Precomandă
Afumatoare carne cu protap rotisor
- Disponibil: Precomandă
- Model: AFCPROT1
- Greutate: 148.00kg
0,00 lei
Coșul este gol!
Afumatoare carne multifunctionala, afumatoare cu gratar si protap rotisor incluse
Mai multe modele de afumatori, AICI
1. Afumatoare carne cu fum rece
2. Afumatoare pentru carne cu fum cald
3. Afumatoare carne profesionala
4. Gratar carbuni profesional
5. Protap rotisor profesional
ATENTIE ! NU afumati carnea, pestele si nici carnatii folosind CARBUNI !!!
Afumatoare gratar protap rotisor dimensiuni;
Inaltime totala afumatoare de carne 1,7m, plus 1m hornul, care este detasabil
Latime afumatoare pentru carne 1m
Adancime afumatoare carne 50cm
Compartiment afumatoare 1m lungime, 50cm latime si 1m inaltime
Compartiment focar afumatoare carne 50cmX50cmX40cm inaltime
Gratarul este confectionat din fier plin rotund de 8-10mm si are urmatoarele dimensiuni 99cmX48cm
Protap rotisor cofectionat din teava rotunda de 22mm si are o lungime de 1m. Protap cu posibilitatea de blocare in pozitia dorita.
Afumatoarea pentru carne, are in dotare un gratar care poate fi pozitionat la jumatatea compartimentului de afumare, unde pot fi puse spre afumat cu fum rece sau cald, carne la afumat, carnati la afumat, peste la afumat, sau branzeturi la afumat si 10 carlige, pe care se poate agata carnea la afumat, carnatii la afumat sau pestele la afumat si un protap rotisor recomandat pentru porc, berbecut, pui, frigarui, miel, vanat etc.
Aceasta afumatoare pentru carne, peste, carnati, branzeturi, a fost vopsita cu vopsea neagra termorezistenta, pe exterior, pentru un aspect placut, interiorul acesteia fiind din fier brut, acesta din urma, nu emana gaze toxice si nici nu reactioneaza rau in vreun fel afectand afumarea la rece si nici la cald.
Afumarea este una din cele mai vechi metode de conservare a carnii si a preperatelor din carne, a ramas si in zilele noastre una din cele mai indragite si folosite metode, acum este accesibila oricui, nu ai nevoie decat de o carne de calitate, cateva crengute uscate sau rumegus si de putina rabdare, de restul se ocupa aceasta afumatoare de carne confectionata in atelierul nostru si adaptata nevoilor fiecarui client, folosirea unei astfel de afumatoare de carne pe langa satisfactia obtinerii unor preparate delicioase si de calitate va va surprinde prin simplitatea folosirii ei.
Cu ajutorul unei afumatoare de carne puteti obtine cele mai savuroase produse de carne de orice fel, peste, carnati sau chiar branzeturi in cel mai simplu mod chiar la dumneavoastra acasa.
Gustul, aroma si culoarea produselor afumate este asigurata de calitatea fumului implicit a lemnului folosit in afumatoare, pentru afumatoare de carne se recomanda folosirea rumegusului obtinut din lemn de esenta tare (fag, stejar sau artar) se pot folosi si crengute uscate de la pomi fructiferi pentru un plus de savoare.
Aceasta afumatoare de carne poate fi folosita atat ca afumatoare cu fum cald cat si ca afumatoare cu fum rece, incredibil, insa chiar si pe post de gratar, cu usile deschis la maxim la 180de grade, metoda de afumare cu fum cald este modalitatea mai rapida si mai simpla de obtinere a produselor afumate cu aroma, textura si gustul lor unice si inconfundabile, temperatura recomandata 80-110 grade C intr-un timp de aproximatin 1-3 ore.
Metoda de afumare cu fum rece este un proces putin mai indelungat insa care merita efortul, pe langa faptul ca se obtin preparate afumate cu o culoare, aroma si luciu caracteristic, folosirea unei afumatoare cu fum rece creste durata de pastrare a produselor, datorita compusilor cu actiune conservanta (bactericida si antioxidanta) din fum, astfel va veti putea bucura de carnea de orice fel, carnati sau peste afumat un timp mai indelungat fara a fi nevoie sa ocupati rafturile din frigider, de retinut ca nu este recomandata pastrarea produselor afumate la frigider deoarece umiditatea din interiorul frigiderului modifica aspectul exterior si influienteaza negativ calitatea acestora.
Technical | |
Tip | Afumatoare |
Demontabil | Nu |
Vopsit | Da |
Lungime (mm) | 1000 |
Latime (mm) | 500 |
Inaltime (mm) | 1700 |
Grosime tabla (MM) | 2 |
Masa (Kg) | 148 |