Menu
Coș de cumpărături
Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Capcane

Capcane

Capcane pentru animale. capcane pentru pasari si capcane pentru rozatoare, capcane pentru dihori, capcane pentru soareci, capcane pentru sobolani, capcane pentru caini, capcane pentru pisici, capcane pentru iepuri, capcane pentru pasari rapitoare, capcane pentru iepuri, capcane pentru animale mari, capcane uliu, capcane animale proiectate si conefectionate de producator de capcane cu experienta, pentru prinderea animalelor fara ca acestea sa se raneasca. Capcana pentru soareci pret producator, capcana de soareci de vanzare la cele mai mici preturi, capcana pentru soareci confectionata din plasa sudata zincata, capcana de soareci ieftina si ecologica, capcana de soareci producator jumatatedepret.ro Capcanele in general, sunt curse pentru animale, curse pasari, sau cum se mai numesc, prinzatoare pasari, prinzatoare animale, dispozitiv pentru prinderea pasarilor, dispozitiv pentru prinderea animalelor. Daca ne uitma in istorie, capcanele au fost inventate si produse, pentru a prinde animale si pasari, pentru ca oamenii sa aiba cu ce se hrani, mai apoi, oamenii au confectionat cpacane pentru a prinde animale sau pasari nedorite in lanurile de cereale sau livezile de fructe, cat si animale si pasari rapitoare, desigur nedorite, venind sa rapeasca pasarile si animalele domestice de pe langa gospodaria omului, invadand planeta, Omul, a intrat cu forta peste teritoriile animalelor, astfel a fost nevoit sa inventeze capcane pentru prinderea, mutarea si stramutarea animalelor si a pasarilor, in locurile in care Omul a crezut de cuviinta ca le este locul...... 

Capcane animale, sunt produse cu intentii bune, pentru prinderea animalelor in viata, astfel incat acestea sa poata fi eliberate oriunde se doreste , un animal prins in capcana de animale, poate fi transportat in alta locatie, unde poate fi eliberat mai apoi, capcanele pentru animale pot fi de diferite modele si pentru diferite intrebuintari, capcane caini, capcane pisici, capcane iepuri, capcane dihori, capcane arici, capcane animale mari.

Capcane modele diferite, cu rata de succes maxima, capcana pentru pentru dihori, capcana dihor, capcana dihori, incercate si probate, in mai multe judete din tara cu o rata de prindere de 99%, capcana dihor pret producator, capcana dihori pret fabrica.

Capcane ecologice, capcane dihor, capcane dihori, cu posibilitatea de a elibera dihorul intr-o alta locatie, capcane dihori pret bun, capcane dihor pret promotional, la cel mai bun raport calitate pret sin tara, incercati si veti descoperi ca scapati de dihori.

Capcane pasari, ce pot fi folosite pentru prinderea oricarei pasari, fie ca sunt pasari de dimensiuni mici, fie ca sunt pasari de dimensiuni mai mari, in vederea eliberarii acestora vii, capcanele de pasari, pot prinde pasarile, fara ca acestea sa fie ranite, reamintim insa cu neplacere, ca sunt oameni, care prind pasari, in scopuri comerciale, tinand pasrile in captivitate, uneori pasari care nu se adapteaza in captivitate, uneori, acestia prind in scopuri ilegale, pasari care sunt ocrotite prin lege, insa alteori, capcanele pentru pasari, sunt folosite in scopuri bune. prinzatoarele pentru pasari pot fi de diferite dimensiuni si modele ,in functie de scopul urmarit, toate fiind confectionate special sa nu raneasca pasarile.

Capcane rozatoare, de diferite dimensiuni si modele, aceste capcane, sunt confectionate in general pentru rozatoarele distrugatoare, nepoftite pe langa gospodariile oamenilor, sunt confectionate sa nu raneasca rozatoarele, astfel incat oamenii sa poata elibera soarecii, sobolanii, sau orice alta rozatoare prinsa in capcana, oriunde doreste. Aceste cpacane de rozatoare, sunt impartite in capcane soareci, capcane sobolani, capcane vopsite soareci, capcane vopsite sobolani.

Cu mult inaintea noastra, au fost oameni care au confectionat diferite modele de capcane pentru a prinde soareci si sobolani, cat si alte rozatoare nepoftite, astfel au aparut modele de capcana soareci, capcana soareci sticla, capcana soareci nuca,  capcana soareci cu nuca, capcana soareci cu lipici, capcana  soareci ultrasunete, capcana soareci cu ultrasunete, capcana pentru soareci, capcana pentru soricei, capcana pentru sobolani, capcana pentru soareci cu nuca, capcana soareci cu ultraunete, capcane soareci, capcane soareci ultrasunete, capcane soricei ultrasunete, capcane soareci cu lipici, capcane soareci sobolani.

Noi va propunem cateva variante de capcane, simple si eficiente, cu o rata de succes de 99%

Capcana soareci pret producator

Capcana soareci vopsita pret producator

Capcana sobolani pret producator

Capcana  sobolani vopsita pret producator

Transportul capcanelor poate fi facut prin curier rapid, oriunde in tara, la cele mai mici preturi de pe piata, iar pentru cei ce doresc sa revanda aceste capcane produse de jumatatedepret, vor fi acordate reduceri ca si la alte produse.

Cele mai simple capcane posibile, pentru prinderea oricarui musafir nepoftit care v-a calca teritoriul privat, capcane ecologice, care sunt capabile sa prinda orice animal, fara a-l rani, capcane pentru rozatoare, care au o rata de succes de pana la 99%

O capcana simpla, confectionata din plasa metalica, plasa sudata zincata cu ochiuri mici, cu un sistem de inchidere simplu, pe baza de arc de tractiune, care inchide o usita, inchizand astfel animalul nedorit, in interiorul unei custi mici, va poate salva de rozatoare de exemplu, aceste capcane soareci si sobolani, sunt simple, dar foarte eficiente. 

Foarte important de stiut, este ca imediat dupa ce prindeti in capcana de soareci sau sobolani, de exemplu, un soarece, va trebui, dupa eliberarea acestuia, sa spalati capcana, sau sa o treceti printr-o baie de apa fierbinte, aruncati pe ea apa fiarta, cat sa o spele. Soarecii, cat si sobolanii, cand se vad prinsi, elimina o urina cu un miros specific de SOS, pentru prietenii lor soricarii, astfel incat ,acestia pot mirosii de la distante foarte mari si inteleg ca undeva in apropiere, exista un pericol, o sa spuneti ca intr-un fel este bine, ca nu mai apar soareci o periaoda de timp, asa este, insa acea capcana nu va mai putea fi folosita foarte mult timp, daca nu o veti opari, sau dezinfecta .

jumatatedepret.ro este producator de capcane ecologice pentru prinderea animalelor si, sau pasarilor, nedorite si nepoftite in locuinta sau curtea dumneavoastra, producem, importam si oferim catre vanzare capcane ecologice pentru rozatoare, capcane dihori, capcane pisici, capcane caini, capcane soareci, capcane sobolani, capcane rozatoare, capcane pasari, capcane fazani, capcane iepuri, capcane caini mari, capcane animale mari, capcane pasari cantatoare, capcane dihor, toate le puteti cumpara direct de la producator de capcane ecologice, la cele mai mici preturi din piata.

Producem capcane pe comanda, pentru prinderea oricarui animal sau pasare, la cele mai mici preturi, capcane din plasa sudata zincata, cu o durata indelungata in timp, capcane ecologice, care nu ranesc prada.

Pentru ce sunt necesare capcanele ? Sunt multe situatiile incare ai nevoie de o capcana ecologica, De ce ecologica ? Pentru ca atunci cand prinzi animalul, pe care doresti sa-l prinzi, sa nu-l ranesti, astfel ai ocazia sa-i dai drumul, desigur intr-un alt mediu, nu tot pe propietatea ta. Capcane soareci ecologice, capcane sobolani ecologice, capcane pentru soareci mici, capcane pentru sobolani mari, capcane de soareci vopsite, capcane pt soareci de camp, capcane de sobolani vopsite, capcane soareci si sobolani mixte, pentru prinderea garantata a oricarui marime de soarece sau sobolan, capcane pisici, capcane dihori, capcane pentru dihori mari, capcane pt sobolani de marime mare, capcane rozatoare, capcane pentru caini, capcane pasari rapitoare, capcane pasari, capcane pasari mari, capcane iepuri, capcane fazani, capcane animale mari, capcane pentru prinderea oricarui animal, capcane animale, pentru prinderea lor fara sa fie ranite. Nu comercializam capcane care ranesc animalele.

Curse soareci sigure, curse de soareci ieftine, curse pentru soareci cu rata maxima de succes, metode de prins soareci, sunt multe, noi va recomandam curse soareci si capcane soareci, ce vor rezista in timp si va vor scapa de generatii si generatii de soareci, in plus, fata de capcanele de soareci pe care le foloseau bunicii nostri, astazi ai solutii simple cum sa scapam de soareci, astzi nu te mai intrebi, cum sa scapi de  soareci, ci cu o simpla capcana de soareci, rezovi o problema. Cum sa scap de soareci ? Simplu, nu ma mai gandesc la capcana soareci cu nuca, nici la lipici pentru soareci ( lipici soareci este foarte scarbos, lipici de soareci, va fi fost folosit o singura data si va atrage bacterii si mizerie, atunci cand nu veti fi fost acasa ca sa-l indepartati, lipici pt soareci face parte din categoria capcanelor care omoara rozatoarele), capcana pentru soareci cu nuca, este foarte buna si simpla, insa va fi mai greu sa scapi de soarecele prins, iar in mare parte, ai si sansa sa il scapi, dupa ce te-ai rugat sa-l prinzi. Astfel recomandarea unei capcane  soareci simple, eficiente, ieftine, si rezistenta in timp, este buna, oferindu-va garantia unei bune investitii.

Oferim solutii simple si practice in prinderea dihorilor, capcane dihori simple si eficiente, cu marimi diferite si siteme diferite, capcane pentru dihori cu clapa actionata cu 3 arcuri, capcane pt dihori mai mare, pentru o precizie maxima, capcane dihori vanzare si livrare oriunde in Romania la cele mai mici preturi.

Capcane fazani, pentru fermele care cresca fazani si le mai scapa cate un fazan din cand in cand, capcane pentru fazani, care prind fazanii fara sa-i raneasca, capcane pisici, pentru atunci cand ti-a scapat pisica si nu o mai poti prinde, capcane pentru caini, pentru cei ce vor sa prinda un caine scapat, capcane pentru fazani vanzare si livrare oriunde in tara, capcane pt fazani prin sistem clasic cu clapa si 3 arcuri, cu rata de succes maxima.

BIMetal Product Argon Srl, a investit si dezvoltat, o hala de productie CAPCANE, aceste capcane, sunt concepute si confectionate sa nu raneasca in niciun fel animalele prinse in aceste capcane ( prinzatori, curse ), aceste capcane, sunt special gandite sa prinda orice animal, sau pasare, cu o rata de succes de 99%, restul de 1%, depinzand de cel ce va monta capcana, cursa, sau prinzatoarea. Exista in productie, o serie de modele de capcane ingenioase, care pot prinde animale mici, animale mari, pasari, rozatoare, pesti, modele capcane si curse pentru tot felul de intrebuintari, capcane ieftine si eficiente, cu durata de folosinta indelungata; capcana soareci, capcana sobolani, capcana dihor, capcana pisici, capcana caini, capcana rozatoare, capcana pasari, capcana cartita, capcana bursuci, capcana vulpi, capcana pasari rapitoare, capcana porumbei, capcana iepuri, capcana fazani,

Capcana soareci ecologica, conceputa si confectionata, pentru o rezistenta indelungata in timp, vanduta la preturi accesibile si corecte, capcana pentru soareci mici si mari, pentru gospodarii, unde soarecii isi fac de cap, capcana de soareci ieftina si rezistenta in timp, capcana pentru soareci ecologica, cu durata de intrebuintare de peste 30 de ani.

Capcane ecologice pentru animale si pasari, eficiente si simple, o capcana pentru soareci, este o capcana clasica, confectionata din plasa sudata zincata, este cu mult mai eficienta decat un aparat antirozatoare, aparat soareci, aparat pentru soareci, aparat contra rozatoarelor, aparat de soareci, aparat pt soareci, aparat de indepartat soreci, aparat pentru indepartat soareci, aparat indepartare soareci, aparat pentru indepartarea soarecilor, toate aceste aparate, sunt dispozitive, create pentru a fi vandute in intreaga lume, cu un efect dezastruos pentru planeta cat si pentru buzunar, efectul lor, este mult prea nociv pentru planeta si foarte mic in indepartarea rozatoarelor, o capcana confectionata din plasa sudata zincata, poate fi folosita cu usurinta cel putin 25 de ani, in plus, odata prin un singur soarece sau sobolan, acesta elimina o secretie in urina SECRETIE SOS, care alunga toate rozatoarele din zona, el inainte sa moara, atentioneaza semenii lui, ca acolo exista un pericol de moarte si acestia fug, uneori rozatoarele nu se mai intorc in acel loc poate chiar 2 ani de zile.

Capcana pentru dihori ecologica
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCDIH90
Capcana pentru dihori ecologicaCapcana dihor, capcana dihori, capcane dihori, prinzatoare dihori, prinzatori dihori, capcana pentru dihor Pentru a obtine un pret corect, nu vei fi obligat sa cumperi multe capcane dihori, ci este suficient sa cumperi una singura, capcana dihor pret corect, capcana dihori pret producator. Capcane dihor, capcane dihori vanzare, pentru prinderea unui dihor, sau capcane jderi care pot prinde 2 dihori dintr-o lovitura, capcane dihor pret mic, capcane dihori ..
125,00 Lei
Capcana caini
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCC22
Capcana cainiCapcana pentru prins cainii, fara ca acestia sa fie raniti sau loviti, capcana caine ecologica, capcane animale ieftine, in raport cu rezistenta in timp, capcane din plasa sudata zincata de calitate.Capcana caine, confectionata din plasa sudata de calitate, cu lungime de 120cm Capcana caine, capcana vulpe, capcana animale mari, capcana confectionata din plasa sudata Capcana caini ieftina, pentru fiecare buzunar, aceasta capcana este o capcana sigura, cu o rata de succes foarte ..
335,00 Lei
Capcana caini 130x55x75
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCM1305575
Capcana caini 130x55x75Capcana cu clapa pentru caini sau animale mari, ecologica, confectionata din plasa sudata, finisata si vopsita.Dimensiuni capcana caini:L = 130 cml = 55 cmH = 75 cmCusca capcana pentru caini, complet ecologica, nu raneste animalul capturat, acesta putand fi eliberat sau predat autoritatilor competente.Capcana caini foarte eficienta, cu un randament foarte bun, mult mai bun decat alte capcane precum capcane vanatoresti.Atelier confectii metalice va pune la dispozitie o gama..
610,00 Lei
Capcana cotofene
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCC1025150
Capcana cotofeneCapcana pentru cotofene, ciori, corbi confectionata din plasa sudata Dimensiuni capcana cotofana :L = 1020 mml = 510 mmH = 500 mmGreutate capcana cotofana : 2.35 kgCapcana cotofene cu mecanism cu clapa si arc, foarte eficienta pentru combatere cotofene.Momeala pentru cotofene sau alte pasari poate fi un pui, boboc de rata sau chiar oua.Dupa prima captura, cotofana capturata o putem muta in compartimentul din mijloc pentru a atrage suretele ei, capcana pentru cotofene avand a..
250,00 Lei
Capcana dihor capcana pisici capcana sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCUNIV833128
Capcana dihor capcana pisici capcana sobolaniCapcana cu o intrare, dar cu 2 comaprtimenteCapcana cu rata de succes inprinderea pisicilor, dihorilor si a sobolanilor de100%Capcana "cursa" confectionata sin plasa sudata zincata Capcana dihor, pisica, sobolan, cu Lungimea 83cm, latimea 31cm si inaltimea 28cm..
190,00 Lei
Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPC125833128
Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28Capcana cu clapa pentru dihori sau pisici sau sobolani, confectionata din plasa sudata zincata, finisata si vopsita.Dimensiuni capcana dihori:L = 83 cml = 31 cmH = 28 cmGreutate capcana dihori = 5 kgCapcana mecanica dihori, pisici, sobolani, iepuri, complet ecologica, nu raneste animalul capturat.Capcana poate fi folosita cu momeala dihor, momeala pisica, momeala sobolani sau orice alt tip de momeala pentru animalul ce se doreste a fi capturat.Folosind acea..
180,00 Lei
Capcana pentru animale mari
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCUN2IN1505050
Capcana pentru animale mariCapcana universala, pentru prinderea animalelor de talie putin mai mare, fara  ca acestea sa se raneascaCapcana cu 2 intrari, profesionala, cu urmatoarele dimensiuni; 150cmX50cm H=50cmCapcana este una profesionala, si amplasata bine, poate prinde aproape orice animal cu inaltimea maxima de 45 de cmCapcana este confectionata din plasa sudata Aceasta capcana, este ideala pentru prinderea cainilor de talie mare si a vulpilor..
630,00 Lei
Capcana pentru soareci
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS25V
 Capcana soareci Capcane soareciCapcana soareci denumire-capcana soarece-confectionata din plasa sudata zincata, vopsita albastruRecomandari:-pentru prinderea rozatoarelorTransport:- capcane soareci si sobolani plus transport- distribuim capcane soareci Constanta, capcane soareci Iasi, capcane soareci Timisoara, capcane PitestiStocuri si preturi capacane soareci- capcana soareci pret rezonabil- capcane soareci pret de producatorInformatii generale:-capcana soareci este facuta din plasa din ..
27,00 Lei
Capcana pentru sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS40V
Capcana sobolani Capcane sobolaniDescriere capcana sobolani-capcane pentru sobolani ecologice-confectionata din plasa sudata zincata, vopsita albastruRecomandari capcane sobolan-pentru prinderea sobolanilorTransport:- capcana sobolani de vanzare plus transport- distribuim capcane sobolani Iasi, capcane sobolani Constanta, capcane sobolani Timisoara, capcane sobolani GiurgiuStocuri si preturi capcane de prins sobolani- capcana sobolani pret rezonabil- capcane sobolani pret de producatorInformatii..
33,00 Lei
Capcana soareci
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS15
Capcane soareci Capcana soareciConfectionam si vindem la  cele mai mici preturi din piata; Capcane soareci, capcane sobolani, capcane pentru soareci vopsite, capcane pentru sobolani vopsite, capcane de soareci mici, capcane pt soareci de curte, capcane de sobolani mari, capcane soareci si sobolani mixte, capcane  soareci vanzare si livrare oriunde in Romania.- Capcane soarece sunt mecanisme care ajuta la capturarea daunatorilor, fara a-i rani, se numesc si capcane ecologiceCapcana pent..
18,00 Lei
Capcana sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS30
Capcana sobolani Capcane sobolanijumatatedepret.ro comercializeaza capcane sobolani la cele mai mici preturi din piata, capcane pentru sobolani, cu rata de prindere maxima, curse sobolani confectionate din plase sudate zincate cu ochiurile mici, cursa sobolani ecologica, capcana pentru sobolani vopsita, curse de sobolani de diferite dimensiuni, cursa d esobolani mari, curse de sobolani din plase zincate si nezincate, curse pentru sobolani ieftine, cursa d esobolani mici si mari, capcane de sobol..
28,00 Lei
Capcana universala cu 2 intrari 100x31x41
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPC1153141
Capcana universala cu 2 intrari 100x31x41Capcana universala cu 2 intrari pentru vulpi, pisici, dihor, jderCapcana ecologica pentru prinderea vulpilor, pisicilor, dihorilor, fara a le rani spre deosebire de alte metode de capturare a animalelor cu lat pentru vulpi.Dimensiuni capcana cu 2 clape:L = 100 cml = 31 cmH = 41 cmCapcana universala ce poate fi folosita fie ca tunel de trecere (avand 2 clape), fie cu momeala vie sau alt tip de momeala, inchizand ultimul compartiment al capcanei astfel inca..
335,00 Lei
Disponibil: In Stoc Model: CPC2I833128
Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolaniCapcana universala cu 2 intrari pentru sobolani, dohori, nutri, jderi, caini de talie micaCapcana cu 2 intrari cu dimensiunile 83X31cm inaltimea 28cmCapcana "cursa" de mare precizie ce poate folosita in 2 variante;Capcana cu 2 intrari tip TUNELCapcana cu o intrare si 2 compartimente..
230,00 Lei
Capcana vulpi pret producator
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: CPCV140
Capcana vulpi pret producatorCapcana pentru prinderea vupliplor, fara a le rani, capcana confectionata din plasa sudata zincata de 4mm grosime, cu ochiurile 55X55mmCapcana vupli, cu rata de prindere de 99%Capcana vulpi, cu 2 intrari, capcana vulpe, confectionata din plasa sudata zincata. de obicei, plasa folosita la aceasta capcana, poate fi 55X55X4mm, 55X110X4, 55X55X3.5, 55X110X3.5, 55X220X4, Capcane pentru vulpi, cu lungimea 120cm, latimea 50cm si inaltimea 50cmBIMetal Product Argon SRL,..
315,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)