptura, confectionat din tabla groasa rezistenta in aer liberAcest gratar, este confectionat special pentru a functiona afara, in aer liber, este prevazut cu hota si hornGratarul metalic, este confectionat din tabla de 4 mm grosime, astfel incat sa aibe o rezistenta indelungata in timp, hota si hornul, au fost facute din tabla de 2 mm grosime si vopsite, cu vopsea termorezistentaGrilajul acestui gratar, este confectionat din otel inoxidab..
6.850,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GREV120701390
Gratar pentru evenimente, cu suport pentru protap pregatitAcest gratar, are pe laterale suportul pentru protap deja sudat, astfel cand va hotarati sa cumparati, partea de protap din inox, nu va trebui sa mai interveniti cu suduri la gratar si astfel nu veti deteriora vopseaua termorezistenta a grataruluiGratarul are in partea de sus dimensiunile de 120x70cm, cu inaltimea cuvei de 13cmCuva gratarului pentru evenimente, este confectionata din fier de 4mm grosime, cu toate sudurile in argon, pentru..
1.490,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRAFC200100100
Gratar metalic profesional, cu afumatoare si cuptor special pentru cartofiAcest gratar profesional, este confectionat de BIMetal Product Argon SRL, in fabrica de gratare, din Copaceni IlfovGratarul are o afumatoare de tip Barbeque, in partea stanga, un cuptor trifazat, pentru cartofi, cu doua sertare, in partea din dreapta, iar pe mijloc, este gratarul pe carbuni, pentru fripturi, mici si pesteAcest gratar este folosit, cu usurinta de bucatari, avand la indemana carnea fripta, cat si cartofii co..
17.800,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPR6040803
Gratar profesional din fier 60X40 cm Tabla 3 mm Otel neted 8 mmGratar profesional, confectionat manual din tabla de 3mm si otel neted de 8 mmAcest gratar din fier, este foarte stabil, avand picioarele din teava rotunda foarte groase, la doua dintre picioare, au fost montate doua roti, pentru a putea fi usor de transportatGarat de gradina din fier, cu polita din tabla groasa la baza gratarului si cu masuta pe care sa se puna farfuria cu friptura, in partea din stanga sus. In partea din dreapta gr..
550,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRS903040FP
Gratar profesional din inox cu plita din otel Gratar profesional pentru fripturi si mici, confectionat din otel inoxidabil rotund cu grosimea de 8 mmCuva gratarului este confectionata pe semirotund, din tabla otelita de 10 mm Gratar carne, pe carbuni, confectionat pentru o viata indelungata de folosinta, special conceput pentru a fi aprins non-stopGratarul are o lungime de 90 cm, o latime de 30 cm si o inaltime de 40 cmGratarul are picioarele de 10 cm, este conceput sa stea pe o masa, ..
4.450,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX140601590
Gratar profesional inoxGratar confectionat din otel inoxidabil de 10mm, bara rotunda plina, pe rama din inox si sudat in argon in inoxCutia gratarului, este confectionata din tabla de 3mm si are dimensiunile 100X60x15 cmGratarul are picioarele din teava rotunda, sudate in argon, are o polita pentru carbuni solida, confectionata pe structura metalica si tabla de 2 mmPicioarele gratarului sunt impartite astfel incat acesta sa poata fi usor mutat, doua picioare au roti solide, iar celelalte doua pi..
1.990,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GFMOB17575
Gratar profesional pentru fripturi Gratar mobilGratar profesional industrial, confectionat pe cadru mobil, pentru a fi tractat direct cu autoturismulAcest gratar, este unul profesional, confectionat exclusiv cu oteluri speciale rezistente Gratarul, este confectionat, direct pe sasiul unei semiremorci, astfel incat sa il puteti inmatricula daca doritiGratarul este confectionat sa lucreze in exterior, direct in aer liber, fara a intampina problemeGratarul mobil, este confectionat manual, din ..
26.500,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPM1507517
Gratar profesional pentru mici gratar pe carbuniGratar profesional pe carbuni, confectionat special pentru restaurantele care fac mici si lucreaza multe ore pe zi, in acest sens, acest gratar este confectionat din tabla din otel de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpCuva gratarului este inalta de 15 cm, gratarul efectiv de lucru are dimensiunile de 100x75 cm, iar in partea dreapta este lasat loc pentru carbuniGratarul este dotat cu o polita in partea de jos, confectionata pe structura m..
2.400,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: MS2046090SP
Masa speciala pentru gratar metalic de exterior cu hotaAceasta masa metalica, este speciala pentru gratarul pentru mici cu hota inclusa, CODGR10050150HH, dar poate fi folosita si la alte gratare mai simple, cu dimensiunile adecvate ( lungime 95cm, latime 58cm, inaltime 15-20cm )Masa pentru gratar, este confectionata din oteluri rezistente si foarte groase, nu este o simpla masa, realizata din table subtiri, ci este o masa profesionala, care poate rezista in timp peste 10 aniMasa pentru gratar, e..
3.950,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL400400509
Plita din fier 40X40cm pentru gratarPlita din fier cu dimensiunile 40X40 cm adancimea de 5cm, confectionata din otel cu grosimea de 6mmPlita este ornamentata perimetral cu o platbanda amprentata de 5omm inaltime si 5mm grosimePlita este sablata pe interior, unde se gateste si vopsita in camp electrostatic pe exterior, cu vopsea termorezistenta..
195,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PL404069
Plita din fier pentru copt pe gratar 50X50 cm 6 mm grosimePlita din otel rezistent la temperaturi inalte, cu grosimea de 6 mm, pentru copt vinete, ardei si alte legumePlita are pe toate cele 4 laturile, o platbanda amprentata sudata si doua manere.Aceasta plita poate fi folosita pe orice gratar cu carbuni, lemne, sau gazFabrica noastra de gratare, produce orice gratar la comanda, modele diferite si dimensiuni diferite, plite pentru gratar si discuri pentru gratar...
285,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLINOX40025025
Plita din inox pentru gratarFabrica de gratare, producem plite din inox si fier, pentru gratare, plita pentru copt legumePlita poate fi pusa pe gratar cu carbuni, gratar cu gaz, sau pe aragazPlita este confectionata din inox alimentar gros de 10mm, pentru o rezistwnta indelungata in timpPlita de inox are o platbanda de inox pe tot perimetrul, pentru a proteja scurgerea de lichide pe aragaz, sau pe gratarPlita este prevazuta cu manere tot de inox, pentru a putea fi mutata usorSudura este facuta i..
295,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PLGR60606
Plita din fier, patrata, cu dimensiunile 60X60 cm, pentru copt ardei sau vineteAceasta plita, este realizata, din otel de 6mm grosime, pentru rezistenta indelungata in timp, dar si pentru o coacere a legumelor corecta si uniforma, astfel incat legumele sa nu fie arse si deteriorateCocearea legumelor pe plita din fier, se va putea face, fie cu arzator pe gaz, fie cu lemnePicioarele plitei sunt demontabile si au o inaltime de 19 centrimetri, exact cat sa intre arzatorul pe gaz dedesubtPlita este r..
598,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: PR95502
Protap rotisor pentru campingProtap de dimensiuni reduse, confectionat din inox alimentar, pentru campingAcest protap rotisor, este confectionat integral din inox, sudat in argon si este dedicat pescarilor si celor ce fac gratar in naturaAcest protap este demontabil si usor de transportatProtapul, are sistem de prindere pentru doi pui de gaina, sau doi pesti mai mari, insa poate fi folosit si pentru mai multi pestiFriptura la acest protap se va face in stil haiducesteProtapul este confectionat p..
320,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ROT10050152
Rotisor ProtapRotisor Protap, confectionat din tabla de otel de 2 mm, Manivela de invartire, teava de sustinere a mielului, cat si piesele principale de sustinere a mielului sunt confectionate din otel inoxidabilCutia rotisorului are dimensiunile 100x50x15 cmPicioarele acestui rotisor sunt demontabile si reglabile, astfel se poate regla o inaltime optima a rotisorului pentru fiecare om in parteSistemul de sustinere a mielului este confectionat pe sistem reglabil, astfel incat sa poata fi ri..
700,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: ROT10050153
Rotisor Protap pentru mielRotisor Protap, confectionat din tabla de otel de 3 mmManivela de invartire, teava de sustinere a mielului, cat si piesele principale de sustinere a mielului sunt confectionate din otel inoxidabilCutia rotisorului are dimensiunile 100x50x15 cmPicioarele acestui rotisor sunt demontabile si reglabile, astfel se poate regla o inaltime optima a rotisorului pentru fiecare om in parteSistemul de sustinere a mielului este confectionat pe sistem reglabil, astfel incat sa poata ..
790,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPRM2007590
Rotisor protap si gratar pentru evenimente 200X75 cmGratar pentru evenimente, cu plita din fier si protap cu motor, ce poate sustine doi miei, sau un vitel, greutate maxima 100KgGratarul are 3 grilaje si o plita, toate confectionate pe structura metalica solida.Otel rotund de 10mm, pentru grilajele pentru fripturaCuva gratarului este confectionata din tabla de 4mm si ornamentat cu platbanda amprentataInaltimea gratarului, este de 90cm de la sol..
4.950,00 Lei
Afişare 1 - 64 din 64 (1 pagini)