- Disponibil: Lipsa stoc
- Model: CPS25V
- Greutate: 0.55kg
Trimite link:
Capcana soareci Capcane soareci
Capcana soareci denumire
-capcana soarece
-confectionata din plasa sudata zincata, vopsita albastru
Recomandari:
-pentru prinderea rozatoarelor
Transport:
- capcane soareci si sobolani plus transport
- distribuim capcane soareci Constanta, capcane soareci Iasi, capcane soareci Timisoara, capcane Pitesti
Stocuri si preturi capacane soareci
- capcana soareci pret rezonabil
- capcane soareci pret de producator
Informatii generale:
-capcana soareci este facuta din plasa din sarma zincata cu ochiurile de 12/12 mm ca sa nu poata scapa nici cel mai mic soricel
- capacana soarece 100% ecologica, nu au parti consumabile in component care sa se defecteze si sunt functionale ani de zile
-are dimensiunea de 15X15X30cm
- in vremurile indepartate se foloseau capcane soareci de camp, capcana soareci sticla, capcana soareci lipici, capcana soareci nuca, capcane soareci cu lipici si multe altele noi jumatatedepret.ro va recomandam capcane soareci confectionate din plasa sudata zincata care se folosesc cu usurinta si dau rezultate foarte bune. Mai pot fi folosite si capcane soareci ultrasunete. Aceste capcane mai pot fi vazute si pe capcane soareci youtube. Produce capcane soareci si sobolani la preturi rezonabile si de producator.
Pentru a putea scapa de soareci ar fi bine sa stim cate ceva despre modul lor de viata. Soarecii sunt niste animalute foarte inteligente, acestia comunica in moduri foarte complexe unii cu ceilalti. Soarecii pot comunica vocal, in afara razei auditive a omului, dar si cu expresii faciale prin care isi comunica starea de spirit altor soareci. Soarecilor le place sa exploreze, fiind foarte curiosi, ei intra in orificii de dimensiuni foarte mici iar daca intalnesc un obstacol acestia isi vor folosi dintii foarte puternici pentru a roade si inlatura obstacolul. Uimitor, insa soarecii sunt niste creaturi foarte curate, avand amenajat in cuiburi spatii speciale pentru a stoca hrana, culcusurile sunt bine amenajate si isi fac pana si toalete (acesta nu este un gand foarte agreabil atunci cand ai probleme cu soarecii). Le place sa stea aproape de casele lor bine organizate, soarecii pleaca sa caute hrana doar la 3-8 m distanta de cuib. Au un echilibru foarte bun, putand sa mearga pe franghii foarte subtiri, pot sa mearga si pe suprafete verticale. Soarecii nu traiesc izolati, daca vedem un soarece sigur mai sunt si altii prin zona. Cand sunt speriati soarecii se vor preface ca sunt morti pana la trecerea pericolului. Este stiut faptul ca soarecii se inmultesc extrem de repede, acesta fiind motivul pentru care sunt necesare luarea masurilor de la primele semne ale aparitiei lor. Ei sunt activi seara si noaptea si au un comportament teritorial. Ca hrana prefera alimente granulate si faramitate.
Perioada de gestatie a soarecilor este de 9-12 zile si fac intre 4 si 16 pui anual, acestia pot trai intre 1 si 2 ani. Pui de soareci la nastere, nu au blana sunt orbi iar pielea lor este nepigmentata, abea dupa 10 zile apare pe pielea lor un puf mic si fin, fiind format din niste peri mici. Dupa aproximativ 15 zile puii de soareci deschid ochii, si dupa 21 de zile sunt intarcati de mama. Acesti soareci ajung la maturitate la varsta de 6 saptamani. Soarecii se inmultesc pe tot parcursul anului in aproprierea oamenilor, o femela putand sa fete de 4-6 ori pe an.
Faptul ca soarecii creeaza probleme pe unde apar nu mai reprezinta o surpriza, acestia rontaie orice obstacol care apare in calea lor, (cabluri de alimentare cabluri de internet, etc...). Pe langa daunele materiale produse exista si riscul sa ajunga la alimente, adica in camara cu bunatati. Controlul daunatorilor cu ajutorul unor capcane pentru soareci poate fi definit ca monitorizare si controlul daunatorilor folosind metode de prindere fizice. Aceste capcane sunt folosite in mod special la capturarea animalelor de dimensiuni mici si medii. Avantajul unei astfel de capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii sau mediului inconjurator. Modalitatea de folosire este una foarte simpla, fiind nevoie doar de armarea cursei. Se recomanda ca momeala sa fie prinsa bine pentru a asigura un procentaj mare de retinere a capturii. Viitoarele victime vor fi atrase in cursa de prins soareci cu ajutorul momelii. Dupa ce captura este eliberata in afara ariei in care v-ar putea deranja, se aseaza momeala (peste, sunca, branza, raticid) pe suportul din interiorul capcanei dupa care se armeaza din nou. Nu ingramaditi momeala pe declansator, daca veti face acest lucru veti creste sansele de a atrage insecte, si implicit veti oferi sansa rozatoarei de a se hrani, fara a fi prinsa, astfel veti elimina cativa soareci dar veti hrani altii. Momeala va fi asezata in locul special amenajat, loc ce va asigura prinderea momeli si o actiune a sistemului de blocare a custii in momentul in care soarecele incepe sa se hraneasca. Este indicat sa lasati nearmata cursa de soareci cel putin odata, pana cand momeala a fost luata astfel veti reduce sansa de timiditate a soarecelui in fata capcanei. Capcanele mecanice sunt destinate si daunatorilor de talie medie, acestia avand loc sa patrunda total in capcana fara a suferi la inchiderea usilor de la capcana. Locul de armat la aceste capcane pentru sobolani este asezat central tocmai pentru a putea sa intre animalul cu intreg corpul. Acest tip de capcana este prevazut doar cu o usa de acces. Se recomanda montarea mai multor capcane in zona suspecta de infestarea cu rozatoare. Cel mai bine functioneaza aceasta capcana antirozatoare atunci cand este montata in zona de trecere a soriceilor, soarecilor sau sobolanilor, astfel le optureaza traseul si nu o vor evita.
Este foarte important sa tineti cont ca anumiti daunatori sunt protejati de lege, este necesar sa va documentati pentru locul de eliberare dupa fiecare capturare a unui animal ori sa luati legatura cu un specialist in domeniu.
Nu mutati animalele capturate in alte zone locuite deoarece veti afecta populatia din acea zona. Capcanele mecanice sunt o alternativa viabila la capcanele adezive, acestea sunt foarte utile in locurile care sunt infestate cu soareci. Aceste curse, capcane, antirozatoare sunt eficiente daca sunt asezate in locurile de depozitare a alimentelor, pentru a putea monitoriza zona de-a lungul peretilor si a cailor de traseu a rozatoarelor pentru a usura capturarea lor. Incercati sa nu atingeti rozatoarele care au murit ori excrementele acestora. Soareci, sobolani sau soricei raniti sau bonlavi, ar trebui ucisi ( inecul este cea mai simpla metoda).
Capcanele mecanice pot fi folosite atat la interior cat si la exterior, pentru a captura rozatoarele nedorite din gospodaria dumneavoastra. Amintiti-va, sa nu lasati capcanele antirozatoare la indemana copiilor a batrinilor si a animalelor de companie. Aceste capcane pentru soareci sunt confectionate din plasa din sarma zincata cu ochiuri de 12/12 mm pentru a nu oferi sanse de evadare nici celui mai mic soricel. Aceasta cursa de soareci ecologica nu are parti consumabile. Sunt capcane mecanice ce declanseaza in momentul in care daunatorul a patruns in interiorul acesteia.
capcane pentru soareci, dezinsectie, antirozatoare, dezinfectie, cursa sobolanului, aparate impotriva rozatoarelor, deratizari, dezinsectii, aparate antirozatoare, raticid, deratizarea, solutii impotriva cartitelor, soricel, antirozatoare forum, dihori, soarecii, soricel chit, soarece de camp, cursa soareci, cursa de soareci, curse soareci, curse de soareci, soareci, aparate pt soareci, metode de prins soareci, momeala soareci, pui de soareci, soareci de camp, soareci in masina, scapa de soareci, informatii despre soareci, perioada de gestionare a soarecilor, soareci de apa, capcane pentru sobolani, capcana sobolani, curse sobolani, cursa sobolani, curse sobolani, otrava sobolani, curse de prins sobolani.
Technical | |
Tip | Capcana soareci |
Lungime (mm) | 150 |
Latime (mm) | 150 |
Inaltime (mm) | 300 |
Masa (Kg) | 0,55 |