Menu
Coș de cumpărături
Transport gratuit in toata tara la comenzi de peste 150 lei! Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Generator-electric-pe gaz

Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Livrare gratuita Precomandă
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator pe gaz
Generator-electric-pe gaz
  • Disponibil: Precomandă
  • Model: GA8000
  • Greutate: 155.00kg
32.250,00 lei

Trimite link:

Generator de curent Pramac 8 KVA GAZ, automat.

Generator electric cu gaz

Proiectul de gaz, obtinerea avizului de la Distrigaz, manopera conectarii la gaz, cat si conectarea electrica la panoul de comutare electrica, de la reteaua electrica, le putem executa, la cele mai mici preturi, doar in zona Bucuresti si Ilfov, unde suntem autorizati, pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati la 0757015514

Generator de curent GA8000 cu sistem de răcire pe aer, GENERATOR DE CURENT ELECTRIC PE GAZ NATURAL ( METAN, SAU PROPAN ) 

Generator electric pe gaz, monofazat, 230V, 50Hz, echipat cu motor Generac cu AVR ( regulator de tensiune ), 3000 rotatii pe minut

Generator electric cu gaz Pramac 67 decibeli

Generatorul nu este echipat cu baterie, aceasta o veti achizitiona separat, baterie 12V, 25A

Acest generator electric pe gaz, se va conecta la reteaua electrica de un specialist autorizat si se va folosi un panou electric de comanda, care se vinde separat

Generator Pramac cu gaz  natural, Metan / Propan, acest tip de generator, functioneaza conectat la reteaua de gaz natural, dar poate fi si conectat la butelii de gaz, in cazul in care nu sunteti conectat la reteaua de gaz. Se pot conecta doua sau mai multe butelii in paralel, pentru o autonomie mai mare, conectarea la gaz, poate fi facuta doar de o firma autorizata, ( pentru Bucuresti si Ilfov va putem oferi aceste servicii contra cost, dar la cele mai mici preturi din zona, nu evitati sa ne contactati  )

Generatoare electrice de calitate pentru uz rezidential, produse de Pramac, cu garantie si service autorizat, Pramac este una dintre singurele companii din lume, care detine piese de schimb pentru orcie model de generator electric produs de la infiintarea companiei PRAMAC din 1966, Compania Pramac, este prezenta in Romania din 2006 cu generatoare electrice de cea mai buna calitate, generatoare ce folosesc combustibil lichid, benzina, sau motorina, cat si combustibil gazos, GAZ NATURAL, care poate fi butan, sau propan, trecerea de la un tip de gaz la altul, se face printr-o simpla apasare de buton, fara a fi nevoie sa schimbati duze, sau sa aveti nevoie de o echipa specializata.

Generatoarele electrice Pramac, sunt de o calitate deosebita, neavand comparatie cu generatoarele din ASIA, daca ASIA, produce generatoare ieftine, asta nu inseamna ca sunt si rentabile, deoarece, acestea apar si dispar in fiecare an, raman fara piese de schimb, sunt lipsite de service specializat, iar intr-un final, ieftinul se va fi dovedit a fi fost scump, uneori se intampla ca un generator electric fara nume, sa nu mai functioneze si sa nu poata fi reparat, astfel investitia a fost in zadar.

Acest generator de curent pe gaz, PRAMAC, cu pornire automata, foloseste gazul, pentru alimentare si se bucura de foarte multe facilitati in raport cu benzina si chiar cu motorina, odata montat generatorul la reteaua de gaz, scapati de multe probleme si cateva din acestea ar fi; 

Generatoarele pe benzina necesita revizie periodica prin care sa se schimbe benzina, deoarece aceasta isi pierde din calitati. Aatunci cand rezervorul unui generator pe benzina este sub jumatate de capacitate, va trebui mereu umplut, deoarece aerul distruge calitatile benzinei, GENERATORUL PE GAZ PRAMAC, nu are aceasta problema, va porni si va functiona exact cand vei avea nevoie de el.

Generatoarele pe combustibil lichid ( benzina, motorina ), necesita stocare de combustibil, iar acest fapt impiedica uneori montarea generatorului in locul dorit, eventul locul ideal dedicat acelui generator. GENERATORUL ELECTRIC PE GAZ PRAMAC, poate fi montat oriunde, alimentat la reteaua de gaz natural, sau la butelia de gaz, Generatorul pe gaz, montat la reteaua de gaz, poate fi pozitionat oriunde in exterior, inclusiv pe cladire, foarte simplu, pentru ca nu trebuie sa urcati mereu pentru alimentare, cu combistibilul in canistra.

Acest generator electric pe gaz PRAMAC 8 KVA, se bucura de o carcasa din dur aluminiu, vopsita in camp electrostatic in cuptoare profesionale, pentru o viata indelungata. Carcasa generatorului pe gaz, are la baza o placa de compozit, gandita sa dea voie utilizatorului sa-l foloseasca inclusiv direct pe pamant, sau pe iarba, fara a fi nevoit sa toarne placi de beton, si fara a-i crea o anumita infrastructura.

Generatorul automat cu gaz PRAMAC GA8000, poate fi montat oriunde in exteriorul locuintei, ( Poate fi montat in interior, in anumite conditii ). Acest generator poate fi montat exclusiv de echipe autorizate, montajul cu tot cu autorizatii dureaza maxim doua saptamani.

Generatorul electric cu gaz  automat PRAMAC GA8000, este interconectat cu PRAMAC ROMANIA, pentru monitorizarea functionalitatii, acest sistem ofera tehnicienilor PRAMAC, capacitatea unui service corect si eficient.

Pramac, ofera cele mai eficiente solutii pentru lipsa energiei electrice, atunci cand ai probleme cu energia electrica, Pramac iti este alaturi, cu cele mai moderne, eficiente si sigure solutii de generare si cogenerare de energie.

Acest generator, este ideal pentru aplicatii rezidentiale, aplicatii publice, EXTREM DE EFICIENT in DATA CENTER, aplicatii comerciale, telecomunicatii, etc...

Acest generator electric automat, are un motor GFORCE cu regulator de tensiune super calitativ si o frecventa extrem de stabila, se bucura de un controller wrilles si de o aplicatie online de ultima generatie, priin aceasta aplicatie se face si mentenanta de catre tehnicienii autorizati PRAMAC. 

Acest model de generator curent pe gaz , este un model de generator stationar, nicidecum unul mobil, este un generator de standby, care asteapta sa porneasca atunci cand energia centralizata dispare.

Acest generator electric pe gaz, Pramac GA8000, este produs in Statele Unite Ale Americii, foloseste un motor de ultima generatie G-FORCE 500 si se bucura de garantie 5 ani, cu prelungire pana la 10 ani optional

Generator de curent pe gaz metan, cu un raport foarte bun pret/calitate, generator pe gaz insonorizat, prin carcasa de aluminiu insonorizata.

Generator pe gaz metan, conceput si fabricat de Pramac in America, de vanzare cu garantie 5 ani si cu posibilitate de prelungire pana la 10 ani. Pentru montajul oricarui generator pe gaz si activare, ne puteti contacta, oferim proiectare gaz, montaj la reteaua de gaz natural si montaj electric, cu, sau fara panou de automatizare.

Generator de curent electric cu Gaz Natural ( Metan ), sau cu gaz Propan ( gaz care se gaseste imbuteliat ), nu trebuie sa cumparati buteliile, vi se dau gratuit, platiti doar o garantie, iar cand le veti inapoia veti primi garantia inapoi. Clar, cel mai rentabil, este sa conectati generatorul direct la reteaua de gaz natural, astfel scapati de toate grijile, asta este si scopul, acestui generator cugaz.

Generator cu gaz, cu raport de putere 1X1, atunci cand generatorul este racordat la reteaua de gaz natural, din 8 KVa, obtineti 8 Kw, iar consumul de gaz natural (metan), este de 3.9 mc de gaz pe ora ( la putere maxim 100%, adica atunci cand consumati 8Kw de energie electrica. Atunci cand aveti gaze naturale racordate la locuinta dumneavoastra, generatorul pe gaz, este cea mai buna sursa de eenrgie alternativa, deoarece gzele naturale, nu se opresc decat in situatii de calamitate, in rest vantul, viscolul, zapada si alte fenomene ale naturii, nu duc la oprirea gazului de la retea, ceea ce este un avantaj foarte mare. Cat va fi o iarna de grea, nu trebuie sa alergi dupa motorina,sau benzina, dar mai mult, nu mai ai nevoie sa o platesti in avans si sa o depozitezi, deoarece gazul natural, il platesti doar dupa ce l-ai consumat si este ieftin, vine singur la tine. Calitatea motorului Generac, produs in Statele Unite Ale Americii, este garantata pana la 10 ani, tocmai pentru gazul nu-l poate strica, este mereu acelasi gaz cu aproape aceleasi caracteristici, pe cand, intr-un generator diesel, poti pune benzina din greseala, sau o motorina neadecvata si astfel poti distruge usor motorul.

Generator curent pe gaz natural ( metan ), sau poate fi folosit si pe gaz Propan din butelii, ce se pot inchiria de la GasPeco, unde se va plati o garantie pentru butelii si costul gazului. Un generator de curent pe gaz, poate functiona in parametri pana la temperatura de -28 de grade, deoarece acest generator electric pe gaz, are un motor dabricat de Generac, care lucreaza la presiune mica de gaz. 

Acest Generator de curent electric, poate fi montat la butelii de gaz lichefiat, mai exact butelii cu gaz Propan, pe care le puteti inchiria de la firmele specializate, ( un exemplu concret este firma GasPeco ).

Cum functioneaza un generator pe gaz propan ? Foarte simplu, sa zicem ca ai cumparat un generator curent pe gaz GA8000 si doresti sa-l racordezi la 2 butelii de propan. Vei lua legatura cu un distribuitor de butelii cu propan, vei plati o garantie de aproximativ 400 de lei/butelie, air cand vei inapoia butelia, vei primi garantia inapoi, continutul de gaz se va plati separat, in jur de 262 de lei/butelie daca luam in calcul o butelie de 35l cu propan

Odata ce aveti deja generatorul pe gaz si au sosit si buteliile cu gaz lichefiat, nu ramane decat sa apelati la un specialist, care sa racoredeze buteliile cu gaz lichefiat la generator, pentru conexiune va avea nevoie de un regulator invertor de gaz special pe care il poate achizitiona, la un cost aproximativ de 448 de lei.

Generatorul de curent ca sa functioneze pe gaz lichefiat, va trebui setat conform manualului in acest sens, lucru usor de realizat, dar trebuie facut de personal calificat.

Cat gaz consuma un generator de curent electric functionabil pe gaz lichefiat PROPAN ? Un generator GA8000, are un consum aproximativ de 3.25l/h la 50% si 5.7l/h  gaz lichefiat la capacitate maxima 100%.

Pentru mai multe detalii legate de acest GENERATOR PE GAZ GA8000, va rugam sa apasati butonul PREZENTARE de mai sus

GENERATOR ELECTRIC PE GAZ PRAMAC GA8000, poate fi vandut la reducere in cadrul programului Rabla, nu ezitati sa cereti oferta de pret, deoarece fiecare oferta difera si este personalizata pentru fiecare client in parte.

Pentru oferte personalizate, nu ezitati sa ne cereti oferta de pret

Generator Electric Pramac, alimentat cu gaz natural, pentru casa, cea mai buna solutie de rezerva pentru energia electrica, obtinuta ecologic din gaz metan. Oferim solutii de generatoare pentru casa, 8 kVa, 10 kVa, 13 kVa curent monofazat 230 V 50 Hz,stabilizat si 20 kVa curent trifazat 400 V 50 Hz

Oferim consultanta gratuit, iar in Bucuresti si Ilfov, putem face montaj complet, racordare la reteaua de gaz natural si conectare la panoul de automatizare, care face transferul de sarcina de la reteaua electrica, la Generator Curent.

Avantajele unui astfel de generator curent pe gaz, sunt multiple, cu siguranta un generator cu gaz, este mult mai avantajos, in raport cu un generator curent pe motorina, ca sa nu mai vorbim de benzina. Pentru fiecare locuinta in parte, va oferim solutii personalizate, astfel incat sa aveti cel mai bun raport calitate pret, pentru ca daca un generator cu gaz vi se pare scump, va spun ca in realitate, este cel mai ieftin, in raport cu orice alt generator cu un alt combustibil, iar aici am luat in calcul temperaturile la care un generator curent pe gaz, poate functiona in parametrii, insonorizarea, mentenanta, autonomia nelimitata, garantia de 5 ani, carcasa din aluminiu, controlul digital prin telefon si multe altele...

Pentru proiecte rezidentiale, industriale, hale de productie, oferim solutii de rezerva pentru energie electrica, cu generatoare alimentate cu gaz natural, ( metan ), generatoare de mare putere, pe acest site, le gasiti la GENERATOARE DE CURENT ELECTRIC MODEL GG, acestea ofera puteri intre 200 kVa si 500 kVa, sunt generatoare fabricate special sa functioneze cu gaz cu tehnologie revolutionara.

Pozele sunt cu caracter informativ

ACCESORII OBTIONALE PENTRU GENERATOR CU GAZ PRAMAC GA 8000, pentru detalii si preturi, apasati direct pe accesoriul dorit;

Kit preincalzire acumulator

Kit preincalzire filtru de ulei

Panou de automatizare LTS FOR GAS RESIDENTIAL GENSET - 230V (1PH+N), 50Hz, 45A (EUROPA)

Acumulator 12V 45A

Set pornire cu 2 fire 

Kit carucior transport

Set capace Fascia gri inchis


Technical
Model GA
Producator Pramac
Tip Stationar Stand-by
Tip combustibil Gaz
Tip curent Monofazat
Tip pornire Electric
AVR Da
Autonomie Nelimitat
Structura Carcasa din aluminiu insonorizata
Utilizare Rezidential
Putere ( KVa ) 8.00
Putere ( KW ) 8.00
Lungime (mm) 1218
Latime (mm) 638
Inaltime (mm) 732
Masa (Kg) 155

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
1 5
Captcha

Acest browser nu acceptă PDF-uri. Descărcați PDF-ul pentru vizualizare: Descarca PDF

Acest browser nu acceptă PDF-uri. Descărcați PDF-ul pentru vizualizare: Descarca PDF

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește politica de utilizare cookies