Menu
Coș de cumpărături
Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Confectii Metalice

Confectii metalice si Fabrica de gratare

Gratar din fier, Gratar din inox, Gratar pentru camping, Gratar pentru evenimente, sunt doar cateva modele de gratare produse de Fabrica de gratare BIM

Fabrica de gratare BIM, Producator de gratare metalice din fier si inox, gratare mobile, gratare pentru evenimente, gratare pentru restaurante.

Producem diferite modele de gratare pentru friptura si peste, cu raport calitate pret foarte bun.

La baza acestui magazin online, sta un atelier de Confectii metalice si o Fabrica de gratare utilaje performante si o echipa formata din oameni cu experienta si tineri calificati; sudori, lacatusi, forjori

O echipa de profesionisti isi desfasoara activitatea intr-o hala de productie si procesare, avand o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati, avand utilaje de ultima generatie pentru prelucrarea metalelor, modelarea si confectionarea unei game variate de produse atat pentru casnic cat si industrial.

Datorita experientei si a practicii de peste 25 de ani in domeniu si a faptului ca folosim cele mai performante utilaje si tehnici moderne de executie, acordam o atentie deosebita detaliilor si astfel oferim clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate. Principalele calitati care ne definesc si ne recomanda sunt imaginatia, viziunea si inovatia in realizarea confectiilor metalice, civile si industriale. 

 Realizam confectii metalice din tabla neagra, tabla zincata, tabla decapata, tabla de inox, tabla de cupru, tabla de aluminiu, confectii metalice din teava rotunda, teava patrata, teava dreptunghiulara, confectii metalice din cornier metallic sau confectii metalice din platbanda metalica.

Executam lucrari de sudura in sistem clasic cu electrod, sudura in argon, tip MIG-MAG, sudura TIG, sudura de materiale diferite, aluminiu, zinc, cupru, inox, fonta, magneziu, aliaje diferite. Sudam orice material compozit sau simplu, cu grosimi incepand cu 0,5mm, cu aparate de sudura de ultima generatie, cu sudori autorizati si acreditati.

 Realizam lucrari de debitare materiale metalice, debitare tabla neagra si debitare tabla zincata cu grosimi pana la 3mm in ghilotina si debitare materiale groase cu autogen si plasma, debitare plasa sudata zincata de grosimi diferite, plasa de sarma zincata cu  grosimea intre 0,9mm si 5mm. Debitam tevi rotunde si patrate, platbande, oteluri, inclusive oteluri inoxidabile sau materiale nemetale, aluminiu, cupru.

In atelierul nostru se executa si lucrari de indoire si de cutat materiale la unghiuri diferite, indoiri de materiale cu grosime maxima de 3mm si lungime maxima de 3m, din table neagra, table de inox, plasa sudata zincata, plasa de sarma, plantbande, plase metalice.

Efectuam lucrari de lipire si cositorire prin metode conventionale folosind aparate de sudura si lipire MIG-MAG,  pentru materiale zincate, table zincate, pentru orice domeniu de activitate.

Fasonam fier rotund si striat, pana la grosimi de 32 mm, confectionand astfel, elemente diferite confrom proiectelor dumneavoastra, cum ar fi etrieri si calareti din fier beton, amprentam fier patrat, profile rectangulare si platbanda, producem elemente de fier forjat la cald si la rece.

Produsele confectionate de noi, pot fi impartite in cateva categorii, fiecare la randul ei fiind impartita in subcategorii.

FABRICA DE GRATARE, Sectie specializata in: afumatori, gratare metalice din fier si inox, discuri gratar, ceaune, rotisoare, protapuri, sobe, sobe racheta. Confectionam Disc Gratar cu dimensiuni diferite, pentru a indeplinii dorintele tuturor clientilor si pentru a putea oferi un pret corect pentru fiecare model. Confectionam gratar din fier si din inox, varianta clasica cu 4 dimensiuni si gratar din fier long life, pentru cei ce doresc sa foloseasca un gratar de gradina din fier, sau din inox, mai multi ani. Confectionam aproape orice model de gratar din fier si inox, pentru restaurant si evenimente, model clasic, sau la comanda.

CONSTRUCTII: scoabe pentru acoperis din otel beton striat, etrieri din otel striat dur, calareti din fier beton, camasuieli pentru stalpi din lemn

Cele cateva categorii in care fabrica noastra este implicata direct, sunt permanent dezvoltate, astfel venim cu inbunatatiri in fiecare an, cu inginerii noi, crescand calitatea tuturor produselor noastre, pastrand un pret corect pentru fiecare produs.

Toate materialele pe care le folosim in productie, sunt cu certificat de calitate, sudura este exclusiv in argon, ceea ce da o rezistenta cu cel putin 35% mai mult fata de sudura clasica, iar mana de lucru, este exclusiv formata din echipe de tineri pregatiti, calificati si specializati in lacatuserie si sudura, coordonati de ingineri cu experienta in domeniu.

Fabrica de gratare, a fost inbunatatita in fiecare an, cu noi utilaje, dar si cu specialisti cu experienta, in 2019, Bimetal Product Argon SRL, a cumparat alte doua fabrici specializate in domeniul confectiilor metalice si una dintre cele mai mari fabrici de gratare din Bucuresti, astfel ne-am marit echipa specializata in gratare metalice, productia de gratare din fier, a depasit astazi chiar si asteptarile nostre. In prezent, fabrica noastra de gratare, produce peste 40 de modele de gratare la standarde Europene, gratare din fier de gradina, gratare din fier pentru camping, gratare din fier pentru casa si restaurant, tote fiind produse din oteluri de calitate cu grosimi calculate astfel incat sa satisfaca dorintele si celor mai pretentiosi clienti, finisajele gratarelor sunt facute cu atentie si rabdare, iar mai nou, fabrica noastra de gratare, se bucura de o sectie nou in care sablam si vopsim in camp electrostatic cu vopsea speciala pentru gratare, vopsea termorezistenta.

Bimetal Product Argon SRL, este producator de gratare din fier cu modele clasice, simple si ieftine, dar este producator si de gratare metalice pe comanda, dupa proiectul clientului, dimensiuni atipice, in functie de cerintele si dorintele clientilor nostri, in acelasi timp producem gratare metalice din oteluri speciale, modele de lux si modele rezistente pentru o viata, desigur preturile sunt relativ ridicate, datfiind, timpul mare de productie a unui gratar personalizat. Atunci cand vedeti pretul ridicat la un model de gratar, trebuie sa intelegeti, ca acel gratar este un produs ce nu are asemnare cu un gratar metalic clasic, ci face parte dintr-o categorie speciala, gratarele cu pret ridicat, sunt gratare personalizate, gratare eficiente, gratare cu un design personalizat, acetse gratare sunt in general cumparate de cei ce-si doresc sa fie speciali, asa cum ne dorim sa avem un telefon calitativ scump, o masina buna performanta, sau un ceas deosebit, tot asa si noi producem gratare calitative deosebite, care ne fac sa fim speciali.

Cum sa faci un gratar si ce trebuie sa stii. atunci cand ai cumparat un gratar metalic ( din fier, sau otel inoxidabil ), este foarte important sa stii, ca acesta trebuie calit, materialul din care este facut, va fi supus unor temperaturi foarte inalte si de aceea va trebui calit. Calirea otelului, din care este confectionat gratarul metalic, se va face exclusiv cu carbuni, pe care va trebui sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului ( fundul gratarului ), astfel incat focul sa incalzeasca concomitent tot gratarul metalic si sa-l caleasca . Focul facut cu lemne, atunci cand gratarul este nefolosit, va incalzi gratarul doar in mijloc, astfel acesta se va tensiona si se va cali disproportional, avand sanse mari sa se deformeze si sa nu-si revina la forma initiala. Primul foc deci intr-un gratar din ifer, va trebui sa fie exclusiv cu carbuni, pe care sa-i intindeti pe toata suprafata gratarului metalic.

Trebuie stiut ca niciun gratar metalic nu se lasa in ploiae si zapada, dar nici nu se va stinge cu apa, deoarece apa impreuna cu cenusa, va dauna fierului, astfel de fiecare data cand veti face gratar, va trebui sa aveti o galetusa mica cu cenusa, pe care o veti folosi atunci cand veti face gratar, cum ? Sa zicem ca ati calit deja gratarul si deja acum aprindeti gratarul pentru a frige carne pe el, asezati carbunii in toata cuva gratarului, dupa care deasupra puteti aranja cateva lemne uscate pe care le puteti aprinde foarte usor, cu un bat de chibrit, lasati carbunii sa se aprinda bine pe toata suprafata, dupa care ii puteti bate usor cu o lopatica ca sa se aseze bine, fara sa ramana spatii prea multe printre carbuni, dupa care presarati putina cenusa pe deasupra, astfel nu veti avea o flacara aprinsa atunci cand va cadea grasimea din carne pe carbuni si nici nu veti avea o ardere rapida cu flacara mare, durata de ardere a carbunilor si de mentinere a jarului va fi cel putin dubla, in cazul in care veti dori totusi o ardere mai rapida, nimic mai simplu, veti misca jarul putin, cu un vatrai, astfel incat cenusa depusa deasupra sa cada si sa dea voie arderii mai puternice.

Incercati pe cat posibil, sa aranjati grilajul metalic de indata ce ati aranjat carbunii si ccenusa in gratar, astfel incat sa aiba timp suficient ca sa se incalzeasca pentru a-l curata la cald, acest procedeu, este simplu, taiati o jumatate de ceapa sau cartof, il infingeti intr-o furculita, introduceti usor ceapa, sau cartoful intr-un mic vas cu ulei, dupa care stergeti grilajul cu acesta, desigura daca grilajul este foarte murdat, veti folosi mai intai o perie de sarma, dupa care veti folosi cartoful, sau ceapa.

Carnea se va pune pe gratar doar daca grilajul acestuia este incins la o temperatura medie, in cazul unei temperaturi prea mari, riscati sa ardeti carnea, iar o temperatura prea mica, va murdari carnea de uleiul ramas pe grilaj. Carnea poate fi pusa pe gratar, necondimentata, si cand este aproape gata sa o condimentati natural cu sare si piper, sau carnea poate fi condimentata cu o zi inainte, bagata la bait, in ambele situatii, carnea va fi pusa pe gratar o singura data pe fiecare din parti, incercati sa nu va jucati cu carnea pe gratar si s-o lasati sa se faca pe fiecare parte, dupa gustul fiecaruia, invartirea carnii de pe o parte pe alta de mai multe ori, va aduce un rezultat neplacut, iar cel mai bun rezultat il veti acvea cu siguranta, daca veti lasa carnea sa se faca linistita ramanand pe fiecare parte, semnele grilajului impregnat pe carnea apetisanta.

Nu stingeti carbunii cu apa, dupa ce a-ti savurat carnea facuta pe gratrul din ifer, ci lasati-l sa se opreasca din inertie, iar dupa ce s-a racit bine, curatati cenusa  pe care o veti arunca in cosul de gunoi, dupa ce v-ati asigurat ca nu se va aprinde gunoiul, nu uitati sa va opriti putina cenusa curata, pentru gratarul ce va urma.

Gratar din fier, sau gratar din inox ? Buna intrebarea, dar totul depinde de fiecare situatie in parte, inoxul, intradevar este curat si frumos, desigur si mai rezistent, insa este si foarte costisitor, nu numai materialul in sine, cat si manopera de a-l prelucra, de a-l suda, de a-l slefui.... 

Gratarul de inox se va folosi, oridecateori, in anumite locatii, va fi impus, prin lege, pentru o igiena maxima, oridecateori, va ocupati de petreceri si evenimente, la care sunt parte personalitati pe care doriti sa-i impresionati, cu alte cuvinte, inoxul  este un moft si un lux, nu trebuie  sa fiti dezamagiti, deoarece gratarul din fier este folosit in mare parte peste tot, cele mai multe restaurante din lume folosesc gratare din fier avand rezultatele cele mai bune, oare v-ati intrebat de ce ? Fierul are o densitate mai mica ca otelul inoxidabil, astfel dupa cateva folosiri, va fi patruns de ulei si de aromele condimentate ale fripturii, in timp acesta va capata alte proprietati, ceea ce inoxul o va face mult mai greu, densitatea inoxului este mai mare, aderenta pe el este mai scazuta, acesta nu-si va modifica proprietatile usor. Cu siguranta, inoxul este mai usor de curatat si mai frumos privirii, insa scump buzunarului, uneori palitatea dintre gratar de fier, sau inox, poate ajunge la 8 ori diferenta. O parere sincera, este sa ne gandim la un gratar din fier, de care sa avem grija, sa-l curatam la timp, sa-l ferim de apa si sa facem pe el cat mai multa carne, pe care sa o savuram cu drag.

Este posibil ca unele imagini de la gratare sa fie deja vechi, pentru ca in fiecare an Fabrica noastra de gratare vine cu imbunatatiri si noi modele de gratare. In ultima perioada Societatea noastra a investit foarte mult in productia de gratare, pentru obtinera celui mai bun raport calitate pret, la toate gratarele din fier si inox produse, astfel incat sa putem satisface si cele mai exigente dorinte ale clientilor nostrii.

Fabrica de gratare BIM, produce mai multe modele de DISC GRATAR, o parte din acestea sunt obtinute din taler de disc, insa o alta parte sunt confectionate intr-un mod super profesional, dupa modele Americane, cu eficienta care poate multumi si cele mai exigente pretentii ale grataragiilor, obtinandu-se cele mai rafinate gusturi din fripturi.

Gratar de gradina dedicat pentru curtea ta !

O gama variata la gratare de gradina, o gasiti cu siguranta la fabrica de gratare BIM, aceste gratare pentru curte, se caracterizeaza prin calitatea foarte buna, datorita materialelor folosite, cat si a sudurii profesionale prin proceduri moderne. BIM nu face rabat la calitate, in caz ca doresti un gratar de gradina calitativ, la un pret corect, atunci nu ezita, cu siguranta vei vedea deosebirea si vei fi multumit.

Masa cu gratar incorporat

Din categoria de mobilier din fier forjat, pentru gradina, BIM confectioneaza modele diferite de mese metalice cu gratar incorporat, iar cand acestea sunt fabricate din combinatii fier si inox, designul este unul modern cu o rezistenta indelungata. Fabricarea unui astfel de produs, foarte util in curtea unui om, MASA CU GRATAR INCORPORAT se face tinand cont de design, functionabilitate si rezistenta in timp, iar raportul dintre calitate si pret trebuie sa fie unul mereu adecvat.

Cabane si case tip A Frame

Cabane si case triunghiulare si nu numai, fabricate de Fabrica de confectii metalice BIM, pentru toate buzunarele

Gratar 40x30cm cu picioare incluse 1+1 GRATIS
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: GR4030501+1
Gratar 40x30 cm la pret de jumatateGratar din fier 40x30cm cu picioare demontabile incluse, grilaj din cornier si otel rotund de 6mmPromotie in limita stocului disponibilInaltime totala gratar 50cmGreutatea celor doua gratare este de 13.5 kgPoza este reala, acest gratar se vinde pe internet si in magazinele de specialitate, la preturi cuprinse intre 115-165 ron / bucata..
326,00 lei
Gratar 40x30cm la pret redus
-23 %
Disponibil: In Stoc Model: GR403050JM
Gratar din fier 40x30cm cu picioare demontabile incluseInaltime totala gratar 50cm..
125,00 lei 163,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100
Gratar de gradina 400X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiAcest gratar din fier, este confectionat dintr-o tabla ambutisata in cele 4 laterale, avand o rezistenta deosebita, prin faptul ca s-au eliminat sudurile.Picioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 19 mm, grilajul are 19 bare rotunde din otelFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru ..
192,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI400300100N
Gratar de gradina Pe carbuni negru 40x30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, gratar pe carbuni pret producatorCutia gratarului, are o inaltime de 10cmGratariu efectiv, este confectionat pe o structura din cornier si 19 bare de otel rotund Producator Fabrica De Gratare BIM SRL GRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUI..
219,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR403010508
Gratar picnicUsor de transportat datorita picioarelor demontabile, care se introduc in cutia acestui gratar din fierGratar de picnic din fier lungime 40cm, latime 30cm, inaltime cutie 10cm, inaltime totala gratar 50cmGratar pentru picnic, confectionat din tabla de 1,5mm grosime Gratar din fier pentru picnic confectionat din fier rotund de 8mm pe structura de teava patrata GRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPE..
204,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR403010508N
Gratar din fier pentru picnicConfectionat din tabla de 1,5mm si otel rotund de 8mm, pe structura de teava patrataCutia acestui gratar cu carbuni are lungimea 40cm, latimea 30cm, inaltimea 10cmInaltimea totala a acestui gratar de picnic este de 50 cmAcest gratar metalic, este confectionat din tabla decapata si vopsit negru, in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta GRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE..
232,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCAMPING403015
Gratar confectionat din inoxSpecial pentru campingEste un gratar confectionat pe structura metalica din inox cu otel inoxidabil rotund de 8mmAcest gratar are 4 picioare demontabile din inox, pe filet, astfel incat sa fie usor de transportatGratar din inox fara manere, am considerat ca nu sunt necesare manerele, pentru a obtine o suprafata cat mai mare de gatit si un volum cat mai mic pentru transportatAcest gratar, este confectionat pentru a fi folosit o viata, rezistent si ieftin, in raport cu ..
369,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCAMP4030INOXR
Gratar pentru camping 40x30cm confectionat din inox alimentar, pentru o folosinta indelungataUsor de montat si folosit, este un gratar pe care il poti lua cu tine oriundeGratar 40x30cm, confectionat pe structura patrata din inox si otel rotund plin de 4mmAcest gratar, este confectionat cu tije de 4mm, foarte dese. Este un gratar special pentru camping, care ofera rapiditate atat la montajul acestuia, cat si la gatitul pe elPoti frige foarte rapid peste, carne, carnati, sau legume, datorita otelu..
344,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR402560
Gratar pe carbuni Cu masura de 400x300x3 mm inaltime 60 cmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate. LUNGIME 40cm, LATIME 30cm, INALTIME 60cmGratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Picioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Dupa asamblare si finisare, gratarului i se aplica vopsea termorezistenta pe exterior.Polita m..
508,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD402560
Gratar pe carbuniDemontabil 400x300x3 mm, inaltime 60 cmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 300 x 300 mmDimensiuni transport : 620x3000x190 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata..
508,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRFEINOX40301050
Gratar din fier pe carbuniGratar din fier, sau din inox ?Acest gratar este confectionat din doua tipuri diferite de otel;Cutia acestui gratar este confectionata din tabla de otel decapata si vopsita negru, cu vopsea termorezistenta in camp electrostaticGrilajul acestui gratar, este confectionat din INOX, teava patrata 15x1,5mm si otel rotund de 6mm, sudura exclusiv in inox ARGONAceasta combinatie intre fier si inox, in executia acestui gratar, a fost facuta, pentru obtinerea unui produs de inalt..
443,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GE4030INOX
Gratar din inox de gradina Si pentru camping 40X30 cm pentru fripturaGratar inox cu lungimea 40cmGratar inox cu latimea 30cmGratar inox inaltime totala 50cmGratar inox confectionat din tabla de inox ambutisata pe toate cele 4 laturileGratar inox pentru friptura cu grilaj confectionat din teava rectangulara de inox si otel rotund din inox de 6mm grosimeGratar din inox cu picioare demontabile cu surub si piulitaGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC DIN INOX PENTRU GRATA..
929,00 lei
Gratar 50x35cm cu picioare incluse 1+1 GRATIS
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: GR5030601+1
Gratar ideal pentru camping 50x35cm la pret de jumatateGratar 50x35cm cu picioare demontabile incluseGrilaj din cornier si otel rotund de 6mmPromotie in limita stocului disponibilCumperi 2 gratare, la pret de unulAcest gratar se vinde pe internet cat si in magazinele de specialitate la un pret intre 155-400 de lei..
370,00 lei
Gratar 50x35cm la pret redus
-19 %
Disponibil: In Stoc Model: GR503560JM
Gratar camping 50x35cm inaltime totala 60cmGratar picnic cu picioare demontabile incluseUsor de transportat, ideal pentru picnicPromotia este in limita stocului disponibil..
150,00 lei 185,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100
Gratar de gradina 500X300 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 1,5 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 19 mm, grilajul acestui gratar, are 25 de bare rotunde din otel de 6mmFabrica de gratare, confectioneaza acest gratar de curte, pentru toti cei ce  doresc un gratar cu dimensiuni reduse si ieftin, acest gratar este de vanzare la cele mai mici preturiAtelier ..
213,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI500360100N
Gratar de gradinaPe carbuni din fier vopsit negru 50X30 cmGratar pe carbuni confectionat din tabla de 1,5mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta Cutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 19X1,5 mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 25 de bare din otel rotund de 6mmGratar de gradina din otel, ambutisat la toate cele 4 laturile, pentru o rezistenta indelungata in timp, cu picioare demontabile pe surub si p..
246,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR503015158
Fabrica de gratare metalice BIMA creat un gratar pe carbuni din fier pentru picnic, usor si rezistent, dar si foarte eficient la un pret corectGratar din tabla de otel cu grosimea de 1,5mm, ambutisat pe toate 4 laturile, pentru o rezistenta indelungata in timpGratar de gradina din fier cu grilaj confectionat din teava rectangulara patrata 15X15 mm cu otel rotund de 8mm care se invarteGratar pe carbuni pentru camping, metalic, cu picioare demontabile pe surub si piulitaGratar metalic, confectiona..
239,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR503010508N
Gratar de gradinaDemontabil cu picioare pe surub si piulitaGratar pentru picnic, usor de transportat, picioarele intrand in cutieGratar de curte din tabla ambutisata de 1,5mmGratar din fier rotund de 8 mm si grilaj confectionat pe teava rectangularaGratar de gradina cu carbuni, vopsit negru in camp electrostatic, cu vopsea termorezistentaInaltime totala gratar 60cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOBTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA ..
275,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX50301060
Gratar pe carbuni Cu lungime 50 cm latime 30 cm inaltime cutie 10 cm, inaltime totala 60 cmCutie gratar confectionata din tabla de otel 1,5 mm ambutisata la toate cele 4 laturile si sudata la colturi in argonPicioare pe surub si piulitaCutia este vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticGrilajul acestui gratar este confectionat din inox, teava patrata 15x1,5mm si otel rotund inox 8mmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARC..
553,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR5030INOX
Gratar de gradina din inoxPe carbuni pentru camping ambutisat pe toate cele 4 laturiGratar din inox cu lungimea de 50cmGratar din inox cu latimea de 30cmGratar din inox cu inaltime totala 60cmGratar din otel de inox cu grosimea de 1,5mmGratar inox cu grilajul confectionat din teava rectangulara de inox si otel rotund de inox de 6mmGratar inox demontabil portabilGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC DIN INOX PENTRU GRATARVATRAI DIN INOX P..
1.009,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR503010260
Gratar cu carbuni din tabla groasa de 2mm prelucrat manual in Fabrica de gratare BIMGratar din fier lungime 50cm, latime 30cm, inaltime cuva 10cm, inaltime totala 60cmGrilaj confectionat pe structura solida din cornier si otel rotund de 6mmPicioare rotunde demontabile pe surub si piulitaCutie gratar fabricata din tabla groasa, cu sudura in argon si finisaje de calitateGratar ideal pentru camping, nu este cel mai usor gratar, insa este rezistent si are un raport calitate pret, foarte bunGRATAR FA..
239,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRFEIN5030260
Gratar confectionat din tabla groasa de 2mm cu grilaj din inox alimentar rotund de 8mmCutie gratar din otel de 2mm lungime 50cm, latime 30cm, inaltime cuva 10cm, inaltime totala 60cmCutia gratarului este sudata in argon, finisata manual si vopsita in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta, negruGrilaj gratar pe structutra patrata 15x1,5mm si bara rotunda de inox de 8mm grosimeGratar Fabricat in Romania de Fabrica de gratare BIMGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
586,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX50302
Gratar din inox alimentar de 2mm grosime functionabil cu carbuniCutie gratar 50x30 cminaltime 60cmGratar Fabricat in Romania cu sudura in argon TIG si finasat manualFabrica de gratare BIMGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.145,00 lei
Gratar 60x40cm cu picioare demontabile incluse 1+1 gratis
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: GR6040701+1
Gratar din fier 60x40cm, Ideal pentru curte si gradina, la cel mai mic pret din piataCumperi 2 gratar 60x40cm, la pret de unul singur.Gratarul este confectionat din otel rezistent, picioare pe stut cu surub si grilaj din cornier cu otel rotund de 8mm, inaltime totala 70cmAcest gratar nu are cele mai bune finisaje, de aici si pretul imbatabil, insa este perfect pentru cei cu un buget micAcest gratar se vinde pe internet intre 250 de lei si 300 de leiPromotia va fi in limita stocului disponibilNu ..
600,00 lei
Gratar 60x40cm la pret redus
-35 %
Disponibil: In Stoc Model: GR604070JM
Gratar pentru curte 60x40cm cu picioare demontabile incluseGratar ideal pentru familie, inaltime totala gratar 70cmPromotia este in limita stocului disponibil..
195,00 lei 299,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040701.5
Gratar pe carbuniDin tabla de otel cu grosimea de 1,5mmGratar din fier, cu grilaj pe structura de cornier si otel rotund de 8 mm grosimeGratar portabil pentru camping usor de folosit, cu picioare demontabile pe baza de surub si piulitaGratar camping pentru friptura si peste, ideal pentru gratar in aer liber ( delta, camping )GRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE ..
325,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100012
Gratar de gradina 600X400 mmGratar de gradina, confectionat din tabla cu grosimea de 2 mm, usor de transportat, picioarele fiind demontabile si introduse in cutia grataruluiPicioarele gratarului sunt confectionate din teava rotunda de 25 mm si au sudat la capat surub pentru infiletare pe cutie, astfel incat sa puteti ridica gratarul fara ca sa cada picioarele, dar sa poata fi demontabile atunci cand doriti sa transportati gratarul, sau sa-l depozitati in magazieFabrica de gratare, confectioneaza..
361,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100N
Gratar de gradina Pe carbuni Negru 60X40 cmGratar de gradina metalic pe carbuni confectionat din tabla groasa de 2mm si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticCutia gratarului are o inaltime de 10 cm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda 19X1,5mmGratarul este confectionat pe o structura de cornier si 28 de bare din otel rotund de 8mmAcest gratar de curte, este confectionat din tabla de otel de 2mm grosime, ambutisata la toate cele 4 laturi, evitand sudurile, pen..
416,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR604010708
Gratar de gradina cu carbuniConfectionat din tabla de 2 mm grosime, ambutisata la toate 4 laturileGratar pe carbuni cu picioare demontabile pe baza de surub si piulitaGratar de curte lungime 60cm, latime 40cm, inaltime cutie 10cm, inaltime totala 70cmGratar din fier confectionat in Fabrica de gratare BIM si vandut la un pret corect. Raport calitate/pret bunGratar mobil, excelent pentru picnic, sau pentru folosinta in curte. Acest gratar are un grilaj metalic, confectionat din rectangulara patrat..
358,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040108N
Gratar de gradina Din fier cu carbuni 60x40 cm inaltime cu tot cu picioare 70cmGratar de curte din tabla de 2mm grosime, vopsit negru in camp electrostaticGratar din fier demontabil, cu picioare pe baza de surub si piulitaGratar de gradina cu grilaj confectionat din rectangulara 15x15mm si otel rotund de 8mm grosimeGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEF..
412,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX60401070
Gratar pe carbuni Confectionat din fier si inoxCutia gratarului este confectionata din tabla de otel cu grosimea de 2mm lungime 60cm, latime 40cm, inaltime 10cmPicioarele sunt demontabile pe surub si piulita si dau o inaltime totala gratarului de 70cmCutia si picioarele acestui gratar, sunt vopsite negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticGrilajul gratarului, este confectionat din teava patrata de INOX 15x1,5mm si otel rotund INOX de 8mmToate sudurile sunt in argonGRATAR FABRICAT I..
1.106,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI600400100INOX
Gratar de gradina pe carbuni Din inox 600 X 400 mmGRATAR DIN INOX 60X40 CM PRODUCEM GRATARE DIN INOX SI FIERGratar confectionat integral din inox, sudat in argon cu sarma de inox, pentru o folosinta indelungata in timp. Cutia graturului pe carbuni, este confectionata din tabla de inox cu grosimea de 2 mm, gratarul este confectionat pe o structura din teava patrata de inox 15x1,5mm gaurita pe interior si introduse cele 34 de vergele din otel inoxidabil de 8mm, care se pot invarti, pentru o curati..
2.100,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60403
Gratar de gradina Din fier 60X40 cm tabla 3 mmGratar pe carbuni 60X40 cm, confectionat in fabrica de gratare BIM, din tabla groasa de 3mm ambutisata pe toate 4 laturileGratare metalice direct de la producator de gratare la cele mai bune preturi raportate la calitateProducem modele diferite de gratare din fier, gratar pe carbuni, gratar picnic, gratar friptura si mici, gratar evenimente, gratar profesional pentru exteriorGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRA..
441,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRGF60403
Gratar de gradina Din fier 60X40 cm tabla de 3 mm si otel neted de 8 mmGratar de gradina din fier, confectionat manual, in fabrica de gratare din Copaceni IlfovAcest gratar din fier, este confectionat din tabla de 3mm, si otel neted de 8mm grosimeGratar de curte, din fier, cu lungimea de 60cm, latimea 40cm si inaltimea cuvei de 10cm, inaltimea totala a gratarului, este de 70cmAcest gratar de fier pentru friptura, este demontabil si vopsit negru, in camp electrostatic cu vopsea termorezistentaGRA..
504,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040107083
Gratar de gradinaConfectionat din otel de 3mm grosime, ( tabla ambutisata pe toate 4 laturile ), picioare demontabile pe surub si grilaj pe structura metalica din teava rectangulara si otel rotund de 8 mmGratar de curte cu lungimea de 60cm, latimea de 40cm, inaltimea cutiei de 10cm si inaltimea totala de 70cmGratar din fier lucrat manual, ambutisat pe toate laturile si sudura in argon, pentru o rezistenta indelungata in timpGratar cu carbuni pentru friptura, confectionat de Fabrica de gratare BI..
437,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040107083N
Gratar de gradina ambutisatDin tabla de otel groasa de 3mmGratar de curte demontabil, cu picioare pe surub si piulitaGratar din fier, vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta negru mat Gratar cu carbuni, din tabla de 3mm ambutisata pentru o rezistenta indelungata in timpGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMP..
504,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6004002002FEINOX
Gratar din fier 60x40cm cu grilaj din inox alimentarCuva gratar inaltata pentru protectie impotriva vantuluiPicioare SUPER STABILE si INALTATETabla groasa de 2mmSudura exclusiv argon, finisare si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistentaGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.543,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR600400200RI
Gratar cu carbuni confectionat din otel gros de 2mm cu reglare pe inaltimeGrilajul se poate pune pe 2 niveleCuva are in fata o inaltime de 10cm, iar pe celelalte parti 20cmPicioarele sunt din teava rotunda cu sistem de prindere pe surub ( prindere rapida si solida )Picioarele au un sistem de prindere special care ranforseaza gratarul si-i da o stabilitate foarte buna in raport cu orice alt gratarGratarul este sudat in argon, finisat si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termo rezistentaGRAT..
940,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6004002002DISC
Gratar metalic cu grilaj reglabil pe 2 niveleGratar cu disc inclusGratar pe carbuni, confectionat din otel gros de 2mm, cuva inaltataGrilaj confectionat pe structura solida si otel rotund de 8mmSuport plus disc inclusePicioare SUPER STABILE DEMONTABILEVopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistentaGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.150,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6004002003FEINOX
Gratar din fier 60x40cm cu grilaj din inox alimentarCuva gratar inaltata pentru protectie impotriva vantuluiPicioare SUPER STABILE si INALTATETabla groasa de 3mmSudura exclusiv argon, finisare si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistentaGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.715,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6004002003RI
Gratar cu carbuni confectionat din otel gros de 3mm cu reglare pe inaltimeGrilajul se poate pune pe 2 niveleCuva are in fata o inaltime de 10cm, iar pe celelalte parti 20cmPicioarele sunt din teava rotunda cu sistem de prindere pe surub ( prindere rapida si solida )Picioarele au un sistem de prindere special care ranforseaza gratarul si-i da o stabilitate foarte buna in raport cu orice alt gratarGratarul este sudat in argon, finisat si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termo rezistentaGRAT..
1.105,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6004002002DISC
Gratar metalic cu grilaj reglabil pe 2 niveleGratar cu disc inclusGratar pe carbuni, confectionat din otel gros de 3mm, cuva inaltataGrilaj confectionat pe structura solida si otel rotund de 8mmSuport plus disc inclusePicioare SUPER STABILE DEMONTABILEVopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistentaGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.315,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX60403N2
Gratar inox reglabil pe inaltime Gratar fabricat manual in Romania din inox, sudura in argon inox, finisaje de topGratar 60x40cm, tabla groasa din inox de 3mmPicioare demontabile tip BIM, super stabileInaltime totala gratar inox 80cmGratarul este din inox si poate fi pus pe 2 nivelePuteti folosi gratarul de inox pe primul nive, iar pe nivelul superior sa folositi gratarul ingust, care este tot de inox, pe acesta puteti mentine friptura caldaAcest gratar este fabricat exclusiv din inox, iar ..
4.328,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60401080
Gratar pe carbuniCu masura de 600x400x3 mm, inaltime 80 cmGratar carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt fixe si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre cornierele metalice.Dupa asamblare si finisare, gr..
719,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD60401080
Gratar pe carbuniDemontabil 600x400x3 mm, inaltime 80 cmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 3 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 400 mmDimensiuni transport : 800x410x190 mmGreutate gratar: 27.8 kgPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita ..
719,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR604080100
Gratar de gradinaGratar de curte 60x40 cm tabla groasa de 3mmAmbutisata la toate cele 4 laturiGratar pe carbuni, cu picioare fixe din teava patrata si masuta in lateralGratar din fier, cu grilaj confectionat pe structura metalica din teava patrata gaurita si otel rotund de 8mmGratar de curte, cu inaltimea totala de 80 cmGratar cu carbuni 60x40 cm, cu masuta laterala pentru accesorii gratarGratar de gradina cu raport calitate pret foarte bunGratar de gradina, vopsit negru, cu vopsea termorezisten..
746,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60403FEFO
Gratar super stabil cu picioare demontabile, fabricat manual in Romania, din tabla groasa si fontaGratar din fonta pus pe o cuva din tabla groasa si picioare demontabile foarte stabile prin sistem BIM70Gratar 60x40cm, cu inaltime totala de 80cmCel mai bun gratar realizat din tabla groasa si fonta, cu dimensiunea de 60x40cmGratar fabricat in Romania, de Fabrica de Gratare BIMGratar BIM, realizat pentru o folosinta indelungata, dedicat iubitorilor de gratar in aer liberLa comanda, Fabrica de grata..
1.049,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRPR6040803
Gratar profesional GRATAR FABRICAT IN ROMANIADin fier cu carbuni 60X40 cm Tabla 3 mm Otel neted 8 mmGratar profesional, confectionat manual din tabla de 3mm si otel neted de 8 mm. GRILAJUL ACESTUI GRATAR SE POATE REGLA PE INALTIME PANA LA 30 CMAcest gratar din fier, este foarte stabil, avand picioarele din teava solida foarte groasa, la doua dintre picioare, au fost montate doua roti, pentru a putea fi usor de transportatGarat de gradina din fier, cu polita din tabla groasa la baza gratarul..
959,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR604080R
Gratar din tabla groasa cu sistem de reglare pe inaltime a grilajului tip elevator gratar Gratar 60x40cm demontabil cu reglare pe inaltime a grilajuluiGratar reglabil pe inaltime demontabil cu picioare rezistente foarte stabileAcest gratar este confectionat in Romania, de Fabrica de gratare BIM si este un gratar cu durata de folosinta indelungataGratarul este compus din;Cuva gratar din tabla groasa 60x40cm cu grosime tabla de 3mmPicioare demontabile cu sistem de prindere prin sistem BIM SUP..
1.072,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOXELEV60403
Gratar din inox cu elevator reglabil pe inaltimeGratar inox, cu cel mai bun sistem de picioare demontabilePicioare super stabile cu sistem demontabil BIMPosibilitate de folosinta cu, sau fara elevator Acesta este cel mai bun gratar din inox, din categoria lui, gratar de curte, sau gradina. Raport calitate pret foarte bun, cu timp de folosinta aproape nelimitatGratar confectionat integral din inox, cu sistem reglabil pe inaltime, pe baza de macara gratarElevatorul de la gratar este demontabi..
3.383,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR604015100MDINOX
Gratar cu carbuni 60x40 cmDin otel de 3 mm grosimeCuva gratarului are o inaltime de 15 cmInaltimea gratarului este de 1 metruPicioarele acestui gratar sunt fixe, pentru o stabilitate maximaMasuta din lateral este detasabila si foarte usor de montatAcest gratar este fabricat in Fabrica de gratare BIM, din otel de calitate, sudat in ARGON, finisat si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta NEGRUGrilajul acestui gratar pe carbuni, este confectionat integral din inox cu sudura in ARG..
1.349,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040BIMLLIFE
Gratar metalic 60x40 BIM Long Life Gratar pentru curte REGLABIL PE INALTIMEUn gratar bun, incepe intotdeuna, cu un carbune bun, aprins cum trebuie.Stiati ca atunci cand faci focul pentru prima data intr-un gratar, este foarte important pentru calirea materialelor din care este facut gratarul, sa faci jarul pe toata suprafata gratarului ?Pentru un gratar perfect, focul se face exclusiv cu carbuni. Carbunele arde constant si ofera o temperatura constanta pe toata suprafata unde acesta arde.Pentru ..
1.393,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRLGL60401090INOX
Gratar pentru friptura, cu capac FABRICAT IN ROMANIAFolosibil si pe post de afumatoare cu fum cald cu grilaj din inox reglabil pe inaltimeGratar confectionat pe structura din otel rezistent cu roti si manerCutia acestui gratar este confectionata din tabla de otel cu grosimea de 3mm ambutisata si sudata in argon cu dimensiunile 60x40x10 cmGratarul are o inaltime totala de 90 cm, iar cu capac 115 cmGratarul a fost sudat exclusiv in argon, finisat, verificat si vopsit negru, cu vopsea termorezisten..
2.019,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRLL6040AF
FABRICA DE GRATARE BIM GRATAR CU AFUMATOARE BIM LONG LIFE 60x40 CMGratar 60x40 cm, cu focar pentru afumarea carnii si decantor de gudronGratar confectionat din tabla groasa de 3 mm, cu picioare fixe si roti, pentru a putea fi mutat usorGratar cu polita pe lateral rabatabilaGratar de curte cu focar pentru afumatoare cu fum rece si decantor de gudronGratar de curte, cu capac si termometru, folosit pentru afumatoare carne. Afumatoare pentru carne functionabila cu fum cald si receGrilajul acestui gr..
1.691,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX604010703
Gratar pe carbuniLungime 60cm, latime 40 cm, inaltime totala 70 cmCutie gratar confectionata din tabla de otel de 3mm, ambutisata la toate cele 4 laturile si sudata la colturi in argon, cutia are o inaltime de 10cmPicioare demontabile, pe baza de surub si piulitaGrilaj confectionat din inox, teava patrata 15x1,5mm INOX si otel rotund de 8mm INOXGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARKIT ROTISOR TIP CUSCACAPAC DIN INOX PENTRU GRATARVATRAI DIN IN..
1.234,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040INOX3
Gratar din inox De 3mm grosime pentru casa si gradina Gratar inox pe carbuni pentru fripturaGratar inox lungime 60cmGratar inox latime 40cmGratar din otel inox 3mm grosimeGratar inox 70cm inaltime totalaGratar din inox ambutisat pe toate cele 4 laturileGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:ACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARKIT ROTISOR TIP CUSCACAPAC DIN INOX PENTRU GRATARVATRAI DIN INOX PENTRU GRATARFARAS DIN INOX PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE..
2.574,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX600400800PT
Gratar din inox, DEMONTABILAstfel incat puteti ridica gratarul de pe suportul fix format din picioare si politaGratarul este confectionat dintr-o asa zis masuta, picioare plus polita si gratarul care are 4 stuturi de teava patrata, care se introduc in teava patrata de la picioarele masuteiGratarul este confectionat din tabla inox 3mm, iar grilajul este confectionat pe structura din teava patrata de inox si otel rotund de 8mm inoxPolita de inox care este pozitionata dedesubtul gratarului, este id..
3.460,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX6040FR
Gratar din inox reglabil pe inaltime cu picioare fixeGratar inox alimentar 60x40 cm cu tabla groasa de 3 mmGratar fabricat manual, in Romania, exclusiv inox alimentarGratar inox inalt, cu picioare stabile, sudateGratar inox, cu grilaj din inox alimentar reglabil pe inaltimeGrilaj cu sistem de reglare pe inaltime, fara mult efort, puteti fixa grilajul la inaltimea dorita, pentru o friptura perfectaGratar inox fabricat in Romania, pentru curte si gradinaGratar cu durata de viata indelungata, nu ru..
3.434,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60401090INR
Gratar din inoxCu lungimea 60 cm, latimea 40 cm, inaltimea cuvei 10 cm, inaltimea totala 90 cmGrilajul este confectionat pe structura de teava patrata si otel rotund de 8mm INOXGrilajul de inox, este reglabil pe inaltimePicioarele sunt fixe, iar 2 dintre ele sunt prevazute cu rotiGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARKIT ROTISOR TIP CUSCACAPAC DIN INOX PENTRU GRATARVATRAI DIN INOX PENTRU GRATARFARAS DIN INOX PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANE..
3.150,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR60401090INLL
Gratar confectionat integral din inox Cu grosimea de 3mmCuva gratarului are o lungime de 60 cm, latime 40 cm, inaltime de 10 cmPicioarele sunt fixe, iar 2 dintre acestea au rotiInaltimea totala a gratarului este de 90 cmGrilajul este confectionat pe structura ptrata si otel rotund de 8 mm, integral din inox, cu sudura in ARGON TIGIntr-una din laterale, acest gratar este prevazut cu o masa 50x40 cm, confectionata din inox, masa este solida si fixa,Pentru orice alte modele de gratare din inox, sau..
3.603,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040INOXLONGLCP
Gratar mobil din inox Cu roti si capacGratar confectionat integral din inox, cu grilaj din inox, reglabil pe inaltimeGratarul este confectionat din inox de 3 mm grosime, lungime 60 cm, latime 60 cm, inaltime cuva 10 cmPicioare fixe ce ofera o inaltime totala gratarului de 90 cmGrilajul este confectionat pe structura patrata si otel inox rotund de 8 mmCapacul acestui gratar, este confectionat din inox, are maner din inox si termometru, pentru atunci cand folositi gratarul pe post de afumatoare cu..
5.011,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040107084
Gratar de gradinaConfectionat din tabla de 4mm grosime si otel rotund de 8mm pe structura metalica din teava patrataCutia acestui gratar din fier, are lungimea 60cm, latimea 40cm, inaltimea 10cmGratar de curte inaltime totala 70cm, cu picioare demontabile pe surub si piulitaGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMPA CU GAZBUTELIE ..
585,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR6040107084N
Gratar cu carbuni Din tabla de 4mm si otel de 8mmGratar de gradina lungime 60cm, latime 40cm, inaltime 10cm, inaltime totala 70cmGratar din fier cu picioare demontabileGratarul este vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMPA CU GAZBUTELIE GAZ PENTRU LAMPASET PICIOARE SU..
621,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX604010704
Gratar pe carbuni Pentru curte si gradina 60x40 cm cutie din otel si grilaj gratar din inoxCutia este confectionata din otel de 4mm sudat in argon, vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticPicioare demontabile, pe surub si piulitaGrilaj gratar din inox, structura din teava patrata 15x1,5 INOX si otel rotund de 8mm INOXGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARKIT ROTISOR TIP CUSCACAPAC DIN INOX PENTRU GRATARVATRAI DIN INOX PE..
1.370,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7050280
Gratar pentru fripturaConfectionat din otel de 2mm grosime, cu lungimea 70cm, latimea 50cm, inaltimea cuvei 10cmPicioare demontabile, pe surub si piulita, ce ofera o inaltime totala gratarului, de 80cmGrilajul este confectionat, pe structura din cornier si otel rotund de 8mm, 33 de tijeGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUME..
482,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100
Gratar de gradina pe carbuni Cu masura de 700X500 mmGratar metalic pentru gradina, functionabil pe carbuni si, sau lemneGratar pe carbuni, confectionat integral din tabla de otel de 3mm si sudat in ARGON, pentru o durata de viata cat mai indelungataGratarul este confectionat pe o structura de cornier cu 33 de bare din otel rotund de 8mmGratarul are 2 manere pe parte cutiei si 2 pe partea fratarul, pentru a fi transportat usorEste un gratar demontabil, picioarele confectionate din teava rotunda d..
593,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRI700500100N
Gratar de gradina pe carbuniNegru 70X50 cmGratar pe carbuni produs si vandut la pret de producator Cutia gratarului este confectionata din tabla de 3mm, picioarele sunt confectionate din teava rotunda de 25X1,5mm si sunt demontabile pe baza de surub cu piulitaGratarul efectiv, este confectionat pe o structura de cornier si 33 de bare din otel rotund de 8mmGratarul este vopsit negru, cu vopsea termorezistentaAcest gratar din fier, este ambutisat la toate cele 4 laturi, oferind o rezistenta i..
670,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705010808
Gratar de curte Confectionat din tabla de 3mm ambutisata la toate 4 laturileGratar din fier rotund de 8mm pe structura de teava rectangulara patrataGratar de gradina demontabil si portabil, cu picioarele pe surub si piulitaGratar de gradina lungime 70cm, latime 50cm, inaltime cutie 10cm, inaltime totala 80cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA..
603,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705010808N
Gratar de gradina Vopsit negru in camp electrostatic cu vopsea termorezistentaGratar din fier de 8 mm pe rama din teava rectangulara patrataGratar de curte din tabla de 3mm grosime, ambutisata la toate cele 4 laturileGratar de gradina confectionat de Fabrica de gratare BIMInaltime totala 80cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLA..
681,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRBIM705090LL
Gratar metalic pentru curte cu carbuni BIM 70X50 cm Long LifeGratar metalic cu carbuni pentru gradina, confectionat din materiale rezistente si vopsit cu vopsea termorezistenta, pentru o durata de viata indelungataCutia acestui Gratar de gradina din fier cu carbuni are lungimea de 70 cm, latimea 50 cm, inaltimea 10 cm si este confectionata din tabla de 3 mmGrilajul acestui gratar din fier, este confectionat pe structura metalica si otel rotund de 8 mm grosime cu sistem de reglare pe inaltime, GR..
1.207,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR7050BIMLLIFECP
Gratar de gradina cu carbuniConfectionat pentru o viata, gratar reglabil pe inaltime pana la 30 cmAcest gratar este confectionat din otel ( FIER ) , pentru o viata indelungata, inclusiv capacul, are rolul pentru a pastra gratarul de interperii si de a-i oferi o viata cat mai lungaCapacul acestui gratar are rol si de afumatoare, atunci cand doriti sa afumati carne cu fum cald, rolul gratarului transformandu-se in gratar afumatoare si cuptorAi aprins gratarul prea tare si vrei sa-l domolesti putin..
1.760,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR70501090LLIFEDL
Gratar de gradina 70X50 BIM Long Life cu dulap metalicGratare de gradina Produse manual in Romania, de compania BIMetal Product Argon SRL, gratare metalice, din tabla de otel, gratare metalice din inoxGratar de gradina cu dulap metalic pentru depozitareGratar de gradina cu capac semirotund, masuta pe balamale, care se pliaza in jos, dulap metalic cu doua usi, confectionat din tabla rezistentaCutia acestui gratar, este confectionata din tabla groasa de 3 mm, grilajul este confectionat pe cadru me..
2.760,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRFEINOX70501080
Gratar confectionat din Fier si InoxCutia acestui gratar este confectionata din fier ( otel decapat ), lungime 70cm, latime 50cm, inaltime 10cm Cutia acestui gratar este vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticPicioarele sunt detasabile, pe surub si piulitaInaltime totala gratar 80cmGrilajul acestui gratar, este confectionat din inox, teava patrata 15x1,5mm si otel rotund 8mmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARKIT..
1.673,00 lei
Gratar pentru picnic din inox Gratar pentru picnic din inox
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: GRINOX733370
Gratar pliabil ideal pentru picnic, confectionat integral din inoxDimensiuni gratar inox;Lungime de 73 cmLatime 33 cmInaltime totala 70cmGratarul este confectionat din inox, prin proceduri de ambutisare si prinderi mecanice si nu are sudura. Pe acest gratar puteti frige carne pentru 8-10 persoane fara probleme, datorita suprafetei foarte mari de gatit. STOC LIMITAT Grilajul pe care se frige carnea este unul foarte subtire, deoarece, este un gratar portabil USORAcest gratar este foarte usor,..
396,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX70401090
Gratar de inox 70X50 cm Gratare la comanda direct Fabrica de gratare BIMFabrica de gratare, producem gratare din inox si din fierGratare vopsite in camp electrostaticGratar de inox, cu dimensiunile 70X50 cm, inaltimea cutiei este de 10 cm, inaltimea totala a gratarului este de 90cmGrilajul gratarului, este confectionat din profil patrat de inox si otel rotund de inox, de 8mm grosimeTabla din care este confectionat gratarul de inox, este de 3mm grosimeGratar fabricat manual in Romania, din inox a..
4.014,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705080INOXRD
Gratar de inoxConfectionat in Fabrica de gratare inox BIMGratar din inox, cu dimensiunile; lungime 70cm, latime 50cm, inaltime cuva 10cm, inaltime totala cu picioare 80cmAcest gratar de inox, are grilajul reglabil pe inaltime, pana la 25 de cmGrilajul acestui gratar, este confectionat pe structura patrata de inox gaurita si otel rotund de inox de 8mm grosime. Grilajul se ridica pana la 30 de cm pe inaltimeCutia gratarului, este din tabla de inox de 3 mm grosimeAcest gratar este fix, nedemontabil..
3.882,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCR70503832ET
Gratar din inox 70x50cm grosime 3mm inaltime 83cm Inaltime totala 93cmGrilajul este confectionat pe structura din teava patrata de inox 15x1,5mm si inox rotund de 8mm 41 de tije, cu manere din inox iesite in lateral pentru protectiePicioarele sunt din teava patrata 40x1,5 inox si sunt prevazute cu capace de plaastic in partea de josFabrica de gratare BIM, confectioneaza gratare din fier si inox cu tabla groasa, la comanda, in acest sens, ne puteti cere oferta de pret pe mail, sau telefonicG..
4.142,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR70501080C
Gratar cu carbuni Din tabla de 4mm rama din cornier si otel rotund de 8mmGratar din fier, lungime 70cm, latime 50cm, inaltime 10cm, inaltime totala cu picioare 80cmGratar de curte cu picioare demontabileGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMPA CU GAZBUTELIE GAZ PENTRU LAMPA..
709,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705010804C
Gratar cu carbuni 70x50 cmCu tabla de 4mm grosimeGratar de curte demontabil, vopsit negru in camp electrostatic, vopsea termorezistentaGratar lungime 70cm, latime 50cm, inaltime 10cm, inaltime totala cu picioare 80cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMPA CU GAZBUTELIE GAZ PENTRU LAMPA..
797,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705010808P
Gratar cu carbuni 70x50 cm Din tabla de 4 mm si otel de 8mm grosime, pe structura metalica din teava patrataGratar de gradina cu picioare demontabile pe surub si piulitaGratar dimensiuni, lungime 70cm, latime 50cm, inaltime cutie 10cm, inaltime totala gratar 80cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIGARUIE PENTRU CARNE SI LEGUMEFURCULITA PENTRU GRATARLAMPA CU GAZBUTELIE GAZ PENTRU L..
718,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR705010808PN
Gratar pe carbuniDin tabla de 4mm 70x50cm vopsit negru in camp electrostaticGratar de gradina lungime 70cm, latime 50cm, inaltime cutie gratar 10cm, inaltime totala gratar cu picioare 80cmGratar cu carbuni demontabil, picioare cu surub si piulitaGrilajul acestui gratar din fier, este confectionat din otel rotund de 8mm, pe structura din teava patrata 15X15mmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATARVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANE..
807,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX705010804
Gratar confectionat din Fier si InoxCutia acestui gratar este confectionata din fier ( otel decapat ), cu grosimea de 4 mm, lungime 70cm, latime 50cm, inaltime 10cm Cutia acestui gratar este vopsita negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticPicioarele sunt detasabile, pe surub si piulitaInaltime totala gratar 80cmGrilajul acestui gratar, este confectionat din inox, teava patrata 15x1,5mm si otel rotund 8mmGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROT..
1.861,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRC8050ECO
Gratar pe carbuniCu lungimea de 80 cm, latimea 50 cm, inaltimea cuvei de 10 cmInaltimea totala a acestui gratar metalic de la sol, 80 cmGratarul este confectionat din otel de 4 mm, ambutisat la toate cele 4 laturile si sudat la colturi in argonGratarul este demontabil, picioarele sunt pe baza de surub si piulitaGrilajul, este confectionat pe structura de cornier si otel rotund de 8mm, sudura in argonGRATAR FABRICAT IN ROMANIAACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC ..
571,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR805010904
Gratar din fier pentru friptura 80x50cm Gratar pe carbuni demontabilGratar cu picioare demontabile pe baza de surubGratar pe carbuni confectionat din tabla groasa de 4mm si vopsit negru, in camp electrostaticGratar fabricat manual, sudat in argon, finisat si vopsit in camp electrostaticGratar de gradina, fabricat din tabla groasa ambutisata si sudata in argon.Gratar mare, cu o suprafata foarte mare de gatit, gratar pentru familie, ideal cand aveti multi oaspetiGratar pentru o familie mare si, sa..
1.008,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR805012
Gratar pe carbuni 800x500x1000 mmGratar pe carbuni mare, profesional, confectionat din materiale rezistente de cea mai buna calitateGratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 4 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiune masa detasabila:L = 400 mml = 500 mmGratar profesional, foarte stabil, cu picioare fixe din cornier 25x25x3mm si masa detasabila, ideala pentru ustensilele folosite la gratar sau recipiente pentru preparate.Dupa asamblare si finisar..
1.126,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRD805012
Gratar pe carbuni demontabil 800x500x1000 mmGratar demontabil pe carbuni pentru casa sau gradina, profesional, confectionat din materiale de calitate.Gratar metalic, confectionat integral din tabla neagra de 4 mm pentru a rezista cat mai mult in timp la temperaturi ridicate.Dimensiuni masa detasabila gratar : 400 x 500 mmDimensiuni transport : 1000x500x200 mmPicioarele gratarului sunt confectionate din cornier metalic, sunt demontabile si foarte stabile.Polita metalica este incadrata intre corni..
1.245,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR8005003LL
Gratar din tabla groasa de 3mm, cu suprafata mare de gatitGratar pentru o familie mare, 47 de tije din otel gros de 8mmGratar 80x50 cm fabricat manual in Fabrica de gratare BIM, in RomaniaGratar cu durata de folosinta indelungataManer ergonomic, picioare fixe solide, si roti rezistente pentru o mobilitate mai bunaCuva gratar 80x50x10 cm, foarte mare si rezistentaPicioare solide ce ofera o inaltime totala gratarului, de 90 cmGRATAR FABRICAT IN ROMANIA..
1.500,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR8050BIMLIFE
Gratar pentru curte si gradinaConfectionat din oteluri rezistente, functionabil cu carbuniGratar;  CUVA are 80 cm lungime, 50 cm latime, 10 cm inaltime si este confectionata din tabla de 4 mm grosimePicioarele sunt fixe si au la baza 2 roti si o polita metalicaGratarul are un maner solid intr-o parte si o polita din tabla in cealalta parteCapacul este semirotund si foloseste pentru pastrarea gratarului de praf, ploi si zapada, foloseste si atunci, cand aveti un tiraj mult prea mare la carbu..
2.092,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR8050BIMLIFEINOX
Gratar confectionat pentru o viataDin otel rezistent cu grosimea de 4 mm si grilaj din inox rotund de 8 mmCuva acestui gratar este 80x50 cm, inaltime 10 cm, tabla otel 4 mmInaltimea gratarului 90 cm fara capacMasa rabatabila pe lateral 50x40 cmRoti pentru transport usor si maner pentru o usoara manevrabilitateCapac cu termometru, folosit impotriva ploii si a zapezii, insa acest capac foloseste drept afumatoare cu fum cald TIP BARBEQUEGrilajul este din inox cu sudra in argon TIGGrilajul acestui g..
3.072,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX8005009003
Gratar demontabil confectionat integral din inox cu picioare foarte stabileGratar inox 80x50 cm inaltime cuva 10cm, inaltime gratar 90 cmCutie gratar din inox gros de 3 mmGrilaj inox confectionat pe structura patrata 15x1.5 mm si bara de inox rotunda pentru gratar de 8mmPicioare din inox cu o stabilitate impecabila DEMONTABILE pe sistem SPECIAL cu infiletare rapidaProducator de gratare din inox Fabrica de gratare BIM, produce la comanda modele diferite si dimensiuni diferite de gratare inox cu s..
4.717,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR800600100900
Gratar demontabilConfectionat din tabla de otel gros de 4mm, picioare demontabile pe surub si piulita cu stabilitate foarte bunaGrilajul este confectionat pe structura metalica, din teava patrata 15x1,5mm si otel rotund de 8mmGratarul este sudat in argon, finisat si vopsit negru, cu vopsea termorezistenta, in camp electrostaticGRATAR FABRICAT IN ROMANIAOPTIONAL:KIT ROTISOR PENTRU GRATARCAPAC PENTRU GRATAR, DOAR LA COMANDAVATRAI PENTRU GRATARFARAS PENTRU GRATARPERIE DE SARMA CU MANER DIN LEMNFRIG..
1.276,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR100043010803
Gratar din tabla groasa cu picioare fixe FABRICAT IN ROMANIA Gratar cu lungimea de 1 metruGratar cu latimea de 43cmGratar cu inaltimea totala 80cmGratar confectionat pe structura metalica solidaAcest gratar metalic, este confectionat pe o structura metalica din teava patrata, cuva este sudata efectiv pe aceasta masa solida pentru o rezistenta indelungata in tip.Grilajul acestui gratar, este confectionat pe structura patrata si otel rotund de 8mm.Gratarul este fabricat manual, sudat in argon..
1.242,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRG1005010D
Gratar de gradina demontabil 100x50 cmGratare de gradina pe carbuni mare, gratare metalice pentru familie, Producator Fabrica De Gratare BIM SRLProducem la comanda gratare de gradina si curte, orice model, gratare metalice, gratare din inox, grilaje pentru gratar din caramida, rotisoare, gratar disc, gratar protapGratar mare, gratar metalic de gradina, confectionat din tabla groasa de 3 mm, cu picioare din teava rotunda groasa demontabileGratar de gradina, gratar din tabla groasa , ideal pentru ..
1.096,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR100503100B
Gratar din fier cu tabla groasa de 3 mm picioare fixe si roti pentru o buna mobilitateGratar 100x50cm, inaltime cuva 10cm, inaltime 100cmPicioare fixe si solide din teava patrata Maner semirotund din teava rotundaGratarul a fost prelucrat manual, sudat in argon, finisat si vopsit in camp electrostatic, cu vopsea termorezistenta negruGrilaje confectionate pe structura din teava patrata si otel rotund de 8 mmPentru confectionare gratare la comanda, ne puteti contacta telefonic, sau pe mailAce..
1.300,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR100501390P4
Gratar din fier 100X50 cm GRATAR FABRICAT IN ROMANIAGratar din fier, prelucrat manual, din tabla de otel cu grosime de 4mm, pentru o rezistenta indelungata in timpLungimea gratarului este de 1m, latimea de 50 cm, inaltimea cuvei de 10 cm, iar inaltimea totala a gratarului este de 90 cmAcest graatar din fier, este ideal pentru fripturi, carnati si mici, dar foarte bun si pentru peste si carne, fiind confectionat din otel rotund gros de 8mmACCESORII OPTIONALE PENTRU ACEST GRATAR:KIT ROTISOR P..
1.863,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRINOX140601590
Gratar profesional inoxGratar confectionat din otel inoxidabil de 10mm, bara rotunda plina, pe rama din inox si sudat in argon in inoxCutia gratarului, este confectionata din tabla de 3mm si are dimensiunile 100X50x10 cmGratarul are picioarele din teava rotunda, sudate in argon, are o polita pentru carbuni solida, confectionata pe structura metalica si tabla de 2 mmPicioarele gratarului sunt impartite astfel incat acesta sa poata fi usor mutat, doua picioare au roti solide, iar celelalte doua pi..
3.783,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRSOM753525AF
Gratar profesional pentru tepuse frigarui cu grilaj din inox special pentru peste si fructe de mare plus sistem de afumatoareGratar confectionat din tabla groasa de 3mm cu grilaj din inox special pentru peste si fructe de mare din inox rotund de 4 mm cu pas de 4mm intre tijeGrilajul din inox este confectionat pe structura rezistenta de inox 15x1,5mm si bare rotunde de inox de 4mmGrilaj rezistent preschimbabil din otel de 14mm pentru carbuni in focarCenusar in partea de jos pentru cenusa si tiraj..
2.096,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR1000500BIMLIFE
Gratar pentru curte si gradinaConfectionat din oteluri rezistente, functionabil cu carbuni 100x50 cm utilGratar;  CUVA are 100 cm lungime, 50 cm latime, 10 cm inaltime si este confectionata din tabla de 3 mm grosimePicioarele sunt fixe si au la baza 2 roti si o polita metalicaGratarul are un maner solid intr-o parte.Lateralele gratarului sunt dotate cu cate o polita culisanta, care poate iesi de sub gratar, maxim 30 cm, daca veti trage mai mult polita va iesi In partea din fata aveti o..
2.707,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GRCGR1205015
Gratar pe carbuniDe gradina 1200 X 500 X 150 mmGratar confectionat din otel gros de 3mm, cuva gratarului este sudata in argon si are o lungime de 120 cm, o latime de 50 cm si o inaltime de 15 cmGratarul este vopsit cu vopsea termorezistenta, culoarea negruGratar pe carbuni cu inaltimea totala de 1 m, picioare solide din teava patrata 40X40mm si ranforsate in partea de josGratarul pe carbuni are o masa in lateral pentru diferite intrebuintari, cu dimensiunile 50 X 40 cmPentru grilajele de sus, s-..
1.787,00 lei
Disponibil: In Stoc Model: GR12005001501
Gratar pe carbuniIdeal pentru curte si gradina, cu lungimea 1,2 m, latimea 0,5 m, inaltimea 1 mCutia este confectionata din tabla groasa de 3 mm si are lungimea de 1,2 m latimea 50cm si inaltimea de 15 cm Cutia gratarului, este sudata exclusiv in argonPcioarele sunt fixe, nu se demonteaza, sudate in argon si au o polita din tabla in partea de jos aproximativ la 15 cm de solPe doua dintre picioare sunt montate doua roti, pentru a putea fi usor mutat.Gratarul are itr-o parte o masuta cu dimen..
2.006,00 lei
Afişare 1 - 100 din 120 (2 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește politica de utilizare cookies