Meniu
Coș de cumpărături
Plateste cu cardul si primesti un discount de 3% din valoarea produselor!

Capcane

Ești în căutarea unor modele de capcane pentru animale sau păsări? La jumatatedepret.ro avem o gamă largă de astfel de produse, atât pentru animale de talie mai mare, cât și pentru rozătoare, iepuri, dihori, câini sau pisici, întrucât sunt confecționate de oameni cu experiență, cu scopul de a prinde animalele fără ca acestea să se rănească. Dispunem de diverse modele, fabricate din materiale de calitate, la prețuri foarte mici, întrucât nu trebuie să cheltuiești o sumă mare pentru un astfel de produs. De la doar câteva click-uri distanță poți comanda direct la adresa ta capcana de care ai nevoie.

Diverse capcane

Avem diverse modele de capcane, cu rate de succes de până la 99% pentru diverse animale. Capcana pentru dihori are o dimensiune de 80 cm lungime, 30 cm lățime și 26 cm înălțime, cu o greutate de 4,35 kg, ideală pentru prinderea dihorilor de lângă case sau gospodării. Aceasta este constituită din două compartimente, unde una are ca scop momeala, iar cealaltă prinderea efectivă. Dispunem și de capcane pentru câini de talie medie și mare, confecționate din plasa sudată zincată de calitate, de 120x50x50 cm sau de 130x55x75 cm. Modelul de capcană pentru coțofene, ciori sau corbi este confecționată din plasă sudată și dispune de un mecanism cu arc și clapă, fiind foarte eficientă în prinderea, fără rănire a acestor păsări. Avem și capcane pentru diverse tipuri de animale, precum pisici, șobolani, pentru animale mari, vulpi sau universale cu două intrări.

Eficiență maximă                  

Sistemele capcanelor puse la dispoziție oferă o eficiență maximă în ceea ce privește prinderea animalelor nedorite din jurul gospodăriei. De asemenea, acestea nu sunt predispuse la rănire, întrucât după capturare, puteți să le eliberați într-un alt loc. Capcanele sunt confecționate în așa fel încât să ofere o capturare în siguranță, cu diverse compartimente.

Prețuri mici

Nu trebuie să aveți un buget mare pentru o astfel de achiziție, întrucât prețurile la noi sunt foarte mici și pleacă de la 18 lei. În funcție de modelul de capcană costurile variază, astfel că pentru o capcană de șobolani puteți plăti aproximativ 18 sau 28 de lei, iar pentru o capcană mai performantă și de dimensiuni mai mari, costurile de pot ridica. Însă, raportul de calitate-preț este foarte avantajos, astfel că puteți beneficia de aceste produse confecționate din materiale bune, fără să cheltuiți prea mult.

Economisește timp

Nu trebuie să mai parcurgi diverse drumuri până la magazinele fizice, întrucât poți opta pentru achiziționarea capcanei de care ai nevoie direct de pe site-ul nostru. Tot ce trebuie să faci este să alegi produsul potrivit pentru tine, să îl adaugi în coș și să plasezi comanda. Livrarea la adresa ta se va face cât mai rapid posibil, astfel că nu trebuie să aștepți prea mult pentru utilizarea capcanei.

Capcana pentru dihori ecologica
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCDIH90
Capcana pentru dihori ecologicaCapcana dihor, capcana dihori, capcane dihori, prinzatoare dihori, prinzatori dihori, capcana pentru dihor Pentru a obtine un pret corect, nu vei fi obligat sa cumperi multe capcane dihori, ci este suficient sa cumperi una singura, capcana dihor pret corect, capcana dihori pret producator. Capcane dihor, capcane dihori vanzare, pentru prinderea unui dihor, sau capcane jderi care pot prinde 2 dihori dintr-o lovitura, capcane dihor pret mic, capcane dihori ..
125,00 lei
Capcana caini
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCC22
Capcana cainiCapcana pentru prins cainii, fara ca acestia sa fie raniti sau loviti, capcana caine ecologica, capcane animale ieftine, in raport cu rezistenta in timp, capcane din plasa sudata zincata de calitate.Capcana caine, confectionata din plasa sudata de calitate, cu lungime de 120cm Capcana caine, capcana vulpe, capcana animale mari, capcana confectionata din plasa sudata Capcana caini ieftina, pentru fiecare buzunar, aceasta capcana este o capcana sigura, cu o rata de succes foarte ..
335,00 lei
Capcana caini 130x55x75
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCM1305575
Capcana caini 130x55x75Capcana cu clapa pentru caini sau animale mari, ecologica, confectionata din plasa sudata, finisata si vopsita.Dimensiuni capcana caini:L = 130 cml = 55 cmH = 75 cmCusca capcana pentru caini, complet ecologica, nu raneste animalul capturat, acesta putand fi eliberat sau predat autoritatilor competente.Capcana caini foarte eficienta, cu un randament foarte bun, mult mai bun decat alte capcane precum capcane vanatoresti.Atelier confectii metalice va pune la dispozitie o gama..
610,00 lei
Capcana cotofene
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCC1025150
Capcana cotofeneCapcana pentru cotofene, ciori, corbi confectionata din plasa sudata Dimensiuni capcana cotofana :L = 1020 mml = 510 mmH = 500 mmGreutate capcana cotofana : 2.35 kgCapcana cotofene cu mecanism cu clapa si arc, foarte eficienta pentru combatere cotofene.Momeala pentru cotofene sau alte pasari poate fi un pui, boboc de rata sau chiar oua.Dupa prima captura, cotofana capturata o putem muta in compartimentul din mijloc pentru a atrage suretele ei, capcana pentru cotofene avand a..
250,00 lei
Capcana dihor capcana pisici capcana sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCUNIV833128
Capcana dihor capcana pisici capcana sobolaniCapcana cu o intrare, dar cu 2 comaprtimenteCapcana cu rata de succes inprinderea pisicilor, dihorilor si a sobolanilor de100%Capcana "cursa" confectionata sin plasa sudata zincata Capcana dihor, pisica, sobolan, cu Lungimea 83cm, latimea 31cm si inaltimea 28cm..
190,00 lei
Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPC125833128
Capcana dihori pisici sobolani 83x31x28Capcana cu clapa pentru dihori sau pisici sau sobolani, confectionata din plasa sudata zincata, finisata si vopsita.Dimensiuni capcana dihori:L = 83 cml = 31 cmH = 28 cmGreutate capcana dihori = 5 kgCapcana mecanica dihori, pisici, sobolani, iepuri, complet ecologica, nu raneste animalul capturat.Capcana poate fi folosita cu momeala dihor, momeala pisica, momeala sobolani sau orice alt tip de momeala pentru animalul ce se doreste a fi capturat.Folosind acea..
180,00 lei
Capcana pentru animale mari
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPCUN2IN1505050
Capcana pentru animale mariCapcana universala, pentru prinderea animalelor de talie putin mai mare, fara  ca acestea sa se raneascaCapcana cu 2 intrari, profesionala, cu urmatoarele dimensiuni; 150cmX50cm H=50cmCapcana este una profesionala, si amplasata bine, poate prinde aproape orice animal cu inaltimea maxima de 45 de cmCapcana este confectionata din plasa sudata Aceasta capcana, este ideala pentru prinderea cainilor de talie mare si a vulpilor..
630,00 lei
Capcana pentru soareci
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS25V
 Capcana soareci Capcane soareciCapcana soareci denumire-capcana soarece-confectionata din plasa sudata zincata, vopsita albastruRecomandari:-pentru prinderea rozatoarelorTransport:- capcane soareci si sobolani plus transport- distribuim capcane soareci Constanta, capcane soareci Iasi, capcane soareci Timisoara, capcane PitestiStocuri si preturi capacane soareci- capcana soareci pret rezonabil- capcane soareci pret de producatorInformatii generale:-capcana soareci este facuta din plasa din ..
27,00 lei
Capcana pentru sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS40V
Capcana sobolani Capcane sobolaniDescriere capcana sobolani-capcane pentru sobolani ecologice-confectionata din plasa sudata zincata, vopsita albastruRecomandari capcane sobolan-pentru prinderea sobolanilorTransport:- capcana sobolani de vanzare plus transport- distribuim capcane sobolani Iasi, capcane sobolani Constanta, capcane sobolani Timisoara, capcane sobolani GiurgiuStocuri si preturi capcane de prins sobolani- capcana sobolani pret rezonabil- capcane sobolani pret de producatorInformatii..
33,00 lei
Capcana soareci
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS15
Capcane soareci Capcana soareciConfectionam si vindem la  cele mai mici preturi din piata; Capcane soareci, capcane sobolani, capcane pentru soareci vopsite, capcane pentru sobolani vopsite, capcane de soareci mici, capcane pt soareci de curte, capcane de sobolani mari, capcane soareci si sobolani mixte, capcane  soareci vanzare si livrare oriunde in Romania.- Capcane soarece sunt mecanisme care ajuta la capturarea daunatorilor, fara a-i rani, se numesc si capcane ecologiceCapcana pent..
18,00 lei
Capcana sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPS30
Capcana sobolani Capcane sobolanijumatatedepret.ro comercializeaza capcane sobolani la cele mai mici preturi din piata, capcane pentru sobolani, cu rata de prindere maxima, curse sobolani confectionate din plase sudate zincate cu ochiurile mici, cursa sobolani ecologica, capcana pentru sobolani vopsita, curse de sobolani de diferite dimensiuni, cursa d esobolani mari, curse de sobolani din plase zincate si nezincate, curse pentru sobolani ieftine, cursa d esobolani mici si mari, capcane de sobol..
28,00 lei
Capcana universala cu 2 intrari 100x31x41
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPC1153141
Capcana universala cu 2 intrari 100x31x41Capcana universala cu 2 intrari pentru vulpi, pisici, dihor, jderCapcana ecologica pentru prinderea vulpilor, pisicilor, dihorilor, fara a le rani spre deosebire de alte metode de capturare a animalelor cu lat pentru vulpi.Dimensiuni capcana cu 2 clape:L = 100 cml = 31 cmH = 41 cmCapcana universala ce poate fi folosita fie ca tunel de trecere (avand 2 clape), fie cu momeala vie sau alt tip de momeala, inchizand ultimul compartiment al capcanei astfel inca..
335,00 lei
Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolani
Lipsa stoc
Disponibil: Lipsa stoc Model: CPC2I833128
Capcana Universala cu 2 intrari capcane dihori pisici jderi nutri sobolaniCapcana universala cu 2 intrari pentru sobolani, dohori, nutri, jderi, caini de talie micaCapcana cu 2 intrari cu dimensiunile 83X31cm inaltimea 28cmCapcana "cursa" de mare precizie ce poate folosita in 2 variante;Capcana cu 2 intrari tip TUNELCapcana cu o intrare si 2 compartimente..
230,00 lei
Capcana vulpi pret producator
Precomandă
Disponibil: Precomandă Model: CPCV140
Capcana vulpi pret producatorCapcana pentru prinderea vupliplor, fara a le rani, capcana confectionata din plasa sudata zincata de 4mm grosime, cu ochiurile 55X55mmCapcana vupli, cu rata de prindere de 99%Capcana vulpi, cu 2 intrari, capcana vulpe, confectionata din plasa sudata zincata. de obicei, plasa folosita la aceasta capcana, poate fi 55X55X4mm, 55X110X4, 55X55X3.5, 55X110X3.5, 55X220X4, Capcane pentru vulpi, cu lungimea 120cm, latimea 50cm si inaltimea 50cmBIMetal Product Argon SRL,..
315,00 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește politica de utilizare cookies